لحظه به لحظه بابازارامروز…(بخش اول)

لحظه به لحظه بابازارامروز...(بخش اول)

نوید خاندوزی
مرداد ۱۵, ۱۳۹۸
مشاهده خلاصه هوش مصنوعی

 

 

 

۱۰:۳۱:۳۵ پایان  بخش اول ادام.ه در بخش دوم

۱۰:۳۱:۳۱ مدیریت صنعت شوینده توسعه صنایع بهشهر. پرتفوی بورسی آن دارای ارزش بازار ۱۹۰۲ میلیارد تومان و بهای تمام شده آن ۱۰۸ میلیارد تومان است. (ارزش افزوده ۱۷۹۵ میلیارد تومان).

۱۰:۲۸:۵۵ بمپنا هم  متعادل شد

۱۰:۲۸:۱۲  وامید هم خوب بوده این  سهم  را  باید  زیر نظر داشت

۱۰:۲۲:۴۱ روحانی:

۸ سال مذاکره هسته ای قبل از این دولت، حاصلی نداشت
در هر مذاکره ای اگر به دنبال حداکثر باشید به توافق نمی رسیم.

اگر وزیر خارجه ما در نیویورک با وزیر خارجه آمریکا دیدار نکرده بود و من به تماس تلفنی اوباما جواب نداده بودم دست یابی به توافق هسته ای سخت تر بود./ عصر ایران

۱۰:۲۲:۳۶ روحانی: اگر تمام ۱+۴ هم از برجام خارج شوند، این افتخارات در تاریخ می ماند.

۱۰:۱۷:۰۵ تازه‌ترین اطلاعات از بازار متشکل ارزی
?معاملات آزمایشی آغاز شد

?بازار متشکل ارزی که بنا بود در آستانه عید قربان (شنبه هفته آینده) به صورت رسمی آغاز به کار کند به دلیل عدم تکمیل پرونده برخی از صراف‌های عضو و همچنین عدم آمادگی بانک‌های تعیین‌شده برای شرکت در عملیات بازار فعلاً افتتاح نمی شود.
?بانک مرکزی و مدیران شرکت بازار متشکل ارزی قصد دارند بازار با حضور جمعی از صرافان و بانک ها آغاز به کار کند تا تأثیرگذاری بیشتری داشته باشد؛ هم اکنون ۱۲۰ صرافی بانکی و آزاد با واریز حق عضویت رسماً عضو بازار متشکل ارزی شده اند.بنابراین ۴۰ درصد از مجموع صرافی های مجاز به عضویت بازار درآمده اند.
?از ۱۲۰ صرافی عضو بازار متشکل ارزی، حدود ۱۹ صرافی بانکی و مابقی صرافی های آزاد کار هستند؛ از مجموع صرافی های عضو بازار، پرونده ۶۵ صرافی کامل شده و هیچ مشکلی ندارند اما ۵۵ صرافی نقص پرونده دارند که مهمترین علت آن تغییرات اعضای هیات مدیره شان بوده است؛ به دلیل تغییرات مدیریتی در این صرافی‌ها مراحل ثبت در اداره شرکت ها و روزنامه رسمی کمی زمان بر شده و به محض ثبت تغییرات، پرونده این گروه از صرافان نیز تکمیل خواهد شد.

۱۰:۱۶:۴۰ روحانی:اسرائیل رها نمی کند مگر اینکه برجام به طور کامل از بین برود؛ ارتجاع هم همین نظر را دارد؛ تندروهای آمریکا هم. این مثلث شوم، از اول باهم بودند و هستنند

۱۰:۱۶:۳۶ ‏رییس‌جمهوری: در مذاکره با هر کشوری بخواهید دنبال حداکثر باشید نتیجه ندارد. از پیامبر بالاتر که نداریم؛ پیمان صلح حدیبیه را قبول کردند که حداکثری نبود. حتی «رسول‌الله» را گفتند باید حذف شود و پیامبر قبول کردند. تندها بیرون خیمه پیغمبر شروع کردند نِق زدن!

۱۰:۱۵:۰۹ خودرو ملک یادگار امام را می فروشد … فروش شش دانگ یک قطعه زمین به مساحت ۲۴۰۳متر واقع در بلوار یادگار امام نرخ ۷۳۸ میلیارد ریالی را دارد

۱۰:۱۵:۰۳ روحانی:اینکه من میگویم برجام از بین رفتنی نیست، در مورد بحث از بین رفتن قطعنامه های فصل هفتی و از بین رفتن ایران هراسی است

۱۰:۱۱:۰۲ کباده  ۹۳۰  ریال تقسیم کرد

۱۰:۰۸:۴۵ روحانی:اگر وزیر خارجه ما در نیویورک با وزیر خارجه آمریکا دیدار نکرده بود و من به تماس تلفنی اوباما جواب نداده بودم دست یابی به توافق هسته ای سخت تر بود/عصرایران

۱۰:۰۷:۵۴ کهمدا هم  شرایط خوبی را گرفته است

۱۰:۰۶:۴۴ اخابر هم  صف خرید خوبی را دارد

۱۰:۰۴:۴۱ های وب هم  صف خرید دوباره  شد

۱۰:۰۳:۲۱ ظریف: دیپلماسی مستقل دیپلماسی است که بتواند در دریای طوفانی بین الملل راه باز کند.افتخار می کنیم که می توانیم پشت یک میز با ۶ قدرت جهان مذاکره کنیم در حالیکه وابسته به هیچکدامشان نیستیم.

۰۹:۵۸:۳۵ وپارس هم با عرضه های جدی مواجه است

۰۹:۵۸:۲۱ سیمان  هگمتان  را هم  زیر نظر داشته  باشید

۰۹:۵۶:۴۷ پترول شرایط خوبی را دارد

۰۹:۵۶:۲۳ پارسان و تاپیکو و بسیاری از پتروشیمی ها  منفی هستند

۰۹:۵۵:۵۷ خودرویی ها  وا  رفتند

۰۹:۵۰:۴۳ رئیس‌جمهور در دیدار با وزیر، معاونان و مدیران ارشد وزارت خارجه:
? سیاست خارجه مربوط به کل ملت ایران است و وزارت خارجه و شخص وزیر خارجه وقتی در سیاست بیرونی ما و خارجی ما حرف می‌زند و حضور پیدا می‌کند به عنوان نماینده کل ملت ایران است.
? وقتی می‌گوییم سیاست خارجه یعنی نحوه تعامل یک کشور با بیرون و دیگران. بنابراین سیاست خارجه نمی‌تواند سیاستی باشد که مربوط به یک جناح،‌ یک حزب،‌ یک جمع باشد، سیاست خارجه مربوط به کل ملت ایران است

۰۹:۵۰:۳۰ نوریان، مدیرعامل شرکت معدنی و صنعتی چادرملو در نشست خبری با رسانه ها:به‌دنبال حضور در یک پروژه کنسانتره‌سازی در منطقه سنگان هستیم تا سهم فولاد خراسان را در این پروژه بخریم و آن را فاینانس کنیم.

سهامداران عمده از ما راضی هستند، طی این سال‌ها به دور از حاشیه‌ها صرفا دنبال انجام کارهای اقتصادی خود بوده‌ایم.نه با تحریم مشکل داریم نه با تصمیمات مسئولان. سعی ما بر این است مشکلات را دوستان حل کنیم.در سال گذشته شمش فولاد نیز صادر کردیم و کماکان نیز صادر می کنیم.در پروژه انتقال آب خلیج فارس فعال هستیم و تقریبا همه افزایش سرمایه‌ها را عملی کردیم و امیدواریم امسال شاهد رسیدن آب به کرمان، مهر یا آبان سال آینده به اردکان باشیم.در طول سال های گذشته تنها سنگ آهن دانه بندی و به مقدار ناچیز صادر کرده ایم و صادراتمان در توسعه هزینه شده است. نیروگاه اردکان را نیز با همین صادرات اجرا نمودیم.

۰۹:۴۹:۰۵ تراز تجاری ۱.۲ میلیارد دلار مثبت شد/ کاهش قیمت کالاهای صادراتی

?براساس جدیدترین آمارهای مقدماتی که در هفته دوم مردادماه منتشر شده، در سه ماهه نخست ۱۳۹۸ بالغ بر ۱۰ میلیارد دلار واردات و حدود ۱۱.۵ میلیارد دلار صادرات کالایی بدون احتساب نفت خام انجام شده است.
?براساس این گزارش پنج مقصد عمده صادرات کالایی ایران در فصل بهار به ترتیب چین با رقم ۲.۶ میلیارد دلار، عراق با ۲.۴ میلیارد دلار، ترکیه با ۲.۲ میلیارد دلار، امارات متحده عربی با ۹۲۵ میلیون دلار و افغانستان با ۵۳۵ میلیون دلار بوده‌اند.
?مقاصد صادراتی ایران نیز در مدت زمان مشابه نسبت به سال قبل از آن با تغییراتی همراه بوده است.
?یکی از مهم‌ترین تغییرات مربوط به جایگاه ترکیه به عنوان مقصد عمده صادراتی ایران بوده است.

۰۹:۴۷:۵۱ وصنعت هم شرایط خوبی را دارد  به نظر ۹۰۰  ریال سود محقق کند

۰۹:۴۶:۲۰  اخابر و مپنا همچنان  صف خرید

۰۹:۴۶:۰۶ شاخص از ۱۰۰۰ واحد مثبت از ۲۰۰  واحد منفی رسید

۰۹:۳۷:۲۸ موج عرضه ها در بازار کمی بیشتر شده است  ولی فعلا وضعیت  بد نیست و حاد نیست

۰۹:۳۴:۵۶  لوتوس متعادل شد ولی به نظر دوباره  صف شود

۰۹:۳۲:۵۴ نیروگاه ها و توجه  به ان  برای وخارزم هم می تواند  جالب باشد

۰۹:۳۲:۴۷ کمی فشار عرضه در بازار بیشتر شده است

۰۹:۳۱:۲۹ فشار فروش در گروه  روی و سنگ آهن  کمی بیشتر شده است

۰۹:۲۱:۰۹ فاذر حرکت  خوبی را در بازار داشته است

۰۹:۲۱:۰۵ وپترو در آستانه صف خرید

۰۹:۱۶:۲۱ با افت  نفت پالایشی ها  منفی اند ولی نه خیلی

۰۹:۱۶:۰۶  صف خرید جالب توجه در نماد  رمپنا

۰۹:۱۳:۱۸ کگاز هم  شرایط خوبی را دارد

۰۹:۰۸:۳۲ گروه  قند  متعادل ولی کمی مثبت

۰۹:۰۸:۲۶ خودرویی ها  کمی منفی شدند

۰۹:۰۷:۵۲ فاسمین و فملی منفی هستند ولی نه خیلی

۰۹:۰۷:۲۵ ادم  بازار را می بیند  یاد  شاعر می افتد  انگار نه انگار!! دنیا در بازارهای جهانی سر  دعوا  دارند

۰۹:۰۶:۲۲ گل و کنور مثبت هستند

۰۹:۰۶:۱۱ مخابرات  مثبت اما متعادل است

۰۹:۰۵:۵۸ بازار امروز با توجه به گروه های حمل و نقل، فلزات اساسی، فرآورده های نفتی و غذایی مثبت آغاز بکار کرد.

۰۹:۰۵:۰۰  چه میکند های وب دوباره  صف خرید شد

۰۹:۰۴:۵۰ رنج های مثبت در مپنا  را  شاهدیم

۰۹:۰۱:۳۲ های وب فعلا  متعادل شد

۰۹:۰۰:۱۳  تا دقایقی دیگر رئیس جمهور در جمع وزیر و مدیران ارشد وزارت امور خارجه سخنرانی خواهد کرد.

۰۸:۴۳:۱۹ در مورد خبر سنگ آهن خبر ممنوعیت نیست بلکه  شرط توافق افزایش نرخ بوده است .  به نظر چیزی شبیه تعهد فولادی هاست و این موضوع شرط افزایش نرخ  سنگ آهن بوده و طبق توافق صورت گرفته ابتدا  تعهد داخلی را این  شرکت ها  برطرف کرده و سپس اقدام  به صادرات خواهند کرد  .

۰۸:۴۰:۵۲ دیدبان CME : احتمال تصویب دومین کاهش در نرخ بهره فدرال رزرو طى ماه سپتامبر به ۱۰۰% رسید!بازارهاى مالى کاهش مجدد نرخ بهره فد را هم اکنون قطعى و حتمى میدانند!

۰۸:۳۰:۳۴ صفوف خرید بازار اخابر کپارس بورس غنوش های وب فسرب خپارس وبشهر قثابت کلوند نمرینو دفارا فروس فاذر چکاوه لوتوس برکت دالبر وپخش بنیرو کنور کهمدا وسینا دپارس وپترو دارو غبشهر خمحرکه چافست والبر چفیبر حتوکا ملت کساوه کماسه فولاژ و در فرابورس دبالک وهور وملل مادیرا پخش بمپنا حسینا دتولید حخزر بزاگرس پرتقاضا هستند

۰۸:۱۳:۲۰ معاون کل وزارت بهداشت:
تا زمانی که در مملکت دلار ۴۲۰۰ تومانی هست، اولویتش برای دارو از هر چیز دیگری بیشتر است.اگر بخواهیم ارزِ دارو را آزاد کنیم، مابه‌التفاوت ۴۲۰۰ تومان تا ۱۰ هزار تومان که بالغ بر ۵۸۰۰ تومان می‌شود، حدود ۲۰ هزار میلیارد تومان پول نیاز دارد.منابع دولتی و بیمه‌ها نمی‌تواند مابه‌التفاوت نرخ ارزِ آزاد دارو را جبران کند.وقتی ارزِ دارو آزاد شود، داروها و مردمی که پوشش بیمه‌ای ندارند با مشکل مواجه می‌شوند.انتقال از ارز دولتی به آزاد در دوران تلاطم برای “دارو” به صلاح نیست.

۰۷:۵۷:۱۳ دولت چین به کره جنوبى ، ژاپن و استرالیا هشدار داد که سامانه هاى موشکى امریکا را در خاک خود پذیرا نباشند!

۰۷:۵۴:۱۴ استیون منوچن وزیر خزانه دارى امریکا :چین مدتهاست که در پى دستکارى ارز ملى خود بوده است و امروز این تجربه را صراحتا در بازار خود اعمال کرد!با صندوق پول بین الملل این موضوع را درمیان گذاشتیم و آماده ایم تا تمام اقدامات لازم براى مقابله با سوء استفاده چین از این اقدام در بازار را بگیریم!

۰۷:۵۴:۰۰ توقف موقت صادرات سنگ آهن برای۱۷شرکت معدنیکدام شرکت های معدنی تولیدکننده محصولات سنگ آهن مجاب به تامین خوراک واحدهای زنجیره فولاد هستند؟/ قیمت محصولات سنگ آهن ابلاغ شددر تصمیمی مهم برای شرکت های سنگ آهنی، معاون وزیر صمت از سهمیه‌بندی صادرات سنگ آهن و مشروط شدن به تامین نیاز فولادسازان داخلی و با قیمت های مصوب و ابلاغ شده خبر داد.جعفر سرقینی طی بخشنامه‌ای اعلام کرد: با توجه به اولویت تامین مواد اولیه مورد نیاز واحدهای فعال داخلی از ۱۵ مرداد ماه تا اطلاع ثانوی صادرات محصولات سنگ آهن (کلوخه، دانه‌بندی، کنسانتره و گندله) توسط شرکت‌های مندرج در فهرست پیوست (به‌صورت مستقیم یا غیرمستقیم) پس از عقد قراردادهای تجاری با مصرف‌کنندگان داخلی برابر سهمیه‌های اعلامی تامین نیاز کامل آنها میسر و مجاز خواهد بود.مجوزهای صادراتی پس از ارسال قراردادهای تامین داخل صادر خواهد شد و لاغیر

۰۷:۴۷:۳۷ خبرگزاری تسنیم : دبیر کمیسیون هیات‌دولت در ابلاغیه به سیستم بانکی کشور تاکید کرد، تسهیلات‌گیرندگانی که در مهلت مقرر در آیین‌نامه اجرایی ماده ۲۰ قانون رفع موانع تولید رقابت‌پذیر و ارتقا نظام مالی کشور مطابق با تعریف بدهکار در بند ج ماده یک باشند، با رعایت مقررات مربوطه نسبت به تسویه یا تعیین تکلیف بدهی خود اقدام کنند، مشمول استفاده از مزایای آیین‌نامه اجرایی ماده ۲۰ قانون رفع موانع تولید رقابت‌پذیر خواهند بود. مفاد ماده (۲۰) قانون رفع موانع تولید رقابت‌پذیر و ارتقای نظام مالی کشور در ارتباط با بدهکاران ارزی از محل حساب ذخیره ارزی بوده و بر همین مبنا آیین‌نامه اجرایی مربوطه و اصلاحیه‌های آن تهیه و تدوین و به تصویب هیات‌محترم وزیران رسیده است. در ماده ۲۰ قانون مذکور آمده است، دولت موظف است نسبت به تعیین تکلیف نرخ و فرآیند تسویه بدهکاران ارزی از محل حساب ذخیره ارزی به دولت به‌نحوی که زمان دریافت ارز، زمان فروش محصول یا زمان تکمیل طرح (حسب مورد)، نوع کالا (نهایی، واسطه‌ای یا سرمایه‌ای) وجود یا نبود محدودیت‌های قیمت‌گذاری توسط دولت و رعایت ضوابط قیمت‌گذاری و عرضه توسط دریافت‌کننده تسهیلات، وجود یا نبود منابع ارزی در زمان درخواست متقاضی لحاظ شده باشد، ظرف مدت ۶ ماه پس از تصویب این قانون اقدام کند.

۰۷:۴۷:۲۲ سلام  صبح شما عزیزان  بخیرو شادی

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم