لحظه به لحظه بابازارامروز…(بخش اول)

لحظه به لحظه بابازارامروز...(بخش اول)

نوید خاندوزی
شهریور ۱, ۱۴۰۰
مشاهده خلاصه هوش مصنوعی

[ihc-hide-content ihc_mb_type=”show” ihc_mb_who=”5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15,16,17,18,19,20″ ihc_mb_template=”1″ ]

 

 

 

۱۰:۳۰:۱۳ پایان  بخش اول ادامه در بخش دوم

۱۰:۳۰:۰۲ تایرا  را هم  جالب میخرند

۱۰:۲۹:۲۸ رتاپ و فروش املاک مازاد واقع در شهر تهران خیابان سپند به مبلغ ۳۹۰ میلیارد ریال

۱۰:۲۶:۲۲ هرمز گزارش خاصی نمیدهد ولی در مجموع  شرایطش بد نیست

۱۰:۲۶:۱۵ صف خرید حکشتی خیلی جالب است

۱۰:۲۲:۳۳ وزیر دارایی فرانسه تأیید می کند که اقتصاد کشور تمایل به دستیابی به سطوح رشد اقتصادی پیش از COVID تا پایان سال ۲۰۲۱ را دارد.

? وی هدف رشد ۶ درصدی اقتصاد را برای کل سال ۲۰۲۱ تأیید می کند.

۱۰:۱۹:۲۶  پاکشو  شرایط خوبی را  گرفت و مثبت شد

۱۰:۱۹:۲۱ نماد معاملاتی شرکت بیمه کوثر (کوثر۱) پس از افشای اطلاعات با اهمیت گروه ب، از طریق انجام حراج ناپیوسته با محدودیت دامنه نوسان قیمت و با اعمال یک مرحله پیش گشایش، امروز دوشنبه مورخ ۱۴۰۰/۰۶/۰۱ آماده انجام معامله می‌باشد. لازم به ذکر است پس از انجام حراج ناپیوسته و حذف سفارشات، در صورت لزوم بازگشایی مرتبه دوم اطلاع رسانی می شود.

۱۰:۱۶:۰۷ به نظر بازار میتواند روی صبا و شستا  با توجه  به تقسیم  سود ها مورد  توجه  باشد

۱۰:۱۱:۲۸ سفارس هم میتواند  مورد  توجه  باشد

۱۰:۱۰:۳۱ ساوه خوب مثبت  شده است

۱۰:۱۰:۲۳ تب خرید بازار کمی فروکش کرد

۱۰:۰۸:۵۹ صف خرید خبهمن  را داریم و به نظر میتواند جالب باشد

۱۰:۰۸:۵۴شانس گرفتن رای اعتماد عین‌اللهی از مجلس انقلابی چقدر است؟

سوالی که از وزیر پیشنهادی بهداشت پرسیده نشد

?سومین روز بررسی صلاحیت کابینه رئیسی با سخنرانی موافقان و مخالفان با گزینه وزارت بهداشت، بهرام عین‌اللهی آغاز شد. دیروز پیش از پایان جلسه سخنگویان کمیسیون‎های بهداشت و آموزش اعلام کرد که اعضای این کمیسیون‎ بهرام عین‎اللهی را فردی شایسته برای تصدی وزارت بهداشت تشخیص داد‎ه‎اند.

?در مجموع امروز و دیروز ۴ نماینده در مخالفت و ۴ نماینده در موافقت با عین‌اللهی صحبت کردند که البته به نظر نمی‌رسد حتی این مخالفت‌ها چندان جدی باشد و در نهایت گزینه پیشنهادی رئیسی برای وزارت بهداشت از مجلس رای اعتماد خواهد گرفت. چراکه مبهم‌ترین و تاریک‌ترین نقطه در کارنامه کاری عین‌اللهی مورد سوال و توجه هیچ یک از دویست و اندی نماینده حاضر در مجلس قرار نگرفت.

?عین اللهی جزو پزشکانی است که پیش از عید با ارسال نامه‌ای به رئیس جمهور سابق خواهان تعلل در واردات واکسن شد، با این بهانه و ادعا که مشخص نیست واکسن‌های موجود چه عوارضی دارد. از این رو می‌توان او را در شکل‌گیری وضعیت کنونی و مرگ روزانه حدود ۷۰۰ نفر در کشور بر اساس آمار رسمی شریک دانست. با این حال بدون توجه به این موضوع نه تنها به عنوان وزیر بهداشت پیشنهاد شده است، بلکه حتی یک نفر در مجلس در خصوص این نامه و سیاست او در واردات واکسن و دارو یا کنترل بیماری کرونا در صورت تداوم پاندمی سوال نکرد.

?تاسف‌برانگیز‌تر اینکه در شرایطی که به گفته پزشکان برخی مرگ‌های کرونایی در حال حاضر به دلیل تعلل در مراجعه به پزشک و به جای آن خود درمانی با دمنوش و داروهای گیاهی درخانه است، برخی نمایندگان از عین‌اللهی خواستند که تعهد دهد که طب سنتی را بیشتر توسعه خواهد داد و البته برخی نمایندگان از کارنامه او در گسترش طب سنتی حمایت کردند.

۱۰:۰۳:۱۹ بازار در این نقاط خوب حجم میخورد و این  اتفاق خوبی است

۱۰:۰۱:۴۰ به نظر بازار متعادل نه مثبت و نه منفی

۱۰:۰۱:۲۸درهآور

?همانطور که مستحضرید شرکت دارویی ره آورد تامین (سهامی عام )در سه نوبت نسبت به تمدید ثبت افزایش سرمایه خود از مبلغ ۲۰۰،۰۰۰میلیون ریال به ۲۵۰،۰۰۰میلیون ریال در اداره ثبت شرکتها ومالکیت صنعتی اقدام نموده که به لحاظ خرابی سایت ورفع ایرادهای مربوط به تکمیل پرونده طبق نظر کارشناسان اداره ثبت به تاخیر افتاده است . معهذا، فرایند افزایش سرمایه در مرحله پذیرش ودر حال پیگیری وانجام می باشد.

۰۹:۵۷:۵۸ به نظر شرایط خوبی را در سهم های بزرگ  داریم

۰۹:۵۷:۵۲افزایش ۶ درصدی تولید کنسانتره آهن شرکت های بزرگ

?میزان تولید کنسانتره آهن ۱۰ شرکت بزرگ تولیدکننده کنسانتره سنگ آهن طی ۴ ماهه نخست سال ۱۴۰۰، بیش از ۶ درصد افزایش یافت و از مرز ۱۷ میلیون تن عبور کرد.

۰۹:۵۶:۱۴ پاکشو هم میتواند  رفته  رفته  بهتر شود

۰۹:۵۵:۲۶ به نظر پر چالش باشد

۰۹:۵۵:۲۲ آغاز بررسی صلاحیت وزیر پیشنهادی کار

۰۹:۵۲:۵۹ در این دقایق افزایش تقاضا در کلیت بازار، به ویژه در بزرگان، امری مشهود است.

۰۹:۵۱:۰۴ ،نماد معاملاتی شرکت پارس خودرو(خپارس)با توجه به افشای اطلاعات با اهمیت گروه “ب” با محدودیت نوسان قیمت آماده انجام معامله می باشد.

۰۹:۵۰:۵۵ خمحرکه هم  با دید  نوسان  زیر نظر باشد

۰۹:۵۰:۰۵ بترانس صف شد

۰۹:۴۸:۵۳  از صبا  تامین هم خبرهای خوبی به گوش میرسد  گویا  تقسیم  سود  بالایی دارد

۰۹:۴۵:۲۸ صیا تامین در این  قیمت ها بد نیست

۰۹:۴۴:۴۲ بازار میتواند روی بانکی ها نیز شرایط خوبی را داشته  باشد

۰۹:۴۲:۴۳ صف حفاری جالبه توجه است

۰۹:۴۲:۲۱ ونیکی در هلدینگ ها  به واسطه  شرایط خاص میتواند صف شود رشد سود خوبی دارد

۰۹:۴۲:۰۶ خبهمن احتمالا  به  صف خرید  برسد

۰۹:۴۱:۳۰ وپارس و اپال  که  فولاد  سبوار را در پیش دارند صفوف خرید خوبی دارند

۰۹:۴۰:۳۸ تایرا هم  امروز خوب صف شده است

۰۹:۴۰:۳۲ چدن هم  شرایط خوبی را دارد

۰۹:۳۹:۳۵ فاذر با  فاز نوسانی خوبی مواجه شده است

۰۹:۳۹:۰۲  صف شدن دوباره خودرو میتواند  جریان  بازار را  بهبود بخشد

۰۹:۳۷:۱۳«کوثر» چراغ اول را روشن کرد

?موج شناسایی سود در بیمه‌ای ها

?با رونق گرفتن دوباره بازار سهام میتوان انتظار داشت که شرکت های بیمه از محل سرمایه‌گذاری در سهام بار دیگر سودهای قابل توجهی شناسایی کنند.

?بیمه کوثر در اولین روز شهریور ماه از شناسایی ۳۸۸ میلیارد تومان سود فروش سرمایه‌گذاری‌ها در سال مالی جاری خبر داده است.

۰۹:۳۷:۰۰ در دارویی ها  گزارش ها میتواند کمک  این  گروه  باشد

۰۹:۳۴:۴۱ وپارس در بانکی ها میتواند جالب باشد

۰۹:۳۲:۰۴ به نظر بازار میتواند در نیمه دوم  و وقتی قیمت نرخ ارز درامد  شرایط بهتری را ببیند

۰۹:۳۱:۵۳ خودرویی ها رفته رفته بهتر می شوند

۰۹:۲۹:۵۸ بترانس هم  رنج مثبت  زدند

۰۹:۲۹:۰۰  دیروز هم در بخشی از گزارش باازر نوشتیم بازار اگر درجا میزند و یا استراحت میکند اتفاق بدی نیست

۰۹:۲۸:۵۲ دتماد در دارویی ها میتواند جالب باشد

۰۹:۲۸:۴۴ کارخانجات داروپخش هم  شرایط خوبی ا دارد

۰۹:۲۶:۴۷ فشار فروش بازار خیلی قوی نیست

۰۹:۲۳:۴۰ به نظر نوسان  بازار را داشته  باشیم

۰۹:۲۳:۰۷ بترانس احتمال  صف شدن دارد

۰۹:۲۲:۳۰ بازار از منفی رفته  رفته  بهتر می شود

۰۹:۲۲:۲۱ بابت کم کاری در به  روز رسانی عذرخواهی میکنیم

۰۹:۲۲:۱۶ کوثر
در راستای رعایت حد نصاب آیین نامه ۹۷ بیمه مرکزی ج.ا.ا ، (به شرح نامه پیوست) شرکت بیمه کوثر اقدام به واگذاری سهام به شرح جدول پیوست از مورخ ۱۴۰۰/۰۵/۰۵ الی ۱۴۰۰/۰۵/۳۱ نموده است شایان ذکر است ؛ سود شناسایی شده مبلغ ۲.۶۹۳میلیارد ریال میباشد،همچنین تا تاریخ ۱۴۰۰/۰۵/۳۱ مبلغ ۳.۸۸۱ میلیارد ریال سود حاصل از سرمایه گذاریها(حاصل جمع سودسهام و سود خرید و فروش سهام)محقق گردیده است.

۰۹:۰۶:۲۶  در این دقایق ابتدایی بازار پر عرضه شروع کرده است.

۰۷:۳۵:۱۳ افزایش شدید قیمت زغال سنگ همگام با افزایش قیمت گاز در بازار جهانی

در بازار آسیایی قیمت زغال سنگ از ابتدای سال جاری تاکنون ۱۰۶ درصد رشد کرده است که تقریبا بی سابقه بوده است.

به گزارش خبرنگار گروه اقتصاد بین الملل خبرگزاری فارس به نقل از راشا تودی، در حالی که قیمت نفت برنت در بازار جهانی از ابتدای سال جاری تاکنون فقط ۳۳ درصد رشد کرده است اما قیمت زغال سنگ استرالیا در بازار آسیا از ابتدای سال ۲۰۲۱ تا امروز ۱۰۶ درصد رشد کرده است که در نوع خود بی سابقه بوده است. هم اکنون هر تن زغال سنگ ۱۶۶ دلار خرید و فروش می‌شود.

قیمت زغال سنگ در شاخص هفتگی نیوکاسل هم که در سپتامبر سال ۲۰۲۰، ۴۶ دلار بود حالا به ۱۹۵ دلار رسیده که از جولای سال ۲۰۰۸ تاکنون سابقه نداشته است.

بنا به گفته یولیا بوچنوا، مدیر بخش منابع طبیعی موسسه رتبه بندی فیچ در حال حاضر زغال سنگ یکی از اصلی ترین منابع تامین انرژی در جهان است و سهم آن از کل انرژی‌های مصرفی به ۳۵ درصد رسیده است.

وی گفت: ما انتظار داریم که سهم زغال سنگ در تولید انرژی در جهان با توجه به رویکرد جهان در گذار از انرژی‌های فسیلی کاهش یابد که ممکن است این مسأله در بلندمدت اتفاق بیفتد اما در میان مدت تقاضای زغال سنگ درکشور های نوظهور و کشورهایی که قوانین سخت‌گیرانه زیست محیطی کمتری دارند به خصوصی، هند، پاکستان و ویتنام افزایش یابد؛ چراکه زغال سنگ یکی از اصلی‌ترین حامل‌های انرژی در این کشورها محسوب می‌شود.

وی همچنین گفت: ۱۰ درصد کل زغال سنگ جهان در آمریکا و اروپا مصرف می‌شود.

۰۷:۲۸:۳۶ وغدیر

بررسی خالص ارزش داراییها (NAV) هر سهم سرمایه گذاری غدیر – وغدیر در تاریخ۳۱ مرداد ۱۴۰۰

پرتفوی بورسی:

ارزش روز پرتفوی بورسی شرکت ۱۳۶۵۴۹ میلیارد تومان و ارزش افزوده بورسی شرکت مبلغ ۱۲۹۹۰۶ میلیارد تومان می باشد.

مهمترین شرکتهای بورسی آن عبارتند از:گسترش نفت و گاز پارسیان – سنگ آهن گهر زمین – پتروشیمی پارس و توسعه صنایع بهشهر.

پرتفوی غیر بورسی:

ارزش برآوردی پرتفوی غیر بورسی شرکت ۴۷۲۴۱ میلیارد تومان و ارزش افزوده غیر بورسی شرکت مبلغ ۴۱۷۷۳ میلیارد تومان می باشد.

بدین ترتیب NAV هر سهم وغدیر ۲۶۳۵۶ ریال و نسبت P/NAV روز شرکت ۶۲ درصد می باشد.

کانال تحلیلی پارسیس

۰۷:۲۸:۲۱ رئیسی : مذاکرات به شیوه دولت قبل را مفید نمی دانم

?رئیس جمهور در دیدار با وزیرخارجه ژاپن تاکید کرد جمهوری اسلامی ایران خواهان رفع کامل تحریم‌هاست و مذاکرات به شیوه قبلی را برای محقق شدن رفع تحریم‌های ظالمانه مفید نمی‌داند.
?رئیسی افزود دولت آمریکا باید تمام تحریم‌ها علیه مردم ایران را رفع و بعد از راستی‌آزمایی، جمهوری اسلامی ایران به تعهدات عمل خواهد کرد.

۰۷:۲۸:۰۰ دفاع خوب دیروز وزیر از بازار سرمایه از نکات مثبت  بازار است

۰۷:۲۷:۴۹ اغاز مثبت  بازارهای جهانی کمی ترس بازار را کم کرده است

۰۷:۲۷:۴۰ بازار امروز ابتدا  کمی پر عرضه و بعد  بهتر می شود

۰۷:۲۷:۳۳ سلام  صبح  شما عزیزان  بخیرو شادی
[/ihc-hide-content]

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم