لحظه به لحظه بابازارامروز…(بخش اول)

لحظه به لحظه بابازارامروز...(بخش اول)

نوید خاندوزی
دی ۲۲, ۱۳۹۹
مشاهده خلاصه هوش مصنوعی

 

[ihc-hide-content ihc_mb_type=”show” ihc_mb_who=”5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15,16,17,18,19,20″ ihc_mb_template=”1″ ]

 

 

۱۰:۳۰:۵۸ پایان  بخش اول ادامه در بخش دوم

۱۰:۳۰:۵۵ دلار از کانال ۲۴ فاصله گرفت و با قدرت وارد کانال ۲۵ هزار تومانی شد

۱۰:۳۰:۵۰ کسرا عرضه  شد

۱۰:۲۷:۵۲ امیدواریم  بازار امروز ما را ناامید نکند

۱۰:۲۷:۳۶ خودرویی ها کمی کار را خراب کردند

۱۰:۲۶:۳۵ تنوین با اندکی تاخیر زمانی/ نوسانات این نماد در محدوده ۰.۵ درصد مثبت در حال انجام است

۱۰:۲۱:۴۷  وتوصا و غدام هر دو  صف فروش هستند

۱۰:۲۱:۴۳ وکبهمن در ۹ماهه به تحقق سود ۱۱۰۲ ریالی رسیده است

۱۰:۱۶:۴۷ بازار میتواند از نیمه دوم  بهتر شود رگه های یازان دیده می شود خودرو و پالایش باید کمی کمک کنند

۱۰:۱۶:۰۲تالار صادراتی بورس کالای ایران روز دوشنبه ۲۲ دی ماه میزبان عرضه ۵۹ هزار و ۳۰۰ تن قیر و ۵۲۰ تن اسلاک واکس است.

به گزارش «کالاخبر»؛ ۴۴ هزار و ۹۷۰ تن ورق گرم، سرد، قلع اندود و رنگی فولاد در تالار محصولات صنعتی و معدنی بورس کالای ایران عرضه می شود.

علاوه براین، ۱۵۰ تن مفتول آلومینیوم، یک هزار و ۸۵۰ تن مس مفتول، ۲۰ هزار تن گندله سنگ آهن، ۲۸۰ تن سیم و مفتول مسی نیز در تالار مذکور عرضه می شود.

۱۰:۱۴:۲۷ فارس هم خوب رنج می زنند

۱۰:۱۴:۲۲ خزر با عنایت به تصویب افزایش نرخ محصولات شرکت مصوب صورتجلسه هیات مدیره مورخ ۱۳۹۹/۱۰/۲۰ . قیمت از تاریخ مذکور به میزان ۹ درصد افزایش می یابد .

۱۰:۱۲:۰۴ صف شستا همچنان  برقرار است

۱۰:۱۱:۲۵ فشار فروش در فولاژ هم  کمی افزایش یافته است

۱۰:۰۹:۰۷ خاور
تصمیم گیری در خصوص شمولیت مفاد ماده ۱۴۱ قانون تجارت
– با توجه به گزارش مدیر عامل محترم شرکت مبنی بر افزایش تولید و فروش شرکت و نتایج حاصل از عملکرد فروش در ۹ ماهه نسبت به دوره مشابه که ناشی از رشد حدود ۲۵۵ درصد می باشد و برنامه های تولید و فروش برای سال ۱۴۰۰ نظیر قراردادهای منعقده و در حال مذاکره اتوبوس ، مجمع با توجه به برنامه های اعلامی بر تداوم فعالیت شرکت و رسیدن به جایگاه واقعی در صنعت خودروی تجاری رای داد. – ضمناً مجمع هیئت مدیره شرکت را مکلف نمود حداکثر ظرف مدت ۱۰ روز کلیه راهکارهای موجود جهت خروج از ماده ۱۴۱ قانون تجارت از جمله افزایش سرمایه از محل آورده نقدی و مطالبات و تجدید ارزیابی دارایی ها و یا افزایش سرمایه ترکیبی از دو روش مذکور ، کاهش زیان انباشته از محل واگذاری دارایی ها و غیره را بررسی نموده و اقدامات لازم جهت برگزاری مجمع عمومی فوق العاده در خصوص افزایش سرمایه را پس از تایید مراجع ذیصلاح به عمل آورد.

۱۰:۰۵:۰۵ خودرو و خساپا را خوب میخرند  ولی نمیتوان  شرایط خاصی را دید

۱۰:۰۲:۵۱ پالایشی ها و خودرویی ها  بتوانند  بهتر عمل کنند  بازار هم  مثبت تر می شود

۱۰:۰۱:۴۴ کار بازار سخت است کنترل فاز عرضه ها یکی از مهم ترین اتفاقات است ولی به نیمه دومخ امیدواریم

۱۰:۰۱:۳۸ دلار هم  افزایشی شده است

۱۰:۰۱:۳۳ دلار صرافی ملی ایران: ۲۴۸۵۰ تومان

۰۹:۵۲:۳۹ حفظ این  سنگر و خرید  زمان  به امید  انتشار گزارش ها و سپری شدن  برخی رویداد ها میتواند اتفاق مهم تری باشد

۰۹:۴۸:۴۰ صف خرید  شستا و  ذوب سنگین شد

۰۹:۴۸:۲۴ اریا نماد معاملاتی شرکت پلیمر آریا ساسول (آریا۱) پس از برگزاری مجمع عمومی فوق العاده صاحبان سهام در خصوص افزایش سرمایه و اعمال تصمیمات مذکور در سامانه معاملات، از طریق انجام حراج ناپیوسته بدون محدودیت دامنه نوسان قیمت و با اعمال یک مرحله پیش گشایش، امروز دوشنبه مورخ ۱۳۹۹/۱۰/۲۲ آماده انجام معامله می‌باشد

۰۹:۴۶:۱۶ مطابق با اطلاعیه منتشره در تارنمای کدال، به منظور بررسی وضعیت اطلاعاتی ناشر، نماد معاملاتی (وآوا۱) حداکثر تا تاریخ ۱۳۹۹/۱۱/۰۶ تعلیق شد

۰۹:۴۴:۵۸ هرمز هم  شرایط خوبی را دارد

۰۹:۴۴:۵۴ وتجارت رو به بالا معامله می‌شود

۰۹:۴۴:۲۸ خپارس در شرف تغییر رنگ / مشارکت ۱۰۰ درصدی حقیقی ها در معاملات این نماد

۰۹:۴۳:۵۰ حمایت از  وتجارت تا صفر تابلو

۰۹:۴۱:۲۸ ونفت صف خرید شد

۰۹:۴۰:۱۳ دی به استناد ماده ۱۲ مکرر دستورالعمل اجرایی نحوه انجام معاملات در فرابورس ایران به اطلاع می‌رساند با توجه به ابهامات موجود در اطلاعات با اهمیت منتشر شده توسط ناشر، نماد معاملاتی حداکثر به مدت ۲ روز کاری متوقف می گردد.

۰۹:۳۷:۵۱ خساپا هم خوب مثبت می شود

۰۹:۳۳:۲۴ یک گام تا منفی شدن شاخص کل باقی مانده!

۰۹:۳۳:۱۹ تجارت در به سمت صفر تابلو

۰۹:۲۹:۵۲ وتوسم در محدوده ۱۱۶۰۰ ریال/ معاملات کم حجم در محدوده ۱ درصد منفی ادامه دارد

۰۹:۲۸:۰۸ارزش معاملات بسیار پایین است بازارگردان‌ها و حقوقی ها عملا اعتماد حقیقی ها به بازار را نابود کردند

۰۹:۲۷:۲۱ حتاید هم میتواند جالب باشد

۰۹:۲۵:۲۹ وغدیر
در مورد وغدیر زیاد صحبت کردیم گنجی در بازار است که متاسفانه مدیران خوبی ندارد و اصلا برایشان وضعیت سهم در بازار اهمیت ندارد هر چند با توجه به تغییرات مدیریتی امیدواریم تفکر فعلی عوض شود. ولی شرکتی که این همه پتاتسیل دارد و کمتر از ۵۰ درصد nav واقعی معامله می شود دیر یا زود مورد توجه بازار قرار گرفت. از لحاظ سوددهی هم بار اصلی س‌ددهی این شرکت بر دوش پتروشیمی ها به خصوص اوره ایها است. شرکتهای اوره ای امسال رشد سو حدود دو برابری را تجربه خواهند کرد. شپدیسی که سال قبل ۹۰۰ تومان سود داشت امسال اگر قطعی گاز نداشته بلشد و دلار ریزشسنگین تجربه نکند توان سود سازی ۱۸۰۰ تومانی را هم دارد

۰۹:۲۳:۳۱  فولاد هم میتواند جالب باشد

۰۹:۲۳:۱۱ خودرو هم شرایط خوبی را ندارد

۰۹:۲۲:۲۵ ارزش صف‌های فروش ۸۴۱ میلیارد تومان

۰۹:۲۰:۲۲قیمت‌های جذاب بازار در انتظار شاخص‌سازان/ انتظار افت بیشتری برای بازار نمی‌رود

امیرحسین آفاق، کارشناس و تحلیلگر بازار سرمایه گفت: بازار سرمایه پس از مدت‌ها شاهد اقدام عملی از مسئولان خود بود که اتفاق مثبت و خوشایندی در این برهه برای بورسی‌ها به حساب می‌آید و ماحصل این اتفاق معاملات روان دیروز بازار سرمایه بود.

? این کارشناس بازار سرمایه به رصدخانه بورس گفت: شاخص سازان بعد از افت و اصلاح بیش از حدی که تا به امروز داشته اند، حال قیمت‌های جذابی برای یک دوره سرمایه‌گذاری دارند.

?آفاق اضافه کرد: این نقطه از بازار سرمایه یکی از حساس‌ترین دوره های ممکن است که نباید با شیطنت حقوقی، بازارگردان و … همراه شود که می‌تواند فاجعه‌بار بوده و سبب شود با نقدینگی‌های بسیار بزرگ‌تر از امروز هم نتوان بازار را به حالت عادی برگرداند.

?این کارشناس بازار سرمایه تصریح کرد: در کل با توجه به اتفاقات سیاسی مثبت اخیر همچنین تعادل تمام بازارها، بازار بورس می‌تواند یک گام صعودی در هفته فعلی و آتی داشته باشد که با توجه به خروج نقدینگی در طی مدت اخیر چندان قدرتمند نخواهد بود.

?آفاق تصریح کرد: بازار سرمایه همین بازه را به عنوان کف خودش خواهد شناخت و انتظار افت بیشتر را نمی‌تواند داشته باشد و اگر دستکاری در معاملات صورت نگیرد بسیاری از سهم‌های بازار از همین نقطه توان جبران بخشی از افت خود را خواهند داشت.

۰۹:۱۸:۲۶ شستا با صف خرید نزدیک به ۱۰۰ میلیون سهم در قیمت ۲۰۷۳ تومان دنبال می شود.

۰۹:۱۷:۴۳ اکثر نمادهای گروه بانکی قرمزپوش هستند!

۰۹:۱۶:۲۴ صف خرید  شستا سنگین تر شد

۰۹:۱۶:۱۶ تاصیکو هم  خوب است

۰۹:۱۵:۰۸ کمی پالایشی ها  تحت فشار هستند

۰۹:۱۵:۰۳آزادسازی منابع ارزی ایران در ترکیه همچنان ابهام دارد/ترکیه حاضر به انتقال نقدی ارز‌ها نیست

مهرداد سعادت، رئیس اتاق مشترک ایران و ترکیه:

?رسوب منابع مالی ایران در کشور‌های دیگر همگی به دلیل تحریم‌های پولی و بانکی است که تبعات زیادی را برای کشور به همراه داشته و وضعیت مالی ایران و ترکیه نیز مستثنی از آن نیست.

?به احتمال بسیار زیاد در صورتی که این منابع آزاد شود، با شرایط ویژه‌ای آزاد می‌شود یعنی کشور ترکیه منابع ارزی را به صورت نقد و اسکناس تحویل خزانه ایران نمی‌دهد بلکه این روند از طریق خرید کالا از تولیدات داخلی این کشور انجام خواهد شد و طرف قرار داد مستقیم، شخص تولید کننده است.

?بانک ملت در حال حاضر در کشور ترکیه فعالیت داشته و برای انتقال نقدی ارز‌های رسوبی، آمادگی کامل دارد، اما موضوع اینجاست که این کشور حاضر به انتقال نقدی ارز‌ها نیست.

?یک حالت دیگر نیز وجود دارد این است که ایران با یکی از کشور‌هایی که تبادلات تجاری دارد، کالا مبادله کند و ارزش کالای خریداری شده را ترکیه پرداخت کند. این روش می‌تواند برای کشور موثر‌تر عمل کند.

۰۹:۰۳:۳۷ در بازار کمی فشار عرضه  زیاد است این  طبیعی است ولی باید بر این موج  غلبه کنیم تا از این مرحله عبور نماییم

۰۹:۰۲:۵۵ بانک و خودرو امروز میتوانند  جالب تر باشند

۰۹:۰۲:۵۰ریزش تورم ماهانه مسکن آغازی برای کاهش انتظارات تورمی

?اولین نشانه های کاهش انتظارات تورمی را می توان در گزارش جدید تحولات بازار مسکن شهر تهران دید. گزارشی که مرکز آمار ایران منتشر کرده است و نشان می دهد در ایستگاه پایانی پاییز ۹۹، نرخ تورم ماهانه مسکن در پایتخت کاهش معناداری داشته است.

?در آذرماه سال جاری، نرخ تورم ماهانه نسبت به آبان ماه ۹۹، با کاهش ۸.۵ درصدی همراه شده است، روندی که در مقایسه با ماه های گذشته، کم سابقه است. به گونه ای که در مردادماه امسال، نرخ تورم ماهانه نسبت به تیرماه، ۱۲.۴ درصد رشد داشت، ولی حالا این روند کاملا برعکس شده است.

۰۹:۰۱:۲۵ فاسمین هم می تواند  بعد از اصلاحی که کرده  بهتر باشد

۰۹:۰۰:۱۶ شستا میتواند نماد امیدواری به تغییر روند  بازار باشد

۰۹:۰۰:۱۱دلار حواله سنا ۲۵.۴۸۱ – ۲۵.۴۰۵ تومان. اسکناس تهران ۲۴.۹۵۰ تومان.

۲) در بورس کالا، اسلاک واکس ۱۳۰-۱۳۶ میلیون ریال، پارافین واکس ۱۵۰میلیون ریال، شمش فایرا ۵۱۵میلیون ٍریال، کنسانتره سنگ آهن ۱۸.۷۵میلیون ریال هر تن معادل ۱۶درصد شمش فخوز، کاتد مس ۲۰۵۰میلیون ریال.

۳) امروز در بورس کالا، گندله، ورق فولاد، مس مفتول، PP ، PVC عرضه می شود.

۴) روز یکشنبه ارزش معاملات خرد ۱۴.۱همت بود. ورود پول حقیقی ۳۰۴میلیارد تومان رقم خورد. حقیقی ها شستا، حق تقدم تاصیکو، وهور، بمپنا، قاسم، شنفت، خبهمن، وغدیر، قرن، خساپا خریدند. حقوقی ها سمگا، وتجارت، ذوب، وملل، فوکا را حمایت کردند.

۵) افزایش سرمایه وپاسار، وثنو، وسین، غچین، شسپا … با گزارشی جدید در کدال یک گام جلوتر رفت.

۶) رئیس مجلس می گوید “توزیع میلیاردها دلار ارز نه تنها مانع گران شدن کالاها نشده بلکه مستقیما جیب و سفره مردم را هدف گرفت.مجلس به دنبال حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی است”

۷) هیئت رئیسه کمیسیون اقتصادی مجلس طی روز جاری از بورس بازدید می کنند.

۸) حسن روحانی می گوید ” سیاست گذاری های بورس نیز باید از طریق شورای عالی بورس انجام گیرد و از مداخلات غیر کارشناسی در بورس باید پرهیز شود.قیمت گذاری کالاها بر اساس مکانیزم عرضه و تقاضا و قواعد بازار رقابتی صورت گیرد.”

۹) همتی می گوید “از نظر تخصصی ارز ۴۲۰۰ تومانی را قبول ندارم، یک مقطعی دولت مجبور بود چنین کاری کند و خوب هم عمل کرد.”

۱۰) امروز آقای همتی با نماینده کره جنوبی دیدار می کند تا در خصوص ۷ میلیارد دلار پول بلوکه شده رایزنی کند.

۱۱) استیضاح احتمالی ترامپ همین هفته انجام می شود. پنس، بر ضد ترامپ!

۱۲) تقاضای سوخت هند در ماه دسامبر با افزایش سرعت روند بهبود اوضاع اقتصادی به بالاترین سطح در ۱۱ ماه گذشته رسید. اروپا در قرنطینه است اما با رسیدن تولید اوپک به حدود ۲۴.۵میلیون بشکه در روز، انتظار تثبیت یا تقویت قیمت ها وجود دارد و اگر همین شرایط باقی بماند در ماه های بعدی شاهد تقویت بیشتر قیمت نفت خواهیم بود.

۱۳) تولید ۶۲۵ هزار و ۳۰۰ دستگاه خودروی سواری از ابتدای امسال تا پایان آذرماه و رشد ۱۸.۸ درصدی آن در مقایسه با مدت مشابه ثبت شد.

۱۴) روز گذشته مردم زیان دیده که به دعوت دولت وارد بورس شدند، مقابل مجلس تجمع کردند.

۱۵) آیت‌الله موحدی کرمانی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام می گوید “مطمئن هستم اگر لوایح FATF بار دیگر در مجمع تشخیص مطرح شود با مخالفت اعضای مجمع روبرو خواهد شد. احساس می‌کنم به اصرار آقای روحانی رهبری دستور بررسی مجدد داده است”

۱۶) امیر صباغ می گوید ” بورسهای سلف آمریکا در هفته گذشته تعداد موقعیت خرید Long کامودیتیها را در مجموع به میزان ۳%+ دیگر افزایش و آن را به ۲.۶ میلیون قرارداد رساندند که ارزشی بالغ بر ۱۳۴ میلیارد دلار دارد”

۱۷) تولید سیمان با رشد ۱۴.۸درصد نسبت به مدت مشابه به ۵۳ میلیون و ۶۰۶ هزار از ابتدای سال تا پایان آذر ماه رسیده است.

۱۸) اتحادیه اروپا بر محصولات ورق گرم ترکیه تعرفه های آنتی دامپینگ اعمال می نماید که بین ۴.۸ تا ۷.۶ درصد خواهد بود .

۱۹) به گزارش روزنامه گاردین، انتظار می‌رود که چین تا سال ۲۰۲۸ میلادی بر رقیب خود آمریکا که در حال حاضر عنوان بزرگترین اقتصاد جهانی را داراست، پیشی بگیرد.

۲۰) مهرداد کریمخانی می گوید “شاخص‌دلار دوباره به کانال ۹۰ واحدی بازگشته که دلیل آن افزایش تقاضا برای دلار در پی رشد بازده اوراق خزانه دولت آمریکا بوده است. با این حال این روند ادامه دار نخواهد بود چرا که موج آبی دموکرات‌ها که تمام ساختار قدرت آمریکا را به تصاحب خود درآورده است، این نوید را به بازار می‌دهد که تزریق دلار به اقتصاد آمریکا در آینده‌ای نزدیک شدت خواهد گرفت.”

۲۱) سازمان انرژی اتمی بر اساس زمان‎بندی در حال طراحی یک راکتور مشابه با راکتور آب سنگین اراک پیش از نوسازی است.

۲۲) طرح توسعه فولادسازی مجتمع فولاد سفیددشت شامل کوره قوس الکتریکی، کوره پاتیلی و ماشین ریخته‌گری اسلب در حال حاضر ۸۶.۴ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و اوایل سال ۱۴۰۰ به بهره برداری می رسد.

۲۳) قیمت پایه محصولات پتروشیمی در این هفته با دلار ۲۵.۵۶۴ تومانی است.

۲۴) زکوثر می خواهد سهام خود در غدام را بفروشد.

۲۵) روز گذشته ۷۱ نفر در ایران بر اثر کرونا جان باختند.

۲۶) واحیا در خصوص پرونده خرید پلی اکریل شفاف سازی کرد.

۲۷) کسرام افزایش نرخ ۱۸درصد گرفت.

۲۸) هرمز طی سال جاری از ظرفیت اسمی عبور می کند. این شرکت طرح های توسعه به ارزش ۱۵همت در دستور کار دارد که تا ۱۴۰۳ به بهره برداری می رسند.

۰۸:۵۸:۰۵حسین قضاوی: بحث بر سر نرخ دلار در بودجه بی نتیجه است/ دولت در سال آینده برای جبران کسری بودجه خود اوراق بهادار قابل توجهی منتشر می‌کند

?معاون وزیر اسبق اقتصاد: دولت در سال آینده برای جبران کسری بودجه خود اوراق بهادار قابل توجهی منتشر خواهد کرد. به نظر می‌رسد در سال ۱۴۰۰ در بخش خارجی اقتصاد، گشایش قابل توجهی نسبت به امسال اتفاق نیفتد، بنابراین بهتر است دولت بودجه خود را با احتیاط بنویسد. دولت باید برآورد صادرات نفت و همچنین نرخ ارز در بودجه سال آینده را واقع‌گرایانه تدوین کند.

?بحث بر سر نرخ دلار ۱۱ هزار و ۵۰۰ تومان یا نرخ دلار ۱۷ هزار و ۵۰۰ تومان یک بحث بی‌نتیجه است,، زیرا بی‌شک، این نرخ فروش ارز دولت به بانک مرکزی و یا نرخ عرضه ارز از طرف بانک مرکزی به بازار نیست، بلکه نرخ ارز در بازار، متاثر از بازار ارز و سیاست‌های ارزی بانک مرکزی خواهد بود.

۰۸:۵۲:۵۷ بازار هر طور شده  باید این جاها دوام بیاورد تا با گزارش ها  برجو  فروش غلبه کنیم

۰۸:۵۲:۳۳ شستا امیدوار کننده  ظاهر شده است

۰۸:۲۹:۲۵عوامل موثر بر قیمت نفت در ۲۰۲۱

روز جمعه قیمت نفت‌خام در معاملات فیوچرز، به دنبال اعلام کاهش داوطلبانه تولید نفت توسط عربستان سعودی و تقویت بازارهای عمده سهام به بالاترین میزان طی ۱۱ ماه گذشته افزایش یافت.
به این ترتیب قیمت نفت‌خام برنت در بازار بورس لندن برای تحویل در ماه مارس با افزایش ۱/۶۱ دلاری نسبت به روز پنج‌شنبه با قیمت ۵۵/۹۹ دلار در هر بشکه تسویه شد.

دکتر ایمان ناصری، کارشناس بازار نفت و مدیر بخش خاورمیانه شرکت بین‌المللی فکتز گلوبال انرژی، در گفتگو با رسانه تصویری «اکوایران» در خصوص آینده قیمت نفت و عوامل موثر بر روند قیمت نفت در ماه‌های پیش‌رو، توضیحات مفصلی داده است.

۰۸:۲۶:۲۵ شاخص گروه فرآورده‌های نفتی، کک و سوخت هسته‌ای در آیینه تکنیکال

♦️در شاخص گروه فرآورده‌های نفتی، کک و سوخت هسته‌ای، کلیه اندیکاتور‌ها و اسیلاتور‌ها در محدوده اشباع از فروش قرار دارند.
عصر مالی در مجموعه بررسی‌های تکنیکال خود، شاخص گروه فرآورده‌های نفتی، کک و سوخت هسته‌ای را به زیر ذره بین برده است:
?در شاخص گروه فرآورده‌های نفتی (پالایشی) روند اصلاحی ادامه داشته و شاهد حرکت این شاخص به سمت محدوده حمایتی بااهمیت ۳.۲۵۰.۰۰۰ واحدی هستیم.
?دلیل بااهمیت بودن این حمایت این است که شاخص مذکور علاوه بر قرار گرفتن به روی تراز FIBO EXTENSION ۱۲۷% و همچنین باند میانی چنگال ANDREW، الگوی AB=CD را تکمیل می‌کند و تحت تاثیر قرار گرفتن به روی محدوده تبدیل سطوح، می‌توان برگشت قدرتمند از محدوده ۳.۲۵۰.۰۰۰ واحد را انتظار داشت.
?کلیه اندیکاتور‌ها و اسیلاتور‌ها در محدوده اشباع از فروش قرار دارند.
?تشکیل واگرایی مثبت بین نمودار قیمتی و اندیکاتور MACD نشان از ضعف دست فروشنده و میل به چرخش روند دارد.

۰۸:۲۳:۱۵ شاخص گروه فرآورده‌های نفتی، کک و سوخت هسته‌ای در آیینه تکنیکال

♦️در شاخص گروه فرآورده‌های نفتی، کک و سوخت هسته‌ای، کلیه اندیکاتور‌ها و اسیلاتور‌ها در محدوده اشباع از فروش قرار دارند.
عصر مالی در مجموعه بررسی‌های تکنیکال خود، شاخص گروه فرآورده‌های نفتی، کک و سوخت هسته‌ای را به زیر ذره بین برده است:
?در شاخص گروه فرآورده‌های نفتی (پالایشی) روند اصلاحی ادامه داشته و شاهد حرکت این شاخص به سمت محدوده حمایتی بااهمیت ۳.۲۵۰.۰۰۰ واحدی هستیم.
?دلیل بااهمیت بودن این حمایت این است که شاخص مذکور علاوه بر قرار گرفتن به روی تراز FIBO EXTENSION ۱۲۷% و همچنین باند میانی چنگال ANDREW، الگوی AB=CD را تکمیل می‌کند و تحت تاثیر قرار گرفتن به روی محدوده تبدیل سطوح، می‌توان برگشت قدرتمند از محدوده ۳.۲۵۰.۰۰۰ واحد را انتظار داشت.
?کلیه اندیکاتور‌ها و اسیلاتور‌ها در محدوده اشباع از فروش قرار دارند.
?تشکیل واگرایی مثبت بین نمودار قیمتی و اندیکاتور MACD نشان از ضعف دست فروشنده و میل به چرخش روند دارد.

۰۸:۲۲:۰۸ مدیرعامل سازمان منطقه آزاد انزلی: تخفیف ۵۰ درصدی عوارض راه اندازی واحد های صنعتی

روزبهان:

? به منظور حمایت از فعالین بخش خصوصی، تخفیف ۵۰ درصدی در اخذ عوارض راه اندازی از واحدهای صنعتی در محدوده منطقه آزاد انزلی اعمال می شود.

?براین اساس سازمان منطقه آزاد انزلی در سال جهش تولید، و برای نخستین بار در استان گیلان، به منظور حمایت از فعالان اقتصادی در جهت حفظ و ایجاد فرصت های شغلی و رونق تولید ملی، طرح حمایتی تخفیف ۵۰ درصدی آغاز به کار نمود، طرحی که در قالب آن متقاضیان دریافت پروانه و راه اندازی واحد صنعتی از این پس از این طرح حمایتی برخوردار خواهند شد.

۰۸:۱۴:۵۷ پادـ رئیس جمهور در ستاد هماهنگی اقتصادی دولت: لایحه بودجه ۱۴۰۰ براساس قواعد و شرایط کشور تهیه و تنظیم شده است/ دگرگون کردن شاکله و ساختار بودجه، مطمئنا غیرقابل قبول است/ زمان بررسی بودجه، زمان تغییر قوانین و قواعد اصلی فعالیت های اقتصادی نیست/ بازار بورس یک نهاد اصلی در ایجاد و حفظ تعادل در اقتصاد کشور است/ و دولت همواره در پی تقویت و حمایت بازار بورس بوده است

۰۸:۰۲:۵۵ امروز بازار شاید اغاز نرم و مثبتی را  تجربه کند ولی مسیر ادامه او  بسیار مهم است

۰۸:۰۲:۰۳ استیضاح ترامپ کلید خورد
?نانسی پلوسی رئیس مجلس نمایندگان آمریکا طی نامه‌ای به قانونگذاران آمریکایی طرح استیضاح دونالد ترامپ را کلید زد.

۰۷:۵۱:۲۱گوهران

بررسی خالص ارزش داراییها (NAV) هر سهم سرمایه گذاری توسعه گوهران امید – گوهران در تاریخ ۲۱ دی ۱۳۹۹

پرتفوی بورسی:

ارزش روز پرتفوی بورسی شرکت ۳,۰۲۵ میلیارد تومان و ارزش افزوده بورسی شرکت مبلغ ۲,۴۴۵ میلیارد تومان می باشد.

مهمترین شرکتهای بورسی آن عبارتند از:مدیریت سرمایه گذاری امید – مدیریت انرژی امید تابان هور – مادر (هلدینگ) صنایع پتروشیمی خلیج فارس و سنگ آهن گل گهر.

پرتفوی غیر بورسی:

ارزش برآوردی پرتفوی غیر بورسی شرکت ۳۱ میلیارد تومان می باشد

بدین ترتیب NAV هر سهم گوهران ۱۲,۶۹۴ ریال و نسبت P/NAV روز شرکت ۶۶ درصد می باشد.

کانال تحلیلی پارسیس

۰۷:۵۱:۰۴ اجرای کامل قانون جدید چک از فروردین ۱۴۰۰/ طراحی ۱۵ خدمت در سامانه صیاد

۰۷:۵۰:۴۹ امروز بازار در پیچ تاریخی گذر از عرضه های احتمالی است

۰۷:۵۰:۳۱ سلام صبح  شما عزیزان  بخیرو شادی

[/ihc-hide-content]

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم