خبر
گزارش سنگ آهنی ها …
تحلیل خبر
بتا سهم۰۶:۳۲:۱۶ در مورد گروه سنگ آهن تقریبا کچاد اولین گزارش گروه را زده است در بهمن ۱۰۱۷۴ میلیارد ریال فروش داشته است نرخ فروش کنسانتره ۶,۴۴۴,۷۱۶ و گندله ۹,۸۶۸,۰۶۳ ریال است . توضیح داده است که نرخ فروش شمش فولاد خوزستان مربوطه براساس نرخ دی ماه ۹۸به مبلغ ۴۰،۲۷۷،۷۴۳ ریال صورت گرفته است . ضمنا مقدار فروش سنگ دانه بندی شامل فروش ۱۳۵۳٫۸۶ تن لامپ به مبلغ هر تن ۴۰۲۷۷۷۴ ریال و مقدار ۲۷۳۶۱ تن فاین به مبلغ هر تن ۲۵۰۰۰۰۰ریال می باشد.
کچاد در در دی با فروش خوب ۸۷۸۷ میلیارد ریالی مواجه شده است رخ فروش کنسانتره ۶,۴۴۴,۵۲۸ و نرخ گندله ۹,۸۵۸,۰۶۹ ریال و شمش ۴۰,۰۲۲,۵۸۸ ریال بوده است .
. اذر کمی کمتر فروخت و این عدد ۶۰۴۹ میلیارد ریال بوده است . نرخ فروش کنسانتره ۶,۰۵۹,۰۲۵ و نرخ گندله ۹,۲۴۲,۸۴۱ ریال بوده
در ابان ۷۶۲۵ میلیارد ریال فروش داشته است که رشد خوبی نسبت به مهر است نرخ فروش نیز در کنسانتره ۶,۱۴۵,۵۵۳ و گندله ۹,۴۱۰,۴۱۳ و شمش ۳۵,۵۴۸,۰۱۰ ریال است .در مجموع۱۱ ماهه ۸۸۹۱۱ میلیارد ریال فروش زده میانگین فروش ۱۰ ماهه شرکت حدود ۷۸۷۳ میلیارد ریال است . در ۲ ماهه گذشته عالی بوده است انصافا کچاد شرایط خوبی را دارد . روی ومعادن و امید هم حساب کنید کگل هم گزارش خوبی میزند و به نظر هر دو شرایط خوبی را خواهند داشت .
گروه سنگ آهن را یک سهم در پرتفوی داشته باشید خوب است .
گروه تحلیل گری بتاسهم…
۵ اسفند ۹۸