اخبار بازار امروز …(بخش اول)

اخبار بازار امروز ...(بخش اول)

میلاد خاندوزی
دی ۲۷, ۱۳۹۵
مشاهده خلاصه هوش مصنوعی

 

 

 

۱۱:۰۲:۳۶ پایان  بخش اول ادامه در بخش دوم

۱۱:۰۲:۲۴ تعدیل منفی ۵۹% در چکارن

۱۰:۴۸:۱۷ این اقا  ۳ روز دیگر در کاخ  سفید می نشیند

۱۰:۴۷:۲۴  اظهار نظر ترامپ  به هیچ وجه  جالب نبوده  !

۱۰:۴۷:۱۸ ترامپ: توافق هسته‌ای ابلهانه‌ترین توافقی است که دیده‌ام

رئیس‌جمهور منتخب آمریکا:
?به نظر من، برجام یکی از بدترین توافق‌هایی است که تاکنون منعقد شده است.
?من فکر می‌کنم که این توافق (برجام) یکی از ابلهانه‌ترین توافقاتی است که تاکنون دیده‌ام که براساس آن، ۱۵۰ میلیارد دلار به چنین کشوری می‌دهید و یک میلیارد و ۷۰۰ میلیون دلار نیز پول نقد به آن می‌دهید.
?آیا تا به حال یکصد میلیون دلار را به شکل اسکناس‌های ۱۰۰ دلاری، یک‌جا دیده‌اید؟ یک میلیارد و ۷۰۰ میلیون دلار پول نقد، زیاد است. این پول با هواپیما منتقل شد. این پول با چندین هواپیما منتقل شد.
?وای! یک میلیارد و ۷۰۰ میلیون دلار! من نمی‌فهمم! فکر می‌کنم این پول در حساب‌های بانک های سوئیس است.

۱۰:۴۴:۲۷ ولغدر را هم خوب میخرند

۱۰:۴۲:۴۳ مرقام دوباره در ۵%

۱۰:۴۱:۰۹ ۳ روز به امدن ترامپ مانده

۱۰:۱۸:۲۱  قندی ها دباره  خوب مثبت  شدند  قلرست  قصفها  را  در این  گروه  بنیادی خوب میخرند

۱۰:۱۳:۴۴ باما  هم  خوب میخرند

۱۰:۱۱:۴۹  کگل هم مثبت شد

۱۰:۱۱:۲۸ احمد مسجد جامعی اتعفا  کرد  احتمالاً در دولت نقشی میگیرد

۱۰:۰۰:۴۹ ومعادن  هم  با  تعدیل فملی مثبت  شده است

۰۹:۵۹:۴۳    بافق دباره  مثبت

۰۹:۵۷:۴۹  خودرو  منفی شد

۰۹:۵۷:۲۲  دکیمی را هم  خوب مثبت  شدهاست

۰۹:۵۲:۴۲  خبر سیمان اردبیل روی سیمانی ها  اثر خوبی ندارد

۰۹:۵۲:۰۶  شلیا را هم  دوباره  صف کردند واقعا  این هم مثل غاذر است  ولیخب بازار میخرد  دیگر

۰۹:۴۸:۰۳  خودرویی ها  خیلی رو  بالا  نیستند  تا  کنون  ولی باید کمی صبر کند

۰۹:۴۷:۵۴ رنج های مثبت در حکشتی

۰۹:۴۲:۵۸ بازار کمی اهسته و ارام  شده است

۰۹:۴۲:۵۰ اپرداز در منفی بد نیست

۰۹:۱۶:۲۴ منفی کامل باما و  کچاد  را زیر نظر داشته  باشید

۰۹:۱۶:۱۳ ومعادن  به واسطه  تعدیل فملی می تواند  جالب باشد

۰۹:۱۵:۴۳ فولاژ هم خوب مثبت است

۰۹:۱۵:۳۳ حجم  امروز دوباره  ناامید کننده است

۰۹:۱۴:۴۷ ساربیل :مکاتبه در خصوص توقف خط تولید به دلیل انباشت ۲۷۰هزار تن کلینکر

۰۹:۱۳:۱۱ خگستر هم عرضه  شد

۰۹:۱۲:۲۵ سر فرصت ین  را هم  بخوانید  :

به گزارش خبرنگار بورس نیوز، دستور این جلسه بررسی مشکلات بازار سرمایه و آثار سوء ناشی از انتشار حجم قابل توجه اوراق بدهی و اسناد خزانه بر بازار سهام بود و حدود ۳۰ تن از اعضای کمیسیون بازار پول و سرمایه اتاق بازرگانی ایران و تهران و نیز کارشناسان بازار سرمایه به بیان نقطه نظرات و چالش های موجود بورس پرداختند که مهمترین آنها در این گزارش به اطلاع مخاطبان این رسانه خبری می رسد.

توقف نمادها، یک مشکل اساسی برای بورس

در ابتدای این جلسه، گلشیرازی عضو اتاق بازرگانی استان اصفهان از وجود مشکلات متعدد در بازار سرمایه طی چند وقت اخیر سخن گفت و در بیان اهم این مشکلات اظهار داشت: در حال حاضر به دلیل توقف های طولانی و متعدد نمادهای معاملاتی در بازار سرمایه، روند معاملات دچار مشکل شده و مهمترین خواسته ما بازگشایی نمادها در اسرع وقت است. چرا که نقد شوندگی در بازار سرمایه حرف اول را می زند و سرمایه گذاران دوست دارند سرمایه آنها امکان نقد شدن داشته باشد.

گل شیرازی در خصوص بالا بودن حجم اوراق منتشره در بورس اظهار کرد: چرا بایستی حجم معاملات این اوراق آنچنان بالا باشد که امروز بین ۷۰ تا ۸۰ درصد از ارزش معاملات روزانه بورس را به خود اختصاص دهد؟ حال آنکه معاملات سهام سهم ناچیزی در ارزش روزانه معاملات دارد؟!

وی خطاب به عیسی حسین پناه رییس اداره امور نظارت بر بورس ها و بازارهای سازمان بورس گفت: سازمان بورس به دلیل عدم تمایل برای کاهش شاخص کل و به منظور اینکه این نماگر را در محدوده ۷۸ هزار واحدی نگه دارد، نمادهای معاملاتی بانک ها را متوقف نگه داشته؛ حال آنکه یک سرمایه گذار شاید بخواهد سرمایه خود را نقد کرده و سهام تحت مالکیتش را در محدوده های قیمتی پایین تری بفروشد.

به عدد شاخص علاقه ای نداریم!

با این وجود، حسین پناه تأکید کرد که ما به عدد شاخص علاقه ای نداریم و کاهش یا افزایش آن برای سازمان اهمیتی ندارد. وی گفت: هر چند سعی می کنیم نمادهای متوقف هر چه سریع تر باز شود. اما لازمه آن رعایت یک حداقل شفافیت اطلاعاتی است که متأسفانه در برخی موارد حداقل میزان شفافیت نیز جهت بازگشایی نماد وجود ندارد.

لزوم حضور رییس سازمان بورس در جلسات هیأت دولت

امیر حسین اسماعیل پور، کارشناس بازار سرمایه نیز طی این جلسه بر لزوم حضور رییس سازمان بورس در جلسات هیأت دولت تأکید کرد و گفت: رییس سازمان بورس نیز بایستی همانند ریاست بانک مرکزی در جلسات هیأت دولت حضور داشته باشد تا نقطه نظرات فعالان و سرمایه گذاران بازار سرمایه را به گوش دولت برساند. نه آنکه همانند سال جاری دولت لایحه برنامه ششم توسعه و بودجه سال آینده کل کشور را ارایه کند و از این پس سازمان بورس با اطلاع از موارد مندرج در آن، جهت اصلاح برخی از این موارد بخواهد اقدام به رایزنی با دولت کند. حال آنکه این موارد می توانست پیش از این توسط سازمان بورس به دولت پیشنهاد می شد.

وی همچنین از ایجاد یک مثلث رقابتی بین دولت، بانک های دولتی و نیز موسسات مالی و اعتباری خصوصی پیرامون نرخ سود سپرده ها سخن گفت که یک بازی را جهت افزایش نرخ ها و عدم تعدیل آنها در شبکه بانکی به راه انداخته است. حال آنکه بایستی جلوی این رقابت گرفته شود؛ چراکه اگر این اقدام صورت نگیرد، نظم و نظام اقتصاد به هم می ریزد.

اسماعیل پور همچنین تأکید کرد: در دنیا چنین است که تمامی بازارها بر پایه شرایط حاکم بر بازار سرمایه می چرخد، نه بازار پولی و بانکی اما در ایران ارجعیت با نظام پولی و بانکی است که اصلاً مطلوب به نظر نمی رسد.

وی در خصوص چرایی پرداخت بدهی های دولت با ابزارهای بدهی نیز گفت: اینکه دولت با انتشار اوراق بدهی بخواهد بدهی خود را پرداخت کند، چندان مطلوب به نظر نمی رسد. آن هم در شرایطی که این اوراق دارای رتبه بندی اعتباری نیز نبوده و بدون در نظر گرفتن میزان ریسک اعتباری آن به عموم عرضه می شود.

این کارشناس بازار سرمایه همچنین به لزوم بازگشت شرکت های تأمین سرمایه به فعالیت اصلی آنها یعنی ارایه خدمات تأمین مالی و خدمات مشاوره جهت پذیره نویسی شرکت ها اشاره کرد و گفت: این نهادهای مالی به جای بازارگردانی گسترده برای فروش انواع اوراق بدهی به صورت عمومی، بایستی به فعالیت های اصلی خود یعنی تأمین مالی، سرمایه گذاری و شناسایی و جذب فرصت های جدید و مدیریت ریسک مشتریان باز گردند تا با افزایش ثروت مشتریان و سهامداران به بازار سرمایه و فعالان آن کمک کنند، نه اینکه پول خود را صرفاً به سمت اوراق بدهی سرازیر کنند.

این کارشناس بازار سرمایه خطاب به علی پرویزیان و علی سنگینیان به عنوان روسای کمیسیون بازار پول و سرمایه اتاق بازرگانی ایران و تهران، گفت: چرا بحث الزام صندوق های سرمایه گذاری برای تزریق حداقل پنج درصد از منابع آنها به بازار سهام را از صندوق های سرمایه گذاری لوتوس پارسیان از زیرمجموعه های وابسته با بانک پارسیان و نیز صندوق های تحت مدیریت تأمین سرمایه امین آغاز نمی کنید؟

وی ادامه داد: چرا دولت اوراقی منتشر کرده که عمده منابع حاصل از آن صرف مصارف و هزینه های جاری دولت می شود نه پرداخت بدهی هایش به پیمانکاران؟؛ ضمن اینکه سوال اینجاست که چرا با این منابع بدهی دولت به پیمانکاران و بانک ها پرداخت نمی شود تا از این طریق منابع مذکور مجدد وارد چرخه اقتصادی شده و درآمدزا باشد.

وی تأکید کرد: سوال دیگر اینکه چرا دولت موسسات مالی و اعتباری را که با مشکل مواجه می شوند، به بانک های خصوصی واگذار کرده و تاوان مدیریت نادرست آنها را از جیب سهامداران این بانک ها پرداخت می کند؟ حال آنکه منطقی آن است که این فرآیند توسط بانک های دولتی و از جیب خود دولت انجام پذیرد.

تأمین سرمایه ها قانونی عمل می کنند/ نقدشوندگی در اولویت قرار گیرد

در رابطه با این نکته، علی سنگینیان، رییس کمیسیون پول و بازار سرمایه و مدیرعامل شرکت تأمین سرمایه امین اظهار داشت: منابع مالی تأمین سرمایه ها از بانک ها تأمین شده و فعالیت در بازار اوراق بدهی یک کار قانونی است.

سنگینیان خطاب به رییس اداره نظارت بر بورس ها و بازارهای سازمان بورس گفت: بنده هم به نقد شوندگی اعتقاد دارم؛ چرا که بازار سرمایه بازاری نقد، شفاف و منصفانه است و نقد شوندگی ویژگی اصلی آن محسوب می شود که باید در اولویت قرار گیرد.

سازمان پیش از آغاز اعتراض سهامداران، وارد عمل شود!

واکنش واحدی به عنوان یکی از اعضای اتاق بازرگانی استان تهران در مقابل این سخنان چنین بود: این اقدامی نادرستی است که شرکت های تأمین سرمایه که مجوز فعالیت خود را از سازمان بورس دریافت می کنند، بر خلاف منافع بازار سرمایه فعالیت کنند. بلکه بایستی منابع آنها از داخل بازار تأمین شده و به شرکت های فعال در آن نیز کمک کند.

واحدی در ادامه اظهار داشت: این نکته مهم و مثبتی است که سازمان بورس صدای سهامدار را شنیده و پاسخگوی آن باشد. اما بایستی پیش از شروع اعتراضات به دنبال حل مشکلات باشیم.

گسترش سیطره بازار پول، عامل ایجاد مشکل در بورس

حقانی نسب به عنوان یکی از کارشناسان بازار سرمایه و مدیرعامل یک شرکت سبد گردانی فعال در بازار، با تأکید بر اینکه تأمین سرمایه ها نباید چندان در بحث عرضه اوراق بدهی دولتی وارد شوند، گفت: با این اقدام، بازار سرمایه را روز به روز تضعیف می کنیم و گسترش سیطره بازار پول این مشکل را برای بازار رقم زده است.

وی پیرامون انتشار ۱۳۷ هزار میلیارد تومان اوراق منتشره در بازار سرمایه گفت: سهم بخش خصوصی از این میزان اوراق عرضه شده کمتر از چهار هزار میلیارد تومان بوده که نکته قابل تأملی است.

وی پیرامون لزوم افزایش نقد شوندگی در بازار نیز تأکید کرد: چنانچه شرکتی از نظر ارایه اطلاعات جهت شفافیت با مشکلاتی مواجه است، نباید نماد معاملاتی آن متوقف شود، بلکه می توان نماد مذکور را به دلیل عدم رعایت الزامات قانونی به تابلوهای پایین تر منتقل کرد تا جهت حفظ نقدینگی در بازار، سهم قابلیت معامله داشته باشد.

یک مقایسه با استانداردهای جهانی

معتضدی، مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری نور همدانیان نیز به روند عرضه اوراق بدهی در دنیا اشاره کرد و اظهار داشت: در دنیا شرایط بر این منوال است که تأمین مالی برای این اوراق از سوی مردم و سرمایه گذاران خرد انجام نمی شود. بلکه شرکت های تأمین سرمایه به پشتوانه خرید این اوراق، صندوق های سرمایه گذاری با درآمد ثابت و مختلط در سهام و اوراق تأسیس کرده و منابع حاصل را در بازار سرمایه سرمایه گذاری می کنند. اما در این ایران به دلیل عدم وجود این فرآیند، بازار ما تحت تأثیر عرضه این حجم از اوراق بدهی آن هم به صورت عمومی و گسترده، با مشکل مواجه شده است.

بازگشایی نماد بانک ها، خواسته همه اعضای کمیسیون

پرویزیان رییس کمیسیون بازار پول و سرمایه اتاق بازرگانی ایران نیز طی سخنانی تأکید کرد: همه اعضای این کمیسیون تقاضای بازگشایی نمادها را دارند و بایستی قانونی تصویب شود که قانون بانکداری بدون ربا باشد که تحقق این امر مسیر نیست، مگر با کاهش نرخ سود بانکی و لازمه آن کاهش نرخ سود سپرده و تسهیلات به صورت همزمان است.

طی این جلسه همه حاضرین بر لزوم بازگشایی هر چه سریع تر نمادهای بانکی اتفاق نظر داشتند و خواستار پاسخگویی رییس اداره نظارت بر بورس ها و بازارهای سازمان بورس به نظرات مطرح شده بودند.

بازگشایی نمادها بدون شفافیت اطلاعاتی دردسر ساز است!

حسین پناه گفت: از نظرات و پیشنهادات فعالان بازار استقبال می کنیم و تمامی موارد مطرح شده قابل انجام است، هر چند تحقق برخی نظرات زمان بیشتری نیاز دارد. سازمان بورس هم علاقه ای به بستن نمادها ندارد؛ ولی رعایت حداقل شفافیت لازمه بازگشایی بانک هاست که در برخی موارد اطلاعاتی ارایه نشده و بازگشایی با این شرایط دردسر ساز است. اما بقیه پیشنهادات مطرح شده طی این جلسه به نوبت اجرایی خواهد شد.

 ۰۹:۱۲:۱۱ غاذر بازهم  شفاف سازی داده است  و گفته است در سهم  خبری نیست

۰۹:۱۱:۲۱  خودرو هم  متعادل شد

۰۹:۱۱:۰۳ رنج های مثبت در فلوله

۰۹:۰۸:۱۵  پالایشی ها نیز شرایط خوبی را دارند

۰۹:۰۶:۰۴ شخارک هم مثبت است

۰۹:۰۲:۰۸  اپ  متعادل و عرضه  شد

۰۹:۰۲:۰۱ به اطلاع می رساند، نماد معاملاتی شرکتهای سیمان قاین(سقاین)،فرآورده های نسوز آذر(کاذر) مشمول دستورالعمل رفع گره معاملاتی می باشند. مدیریت عملیات بازارشرکت بورس اوراق بهادار تهران

۰۸:۵۴:۳۶ نقوی حسینی: دولت در مورد عدم واریز ۲۶ هزار میلیارد تومان به خزانه پاسخگو باشد

۰۸:۵۰:۳۰ فاما: پوشش ۸۰% فاما و امکان تعدیل سود در این سهم به نظر این سهم را بیشتر زیر نظر داشته باشید کمی در بازار مغفول واقع شده

۰۸:۴۷:۲۳ چکارن صف خرید

۰۸:۴۶:۳۹ مدیرمسئول کیهان نوشت:
?امروز دقیقاً یک سال از زمان اجرائی شدن برجام می‌گذرد. اما برخلاف ادعای رئیس جمهور نه تنها تاکنون هیچ تحریمی لغو- و یا حتی تعلیق هم- نشده، بلکه طی یک سالی که از آغاز اجرای برجام می‌گذرد، دهها تحریم دیگر نیز به تحریم‌های قبلی اضافه شده است.
?کجای این واقعیت تلخ قابل انکار است؟
?دست‌های خالی دولت از برجام و خسارت‌های آن تا آنجا پیش رفت که مسئولان دست‌اندرکار نیز زبان به گلایه گشودند و ضمن اعتراف به بی‌فرجامی برجام، از امتیازات نقدی که داده و وعده‌های نسیه‌ای که گرفته‌ایم ابراز تأسف کردند.
?آیا دولت از توافق هسته‌ای غیر از تورم، گرانی، سختی معیشت، بیکاری، تحقیر ملت در مقابل بیگانگان، از دست دادن فعالیت هسته‌ای، واگذاری دهها امتیاز نقد و حاصل زحمات شبانه‌روزی دانشمندان هسته‌ای کشورمان به حریف و… برای مردم دستاورد دیگری هم آورده است؟!
?اگر پاسخ مثبت است لطفا از آن میان فقط به یک نمونه اشاره کنید!

۰۸:۳۵:۲۰ حسیر و غدیس  و شتوکا نیز صف دارند

۰۸:۳۱:۴۵ صف خرید  کسرا  را خیلی منطقی نمی بینیم

۰۸:۳۱:۲۲ صفوف خرید  سر صبح  بازار : غاذر اپ  خگستر کسرا چکارن

۰۸:۲۲:۲۶ شخارک که پیش ازاین ۱۷۱۸ ریال سود را اعلام کرده بود با تعدیلی ۱۲% سود را به ۱۹۲۱ ریال رسانده است . شرکت در بودجه هر تن متانول را برای ۳ ماهه چهارم ۳۲۰ دلار ، پنتان و بوتان را ۴۵۰ پروپان را ۳۹۵ و گوگرد را ۷۸ دلار محاسبه کرده است . دلار را ۳۸۵۰ گرفته است . او همچنین خوراک را هم ۸٫۵ سنت با دلار ۳۱۰۰ گرفته است . با این مفروضات اگر برای سال بعد در ابتدای سال ۲۳۰۰ ریال هم اعلام کند منطقی است

۰۸:۲۲:۲۱ لغو آگهی (اطلاعیه) دعوت به مجمع عمومی شرکت سرمایه گذاری گروه صنعتی رنا

۰۷:۵۶:۰۴ مرکز پژوهشهای مجلس با استناد به گزارش های ارائه شده خط فقر سال جاری را برابر با یک میلیون و هشتصد هزار تومان اعلام کرده است .

۰۷:۵۵:۵۸ بررسی خبرنگار اقتصادی ایرنا از گزارش های عملکرد ۹ ماهه واحدهای صنعتی- معدنی نشان می دهد مجموع کل سنگ آهن دانه بندی تولیدی در ۶ واحد بزرگ کشور در این مدت چهار میلیون و ۵۰۶ هزار و ۳۸۱ تن بود که مجتمع سنگ آهن سنگان (خراسان رضوی) با یک میلیون و ۵۱۶ هزار و ۳۱۴ تن، در تولید این ماده معدنی ۳۳٫۶ درصد سهم داشت.
سنگ آهن مرکزی (کرمان) نیز با یک میلیون و ۲۷۷ هزار و ۸۲۰ تن سهم ۲۸٫۳ درصدی از مجموع کل را از آن خود ساخت.
برپایه آمارها، سنگ آهن دانه بندی واحدهای چادرملو (یزد)، سنگ آهن جلال آباد (کرمان- زرند) و سنگ آهن میشدوان (یزد – بافق) به ترتیب ۱۹۵ هزار و ۷۲۵ تن، ۶۳۴ هزار و ۵۱۴ تن و ۳۹۰ هزار و ۱۵۹ تن تولید کردند.
مجتمع معادن سنگ آهن فلات مرکزی (یزد- بافق) نیز در این مدت ۴۹۱ هزار و ۸۴۷ تن سنگ آهن دانه بندی تولید کرد.
واحدهای سنگ آهن سیرجان و شرکت معدنی و صنعتی گل گهر در دوره ۹ ماهه امسال تولید سنگ آهن دانه بندی نداشتند.
برپایه داده های ۹ ماهه امسال، بیشترین رشد تولید سنگ آهن دانه بندی در مجتمع معادن سنگ آهن فلات مرکزی ثبت شد که نسبت به مدت مشابه پارسال ۱۸٫۲ درصد افزایش نشان می دهد.
بیشترین کاهش نیز به سنگ آهن چادرملو مربوط بود که در ۹ ماهه امسال ۱۹۵ هزار و ۷۲۵ تن سنگ آهن دانه بندی تولید کرد و نسبت به مدت مشابه پارسال کاهش ۵۸٫۴ درصدی را رقم زد.

** عملکرد آذرماه
آذرماه امسال بیشترین تولید سنگ آهن دانه بندی مربوط به واحد سنگ آهن مرکزی (کرمان) به میزان ۱۹۴ هزار و ۴۶۰ تن بود.
مجتمع سنگ آهن سنگان نیز در این ماه ۱۶۲ هزار و ۶۷ تن این نوع ماده معدنی را تولید کرد.
همچنین سنگ آهن چادرملو، سنگ آهن میشدوان و مجتمع معادن سنگ آهن فلات مرکزی در مدت یاد شده به ترتیب ۵۷ هزار و یکصد تن، ۲۸ هزار و ۳۳۳ تن و ۱۷ هزار و ۶۱۱ تن سنگ آهن دانه بندی تولید کردند.
مجموع سنگ آهن دانه بندی ۶ واحد یاد شده در آذرماه امسال به ۴۵۹ هزار و ۵۷۲ تن رسید که بیش از ۱۰ درصد کل تولید این ماده معدنی را در دوره ۹ ماهه به خود اختصاص داد.
به گزارش ایرنا، ایران نزدیک به ۶۰ میلیارد تن ذخیره معدنی اکتشافی دارد که ۴۰ میلیارد تن از آن ذخیره قطعی و بقیه احتمالی است.
میزان ذخیره معدنی اکتشاف شده سنگ آهن پنج میلیارد و ۱۰۰ میلیون تن اعلام شده که از این رقم بیش از سه میلیارد تن ذخیره قطعی و بقیه احتمالی است.

۰۷:۳۹:۲۸ قیمت میلگرد  و فولاد  کمی در بازار چین  افزایش یافته است

۰۷:۳۷:۲۶ رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی گفت: بانک های کشور ۲۵۰ هزار میلیارد تومان در قالب وام های زیر یک میلیارد ریالی مطالبات نزد مردم دارند.

۰۷:۲۲:۵۲ نشست خبری رییس‌جمهور با رسانه های داخلی و خارجی، عصر سه شنبه، برگزار می شود.

۰۷:۲۲:۳۴ وزیر خارجه آمریکا که در نشست پاریس دید همگان از موضع ترامپ در خصوص انتقال پایتخت اشغالگران به قدس انتقاد می‌کنند، از این انتقاد دسته‌جمعی برآشفت و گفت که این یک بحث خودمانی بوده و نباید اینجا مطرح می‌شد.
جان کری در این خصوص گفت: «این مورد (انتقال پایتخت به قدس) به صورت علنی ولی در داخل کشور ما مورد بحث قرار گرفت و به این مجمع و این زمان، تعلق نداشت. این کار مناسبی نبود.

۰۷:۲۲:۱۶ یک سخنگوی نیروهای ائتلاف ضد داعش به رهبری آمریکا از مخفی شدن البغدادی سرکرده داعش در استان نینوا درحالی که جلیقه انتحاری به تن دارد، خبر داد.

۰۷:۱۶:۲۹ بورس نیوز : به نظر میرسد در هفته جدید خبرهای خوبی از مجموعه ایران خودرو در بازار بشنویم زیرا طبق گمانه زنی ها انجام معاملات بلوکی نزدیک است و اتفاقات خوبی در بخش کاهش هزینه های مالی صورت گرفته .

۰۷:۱۴:۴۳ موج  اطلاعیه ها نیز امروز قوی تر است

۰۷:۱۴:۳۰ بازار امروز زیر فشار عرضه  بیشتری از شرکت هاست

۰۷:۱۴:۱۱ خیلی به  بازار امروز خوش بین نیستیم  ولی امیدواریم  پیش بینی ما اشتباه  باشد و امروز هم  مثبت  باشد

۰۷:۱۴:۰۱ سلام  صبح  شما عزیزان  بخیر و شادی

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم