[ihc-hide-content ihc_mb_type=”show” ihc_mb_who=”5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15,16,17,18,19,20″ ihc_mb_template=”1″ ]
۱۲:۳۰:۰۶ بازار تمام شد شرایط خوبی را نداشضتیم ولی بد هم نبود
۱۲:۲۵:۳۵ وآرین صف خرید شد
۱۲:۲۴:۰۵تیتر یک سایت رهبر انقلاب
? رهبر انقلاب: امروز کسانی که در زیر سایهی جمهوری اسلامی و به برکت مجاهدت شهیدان دارند با امنیّت و آزادی زندگی میکنند و ۱۸۰ درجه بر خلاف خواستههای آنها حرکت میکنند، باید برای خودشان روشن کنند که جواب این خونهای پاک را چه جور خواهند داد؟
۱۲:۱۰:۳۴ وصنا در اسفند ۳۷۹ میلیارد ریال سود فروش سرمایه گذاری ها داشته و ۳۵۳۶۷ میلیون ریال سود مجمع تا اسفند محقق کرده است
۱۲:۰۶:۰۲ توریل دی و اسفند خوبی داشت و ۸۱۰ میلیارد ریال فروش زد در بهمن به اندازه دی خوب نبود و ۶۸۹ میلیارد ریال فروش داشت و اسفند ۱۰۵۱ میلیارد ریال فروش داشته است .
جمع درامد۱۲ماهه ۹۱۸۹ میلیارد ریالی رسیده . سال قبل در کل سال این عدد ۵۴۷۵ میلیارد ریال بود
۱۲:۰۳:۱۷ غدشت در اسفند ۶۱۰ میلیارد ریال فروش داشت
بهمن ماه به ۴۲۹میلیارد ریال رسیده است و اندکی رشد نسبت به ماه گذشته داشت
در دی ماه ۳۵۵ میلیارد ریال فروش داشت و در مجموع به ۴۴۶۹ میلیارد ریال رسیده . مدت مشابه سال قبل ۲۷۵۴میلیارد ریال بوده است
۱۱:۵۷:۲۳ گزارش روزانه ی پلتس کره جنوبی، دهم فروردین ۱۴۰۰ (دلار/تن) :
Platts South Korea / Daily :
LPG 527$/ton(+1.8% d-d)
HDPE 1,220$/ton
LDPE 1,620$/ton
LLDPE 1,210$/ton
PP 1,260$/ton
P-X 796$/ton(+0.1% d-d)
PTA 645$/ton
MEG 657$/ton(+1.1% d-d)
SM 1,114$/ton(-0.2% d-d)
۱۱:۵۶:۳۴ تنوین هم بد نیست
۱۱:۵۶:۲۸ربیعی: آمریکا راهی جز بازگشت به برجام ندارد
سخنگوی دولت:
ما مصمم هستیم که اجازه ندهیم تحریمهای غیرقانونی آمریکا اخلالی در مسیر توسعه و همکاری سازنده با جامعه بینالملل ایجاد کند اما در عین حال تلاش دولت برای رفع تحریمها تا آخرین روز کاری دولت متوقف نخواهد شد.
ناقضان برجام بدانند هر روز تعلل بیشتر در لغو تحریمها علیه ایران چشم انداز روابط با ایران را دورتر میکند.
ما اطمینان داریم که دولت آمریکا هیچ راه منطقی جز بازگشت به برجام و رفع کامل تحریمها ولو بعد از پایان دولت دوازدهم پیش رو ندارد./ تسنیم
۱۱:۵۳:۰۳ حفاری هم سود خوبی را داشته است و میتواند جالب باشد
۱۱:۵۰:۴۴ خزامیا در اسفند بسیار خوب ظاهر شد
در اذر ۲۳۰۲ میلیارد ریال و فروش ۱۳۶۴ دستگاه بوده و روند کاهشی بوده است
در دی این عدد با رشدی خوب ۴۹۲۴ میلیارد ریال بوده و ۳۳۰۰ دستگاه فروخته است
در بهمن با رشد ۶۹۷۷ میلیارد ریال شده و با فروش ۴۲۰۰ دستگاه رشد خوبی داشته
در اسفند ۱۶۴۲۰ میلیارد ریال و ۹۲۰۰ دستگاه فروش داشته است
جمعا ۱۲ ماهه ۴۹۷۴۹ میلیارد ریال فروش داشته است مدت مشابه قبل عدد ۲۷۲۵۱ میلیارد ریال بود
۱۱:۵۰:۴۰ محصول: شمش بلوم
تحویل: ۹ اردیبهشت ۱۴۰۰
قیمت پایه: ۱۰۶,۷۵۳
تناژ عرضه: ۲۰,۰۰۰
تناژ تقاضا: ۴۲,۰۰۰
سقف قیمتی رقابت: ۱۰۸,۹۹۹
قیمت پایانی: ۱۰۸,۹۸۹
درصد قیمت پایانی: ۲
۱۱:۴۶:۰۴ اپال هم رنج خوبی راغ زده است
۱۱:۴۵:۵۶ رمپنا هم مثبت شد
۱۱:۴۰:۰۷ واعتبار در اسفند ۶۹ میلیارد ریال سود فروش سرمایه گذاری ها داشته است
۱۱:۳۰:۴۶ فخوز
20،۰۰۰ تن شمش بلوم فولاد خوزستان در قیمت ۱۰۶،۷۵۳ ریال عرضه و ۱۰،۰۰۰ تن آن تا قیمت ۱۰۸،۹۹۹ ریال رقابت شد
در جریان معاملات امروز ۲۰،۰۰۰ تن شمش بلوم در قیمت میانگین ۱۰۸،۹۸۹ ریال مچ شد.
۱۱:۳۰:۳۹ کچاد
بورس_کالا
15،۰۰۰ تن شمش بلوم معدنی و صنعتی چادرملو در قیمت ۱۰۶،۷۵۳ ریال عرضه و ۱،۰۰۰ تن آن تا قیمت ۱۰۷،۸۲۹ ریال رقابت شد که ۱% بالاتر از قیمت پایانی عرضه قبل در تاریخ ۲۵ اسفند می باشد.
در جریان معاملات امروز ۱۵،۰۰۰ تن شمش بلوم با میانگین قیمتی ۱۰۷،۷۶۸ ریال مچ شد.
۱۱:۱۷:۳۸ غبشهر در دی در اولین ماه سال مالی خود به فروش ۳۵۶۱ میلیارد ریالی رسید .نرخ نیز ۱۰۲,۷۳۰,۴۵۴ ریال بود
در بهمن به ۳۸۰۵ میلیارد ریال رسیده و نرخ ۱۰۴,۱۴۹,۵۷۶ ریال .
در اسفند این عدد ۴۶۷۴ میلیارد ریال شدع و نرخ فروش ۱۱۸,۸۶۶,۸۴۶ ریال بوده است
در مجموع ۳ ماهه به ۱۲۲۷۳ میلیارد ریال رسیده است مدت مشابه قبل ۹۴۰۲ میلیارد ریال بود
۱۱:۱۶:۳۶ هجرت در دی ماه ۳۱۱۰میلیارد و بهمن ۳۶۵۳ میلیارد ریال و اسفند ۳۱۶۸ میلیارد ریال فروخته است مجموع فروش به ۳۶۶۴۳ میلیارد ریال رسیده لست کل سال قبل شرکت ۲۹۰۵۴ میلیارد ریال بود
۱۱:۱۴:۰۶ توسعه مدیریت سرمایه خوارزمی از زیر مجموعه های وخارزم ۸۸ میلیارد ریال سود فروش سرمایه گذاری ها داشته است. تا اسفند ۵۶۸۵۶ میلیون ریال سود مجمع داشته است
۱۱:۰۶:۵۲ فشار عرضه دوباره در بازار بالا رفت و شاهد صف فروش در اکثر نمادها هستیم
۱۱:۰۱:۳۵به گزارش روابط عمومی بانک مرکزی، دکترعبدالناصر همتی، رئیسکل بانک مرکزی در مصاحبه مبسوطی با برنامه« نگار»، دیدگاههای خود را درخصوص پیام نوروزی رهبر انقلاب اسلامی تشریح کرد.
رییس کل بانک مرکزی درخصوص دلایل عدم تحقق بهبود کامل اقتصاد عمومی و معیشت مردم در سال ۱۳۹۹ گفت: شرایط تحریم سیاستگذاری اقتصادی را پیچیده میکند. اقتصاد ایران در سالهای ۱۳۹۷ و ۱۳۹۸ متاثر از بازگشت تحریمها، خصوصاً کاهش شدید صادرات نفت، با رشد منفی اقتصاد روبرو شد. هرچند در سال ۱۳۹۸ رشد بدون نفت مثبت شد، اما به دلیل ورود کرونا و افت شدید فعالیت در بخش خدمات که ۵۰ درصد ارزش افزوده کشور را در بر میگیرد تا پایان فصل اول سال ۱۳۹۹ عملاً رشد منفی شد.
همتی با بیان اینکه اما در دو فصل دوم و سوم سال ۱۳۹۹ خوشبختانه رشد نفتی و غیرنفتی مثبت شد و میشود گفت اقتصاد از رکود خارج شد تاکید کرد: با اطمینان بالا میتوان گفت که در غیاب کرونا و برخی موضوعات نظیر کسری بودجه بالا و تحریک سفته بازی که متاثر از تداوم فشار حداکثری وتهدیدات آمریکا بود اقتصاد ایران میتوانست مسیر رو به بهبود سال ۱۳۹۸ را از ابتدای ۱۳۹۹ طی کند.
وی افزود: تداوم تحریم و شوک ارزی ناشی از کاهش درآمدهای ارزی در پاییز و گسترش کرونا موجب شد که تورم بیش از آنچه هدف بانک مرکزی بود محقق شود. البته مشکلات شبکه توزیع نیز موجب شد تامین کالاهای اساسی و مورد نیاز مردم با ارز ترجیحی کماثر شده و با نرخهای بالاتری عرضه شود.
رئیسکل بانک مرکزی درخصوص پشتیبانی بانکها از سرمایهگذاری در تولید و ارزیابی عملکرد آنها در پشتیبانی از تولید گفت: مهمترین عامل افزایش سرمایهگذاری، بهبود شرایط کسب و کار، کاهش نااطمینانیها و افزایش بهرهوری واقعی سرمایه است. اقتصاد ایران از ابتدای دهه ۹۰ به دلیل نقش قابل توجه عدم اطمینان، شاهد روند نزولی سرمایهگذاری بوده است. این امر در کنار ناترازی بانکها که از اواسط دهه ۸۰ شکل گرفت و نرخ سود بالا در مقاطعی از سالهای دهه ۹۰، عاملی شد برای رشد بالای نقدینگی. در حال حاضر اقدامات مهمی نظیر سیاستگذاری نوین پولی و نظارت دقیق بر بانکها از طریق مدیریت موسسات ناتراز و کنترل رشد ترازنامه بانک ها برای جلوگیری از ورود به اقدامات سفتهبازانه و خلق نقدینگی در حال اجرا است.
وی افزود: بخش مهمی از رشد مثبت سال ۱۳۹۹ نیز مرهون تسهیلات سرمایه در گردش بانکها و کمکهای آنها به بنگاههای کوچک و متوسط و دانشبنیانها بود. بهطوری که بعد از چند فصل متمادی برای اولین مرتبه در فصل سوم سال ۱۳۹۹ رشد سرمایهگذاری هم در ماشینآلات و هم در ساختمان مثبت شد.
رییس شورای پول و اعتبار با بیان اینکه نکته مهم دیگر اینکه تامین مالی سرمایه گذاری و تولید را نباید صرفاً در بانکها ببینیم افزود: نقش بازار سرمایه در تامین مالی در حال گسترش است و باید از حالت بانک محور برای تامین مالی خارج بشویم. سرمایهگذاریها در بازه میانمدت و بلندمدت باید توسط بازار سرمایه و تامین مالی سرمایه در گردش نیز توسط بانکها تامین گردد.
دکتر همتی درخصوص برنامههای بانک مرکزی برای ایجاد ثبات اقتصادی و تقویت ارزش پول ملی گفت:ثبات نرخ ارز مستلزم دو موضوع مهم است یکی کنترل انتظارات که بانک مرکزی در سه سال گذشته درگیر آن بوده است. علت هم محدودیت عواید ارزی بانک مرکزی به خاطر تداوم فشار حداکثری بود. بهطوری که در سال ۱۳۹۹ ارز وصولی بانک مرکزی از ناحیه صادرات نفت و گاز به یک نهم میانگین سالهای گذشته رسید که در تضعیف قدرت بازارسازی بانک مرکزی تاثیر زیادی داشته است. دوم، تداوم رشد بالای نقدینگی که تداوم ناترازی بانک ها در کنار کسری بودجه دولت، امکان محدود کردن آن را از بین برده است.
وی تاکید کرد: ثبات پایدار اقتصادی با کنترل دستوری نرخ ارز و سرکوب آن حاصل نمیشود. نرخ ارز باید بهعنوان ضربهگیر شوکهای خارجی عمل کند. قطعاً کاهش کسری بودجه و کاهش اتکا بودجه به درآمد نفت و اجرای دقیقی سیاستهای پولی جدید و کنترل تورم نقش اصلی در ثبات اقتصادی بازی میکند. ضمناً بهنظر میرسد در سال ۱۴۰۰ شرایط هر دو موضوع رو به بهبود باشد و بهطور طبیعی بیثباتی اقتصادی ازجمله ارزی محدود شود.
رئیسکل بانک مرکزی درخصوص مبارزه با فساد در نظام بانکی گفت: منابع بانکی وسوسهانگیز است و میتواند رانت ایجاد کند. هر مقدار از منابع بانکها صرف سرمایهگذاری و توسعه تولید بشود به نفع اقتصاد بوده و ضد فساد است.
۱۱:۰۱:۱۲همتی در بخش دیگر از سخنان خود با اشاره به اینکه یکی از اقدامات بانک مرکزی تاکید بر اعطای اعتبار بر مبنای اعتبارسنجی و نظارت مداوم بر نحوه هزینه کرد تسهیلات بانکی است که متاسفانه در سالهای گذشته موارد متعددی رعایت نشده است افزود: درخصوص بدهکاران دانه درشت نیز عمدتاً مربوط به دوره زمانی دو دهه پیش است. اخیراً سامانه تسهیلات بانکی (سمات) در بانک مرکزی راهاندازی شده و تمام تسهیلات اعطایی با مشخصات در آن ثبت و نظارت میشود. اقدام دوم، کنترل رشد ترازنامه بانکهاست تا خلق نقدینگی نظام بانکی بهعنوان یک حق حاکمیتی در خدمت انباشت ریسک و سواستفاده قرار نگیرد.
وی تصریح کرد: اقدام مهم دیگر جلوگیری از پولشویی و کمک به نظام مالیاتی برای جلوگیری از فرار مالیاتی است. بانک مرکزی از اواخر سال ۱۳۹۷ اقدامات جدی برای کنترل چکهای تضمینی و تراکنشهای بانکی از طریق وضع مقررات و راهاندازی سامانههای کنترلی و در یک کلمه کنترل جریان ریال بهعمل آورده است. بانکها هرچقدر از بنگاهداری، که متاسفانه بعضاً به حیاط خلوت تبدیل شده است، فاصله بگیرند، از امکان فساد نیز دور میشوند.
رئیسکل بانک مرکزی درخصوص چند اقدام مهم ضروری برای فعالسازی ظرفیتهای درونی برای تولید گفت: ثبات در سیاستگذاری و افزایش انضباط مالی دولت، بالابردن توان رقابت تولیدات داخلی، تشویق صادرات، اختصاص کارآمد منابع بانکی به ظرفیت تولید و اجتناب از تکلیف بانکها به وامهای بیحساب و کتاب و برگشتناپذیر، تقویت زنجیرههای تولید با هدف خلق ارزش افزوده بیشتر و تامین مالی زنجیره تولید، جلوگیری جدی از ورود قاچاق کالای خارجی بهعنوان مانع توسعه تولید داخلی … ازجمله اقداماتی است که باید به آنها توجه جدی کرد.
همتی با تاکید بر اهمیت بخش خدمات در فعالیتهای اقتصادی گفت: باید توجه کنیم تولید اعم از کالا و خدمات است. درست است تولید کشاورزی و صنعتی اهمیت ویژهای دارد ولی تولید خدمات و نقش ۵۰ درصدی آن در ارزش افزوده اقتصاد کشور مخصوصاً آن بخش از خدمات که با استفاده از فناوری نوین در حال گسترش سریع است، میتواند نرخ رشد اقتصادی کشور را به شدت تحت تاثیر قرار دهد.
دکتر همتی درخصوص برنامه های دولت و بانک مرکزی برای مقابله با گرانیها و تورم درخصوص کالاهای مصرفی مردم تاکید کرد: بین گرانی و تورم تفاوت ماهوی وجود دارد. گرانی افزایش قیمت یک یا چند کالا است که میتواند ناشی از عوامل متعدد مانند کمبود عرضه، تبانی فروشندگان یا تقاضای زیاد برای کالاهای مشخص باشد. اینها بیشتر مسائل اقتصاد خرد است و شاید در حیطه وظایف بانک مرکزی نباشد و عمدتاً به نظارت در شبکه توزیع برمیگردد. اما تورم، به معنای افزایش مداوم مجموعه قیمتها در اقتصاد و کم شدن قدرت خرید هر واحد درآمدی یک موضوع کلان اقتصادی است که با تصحیح سیاستگذاری اقتصادی هم در بخش دولت و هم دربخش سیاستگذاری پولی حاصل میشود.
وی افزود: در بخش دولت، ایجاد یک ساختار بودجهریزی میانمدت، اتکا بر درآمدهای پایدار مانند مالیات و کاهش سهم نفت در بودجه نقش اساسی را در کنترل تورم بازی میکند. بانک مرکزی به نوبه خود ابزارهای لازم برای کنترل تورم تهیه کرده و استفاده میکند. عملیات بازار برای کنترل نرخ سود، اصلاح ناترازی بانکها، کنترل رشد ترازنامه بانکها ازجمله این اقدامات است. اثربخشی سیاستهای پولی منوط به هماهنگی کامل در سیاستگذاری اقتصادی و داشتن یک افق میانمدت برای کاهش عدم تعادلهای جدی اقتصاد است.
دکتر همتی در پایان مصاحبه ارزیابی خود درخصوص چشمانداز اقتصاد ایران در سال ۱۴۰۰را اینچنین بیان کرد: براساس مجموعه شاخصها و در غیاب شوک جدید به اقتصاد ایران، بهطور طبیعی سال ۱۴۰۰ با ثباتتر از سال ۱۳۹۹ است و احتمال غالب آن است که رشد اقتصادی تداوم یابد و تورم هم به مسیر بلندمدت خود برگردد. البته این بدان معنا نیست که احتیاطهای لازم را در پیش نگیریم وتدابیر لازم را اتخاذ نکنیم.
۱۰:۵۴:۴۸ دلار صرافی ملی ایران: ۲۵۷۰۷ تومان
۱۰:۵۳:۲۵ بازار نتونست ان جو خوب را جبران کند
۱۰:۵۳:۲۲ تراز وبصادر مثبت است ۲۹۴۸۷ میلیارد ریال سود تسهیلات اعطایی و ۲۶۲۶۱ میلیارد ریال سود پرداختی به سپرده دارد تراز ۱۲ ماهه ۲۸۸۹۵ میلیارد ریال مثبت است
[/ihc-hide-content]