اخبار بازار امروز …(بخش اول)

اخبار بازار امروز ...(بخش اول)

میلاد خاندوزی
آبان ۲۶, ۱۳۹۵
مشاهده خلاصه هوش مصنوعی

 

 

۱۰:۴۶:۱۳ پایان  بخش اول ادامه در بخش دوم

۱۰:۴۴:۱۶ سپاها به نظر این  صف خیلی برایش منطقی نیست

۱۰:۴۳:۱۶  دوباره  سیمان  بازی در بازار

۱۰:۳۸:۱۴ روحانی در البرز: وقتی می گفتیم می خواهیم تورم را از ۴۰ درصد، تک رقمی کنیم برخی به ما لبخند می زدند

۱۰:۲۷:۱۳ ثنوسا  را  رنج میزنند

۱۰:۲۶:۲۲ بی بی سی: به سندی دست یافته ایم که نشان می دهد دولت بریتانیا هیچ برنامه همه جانبه ای برای خروج از اتحادیه اروپا ندارد

۱۰:۲۶:۱۳ روی فعلا  حوالی ۲۶۰۰  می چرخد

۱۰:۱۶:۳۹ حریل بازهم  در حال  کنترل

۱۰:۱۵:۳۳ مس ۵۵۳۰  شده است

۱۰:۱۱:۲۴  به  بازار دقت  کردید  امروز خیلی با  احتیاط قدم  برمیدارد

۱۰:۱۱:۱۱ فاراک و فاذر مثبت  شدند

۱۰:۰۹:۲۳ عجیب اکثر سیمانی ها  مثبت هستند

۱۰:۰۸:۵۹ رییس‌ جمهوری صبح چهارشنبه در سی و سومین سفر استانی کاروان تدبیر و امید، وارد کرج مرکز ‏استان البرز شد و در بدو ورود از سوی نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرج، استاندار و جمعی ‏از مقامات ارشد محلی مورد استقبال قرار گرفت.

۱۰:۰۶:۴۰  سایپا می تواند  بهتر شود

۱۰:۰۱:۳۴ فاراک رو خیلی خوب میخره

۱۰:۰۰:۴۷ حالا نوبت  باز شدن  نماد  است

۱۰:۰۰:۴۲ زارش توجیهی هیئت مدیره به منظور پیشنهادافزایش سرمایه از مبلغ ۴,۹۸۹,۰۵۹,۰۰۰,۰۰۰ ریال به مبلغ ۱۰,۰۴۲,۰۸۸,۰۰۰,۰۰۰ ریال از محل مازاد تجدید ارزیابی دارایی ها به منظور اصلاح ساختار مالی که در تاریخ ۱۳۹۵/۰۷/۲۶ به تصویب هیئت مدیره رسیده و جهت اظهارنظر به حسابرس و بازرس قانونی ارسال شده

۰۹:۵۹:۳۴ خاور, پیشنهاد هیئت مدیره به مجمع عمومی فوق العاده در خصوص افزایش سرمایه

۰۹:۵۲:۴۷ فلوله صف شد

۰۹:۵۲:۴۱ در سالگرد تشییع ۳۷۰ شهید عملیات محرم در شهر اصفهان، هزاران نفر از مردم این استان، صبح امروز در حسینیه‌ی امام خمینی (ره) با رهبر انقلاب اسلامی دیدار می‌کنند

۰۹:۵۱:۳۴ به نظر ۹  ماهه  گزارش خوبی بدهد

۰۹:۵۰:۱۲ شفن  در مهر ماه  ۵۸ میلیرد  تومان  فروش داشته است  ئر شهریور بیشتر فروخته  بود ولی قیمت  فروش محصولات در شهریور ۷۶۰هزار تومان  بود  الان  به  بیش از ۸۰۰  رسیده است  .

۰۹:۴۵:۳۶ سیمانی ها  کم حجم  ولی مثبت

۰۹:۴۱:۲۴ زیر ۱۳۰۰  فولاد  خوب است

نفت ۴۷/۲۲ ۰۹:۳۹:۳۹

۰۹:۳۹:۳۳ امروز انجام می شود؛ پذیره نویسی اوراق مرابحه۵۰۰ میلیارد تومانی سایپا؛ در پذیره نویسی این اوراق ۵۰۰ میلیارد تومانی به قیمت هر ورقه ۱۰۰ هزار تومان، دو شرکت تامین سرمایه امید و سرمایه لوتوس پارسیان، متعهد پذیره نویسی ۳۰۰ و ۲۰۰ میلیارد تومانی هستند.

۰۹:۳۶:۰۷ خودرو در استانه  ۳۰۰  شدن

۰۹:۳۳:۴۹ یادداشت تیم انتقالی ترامپ: “اصلاحات تجارت از روز اول آغاز می شود”
باتوجه به یک یادداشت پیش نویس از سوی تیم انتقالی ترامپ که توسط سی ان ان (CNN) به دست آمده، رئیس جمهور منتخب دونالد ترامپ قصد دارد از روز اول آغاز به کار دولتش، ساختار سیاست های تجاری در آمریکا را تغییر بدهد. ترامپ قرار است طرح ۲۰۰ روزه ای شامل پنج اصل کلی، به علاوه یک گزینه در رابطه با مشاغل تولیدی ارائه بدهد. این پنج اصل شامل:
۱- مذاکره مجدد و یا خروج از نفتا NAFTA
۲- فسخ پیمان سرمایه‌گذاری شراکت ترنس-پسیفیک
۳- توقف “واردات ناعادلانه”
۴- پایان دادن به “شیوه های تجارت ناعادلانه”
۵- انجام معامله های تجارت دو جانبه
و تمرکز نهایی متوجه حفظ و بازگشت مشاغل تولیدی، کاهش نرخ مالیات کسب و کار و حذف آیین نامه های تجاری و محدودیت ها در انرژی داخلی می باشد.

۰۹:۳۳:۴۳ یک مشاور اقتصادی به نخست وزیر ژاپن در مصاحبه ای با روزنامه نیکی گفت که ژاپن به محرک های مالی بیشتری از جمله کاهش مالیات نیاز دارد.

۰۹:۳۰:۰۶ پ.ل این  بار در گروه پتروشیمی رخنه  کرده  و پالایشی

۰۹:۲۵:۳۱  فاراک  هم از نفس افتادد

۰۹:۲۵:۱۸ سرلشکر صفوی : برهم زدن برجام برای آمریکا گران تمام می‌شود/ ائتلاف ایران، روسیه و حزب‌الله در تغییر معادلات سوریه تأثیر به‌سزایی داشته است

۰۹:۲۳:۵۵ تیپیکو در این  شرایظ بد نیست

۰۹:۲۳:۱۱ پردیس هم در حال  صف شدن

۰۹:۱۹:۵۵ اپرداز شرایط بدی را ندارد  در منفی خریدش خوب است

۰۹:۱۹:۴۳ شاخص ۱۳۱  واحد  مثبت  است

۰۹:۱۸:۲۳ گلدشت و تلیسه و مگسال  زیر نظر باشند

۰۹:۱۸:۰۶ شپنا  را دارند  رنج می زنند

۰۹:۱۷:۲۷ فاراک  را  ممکن است  بالا  بیاورند

۰۹:۱۷:۲۱ تاپیکو هم در ۵% است

۰۹:۱۶:۴۷ کرازی مبت  شد  به نظر شرایط سهم  بد نیست

۰۹:۱۳:۱۴ تکشا  را خوب می خرند

۰۹:۱۲:۱۶ گرایش اندک  بازار به  سمت پالایشی ها

۰۹:۱۱:۳۱ امروز وضع خودرو با رفتن  خپارس بدتر شده است

۰۹:۱۱:۲۱ حفارس دوباره  صف دارد

۰۹:۱۰:۱۱ شیراز  و کرمانشا  وپردیس احتمال  تشکیل دوباره  صف

۰۹:۰۸:۲۴ فاراک  نیامده  منفی کرد

۰۹:۰۶:۵۳ دلیل مثبت  ذوب شایعه ای است  که  بین  برخی در گرفته  مبنی بر وجود خریدار برای بلوک

۰۹:۰۶:۴۷ مثبت  ذوب جالب است

۰۹:۰۵:۵۸  فملی کمی مثبت

۰۹:۰۵:۲۱  صندوق گنجینه ارمان  شهر ۱۱۰۰ میلیارد تومان  سهام  دارد

۰۹:۰۵:۱۴ وتوکا هم  متوقف شد

۰۹:۰۴:۴۳ ساینا هم تعدیل مثبت داد و بسته شد

۰۹:۰۴:۰۲ امروز بازار نیمچه ترس از برخی شرایط سیاسی را نیز دارد

۰۹:۰۳:۳۴ اوره ای ها هم  افتاب یه  روزه  بودند  شپدیس و  شیراز متعادل شدند

۰۹:۰۳:۱۸ پالایشی ها  کمی مثبت

۰۹:۰۲:۵۷  بافق باما  کروی  مثبت

۰۹:۰۱:۴۸ نمی دانیم  روی خپارس ظاهرا  تعدیل منفی است ولی گزارش های شرکت  خوب بود

۰۹:۰۱:۴۳ خپارس متوقف شد

۰۸:۵۹:۵۷ حفارس به نظر امروز عرضه  شود

۰۸:۴۸:۰۴ نفت در استانه  ۴۷

۰۸:۴۴:۳۵ ۱- با توجه به ماهیت فعالیت شرکت سرمایه گذاری غدیر بخش عمده سود شرکت ناشی از شناسایی سود سهام شرکت های سرمایه پذیر می باشد و این درآمد ها با توجه به تاریخ سال مالی شرکت های سرمایه پذیر مهم و تاثیر گذار ، عمدتا در سه ماهه آخر سال مالی سرمایه گذاری غدیر شناسایی و در دفاتر ثبت خواهد شد .
۲- دلائل تغییر مبلغ سود حاصل از سرمایه گذاری ها عمدتا مربوط به برگزاری مجامع برخی از شرکت های بورسی و تعیین سود نقدی واقعی آن شرکت ها و همچنین سود اعلام شده برخی از شرکت های بورسی بر اساس آخرین پیش بینی سال مالی می باشد.

۰۸:۴۳:۴۴  غدیر با  سرمایه  جدید  ۲۳۸  ریال  سود  اعلام  کرد و اماده  بازگشایی به خصوص در این  روزهای خوب اوره ای ها حضور او  واجب است

۰۸:۴۳:۴۰ سیمان شمال : شرکت سیمان شمال در نظر دارد تعداد ۷۹،۶۰۰،۰۰۰ سهم شرکت سیمان فیروزکوه خود را از طریق مزایده به قیمت پایه ۴،۳۰۰ ریال به بالاترین پیشنهاد واگذار نمایدبه مبلغ ۳۴۲،۲۸۰،۰۰۰،۰۰۰ ریال

۰۸:۳۶:۵۳ نکته  بسیار مهم  … امروز دیدار مردم  اصفهان  با  رهبری … اولین  صحبت های ایشان  بعد از انتخابات  امریکا خواهد بود  …

۰۸:۳۴:۳۷ اوره ای ها  بازهم در صف هستند

۰۸:۳۲:۳۷ صفوف خرید  جالب بازار شپدیس دشیمی سغرب شیراز لخزر پدرخش کرماشا

۰۸:۳۰:۳۸ نفت در مرز ۴۷ دلار ولی روی  و مس کم  شدند

۰۸:۳۰:۱۹ بشار اسد:

?در قضاوت در مورد ترامپ محتاط هستیم، معلوم نیست که او بتواند به وعده مبارزه با تروریسم عمل کند.

?هر تروریستی که به سوریه آمد، از خاک ترکیه و با حمایت اردوغان آمد؛ بنابراین، مبارزه با این تروریست‌ها مانند مبارزه با اردوغان است.

?نقش ایران، حزب‌الله و روسیه بسیار مهم است؛ سوریه نمی‌توانست بدون کمک دوستانش با چنین جنگی مواجه شود.

۰۸:۱۰:۲۹ خوش بینی به توافق اوپک امروز منجر به رشد قیمت نفت شد

۰۸:۱۰:۲۱ بر مبنای آمارهای بانک مرکزی، در ۶ ماه نخست سال جاری در حدود ۹۳ درصد از برنامه واگذاری دارایی‌های مالی محقق شده است. میزان تحقق واگذاری مالی در سال‌های ۹۱ تا ۹۳ به ترتیب ۷۴، ۳۰ و ۵۵ درصد بوده و در پایان سال ۱۳۹۴ به ۷۸ درصد رسیده بود. آمارهای بانک مرکزی نشان می‌دهد که نسبت پرداخت‌های عمرانی دولت به منابع حاصل از فروش نفت خام در ۶ ماه نخست سال جاری در حدود ۷۵ درصد بوده است. این در حالی است که این رقم نسبت به دوره مشابه در سال‌های ۱۳۹۴ و ۱۳۹۵ در حدود ۸/ ۱ برابر شده است

۰۸:۰۷:۴۸ ابلاغیه: الزام شرکت‌ها به رعایت استانداردهای بین المللی گزارشگری مالی (IFRS)  اتفاقی است  که می تواند  به  شفاف شدن و به  روز شدن  دارایی های شرکت  ها  منجر شود  . مثلاً گفته می شود  فارس نزدیک  به  ۱۶ میلیارد دلار دارایی دارد

۰۸:۰۷:۴۱ کاخ کرملین، اعلام کرد، ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری روسیه با دونالد ترامپ رئیس جمهور منتخب آمریکا، تلفنی گفت و گو کرده است.
پوتین در مکالمه تلفنی ضمن تبریک پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا به ترامپ، اظهار داشته که مسکو در چارچوب احترام متقابل و عدم دخالت در امور داخلی همدیگر آماده برقراری دیالوگ با حکومت جدید ایالات متحده است.
کاخ کرملین همچنین اعلام کرد، پوتین و ترامپ در زمینه ادامه تماس‌های تلفنی و تلاش برای ملاقات همدیگر در آینده به توافق رسیدند.
بر اساس این گزارش رئیس جمهوری روسیه و رئیس جمهوری منتخب آمریکا با ارزیابی بحران سوریه، در رابطه با همکاری در زمینه‌های مبارزه با تروریسم بین المللی و همچنین اهمیت توسعه همکاری‌های اقتصادی تاکید کردند.

۰۸:۰۶:۱۴ دیروز دلار تا  ۳۶۸۰  رفت

۰۸:۰۰:۳۱ ‏آلبرایت: برجام در دولت «ترامپ» سرنوشتی مشابه توافق هسته‌ای شکست خورده کره شمالی خواهد داشت

۰۷:۵۴:۴۱ اوضاع و احوال عجیب بازار سنگ‌آهن

جهان سهم: قیمت سنگ‌آهن نسبت به پایین‌ترین میزان خود که پایان سال پیش مشاهده شد حدود ۱۰۸ درصد رشد کرده و عملا دو برابر شده است. در سال جاری میلادی تاکنون قیمت این ماده خام مورد استفاده در تولید فولاد، ۸۶ درصد رشد کرده و اکنون در سطح ۸۰ دلار یعنی بالاترین میزان در سه سال اخیر قرار دارد اما چه دیدگاه‌هایی درباره افق بازار وجود دارد؟ در ادامه به بررسی علل رشد چشمگیر قیمت‌ها پرداخته و به آنچه تحلیلگران درباره وضعیت بازار در آینده بیان کرده‌اند اشاره می‌کنیم.

روند افزایش قیمت سنگ آهن از اواسط امسال شروع شد اما در هفته‌های اخیر سرعت آن بسیار زیاد شده است. نخستین عاملی که سبب رشد شدید قیمت‌ها شده پیش‌بینی افزایش مصرف است. دونالد ترامپ که هفته پیش در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا پیروز شد، بارها وعده داده برای کمک به رونق اقتصاد به جای اجرای سیاست‌های حمایتی پولی از جمله کاستن از نرخ‌های بهره، از سیاست‌های مالی یعنی تخصیص بودجه برای توسعه زیرساخت‌ها استفاده خواهد کرد. اجرای این برنامه‌ها به معنای رشد مصرف فولاد و سنگ آهن است. قرار است طی ۱۰ سال هزار میلیارد دلار صرف توسعه انواع زیرساخت‌ها شود.دومین عامل رشد قیمت سنگ‌آهن، افزایش قیمت زغال‌سنگ و فولاد است. تولیدکنندگان فولاد در چین مجبور هستند برای بالا بردن کارایی از سنگ آهن با عیار بالا استفاده کنند در نتیجه تقاضا برای سنگ آهن افزایش یافته است.سومین عامل رشد قیمت‌ها، رونق بخش ساخت و ساز در چین است. اجرای پروژه‌های زیرساختی در این کشور از سال پیش سرعت بیشتری پیدا کرده و انتظار می‌رود دولت مجبور باشد این برنامه‌ها را ادامه دهد.

اما آیا رشد قیمت سنگ آهن ادامه پیدا خواهد کرد؟ در این‌باره باید به چند نکته اشاره کرد. نکته نخست این است که برنامه ترامپ برای توسعه زیرساخت‌های آمریکا چندان بزرگ نیست و از اواسط سال آینده میلادی آغاز می‌شود. به این ترتیب رشد شدید قیمت‌ها درحالی که اختلال پایداری در عرضه پدید نیامده منطقی به نظر نمی‌رسد. دومین نکته این است که دولت چین برای جلوگیری از تشکیل حباب در بخش مسکن تدابیری اتخاذ کرده که از میزان فعالیت‌ها خواهد کاست و نیز در آستانه فصل سرما قرار داریم و در بخش‌های بزرگی از شمال چین فعالیت‌های ساخت و ساز متوقف می‌شود. از سوی دیگر در عرضه سنگ آهن اختلالی پدید نیامده که رشد شدید قیمت سنگ آهن منطقی به نظر برسد. چهار شرکت بزرگ تولیدکننده سنگ آهن به تولید و عرضه این ماده خام ادامه می‌دهند و طرح‌های عظیم برای بالا بردن ظرفیت تولید در دست اجرا دارند. با توجه به آنچه بیان شد احتمال رشد بیشتر قیمت‌ها زیاد نیست و به‌زودی هنگامی‌که هیجان بازار از میان برود شاهد اصلاح قیمت‌ها خواهیم بود.

۰۷:۵۴:۳۳ مسیر صعودی در بازار جهانی فولاد

انتخابات ریاست جمهوری آمریکا طی هفته قبل بالاترین اثر را روی بازارهای جهانی به خصوص در حوزه فلزات بر جای گذاشت. بررسی‌ها نشان می‌دهند رشد قیمت‌ها در همه حوزه‌ها تقریبا مشهود بود و در این بین بهای فولاد و اجزای متشکله آن تاثیرات بالایی را پذیرفته‌اند. کارشناسان می‌گویند هرچند این اثرات موقتی به نظر می‌رسد، اما دیر یا زود روند افزایشی قیمت‌ها در بازار فولاد بازخواهد گشت چراکه تقاضا به بازارها تزریق شده و این افزایش تقاضا خود به‌عنوان مولفه‌ای مهم عمل می‌کند.

 

قیمت ورق در آمریکا سرانجام بالا رفت

بازار نقدی ورق در آمریکا سرانجام با توجه به روند صعودی بازارهای مواد اولیه خود را بالا کشید. ورق گرم ۱۱ دلار در هر تن بالا رفته و ۵۱۸ تا ۵۲۹ دلار در کارخانه رسیده که از اواخر ماه مه ‌تاکنون اولین رشد قیمت بوده است.از طرفی بازار ورق سرد فعلا در ثبات است و قیمت ۷۷۱ تا ۷۸۳ دلار در هر تن در کارخانه اعلام می‌شود. این بازار البته فعلا نسبت به رشد قیمت قراضه و سنگ آهن مقاومت کرده ولی شکی نیست به زودی بهبود خواهد یافت.در این بین آخرین قیمت قراضه خرد شده در بازار داخلی آمریکا ۲۴۰ تا ۲۴۵ دلار در هر لانگ تن ثبت شده که نسبت به هفته قبل ۲۰ دلار بالا رفت.

 

میلگرد صادراتی ترکیه رو به بالا

در این بین میلگرد صادراتی ترکیه همچنان صعودی است و ۴۳۰ تا ۴۴۵ دلار در هر تن فوب شده است، درحالی‌که برخی قیمت پیشنهادی را ۴۴۰ تا ۴۴۵ دلار نیز اعلام کرده‌اند. این در حالی است که خریدار زیاد در بازار وجود ندارد و اخیرا آمریکا در ۴۴۵ دلار معامله داشته است. به علاوه فولادسازان ترکیه امیدوارند کاهش فشار از جانب چینی‌ها تقاضای میلگرد صادراتی آنها را بهبود بخشد. این در حالی است که انتظار می‌رود هفته جاری نیز قیمت میلگرد ترکیه بالاتر برود چون قراضه و بیلت صعودی هستند. در این بازار قیمت قراضه همچنان رو به بالا است و در آخرین خریدها از اروپا نیز این رشد قیمت‌ها مشاهده شده است. قراضه مخلوط بلژیک در ۲۶۳ دلار در هر تن سی‌اف‌آر نهایی شده و متوسط قیمت قراضه سنگین ۲۵-۷۵ اروپا از ۲۴۷ دلار به ۲۵۱ تا ۲۵۳ دلار رسیده است. قیمت خرید قراضه از بازار داخلی ترکیه بین ۱۹۶ تا ۲۲۶ دلار در هر تن بدون ۱۸ درصد مالیات بر ارزش افزوده بود که تا ۱۹ دلار رشد داشت. هفته گذشته میلگرد صادراتی ترکیه تا ۱۵ دلار در هر تن بالا رفت و ۴۲۰ تا ۴۳۵ دلار در هر تن ثبت شد. قیمت میلگرد در بازار داخلی ترکیه در حدود ۴۳۰ دلار در کارخانه شنیده شده و انتظار می‌رود باز هم بالا برود.

۰۷:۲۸:۳۹ هر چند  انتظار قوی از بازار امروز نداریم

۰۷:۲۸:۲۲ امیدواریم  در این  روز اخر هفته  شرایط بازار کمی بهتر باشد  به نظر می تواند  این  طور شود

۰۷:۲۸:۱۴ سلام  صبح  شما  بخیر

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم