[ihc-hide-content ihc_mb_type=”show” ihc_mb_who=”5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15,16,17,18,19,20″ ihc_mb_template=”1″ ]
۱۲:۳۲:۳۸ پایان بازار به نظر شرایط خوبی را در نیم ساعت اول داشتیم
۱۲:۲۸:۴۵گفت وگوی همفکران با مدیرعامل «حپارسا»
قرارداد با «وغدیر» متضمن توسعه و درآمد پایدار است
با افشای اخیر سود ۶ ماهه به ۴۷ میلیارد تومان می رسد
افزایش سرمایه شرکت از محل آورده نقدی خواهد بود
معاملات نماد «حپارسا» مدتی است به دلیل افشای اطلاعات مربوط به افزایش نرخ حمل شرکت پخش فرآورده های نفتی متوقف شده است؛ افزایش نرخی که بیش از ۸۰ درصد از فعالیت های شرکت در حوزه حمل و نقل ریلی شرکت را تحت تاثیر قرار می دهد. سید علیرضا حسینی طباطبایی، مدیرعامل شرکت توسعه حمل ونقل ریلی پارسیان درباره این افشا می گوید: «بر اساس بودجه ای که برای سال مالی ارائه دادیم باید ۳۶ میلیارد تومان سود محقق می کردیم با احتساب این نرخ ها در ۶ ماهه اول حدود ۴۷ میلیارد تومان محقق شده است.» او در گفت وگو با هفکران از جزئیات قیمت گذاری نرخ حمل تا قرارداد تازه این شرکت با «وغدیر» و احتمال افزایش سرمایه از محل آورده نقدی می گوید. مشروح این گفت وگو را در ادامه می خوانید:
از بحث قیمت گذاری شروع کنیم. حمل و نقل پارسیان به تازگی برای افزایش نرخ ۲۰ درصدی شفاف سازی انجام داد. به طور کلی ساختار قیمتگذاری در صنعت حمل و نقل بار چگونه است و آیا فرمول قیمت گذاری شرکت شما نسبت به بقیه شرکتهای هم گروه متفاوت است؟
قیمت گذاری شرکت های حمل و نقل ریلی متفاوت است چون رسته های شان متفاوت است و این موضوع به صاحبان کالا و نوع کالاها بر میگردد. بخشی از صاحبان کالا دولتی هستند که ساختار قیمتی خود را دارند و برخی دیگر که مربوط بخش خصوصی هستند به صورت توافقی قیمت گذاری میکنند.
در شرکت ما به عنوان بزرگترین شرکت مخزن دار ریلی قیمت گذاری به دو بخش تقسیم میشود؛ بخشی که با صاحب بار اصلی آن شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی است و حدود ۸۰ درصد از سبد حمل بار ما را به خود اختصاص میدهد و بخش باقی مانده مربوط به سایر شرکت ها شامل روغن سازها و سایر محمولههای مایع که به عنوان مخزن دار حمل میکنیم می شود. ۲۰ درصد افزایش نرخی که به تازگی در کدال منتشر شد در مورد افزایش کرایه حمل محمولات شرکت ملی فرآورده های نفتی است که بخش عمده ای از کار شرکت را به خود اختصاص می دهد.
پس شورای رقابت نقشی در قیمتگذاری ندارد…
خیر نقشی ندارد.
آن ۲۰ درصد حمل بخش خصوصی چطور؟ آیا با قواعد بازار قیمتگذاری میشود؟
بله با قاعده بازار قیمتگذاری میشود.
ناوگان شرکت پارسیان به غیر از مخزن های ریلی شما شامل چه چیزهایی می شود؟
ما فعلا به صورت تخصصی ۱۲۰۰ دستگاه واگن مخزن دار داریم و به صورت ملکی دارایی واگنی دیگری نداریم. افزودن لوکوموتیوهای ما هنوز نهایی نشده و به نتیجه نرسیده و نمی توانیم به عنوان دارایی از آنها نام ببریم.
این سوال را از این جهت پرسیدم که اخیرا یک مدیر راه آهنی گفته بود هزینه های تعمیر و نگهداری لوکوموتیو ۸ برابر شده است. آیا شما تایید می کنید؟ اگر تایید می کنید فکر می کنید این افزایش نرخ چه تاثیری بر حاشیه سود شما خواهد داشت و سهم هزینه های نگهداری لوکوموتیو از کل هزینه های شما چقدر است؟
به طور کلی بهای تمام شده ما که تحت عنوان تعرفه بهره برداری یا استفاده از خطوط است سه بخش دارد؛ یک بخش هزینه لوکوموتیو است که راه آهن وصول میکند. یک بخش استفاده از خطوط ریلی است که بازهم راه آهن وصول می کند. بخش سوم هزینه خدمات و تعمیرات بین ایستگاهی است که با توجه به اینکه هر شرکتی نمی تواند در تمام خطوط کشور نیروی تعمیراتی داشته باشد راه آهن یکسری از خدمات مشخص را عهدهدار شده و هزینه هایی را بابت آن دریافت میکند. اینها آیتم های بهای تمام شده ما را تشکیل می دهد.
سهم کدام یک از آیتم ها بیشتر است؟
لوکوموتیو عمدتاً بیشتر است اما گاهی با سهم خطوط برابری می کند.
افزایش هزینه های تعمیرات و نگهداری لوکوموتیو را تایید میکنید؟
ما چون هنوز در بنگاه خودمان لوکوموتیو داری نکردیم و هزینه تعمیرات را محاسبه نکردیم به طور دقیق نمی توانیم بگوییم. اما اینکه هزینههای عمومی تعمیر لوکوموتیو افزایش داشته است را میتوان به وضوح دید.
با توجه به نقش حاکمیتی راه آهن بر خطوط ریلی و مالکیت لوکوموتیوها آیا تعارض منافع ایجاد نمیشود؟
این مسائل در مراجع بالاتر تعیین تکلیف می شود اما قاعدتاً در حوزه لوکوموتیو با هم اشتراک منافع هم دارند. از درآمدی که از محل حمل و نقل حاصل می شود ۷۰ الی ۸۰ درصد آن توسط خود راهآهن جذب میشود و ۲۰ درصد هم به شرکتها منتقل میشود. در این حوزه شرکتها و راهآهن اشتراک منافع دارند و اختلافی ندارند اما در بخشی از هزینه ها که راه آهن در قالب بهای تمام شده از ما می گیرد افزایش نرخ ها مشهود است. افزایش هزینههای نگهداری لوکوموتیو به صورت مستقیم باری برای ما ندارد اما اگر در محاسبات شورای رقابت یا مجموعه راه آهن در تعرفه کشنده اعمال شود بر نرخ های ما هم تاثیر گذار است.
صنعت حمل و نقل ریلی یک صنعت استراتژیک محسوب میشود و برای دولت اولویت دار است. آن طور که میدانیم صنعت شما ارز ۴۲۰۰ تومانی دریافت نمی کند. در عین حال بهای خدمات شما را شرکت پخش و مکانیسم های نظارتی دولت تعیین می کند. آیا این یک پارادوکس نیست؟ دولت به شما سوبسید نمی دهد اما برایتان قیمتگذاری می کند.
تنها سوبسیدی که در حوزه ما استفاده میشود در بخش لوکوموتیو یا دیزل است که هزینه گازوئیل ان مثل بقیه مصرف کننده های گازوئیل با نرخ کمتر از نرخ های جهانی پرداخت میشود. البته نسبت به باری که حمل میکنیم به مراتب کمتر از حمل جادهای سوخت مصرف می کنیم بنابراین می توان گفت سوبسید کمتری همدر ازای بار حمل شده می گیریم. ما یک شرکت خدماتی هستیم که ارزی دریافت نمیکنیم که بخواهیم سوبسید دریافت کنیم ولی چون صاحب بارمان دولت است قیمت کار خود را تعیین می کنند. این موضوع فارغ از بحث قیمت گذاری دولتی است چون در نهایت مخاطب مستقیم خدمات ما مردم نیستند بلکه دولت است.
در میان مسیرهایی که باربری می کنید آیا مسیری بوده که تکلیفی باشد و برای شما صرفه اقتصادی نداشته باشد؟
بالاخره ما در سبد حمل خود از این چیزها داریم با توجه به شرایط کمبود گاز ممکن است نیروگاه های کشور مجبور شوند مازوت بسوزانند که ما مکلف می شویم که حمل و نقل را به این مناطق انجام دهیم.
ممکن است برخی از این مسیرها برای شما صرفه اقتصادی نداشته باشد؟
ترجیح ما در تعاملات این است که همه اقدامات دست کم صرفه حداقلی را داشته باشد و مسیرهای بهتر را برویم اما زمانی که شرایط اقتضا کند بر اساس تکلیف عمل می کنیم. بنابراین در حال حاضر کاری که صرفه اقتصادی نداشته باشد را در دستور کار نداریم البته قبلا در مواردی بوده که به دلیل تکلیف متضرر می شدیم اما الان متضرر نمی شویم بلکه ممکن است این نوع مسیرها نسبت با برخی مسیرهای دیگر صرفه کمتری داشته باشد.
در مورد برنامه های آتی شرکت از جمله افزایش ناوگان یا فروش املاک برنامه ای دارید؟
خبری که باید سهامداران در جریان باشند این است که به دنبال سرمایه گذاری و توسعه با توجیه اقتصادی و پایدار هستیم. شرایط صنعت سخت شده و اگر از مشوق های خاص نتوانیم استفاده کنیم شاید مدت زمان بازگشت سرمایه از متوسط صنایع دیگر بیشتر شود و این موضوع ترجیح سهامداران ما نباشد. با توجه به اینکه سهامدار عمده شرکت ما شرکت سرمایه گذاری غدیر است و خود این شرکت چندین مجموعه پتروشیمی و پالایشگاه بزرگ دارد تفاهماتی در حال پیگیری است که برای سال های متمادی بتوانیم بارهای ثابت و تضمین شده ای را از زیرمجموعه های غدیر حمل کنیم تا نهایتا به سمت خرید و ساخت و تجهیز انواع واگن برویم. گام بعدی استفاده از دارایی های شرکت در قالب املاکی است که به صورت محدود در اختیار داریم و اجازه داریم برای طرح های توسعه ای از مسیر فروش این اموال تامین مالی کنیم.
غیر از قرارداد با غدیر مناقصه یا قرارداد قابل ذکر دیگری در پیش دارید؟
قرارداد با غدیر یک اقدام ابتکاری و تفاهمی داخل مجموعه است که به مرحله مناقصه نمی رود. البته این تفاهم هنوز نهایی نشده و به محض نهایی شدن به اطلاع سهامداران می رسد. پس از انعقاد این تفاهم می توانیم از این قرارداد به عنوان مبنایی برای توسعه شرکت استفاده کنیم.
برنامه برای افزایش سرمایه دارید؟
قطعا اگر همین قرارداد شرکت پیش برود نیاز به افزایش سرمایه هم داریم چون تامین مالی ناوگانی که می خواهیم ایجاد کنیم به طور کامل از مسیر دارایی های شرکت امکان پذیر نیست.
بنابراین افزایش سرمایه پیش روی شرکت از محل آورده نقدی خواهد بود؟
بله. چون عموما تمایل به این است که سود سهامدران را تقسیم کنیم و بعدا از محل آورده نقدی افزایش سرمایه دهیم احتمال دارد به این سمت برویم. البته می توان بخش هایی از نیاز شرکت را از محل مطالبات سهامدران و تامین مالی از طریق بانک یا اوراق اقدام کنیم.
با توجه به اینکه قیمت گذاری در شرکت شما بر اساس سفارشات مشتریان تعیین می شود. درآمد حمل و نقل پارسیان را در مقایسه با دیگر شرکت های هم رشته چطور ارزیابی می کنید؟ البته ممکن است به دلیل تفاوت ابعاد شرکت ها این مقایسه درست نباشد اما خودتان وضعیت شرکت را در مقایسه با دیگر فعالان صنعت چطور می بینید؟
همانطور که اشاره کردید شرکت های این رشته به دلیل تفاوت در تعداد و نوع ناوگان درآمد متفاوتی دارند. مسلم است اساس قیمت گذاری ها تعرفه های راه آهن است که معمولا سالی یک یا دو بار افزایش پیدا می کند و باعث می شود قیمت ها نسبتا تغییر کند.
برای شرکت های دیگر هم شورای رقابت دخالتی در قیمت گذاری ندارد؟
اخیرا در بخش لوکوموتیو عده ای از شورای رقابت درخواست دخالت کردند اما به طور کلی شورای رقابت در حوزه ریلی دخالت ندارد. طبق قانون دسترسی آزاد به شبکه ریلی هیئت مدیره راه آهن تعرفه بهره برداری از خطوط را تعیین می کند و با تایید وزیر راه و شهرسازی به شرکت ها ابلاغ می شود.
فکر می کنید تا آخر سال چقدر درآمد خواهید داشت؟
همه چیز بستگی به تعرفه راه آهن جمهوری اسلامی دارد. اگر تعرفه مخرن دارها در مورد حمل و نقل شرکت پخش با توافق راه آهن، شرکت پخش و واگن دارها برای سال ۱۴۰۰ رخ دهد قیمت های ما هم تغییر می کند. چیزی که مشخص است این است که افزایش کرایه راه آهن به اندازه ۲۰ درصد در سال ۹۹ رشد کرده و افزایش نرخ در سال ۱۴۰۰ هنوز مشخص نشده است. هرچقدر که شرکت پخش و راه آهن تعرفه را افزایش دهند ما هم بر همین اساس افزایش درآمدخواهیم داشت.
شما به دلیل عدم عاملیت در نگهداری لوکوموتیو احتمالا هزینه ارزی ندارید. درست است؟
هزینه نداریم ولی قطعاتی که نرخ فولاد یا سایر بخش های آن مربوط به نرخ های جهانی و دلار می شود ما را تحت تاثیر قرار می دهد.
چه خبر خوشحال کننده ای برای سهامداران دارید؟
خبری که داریم همین افشای اطلاعات الف بود که اعلام کردیم. این افزایش کرایه ای است که مصوب شده و نکته اش این است که تاریخ اعمالش از ابتدای سال مالی ما یعنی مهر ماه ۹۹ است که خود جای خوشحالی دارد و با توجه به ثابت بودن بهای تمام شده ما درآمد خوبی را رقم خواهد زد.
بنابراین سود شما با تعدیل مثبت مواجه خواهد شد…
بله سود ما حتما برای ۶ ماهه ابتدایی سال مالی تغییر می کند و با توجه به اینکه بهای تمام شده شرکت ثابت بوده این افزایش بیش از دو برابر خواهد بود. بر اساس بودجه ای که برای سال مالی ارائه دادیم باید ۳۶ میلیارد تومان سود محقق می کردیم با احتساب این نرخ ها در ۶ ماهه اول حدود ۴۷ میلیارد تومان محقق شده است.
آنچه می دانیم این است که برای سال ۱۴۰۰ هم در بخش تعرفه های حمل شرکت پخش افزایش نرخ داریم. علاوه بر این ها افزایش قیمت دیگری را پیگیری می کنیم که از ابتدای فروردین سال جاری محاسبه خواهد شد.
۱۲:۲۸:۳۸تکلیف وزارت نفت دولت رئیسی مشخص شد/ رستم قاسمی؛ وزیری که راه فروش نفت را به خوبی میشناسد
?طبق آخرین اطلاع، رئیس جمهور منتخب درباره وزارت نفت به جمع بندی رسیده و قصد دارد که این وزارتخانه بزرگ و مهم را به رستم قاسمی بسپارد. نامه نیوز نیز نوشت: رستم قاسمی شهردار بشو نیست و قرار است که در وزارت نفت به کار گرفته شود.
۱۲:۲۶:۳۷ تملت هم در ۳ ماهه به سود ۱۱۴ ریالی رسیده است در ۳ ماهه ۱۳۸۱ میلیارد ریال سود عملیاتی و ۱۲۵۸میلیارد ریال سود خالص دارد
۱۲:۲۵:۴۲ شستا صف
۱۲:۲۳:۳۲ بلوک پردیس هم شرایط خوبی را دارد
۱۲:۲۲:۲۰ ذوب هم منفی باز شده است
۱۲:۲۱:۰۷ نمیخواهیم با قدرت حرف بزنیم ولی کف باار خوب گرفته شده و این رویداد خوبی است
۱۲:۱۹:۱۹ چخزر بعد از گزارش هم شرایط خوبی را داشته است
۱۲:۱۷:۱۸ احتمال صف شدن شستا هم هست
۱۲:۱۵:۵۱ تایرا هم میتواند مورد توجه باشد
۱۲:۱۲:۳۴ برکت را هم دوباره خوب خریدند
۱۲:۱۱:۴۴ قاسم از صف فروش یه صف خرید
۱۲:۱۱:۳۹ تاپیکو ۵۰ میلیون صف خرید
۱۲:۰۹:۵۷ قاسم و افزایش سرمایه …
گزارش توجیهی هیئت مدیره به منظور پیشنهادافزایش سرمایه از مبلغ ۲۹,۲۵۰,۸۹۰,۰۰۰ ریال به مبلغ ۵۰۰,۰۰۰,۰۰۰,۰۰۰ ریال از محل سود انباشته به منظور اصلاح ساختار مالی و بهبود وضعیت مالکانه که در تاریخ ۱۴۰۰/۰۴/۲۷ به تصویب هیئت مدیره رسیده و جهت اظهارنظر به حسابرس و بازرس قانونی ارسال شده
۱۲:۰۸:۴۵ صف خرید را در تاپیکو شاهدیم
۱۲:۰۸:۱۸ خبهمن کمی منفی شد
۱۲:۰۵:۱۳ خرد ۵۳۰۰ میلیارد
۱۲:۰۵:۰۶ غبهنوش ایران به ازای هر سهم ۲۵۲۰ ریال سود نقدی تقسیم شد.
۱۲:۰۱:۵۷ های وب کمی از منفی به مثبت رسید
۱۲:۰۱:۴۳ یک مطلب خوب از ولید عزیز :
این لیست نمادهایی است که در ترکیب P.e fw – p.e ttm – p.s fw – حاشیه سود بهترین های صنعت خود هستند. این نمادها هیچکدام p.e fw بالای ۱۰ واحد ندارند:
های وب
خراسان
شیراز
غمینو
شاوان
شبریز
رتاپ
پرداخت
پتایر
پکویر
پسهند
پاسا
بموتو
لابسا
هجرت
قاسم
حسینا
دتماد
دقاضی
دلر
دشیمی
کاسپین
سیمرغ
شدوص
شکربن
شرانل
شسپا
کزغال
کپرور
کطبس
جم
شغدیر
شاراک
نوری
شبصیر
شکبیر
بوعلی
آریا
فروس
کیمیا
فملی
کچاد
کنور
سپاها
ساروج
سهرمز
سمازن
سخوز
سرود
سباقر
ساوه
ساراب
سبهان
شپاکسا
غمارگ
غکورش
غبشهر
غدیس
افق
غزر
فخوز
ارفع
فسپا
هرمز
فجر
فولاد
کپارس
کلوند
کمینا
کرازی
کهمدا
کاذر
زاگرس
شخارک
مبین
۱۱:۵۸:۴۰ شرایط تاپیکو و تیپیکو روی شستا اثرات خوبی را خواهد داشت
۱۱:۵۶:۵۷ رنج های جالب در شستا
۱۱:۵۶:۱۲ شراز در ۱۲ماهه حسابرسی شده ۲۰۱۷۸ ریال سود محقق کرده است
۱۱:۴۹:۴۵ خزامیا
گزارش همفکران از مجمع سالانه زامیاد
پرسش و پاسخ
افزایش سرمایه برنامه دارید؟
✅ مدیر مالی: در حال حاضر برنامه ای نداریم.
قرارداد اتوبوس در چه وضعی است؟
✅ مدیر عامل: با دو سناریو طراحی برند داخل و ckd شروع شد. در طرح طراحی داخلی نمونه اولیه شاسی ساخته شد. سایپا برای تامین محصول اتوبوس با دو شرکت چینی انجام داد و قرارداد ۵۰۰ دستگاهی بسته شد. در حال پیگیری با شرکت اتوبوس رانی هستیم و امیدواریم قرارداد با شرکت های مذکور ببندیم.
کامیون سنگین سال قبل در دستور کار ما بوده. با ۶ شرکت چینی مذاکره کردیم. چون نتوانستیم به عقد قرارداد برسیم از شرکت های واسط در حال پیگیری هستیم.
حل شدن مشکل پلاک؟
✅ مدیرعامل: کلیه محصولات ما به بازار ارائه می شود نگرانی وجود ندارد.
برای حمایت از سهم و بازارگردانی چه کردید؟
✅ مدیرعامل: بازار گردان قبلا سهم آشنا بود اکنون لوتوس پارسیان است و با تمام قدرت از سهم حمایت می شود.
۱۱:۴۵:۳۱ های وب با دید نوسان بد نیست
۱۱:۳۹:۴۹ رمپنا میتواند مورد توجه بازار باشد
۱۱:۳۵:۲۴ دلار صرافی ملی ایران: ۲۴۲۰۹ تومان
۱۱:۳۵:۱۳ با خبر شستا و تاپیکو بازار و شاخص برگشت زد شاخص برگشت بالا
۱۱:۲۴:۵۲ شستا خودش را جمع و جور کرد وسبزپوش شد
۱۱:۲۳:۰۷ رنج تاپیکو
۱۱:۲۲:۱۹ شستا کمی مثبت شده است
۱۱:۱۸:۵۸ دلار سبزه ۲۴,۷۲۰ معامله ? نـــقـدۍ
۱۱:۱۲:۲۹تعدیل مثبت ستاره خلیج فارس فردا افشا خواهد شد
همفکران : در روزهای اخیر شرکت های پالایشی به نوبت از تعدیل های مثبت قابل توجه خود در سال ۹۹ پرده برداری کرده اند. ستاره خلیج فارس هم که ۶۲۴ میلیون و ۷۵۰ هزار سهم آن در اختیار تاپیکوست و در واقع این هلدینگ بااهمیت مالکیت ۴۹ درصدی ستاره را در اختیار دارد با پتانسیل تعدیل مثبت خوبی همراه است.
برخی از گمانه زنی ها از افزایش سود سال ۹۹ ستاره خلیج فارس تا ۱۴ هزار میلیارد تومان خبر می دهند.
اسکندری مدیر مالی شرکت نفت ستاره خلیج فارس به همفکران اعلام کرد: شرکت ستاره خلیج فارس قطعا تعدیل مثبت خواهد داشت اما با توجه به این که فردا یعنی دوشنبه ۲۸ تیر ماه صورت های مالی حسابرسی شده این شرکت بر روی سایت کدال قرار خواهد گرفت اکنون نمی توان درباره مقدار آن اطلاع رسانی کرد.
او در پاسخ به این که گمانه زنی ها درباره افزایش سود از ۱۱ هزار میلیارد تومان به ۱۴ هزار میلیارد تومان چه مقدار به واقعیت نزدیک است، تصیح کرد: با توجه به این که تعدیل سود ستاره خلیج بر روی شرکت هایی که مالکیت ستاره را در اختیار دارند مانند تاپیکو اثرگذار است، اکنون نمی توان اظهارنظری در این باره داشت و باید صبر کنیم تا فردا که صورت های مالی حسابرسی شده واقعی ستاره از طریق تاپیکو در سایت کدال افشا شود. اما تا همین حد می توان گفت که قطعا تعدیل ستاره مثبت خواهد بود. همفکران
۱۱:۱۲:۲۳مواد اولیه تولید ۱۰۰ میلیون دوز واکسن موجود است
«عبدلی» فناور واکسن برکت در گفتوگو با تسنیم:
?بحثهایی مبنی بر کمبود مواد اولیه واکسن برکت کاملاً شایعهسازی است.
?تکنولوژی ساخت این واکسن ایرانی کرونا، کاملاً بومی است و ما به هیچ کشوری از نظر فرآیند و پروسسینگ نیاز نداریم.
?مواد اولیه موردنیاز برای تولید ۱۰۰ میلیون دوز واکسن کرونا را داریم.
?مطمئن باشید اگر ما برای تولید این واکسن به کشوری دیگری وابسته بودیم نمیگذاشتند تولید داخلی صورت گیرد.
۱۱:۰۹:۴۶ سیمانی سبز پوش های بازار هستند
۱۱:۰۷:۳۶ کهرام در ۳ ماهه به زیان ۲۷۱ ریالی رسیده است نزدیک به ۲۰ میلیارد ریال زیان عملیاتی و زیان خالص دارد
۱۱:۰۵:۱۶ بازار لحظاتی خوب و لحظاتی بد است و باید مورد توجه باشد
۱۱:۰۴:۲۱ سقوط صادرات نفتی در سال گذشته
ارزش صادرات نفتی به کمترین میزان دو دهه گذشته رسید
?بر اساس اعلام بانک مرکزی، ارزش صادرات نفتی کشور در سال گذشته برابر با ۲۱ میلیارد و ۴۳ میلیون دلار بود که نسبت به سال ۱۳۹۸ کاهش ۲۷.۵ درصدی را نشان میدهد.
?از سال ۱۳۹۷ با خروج آمریکا از برجام و همچنین شیوع کرونا، صادرات نفتی ایران به شدت کاهش پیدا کردهاست.
?میزان صادرات نفت ایران در سال ۱۳۹۹ نسبت به سال ۱۳۹۷ کاهش ۶۶.۴۷ درصدی را تجربه کردهاست.
?ارزش صادرات نفتی سال گذشته نسبت به اوج فروش نفتی در سال ۱۳۹۰ نیز کاهش بیش از ۸۲ درصدی را نشان میدهد.
?ارزش دلاری صادرات نفتی سال گذشته، کمترین میزان از سال ۱۳۸۰ به حساب میآید.
۱۱:۰۲:۲۲ فردا گویا صورت های مالی ستاره خلیج فارس روی کدال می رود زمزمه عدد ۱۴ هزار جدی تر شده است
۱۰:۵۲:۵۱ پارسان به نظر شرایط خوبی را دارد
۱۰:۵۱:۰۶ شاخص در حال ایستادگی برای عدم از دست دادن ۱.۳
۱۰:۴۹:۳۷ چشم بازار به یک ساعت اخر است ببنیم چه می شود
۱۰:۴۸:۵۰ منفی برخی پالایشی ها نظیر شبریز هم بد نیست
۱۰:۴۶:۵۱ ،نماد معاملاتی شرکت های سرمایه گذاری صنعت نفت(ونفت)، کشاورزی و دامپروری مگسال(زمگسا)، سرمایه گذاری گروه توسعه ملی(وبانک)، سرمایه گذاری پارس توشه(وتوشه) پس از برگزاری مجمع عمومی عادی سالیانه مبنی بر تقسیم سود نقدی، بدون محدودیت نوسان قیمت با استفاده از مکانیزم حراج آماده انجام معامله می باشند.
۱۰:۴۶:۴۷ رفت و امد نماد ها زیاد شده است
نماد معاملاتی شرکت های فولاد کاوه جنوب کیش(کاوه)، گروه صنعتی سپاهان(فسپا)، آهنگری تراکتورسازی ایران(خاهن)، پست بانک ایران(وپست) و آبسال(لابسا) پس از برگزاری مجمع عمومی عادی سالیانه مبنی بر تقسیم سود نقدی، بدون محدودیت نوسان قیمت با استفاده از مکانیزم حراج آماده انجام معامله میباشند.
۱۰:۴۵:۴۴ اپال رو به بالا معامله میشود و سبزپوش است
۱۰:۴۴:۴۵ حکشتی هم سبزپوش شد
۱۰:۴۳:۱۵ در پایان معاملات امروز نماد معاملاتی شرکت های قند اصفهان(قصفها)،توسعه معادن روی ایران(کروی)،تولیدی ایران تایر(پتایر)،گروه بهمن(خبهمن)جهت برگزاری مجامع عمومی عادی سالیانه به منظور تصویب صورتهای مالی، متوقف خواهند شد
۱۰:۳۹:۱۷ دهن کجی سیمانی ها به فروشندگان بازار…
۱۰:۳۷:۳۴ در پایان معاملات امروز نماد معاملاتی شرکت های کارخانجات ایران مرینوس(نمرینو)،روزدارو(دروز)،کمباین سازی ایران(تکمبا)،بانک کارآفرین(وکار)،داروس ازی کوثر(دکوثر)،سرامیک های صنعتی اردکان(کسرا)جهت برگزاری مجمع عمومی عادی سالیانه به منظور تصویب صورتهای مالی،متوقف خواهند شد
۱۰:۳۶:۵۸ نماد معاملاتی شرکت صنایع ماشین های اداری ایران (مادیرا۱)، پس از برگزاری مجمع عمومی عادی سالیانه و تقسیم سود نقدی هر سهم و مجمع عمومی فوق العاده صاحبان سهام، از طریق انجام حراج ناپیوسته بدون محدودیت دامنه نوسان قیمت و با اعمال یک مرحله پیش گشایش، امروز یکشنبه مورخ ۱۴۰۰/۰۴/۲۷ آماده انجام معامله میباشد.
۱۰:۳۳:۴۲ نمادهای معاملاتی شرکت کشت و دام قیام اصفهان (زقیام۱) و شرکت کشاورزی مکانیزه اصفهان کشت (زکشت۱) و شرکت آتیه داده پرداز (اپرداز۱) و شرکت سرمایه گذاری مس سرچشمه (سرچشمه۱) و شرکت پالایش نفت لاوان (شاوان۱) جهت برگزاری مجمع عمومی عادی سالیانه صاحبان سهام در روز سه شنبه مورخ ۱۴۰۰/۰۴/۲۹ در پایان معاملات امروز یکشنبه مورخ ۱۴۰۰/۰۴/۲۷ متوقف میشوند.
در پایان معاملات امروز نماد معاملاتی شرکت های کارخانجات ایران مرینوس(نمرینو)،روزدارو(دروز)،کمباین سازی ایران(تکمبا)،بانک کارآفرین(وکار)،داروس ازی کوثر(دکوثر)،سرامیک های صنعتی اردکان(کسرا)،معدنی دماوند(کدما)جهت برگزاری مجامع عمومی عادی سالیانه به منظور تصویب صورتهای مالی،متوقف خواهند شد.
نمادهای معاملاتی شرکت ماداکتیو استیل کرد (فماک۱)، شرکت مبین وان کیش (اوان۱) و شرکت پالایش نفت شیراز (شراز۱) جهت برگزاری مجمع عمومی عادی سالیانه صاحبان سهام در روز سهشنبه مورخ ۱۴۰۰/۰۴/۲۹ در پایان معاملات امروز یکشنبه مورخ ۱۴۰۰/۰۴/۲۷ متوقف می شود.
۱۰:۳۳:۳۱خزامیا
? گزارش همفکران از مجمع سالانه زامیاد
✅ رئیس مجمع: امیدواریم مثل سایپا که مدیرانش با شجاعت تولید پراید را متوقف کردند ما هم نیسان را حذف کنیم.
✅ آزرمسا مدیرعامل: مهمترین ماموریت ما تغییر تصویر زامیاد در جامعه است. چالش اساسی ما بحث توسعه محصول است. زامیاد در ۴۰ سال گذشته با یک محصول سهم بازار داشته است اکنون با یک سبد محصول وارد بازار می شود. امیدواریم این سبد را با عرضه کارون در تابستان و در پایان سال با پروژه fd ، زاگرس و suv سال را به پایان ببریم.
✅ امیدواریم نیسان آبی با پادرا پلاس جایگزین شود. پادرا پلاس را در دو نوع گازسوز و دیزل به تولید انبوه میرسانیم.
۱۰:۳۳:۲۸ چخزر در گزارش ۳ ماهه به سود ۵۱۶ ریالی رسیده است که مدت مشابه سال قبل ۱۵۹ ریال بود
سهم ۱۱۸ میلیارد ریال سود عملیاتی و ۱۰۳ میلیارد ریال سود خالص داریم
[/ihc-hide-content]