در پتروشیمی ها به این …

در پتروشیمی ها به این ...

میلاد خاندوزی
دی ۳, ۱۳۹۷
مشاهده خلاصه هوش مصنوعی

خبر

در پتروشیمی ها به این …

تحلیل خبر

بتا سهم – ۶:۰۰  قبل از هر چیزی باید اذعان داشت که پترول  و پارسان هر دو در قیمت های خوبی هستندو می توانند  گزینه های خوبی برای بازار باشند

در سوی دیگر در شپترو  اخبار افزایش سرمایه  کمی رنگارنگ شده است ولی به نظر کمی زمان بر است خود  شرکت نیز اذعان داشته   با عنایت محدود بودن مهلت زمانی مقرر در بند “ز” تبصره (۱۰) از ماده واحده قانون بودجه سال ۱۳۹۷ کل کشور مبنی بر بهره مندی از معافیت مالیاتی انجام افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی جهت اطمینان خاطر بیشتر از انجام افزایش سرمایه ، درخواست معرفی هیئت کارشناسی سه نفره به قصد انجام تجدید ارزیابی دارائی­های ثابت منقول (منحصراٌ، ماشین آلات و تجهیزات مستقر در مجتمع پتروشیمی آبادان در شهرستان آبادان) جهت منظور نمودن در افزایش سرمایه پیشنهادی به کانون کارشناسان رسمی دادگستری استان خوزستان ارسال گردید، کانون مذکور در تاریخ ۲/۱۰/۱۳۹۷ سه نفر کارشناس را جهت ارزیابی معرفی نمودند ولی به نظر کارهای ان  انجام  شود  . خبرخوبی برای شپترو خواهد بود  .

در مورد پارس زمزمه های عجیبی از سود خوب در ۶ ماهه و تحقق سود  بالا در ۹ ماهه خبر میدهد گزارش ماهانه این ماه پارس بد نیست و در مجموع  به نظر قیمت های فعلی برای خرید با دد میان مدت  عالی است

دیگر سهم  خوب شاراک  است و در کنار او  شیران هم  با تقسیم  سود  ۵۰۰ ریالی و سود سال بعد  ۱۲۰۰  ریالی جذاب است

ولی همه اینها  را گفتیم  ! شخارک گزارش خوبی نداشت هر چند  گفتهمی شود  مدیران  محل فروش جدید را هند  اعلام کردند  که بدون هزینه حمل است و بخشی از هینه ها  را کم میکند  ولی در مجموع  گزارش خوبی نبود و یک  شوک  برای پتروشیمی ها  بود  در آذر فقط ۹۴۶ میلیارد ریال فروش زده است نرخ متانول ۱۷,۸۶۰,۴۹۸ نرخ پروپان ۲۷,۶۸۷,۸۲۱ و نرخ بوتان ۲۵,۳۵۰,۳۵۳ ریال است خیلی گزارش جذابی نیست ۲۰ هزار تن متانول تولید شده فروش نرفته است . تولید پروپان هم کم شده است . شخارک در ابان ۳۰۹۵ میلیارد ریال فروش داشته است . در مهر با فروش ۳۱۲۸ میلیارد ریالی مواجه بود . نرخ فروش متانول در مهر ۳۱,۱۷۷,۱۴۵ ریال است در ابان این عدد ۲۹,۳۸۳,۱۹۲ ریال است . در مرداد با فروش ۹۸۰ میلیارد ریالی مواجه بوده در شهریور ۳۸۹۶ میلیارد ریال فروش زده است . جمع فروش ۹ ماهه ۲۳۷۸۷ میلیارد ریال است باید منتظر گزارش زاگرس و شفن و برخی دیگر بود  .

۳  دی  ۹۷

گروه تحلیل گری بتاسهم

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم