در بین شوینده ها از …

در بین شوینده ها از ...

میلاد خاندوزی
دی ۲, ۱۳۹۹
مشاهده خلاصه هوش مصنوعی

خبر

در بین شوینده ها از …

تحلیل خبر

بتا سهم۰۶:۴۱:۴۲  همان  ابتدا  سراغ پدیده  این گروه  یعنی قرن  برویم . قرن در گزارش اخیر خود پیش بینی کرده  برای ۶ ماهه  ۲۳۲۳ میلیارد ریال سود ناخالص دارد و برای ۶ ماهه دوم این عدد از ۲۳۲۳ به ۴۵۳۱ میلیارد ریال برسد  یعنی در ۶ ماهه  دوم  سال سود ناخالص ۲ برابر ۶ ماهه اول باشد  یعنی اگر قرن به سود حوالی ۷۰۰۰ ریال در ۱۲ماهه  رسید  نباید تعجب کرد  از همین  رو  قیمت در نقاط فعلی قیمت خوبی است و قابلیت های رشد تا  ۷هزار را هم دارد  .

در این گروه  شوینده هم  شرایط جالبی را گرفته و با دید میان مدت  بد نیست سهم  در آذر ۱۴۳ میلیارد ریال سود  فروش سرمایه  گذاری ها داشته استNAV هر سهم شوینده ۶۳۴۱۷ ریال و نسبت P/NAV روز شرکت ۶۵ درصد می باشد. به نظر سهم خوبی می شود

اخرین گزینه هم  شکلر است  که  سود  سازی خوبی داشته ولی قیمت قوی تر بود و در نهایت  افزایش سرمایه میدهد گزارش توجیهی هیئت مدیره به منظور پیشنهادافزایش سرمایه از مبلغ ۵۰۰,۰۰۰,۰۰۰,۰۰۰ ریال به مبلغ ۱,۰۰۰,۰۰۰,۰۰۰,۰۰۰ ریال از محل مطالبات حال شده سهامداران و آورده نقدی را امادده و ارسال کرده  ولی در هر صورت  بین اعضای این گرون همین  قرن  را  حتی صف زدن هم  بد نیست  .

۲ دی    ۹۹

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم