فولادی ها میتوانند از

فولادی ها میتوانند از

بهمن ۱۸, ۱۳۹۹
میلاد خاندوزی
مشاهده خلاصه

[ihc-hide-content ihc_mb_type=”show” ihc_mb_who=”5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15,16,17,18,19,20″ ihc_mb_template=”1″ ]

خبر
فولادی ها میتوانند از

تحلیل خبر

بتا سهم06:۳۳:۴۸  دراین گروه خود فولاد با این پیش بینی سود حداقلی و بدترین شرایطو سود ۲۰۰۰ ریای سال بعد که بدبینانه ترین شرایط ممکن در بازار است به سودخوبی رسیده و قیمت فعلی سهم کم ریسک ترین قیمت هاست . کاوه و هرمز فخوز هم شرایط خوبی را دارند و از دید ما بعد از فولاد فخوز و بعد کاوه شرایط خوبی خواهند داشت . ایم را هم بگوییم بلوک فولاد با نرخ ۱۸۰۰ یک نشانه برای خود فولاد است حتی اگر معامله نشود .

یک تکمضراب روی ذوب هم بگوییم سهم شاید از نظر نوسان جالب باشد ولی بنیادی خوبی ندارد . شما برای ذوب به ارزشبازار فعلی او نگاه کنید انصافا در شرایط خوبی ازاین نظر است و با دید پر ریسک ونوسان مورد توجه باشد .

۱۸ بهمن ۹۹

[/ihc-hide-content]

اخبار مرتبط

گزارش‌های کدال مرتبط

متاسفانه هیچ گزارشی پیدا نشد

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم