در گروه سنگ آهن …

در گروه سنگ آهن ...

میلاد خاندوزی
آذر ۱۷, ۱۳۹۵
مشاهده خلاصه هوش مصنوعی

خبر

در گروه  سنگ آهن   …

تحلیل خبر

بتا سهم – ۶:۰۱  در مورد  این گروه  نکته  جالب این  است که  شمش فخوز وقتی قیمت  میخورد  ۱۶۰۰  دیگر سود  کچاد و کگل با  تعدیل جدی مواجه می شود  به نظر کچاد  امسال  را  به  راحتی ۳۰۰  ریال  می سازد و برای سال  بعد  ۴۰۰ ریال  روی شاخ این  شرکت  است  البته  اگر هزینه  اضافی تحمیل نشود  . با این  مختصات  ما  سهم  را  حداقل ۲۸۰۰ و ۲۹۰۰  ریال می بینیم  البته  طی مدت  ۴ ماه  نه  به  شکلی فوری  .

در کگل نیز وضعیت  به همین  شکل است و تعدیل سال  بعد  سهم  حتی می تواند  قوی تر هم  باشد  او نیز بازدهی خوبی را می دهد  و برای میان مدتی خوب است .

اگر اهل ریسک کردن  روی هیچ  یک نیستید  به نظر ومعادن در قیمت های ۱۴۰۰  تا  ۱۴۵۰  ریال  با دید  نگهداری گزینه  جالبی خواهد بود  .

 

 

گروه تحلیل گری بتا سهم

۱۷آذر ۹۵

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم