در پتروشیمی ها …

در پتروشیمی ها ...

میلاد خاندوزی
دی ۵, ۱۳۹۷
مشاهده خلاصه هوش مصنوعی

خبر

در پتروشیمی ها …

تحلیل خبر

بتا سهم – ۶:۲۹  قبل از هر چیز سراغ  فارس برویم که در روندخود غوغا کرد و خبرخوبی برای سهم  بود چه کرده پتروشیمی اروند از زیر مجموعه های فارس که سال قبل زیان داشت و در ۶ ماهه زیان داشت در ۶ ماهه امسال به ۳۹۳۳ میلیارد ریال سود خالص رسیده واقعا عدد خوبی است این سهم  اگر اتفاقات عجیبی رخ ندهد در ۲ سال اتی بسیار خوب  خواهد شد

در نماد  زاگرس نیز وضعیت بد نبوده و به نظر زاگرس امسال  راحت  ۱۶۰۰۰ ریال  را می سازد و سال  بعد  ۴۵۰۰ ۴۸۰۰  ریال  را  بد بینانه دارد زاگرس درآذر از ابان کمتر بود و ۷۵۷۴ میلیارد ریال فروش زده است و ۳۴۵ هزار تن مقداری فروش زده است در آبان با فروش ۳۶۲ هزار تن متانول و ۱۱۱۰۰ میلیارد ریال فروش عملکرد بسیار خوبی را داشته است خیلی تحریم روی مقدار فروش موثر نبوده است در اذر نرخ افت کرده و به ۲۱,۶۵۹,۵۲۲ ریال رسیده نرخ متانول ۲۷۵ دلار فروخته است . نرخ فروش متانول در ابان ۳۰,۳۰۹,۶۵۹ ریال و تسعیر سهم ۷۸۰۰۰ ریال بوده است . زاگرس در مهر با فروش ۵۵۶۷ میلیارد ریال فروش مواجه بوده است . نرخ فروش زاگرس ۲۹,۶۸۶,۲۳۸ ریال بوده و البته ۱۸۶ هزار تن فقط فروش داشته و تولید ۲۶۵ هزار تن بوده است . در شهریور ۷۱۴۴ میلیارد ریال فروش داشته نرخ متانول در شهریور با دلار ۷۵۰۰ نیز ۲۸,۹۹۸,۷۴۸ ریال بود . سهم در مرداد ۵۲۱۳ میلیارد ریال فروش داشته است فروش شرکت در تیر ۴۶۰۱ میلیارد ریال است جمع فروش ۹ ماهه ۵۹۳۷۴ میلیارد ریال بوده است این عدد در مدت مشابه قبل ۲۷۵۴۳ میلیارد ریال بوده است .گزارش نه خیلی خوب و نه بدی است از شخارک بهتر بوده است ولی در فروش مقداری خوب بوده سهم در قیمت های فعلی خیلی ریسکی ندارد  .

در نماد  شپدیس منتظر گزارش ماهانه هستیم خراسان که خوب بود و نوبت  شپدیس است سهم واقعا  به  قیمت  شده است ولی حیف است  که در این نقاط دست و پا میزند  .

در این  گروه  شیران  را هم  زیر نظر بگیرید  جز خوب های گروه خواهد بود

در پارس هم  منتظر ارائه  گزارش ها هستیم  .

 

۴  دی  ۹۷

گروه تحلیل گری بتاسهم

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم