چشم اندازبازارفردا چهارشنبه ۱خرداد۹۸

چشم اندازبازارفردا چهارشنبه ۱خرداد۹۸

نوید خاندوزی
اردیبهشت ۳۱, ۱۳۹۸
مشاهده خلاصه هوش مصنوعی

چشم اندازبازارفردا چهارشنبه ۱خرداد۹۸

بازار امشب هم از کدال سیراب نشد تا  شرکت ها احتمالا روزهای بعد  به روزرسانی را داشته باشند فردا گزارش های ماهانه نیز راهی بازار می شود که می تواند بسیار اثر گذار باشد شاید  فردا  کمی به دلیل اخر هفته  بودن و اندک  افت  بازارهای جهانی کمی منفی باشد ولی با  شدت  منفی نخواهد بود  به نظر فردا نیز روز خوبی برای بازار است  . هر چه خبرهای قوی تری برسد  احتمال  رشد بازار بیشتر است  .

به نظر فردا  گروه  سنگ آهن  گروه پتروشیمی  کمی فولاد و کمی خودرو  فضای خوبی را داشته  باشند و شرایط برای انها  جالب باشد  . در مجموع حرکت امروز بسیار حرکت خوبی بود و انرژی بخش بود . بازار سرمایه با روند صعودی خوبی همراه شده است بازار باید جو احساسی را کنار گذاشته بر تورم و شرایط اقتصادی و سود  سازی شرکت ها  به خصوص توجه ویژه ای داشته باشد در این شرایط شرکت ها در راستای رشد فروش و رشد سوداوری قرار دارند از فردا  موج  گزارش های ماهانه می تواند  شوک  دیگر خوبی برای بازار باشد  .

برای فردا در نمادهای پتروشیمی پارس جدال سختی با قیمت های۴۲۰۰تومانی دارد اگر به سود سال۹۷پی بر ای ۵هم بدهیم سهم تا قیمت های۴۶۰۰تومان جای رشد را دارا میباشد در این گروه پتروشیمی شیراز هم شایعات سود۲۰۰تومانی برای سال۹۸را دارد

در گروه سرمایه گداری ها خوارزمی این سهم میتواند تا قیمت های۱۴۰الی۱۴۵تومان پیش برود جو روانی بسیار خوبی در این سهم ایجاد و خوارزمی میتواند رشد قیمتی خوبی داشته باشد در نماد سرمایه گذاری سپه نیز سهم با رشد سود شرکت های سنگ اهنی میتواند متحول و رشد خوبب را تا قیمت های۲۸۰تومان تجربه نماید غدیر حسابی از رشد عقب مانده است این سهم ارزش ذاتی۲۴۰الی ۲۵۰تومانی داشته و انتظار داریم کم کم به سمت این سطوح حرکت نماید همه چیز برای رشد غدیر اماده و سهم کمی حمایت میخواهد امید و غدیر هر دو خوب هستند فردا  به نظر وامید  به  بازار بازمیگردد .

در نمادهای سیمانی خبرهایی در خصوص تلاش انجمن صنفی سیمان برای افزایش نرخ بیش از سی درصدی سیمان به گوش میرشد در صورت تصویب این افزایش نرخ سیمانی ها جای رشد قیمتی خوبی خواهند داشت در این گروه سفانو شایعه سود۲۰۰تومانی دارد شرکت سال گذشته به سود۱۷۰تومانی دست یافته بود این سهم تا قیمت های۱۲۰۰تومان جای رشد دارد در نماد سخوز هم سهم هدف قیمتی۷۲۰تومانی دارد سهم شایعه سود۱۵۰تومانی برای سال۹۸را دنبال میکند

در خودروییها بازه نوسانی خوبی در سهم شکل گرفته است در خودرویی ها ایران خودرو تا قیمت های ۴۴۰تومان نوسان دارد سهم کف قیمتی ۴۰۰تومانی و مقاومت۴۴۰تومانی و ۴۶۰تومانی دارد سایپا که گزارش ضعیف و زیان سنگینی دارد با نوسانات ارام تری همراه است سهم فعلا در رنج قیمتی۱۲۵الی۱۴۵تومان در نوسان است در زامیاد هم که شاهد زیاندهی در سهم بودیم مقاومت۱۲۰تومانی جلوی رشد سهم را گرفته است

در گروه پالایشی بازار انطور که باید و شاید به گزارشات پالایشی ها واکنش مثبت نشان نداد با ازاد سازی ارزی از یک سو و قیمت های فعلی نفت پالایشی ها برای سال۹۸جای تکرار سودهای بالا را دارند در این گروه پالایش نفت اصفهان حسابی عقب مانده است شتران هم وضعیت خوبی دارد به نظر میرسد پالایشی ها با اقبال و رشد قیمتی خوبی همراه و در مسیر صعودی قرار داشته باشند به خصوص که در این قیمتها دو سهم شپنا و شتران ریسک کمی نیز دارند ولی بازاری تر بخواهیم نگاه  کنیم  شراز و شبریز بهتر هستند  .

در گروه ساختمان ثنوسا با جریان پولی قوی همراه شده است سهم حجم معاملات بالایی میزند  در نماد ثرود هم سهم تلاش زیادی برای رشد قیمتی دارد ثرودی که عرضه هایش سنگین بوده و همین امر علی رغم تحول در وضعیت سوداوریش باعث ایجاد مانع رر روند سهم شده است ثباغ و ثالوند هم خوب هستند

به طور کلی برای فردا انتظار روند متعادل و مثبت را داشته و همچنان شرایط بازار برای رشد فراهم بوده و گزارشات تولید و فروش اردیبهشت ماه تاثیر بسزایی بر روند بازار دارد فردا  بازار بازهم میگوییم مثبت ولی کمی رو به عرضه است

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم