خبر
در نماد های ساختمانی نیز …
تحلیل خًبر
بتا سهم – ۶:۲۶ در مورد این گروه به نظر کم کم این گروه از نظر نموداری اماده برگشت می شود . در این گروه سهم افت کرده زیاد داریم ثمسکن را ببنید با این حجم دارایی سهم به ۷۰۰ ریال رسیده واقعا یعنی ارزش این سهم این است ؟!!
حالا در بین انها کرمان وضعیت خوبی را دارد سهم با واسطه خبرهای افزایش سرمایه مثبت است در کنار کرمان وساخت هم دیروز مثبت بود که تعدیل منفی سنگین امد و خیلی از شایعات سهم را با خود برد !
وساخت در حالی متوقف شده که زیان سال ۹۷ را بدون تغییر همان ۶۸ ریال اعلام کرده ولی در بخش درامد ها با یک تغییر در سرفصل درامد شناسایی شده مواجه شده همچنین سهم زیان سال مالی ۹۶ را که پیش ازاین ۱۲۶ ریال بود به ۲۲۷ ریال افزایش داده است شاید سهم خیلی متوقف نماند و سریع باز شود ولی به نظر افت قیمت انچنانی نخواهد داشت
گروه تحلیل گری بتا سهم
۱۹مهر ۹۶