اخبار بازار امروز …(بخش دوم)

اخبار بازار امروز ...(بخش دوم)

میلاد خاندوزی
تیر ۳۰, ۱۳۹۵
مشاهده خلاصه هوش مصنوعی

 

۱۱:۱۵:۲۱ پایان  بخش دوم  ادامه در بخش سوم

۱۱:۱۴:۳۰ واتی به نظر شرایط خوبی را  ندارد

۱۱:۱۳:۱۶ گزارشات  ۳ ماهه  را  حتمان نگاه کنید

۱۱:۱۲:۳۱ برخی شایعات  بازار روی تایرا  تایرا…احتمال شکل گیری الگوی پرچم ورشد سهم تا سطوح ورای ۲۷۰ تومان.در پیش بودن مجمع فوقالعاده تغیین اعضای هیئت مدیره و کسری حدود ۳ درصدی مجموعه مهر جهت تسلط مدیریتی بر تایرا از عوامل رشد سهم.

۱۱:۱۲:۱۱ از این  لحظه  با  برطرف شدن بخشی از مشکلات  قوی تر در خدمت  شما  هستیم

۱۱:۱۲:۰۶  بانک پارسیان قصد افزایش سرمایه ۱۱۰ درصدی از اورده نقدی را دارد تزریق ۱۱۰ تومان توسط سهامداران به سهم ۱۲۰ تومانی کار سختی است احتمالا حواشی زیادی برای ثبت این افزایش سرمایه باید شاهد باشیم خصوصا که سود سازی این بانک با مشکلات شدیدی روبرو می باشد

۱۱:۰۲:۴۰ فنر سازی زر نیز در سه ماهه ۹۵ حدود ۵۷  ریال زیان شناسایی کرده است در سال ۹۴ زیان سه ماهه ۳۷ ریال بوده است  فعلا وضعیت شرکت بر خلاف انتظارها بهبودی نداشته است

۱۱:۰۰:۱۸ جم در سه ماهه ۹۵ حدود ۳۵ تومان پوشش داشته است پوشش سه ماهه سال ۹۴ نیز حدود ۳۸ تومان بوده است

۱۰:۵۸:۰۷ ارزش معاملات تا ساعت ۱۱ به زحمت به ۱۰۰ میلیارد  تومان رسیده است

۱۰:۵۵:۳۱ حتاید در سه ماهه ۸۶ریال پوشش داشته است که نسبت به پوشش ۹۳ریالی سال ۹۴ عقب تر است

۱۰:۵۴:۰۲ دلر در سه ماهه ۱۴ تومان پوشش داشته است که نسبت به سال ۹۴ از رشد حدود ۳۰ درصدی برخوردار بوده است گزارش بدی نبوده است

۱۰:۴۸:۰۷ فراوری در سه ماهه ۵۲ریال پوشش داشته است که نسبت به پوشش ۶۲ ریالی سال ۹۴ نیز کمتر می باشد

۱۰:۳۹:۳۷علت لغو برگزاری مجمع سالانه مپنا مشخص شد که مرتبط با صدور حکمی جدید دادگاه درباره برگشت ۴۷ درصد سهام مالک اصلی به دولت است.

۱۰:۲۷:۵۰ زامیاد را در رنج ۱۰۰ تومان خوب یم خرند

۱۰:۲۵:۱۹  کگل در سه ماهه ۴ تومان پوشش داشته است با سود ۲۲ تومان نیز پی به ای سهم نزدیک ۱۰ واحد است بعید است رشد کگل خیلی پایدار باشد

۱۰:۱۶:۲۰ شاخص در نبود سایپا و خودرو به نظر بهتر رشد داشته است

۱۰:۱۳:۵۸ صف فروش واتی به ۲۰ میل رسید

۱۰:۱۱:۰۴ فشار فروش در واتی زیاد است سهم رشد زیادی در این مدت داشت ولی خبر بنیادی مطیمنی فعلا از سهم درز نکرده است

۱۰:۰۷:۲۲ کچاد هم ۱۰ میل صف خرید فعلا صف خوبی برای هر دو سهم کچاد و کگل چیدند

۱۰:۰۵:۱۰ صف سنگین کگل به ۳۱ میل رسید

۰۹:۴۴:۳۰ واتی را خوب خریدند

کچاد و کگل را بسیار خوب خریدند

وصنعت می تواند مودر توجه باشد

حتوکا بااین که گزارش خوبی نداشت ولی در صدر است

کنور با گزارش ضعیف خود به نظر خیلی نمی تواند مثبت باشد

۰۹:۴۲:۵۰ بازار نسبتا خلوتی است

۰۹:۴۱:۱۶ مداران را خوب میخرند سهم خبر افزایش سرمایه دارد

۰۹:۳۳:۱۶ امروز مطالب سایا با کمی تاخیر به  روز می شود  تا دقایقی دیگر ایراد  برطرف خواهد شد

۰۶:۴۰:۴۵   قیمت های فلزات در بازار  مس ۴۹۴۱  روی ۲۲۳۴

۰۶:۳۸:۱۵مجمع عمومی شرکت ایران خودرو در حالی پنج شنبه برگزار خواهد شد که مدیر عامل این شرکت قرار است روند مذاکرات با خودروسازان خارجی را در این روز برای سهامداران اطلاع‌رسانی کند. پس از توافق ایران خودرو با پژو، این شرکت مذاکره با دیگر خودروسازان خارجی را در دستور کار قرار داد که پنج‌شنبه و در روز مجمع عمومی جزئیات آن برای صاحبان سهام تشریح می‌شود. در این زمینه هاشم یکه‌زارع، مدیرعامل ایران خودرو با بیان اینکه این شرکت یکی از شرکت‌هایی بوده که از شرایط پسابرجام بهترین استفاده را داشته است، تاکید کرد: اینکه تاکنون تبلیغات گسترده‌ای درخصوص اجرای برنامه‌ها صورت نگرفته، دلیل بر این امر نیست که هیچ اقدامی به‌صورت عملی صورت نگرفته است، بلکه تمام برنامه‌ها در حال پیگیری است و به‌زودی با تحقق و نهایی شدن هر برنامه درخصوص آنها اطلاع‌رسانی شفاف و دقیقی صورت خواهد گرفت. مدیر عامل ایران خودرو افزود: «سهامداران» ایران خودرو در کنار «مشتریان» و «کارکنان» سه گروهی هستند که ما خود را ملزم و موظف می‌دانیم تا منافع آنها را در نظر گرفته و تامین کنیم و تلاش داریم با برآورده کردن خواسته‌ها و انتظاراتشان، از آنها حمایت کنیم. اما اعتقاد داریم زمانی باید برای سهامدار انتظار ایجاد کنیم که آن انتظارات قابل برآورد کردن باشد که البته امروز به این مهم دست یافته‌ایم.

 

وی همچنین در گفت‌وگو با «بورس‌نیوز» تاکید کرده که در بخش‌های مختلف کاری، گروه صنعتی ایران خودرو از حوزه تولید و ‌کیفیت گرفته تا صادرات و همکاری‌های بین‌الملل، اتفاق‌های خوب و ارزشمندی رخ داده و همچنان در حال پیگیری و انجام است؛ اما ترجیح دادیم پاسخ وفاداری سهامداران را با صداقت بدهیم و معتقدیم نتیجه پیگیری‌های ما باید در عملکرد واقعی «خودرو» خودنمایی کند. یکه‌زارع متذکر شد: ایران خودرو در حوزه همکاری‌های بین‌المللی اقدامات بسیار خوب و مهمی انجام داده است که می‌شد با انتشار پرطمطراق آنها حوزه‌های مالی را تحریک کرد؛ اما ترجیح دادیم بازار سرمایه مسیر منطقی خود را برمبنای انتشار گام به گام اخبار و اقدامات طی کند و ما نیز پس از نهایی شدن اقدامات، ‌نسبت به اطلاع‌رسانی آنها اقدام کنیم. اما سکوت ما دلیل بر عدم انجام فعالیت‌ها و تحقق خواسته‌های سهامداران نیست. مدیرعامل ایران خودرو در بخش دیگری از سخنان خود پیرامون علت عدم تحقق افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی دارایی‌ها و با استفاده از معافیت مالیاتی اظهار کرد: از سال گذشته در حالی روزهای پرنوسانی در قیمت سهم رقم خورد و بحث‌ها پیرامون افزایش سرمایه از این محل بیش از پیش قوت گرفت که به‌رغم تلاش‌ها و پیگیری‌های ما، متاسفانه به‌دلیل وجود منع قانونی اجرای این برنامه در سال ۱۳۹۵، نتوانستیم به سرانجام برسانیم.

 

۰۶:۳۷:۵۶ گروه بنگاه‌ها: با حضور مدیر بازرگانی شرکت اینگتیم « ingeteam » اسپانیا در فولادمبارکه، راهکارهای همکاری در پروژه‌های توسعه شرکت فولادمبارکه بررسی شد.آنتونیو ریبریو مدیربازرگانی خارجی این شرکت درخصوص چگونگی همکاری با فولاد مبارکه گفت: ما به دنبال فروش محصول به‌صورت مقطعی نیستیم، بلکه به دنبال برقراری روابط بلند مدت در زمینه انتقال دانش فنی و توسعه تکنولوژی الکتریکی و فراهم کردن آخرین تکنولوژی در زمینه روش‌های بهینه کردن ذخیره‌سازی انرژی می‌باشیم.وی با اشاره به امکانات و شرایط خاصی که شرکت اینگتیم اسپانیا می‌تواند به فولاد مبارکه ارائه کند، افزود: ۲۸ درصد از سهام این شرکت متعلق به یکی از بانک‌های مطرح اروپا است، به این منظور می‌تواند در زمینه فاینانس پروژه‌ها کمک کند.مدیر بازرگانی شرکت اینگتیم اسپانیا تصریح کرد: این شرکت، بیش از ۴۰ سال در زمینه ارائه خدمات اتوماسیون، انتقال دانش فنی و پشتیبانی در زمینه‌های مختلف پروژه‌های متالورژی فعالیت دارد و با شرکت‌های نیپون استیل ژاپن، اس ام اس آلمان و سایر فولادسازان بزرگ همکاری داشته است.

 

۰۶:۳۴:۰۶عضو انجمن فولاد با تشریح جزئیات جلسه فولادی‌ها در وزارت صنعت گفت: در این جلسه قرار شد عوارض ۱۵ درصدی برای صادرات آهن اسفنجی وضع شود و علاوه بر این، قیمت اسلب در داخل ۱۵ درصد بالاتر از نرخ صادراتی آن باشد.سید‌رضا شهرستانی در گفت‌وگو با خبرگزاری فارس اظهار کرد: در جلسه فعالان صنعت فولاد با معاون معدنی وزیر صنعت، مشکلات تولیدکنندگان مطرح و برای حل آن تصمیماتی اتخاذ شد.وی توضیح داد: یکی از مشکلات مطرح شده در این جلسه، موضوع تامین ورق‌های روغنی با ضخامت ۳ میلی‌متر بود که توسط پروفیل‌سازان مطرح شد.

 

تضمین برای تامین ورق‌های روغنی

وی با بیان اینکه دولت برای واردات تمام ورق‌های فولادی به کشور تعرفه وضع کرده است،‌ افزود: مشکل سازندگان پروفیل فولادی این است که تولید داخل، کفایت نیاز صنعتگران را نمی‌کند و به همین دلیل بخشی از مواد اولیه مورد نیاز تولیدکنندگان باید از طریق واردات تامین شود.شهرستانی ادامه داد: در جلسه دیروز مطرح شد که شرکت‌های تولیدکننده ورق‌های روغنی باید برای تامین یک میلیون و ۸۰۰ هزار تن ورق مورد نیاز صنعتگران تضمین دهند تا امکان تامین مواد اولیه از طریق آنها فراهم شود.

 

قیمت اسلب در داخل، ۱۵ درصد بالاتر از نرخ صادرات

وی ادامه داد: یکی از مسائل مطرح شده، موضوع تامین اسلب برای کارخانه‌های نوردی بود که عنوان شد شرکت‌های تولیدکننده اسلب نسبت به عرضه این محصول در داخل با قیمت بالاتر از نرخ‌های صادراتی اقدام می‌کنند که باید در این زمینه تعادل ایجاد شود.وی گفت:‌ بر این اساس قرار شد قیمت اسلب برای فروش در داخل ۱۵ درصد بالاتر از قیمت فوب این محصول در بندرعباس باشد. وی با بیان اینکه شرکت‌های فولاد خوزستان و فولاد هرمزگان تامین‌کننده اصلی اسلب هستند، گفت: نماینده این شرکت‌ها نیز در جلسه دیروز حضور داشتند.

 

عوارض ۱۵ درصدی برای صادرات آهن اسفنجی

عضو انجمن فولاد، موضوع قیمت آهن اسفنجی را به‌عنوان یکی از مسائل مطرح شده در جلسه فولادی‌ها با معاون وزیر صنعت عنوان کرد و گفت:‌ طبق توافقی که سال گذشته شده بود، قیمت کنسانتره سنگ‌آهن باید ۱۱ درصد قیمت فروش بیلت در بورس باشد و قیمت گندله بر مبنای ۲۱ درصد قیمت بیلت فولاد خوزستان تعیین شود.

وی ادامه داد: سال گذشته رقم ۴۸ درصدی برای قیمت‌گذاری آهن اسفنجی بر مبنای قیمت بیلت فولاد خوزستان تعیین شده بود که تا حدی رعایت شد اما امسال با رشد قیمت بیلت، قیمت کنسانتره، گندله و آهن اسفنجی نیز افزایش یافت.وی افزود: به دلیل اینکه تقاضا برای خرید آهن اسفنجی افزایش یافته است، قیمت این محصول به ۶۱ درصد قیمت بیلت فولاد خوزستان رسیده که مورد اعتراض کارخانه‌های مصرف‌کننده آهن اسفنجی قرار گرفته است.شهرستانی با بیان اینکه در جلسه دیروز عنوان شد وزارت صنعت نمی‌تواند برای بخش خصوصی تعیین تکلیف کند، گفت: برای حل این مشکل قرار شد عوارض ۱۵ درصدی روی صادرات آهن اسفنجی وضع شود تا به کاهش قیمت در داخل کمک کند.وی ادامه داد: مقرر شد این موضوع توسط معاون معدنی وزیر صنعت برای تصویب نهایی پیگیری شود.وی اظهار کرد:‌ در جلسه روز گذشته، تولیدکنندگان فولاد بازنگری دولت در زمینه اخذ مالیات بر ارزش افزوده و مالیات بر درآمد را خواستار شدند.

۰۶:۳۳:۵۹گروه بازرگانی: نوسان در بازار شکر در هفته‌های اخیر باعث افزایش قیمت این محصول و نگرانی تولیدکنندگانی که از شکر به‌عنوان ماده اولیه استفاده می‌کنند، شد. از اوایل ماه مبارک رمضان قیمت شکر روند صعودی پیدا کرد و قیمت این محصول در بازار تهران به بیش از ۳ هزار تومان به ازای هر کیلوگرم نیز رسید که البته این قیمت پایدار نبود.

 

علاوه بر مساله قیمت، نوسان زیاد در بازار شکر موجب شد تا کمیسیون کشاورزی، آب و صنایع غذایی اتاق تهران این مساله را به دستور جلسه نشست خود تبدیل کنند تا در چند جلسه با نمایندگان بخش خصوصی و مسوولان دولتی به آن بپردازد. به گزارش اتاق بازرگانی تهران، رئیس کمیسیون کشاورزی، آب و صنایع غذایی اتاق تهران با اشاره به نوسانات در تامین شکر داخلی، گفت: از حدود دو ماه پیش که روند تامین شکر دچار اخلال شد و قیمت این محصول در بازار روند صعودی داشت؛ خبر تعطیلی کارخانه‌های مختلف از جمله کارخانه قند ورامین داده شد و در نهایت به روزهایی رسیدیم که تامین شکر به یک مشکل بزرگ تبدیل شد. کاوه زرگران با بیان اینکه در ماه مبارک رمضان، قیمت هرکیلوگرم شکر در بازار داخل به بیش از۳ هزار تومان رسید، بیان کرد: بخشی از شکر موردنیاز برای مصرف داخل که باید در ابتدای فروردین ماه سال‌جاری صورت می‌گرفت، تامین نشد؛ این در شرایطی است که تشکل‌ها و انجمن‌های مربوطه نیز برای موافقت با واردات شکر مورد نیاز با وزارت جهاد کشاورزی مکاتبه کردند اما نتیجه‌ای به دست نیامد. زرگران بر این باور است، چون موجودی شکر کل کشور در فروردین ماه امسال، کافی نبوده، باید واردات شکر در ابتدای سال انجام می‌شد. وی، عرضه شکر در بورس را برای تنظیم بازار ناکافی عنوان کرد و افزود: در شرایط خاص و وجود تنش در بازار، شکر علاوه بر بورس باید به‌صورت مستقیم نیز فروخته شود تا بخشی از مشکلات این بخش را برطرف کند.

 

هشدار داده بودیم

دبیر انجمن صنفی صنایع بیسکویت و شیرینی و شکلات نیز گفت: در زمینه کمبود شکر در بازار، این تشکل قبلا اعلام خطر کرده بود، اما کمتر به آن توجه شد. جمشید مغازه‌ای افزود: نوسان در بازار شکر اتفاق تازه‌ای نیست و در سال‌های اخیر بارها شاهد تنش‌هایی در این بازار بوده‌ایم، اما آن اتفاقات به موقع مورد رسیدگی قرار می‌گرفت و دولت با کمک گرفتن از انجمن‌های صنفی و بخش‌خصوصی این بخش، مانع تشدید نوسان می‌شد. وی تاکید کرد: از طریق بازار بورس نمی‌توان این بی‌ثباتی در بازار را برطرف کرد؛ زیرا شکر در بورس به‌صورت سلف خرید و فروش می‌شود و علاوه بر آن، عرضه این محصول در بورس نیز محدود است. مغازه‌ای عنوان کرد: مقرر شده که سهمیه عرضه شکر در بازار بورس افزایش یابد و عرضه آن نیز تنها از طریق کارخانه‌ها و واحدهای تولیدی انجام شود. وی با اشاره به میزان نیاز واحدهای تولیدی به شکر، افزود: صنعت شیرینی و شکلات و تولید نوشیدنی سالانه نیاز به ۴۰۰ تا ۵۰۰ هزار تن شکر دارد. این در حالی است که حدود ۳۰۰ هزار تن نیز برای ذخایر استراتژیک در نظر گرفته می‌شود. از این‌رو، نیاز صنعت غذا به شکر در حدود سالانه یک میلیون تن است. مغازه‌ای با انتقاد از بلاتکلیفی دولت در ورود موقت کالا گفت: ورود موقت به رغم موافقت‌ها، هنوز اجرایی نشده است. وزارت جهاد کشاورزی عملا مانع واردات موقت شد تا در نهایت وزیر جهاد کشاورزی به‌صورت کتبی مجوز عملیاتی شدن آن را صادر کرد.

در ادامه این نشست، خانم توفیق که به نمایندگی از وزارت صنعت، معدن و تجارت در این جلسه شرکت کرده بود، از تشکیل کارگروه ورود موقت کالا خبر داد وگفت: از سوی این کارگروه پرونده‌هایی که در گمرک در رابطه با واردات شکر است، مورد بررسی قرار گرفته و مجوزهای لازم برای آنها صادر می‌شود. وی گفت: از سوی این کارگروه مجوز واردات شکر برای یک واحد تولید شیرینی و شکلات صادر شده است. توفیق افزود: در حال حاضر هر هفته ۴۷هزار تن شکر در بورس به قیمت ۲۳۰۰تومان عرضه می‌شود.

دبیر انجمن صنفی کارفرمایی تصفیه‌کنندگان شکر خام نیز با اعلام اینکه در حال حاضر ۱۴ کارخانه تصفیه قند و شکر در کشور وجود دارد، گفت: از این میان، ۸ کارخانه به تصفیه قند و ۶ واحد کارخانه به تصفیه شکر مشغول هستند که به دنبال اتفاقات اخیر، تمامی کارخانه‌های تصفیه قند تعطیل شده است. غلامحسین بهمنی با بیان اینکه در سال ۹۴، کل شکر‌خام که توسط شرکت بازرگانی دولتی به کارخانه‌های این بخش داده شده حدود ۱۶۲ هزار تن بود، افزود: مصرف سالانه شکر خام کارخانه‌های تصفیه شکر حدود ۶۰۰ هزار تن و میزان مصرف مواد اولیه کارخانه‌های تصفیه قند نیز حدود ۲۶۰ هزار تن در سال است. وی گفت: میزان مصرف شکر در کشور، سالانه کمتر از ۲ میلیون و ۴۰۰ هزار تن نیست. بهمنی گفت: میزان کسری مواد اولیه کارخانه‎های تصفیه قند و شکر در داخل کشور حدود ۸۰۰ هزار تا یک میلیون تن در سال است، در حالی که دولت در دو سال اخیر مانع تامین مواد اولیه کارخانه‌های این بخش شده است.

 

مطالبات ۵۱۰ میلیاردی از دولت

از سوی دیگر، معاون انجمن صنفی کارخانه‌های قند و شکر با بیان اینکه میزان مطالبات کارخانه‌ها و واحدهای این بخش از دولت بابت یارانه، ۵۱۰ میلیارد تومان است، گفت: در فروردین و اردیبهشت ماه سال جاری، مجوز واردات ۴۸۰ هزار تن شکر به کارخانه‌های چغندر و نیشکر داده شد. رضارحمتی با اشاره به اینکه پیش از این تصمیم بر این بود که روزانه ۵۰ تن شکر در بورس عرضه شود، افزود: در حال حاضر روزانه ۸ هزار تن شکر در بورس عرضه می‌شود. این در حالی است که حجم تقاضا و معامله نیز در این بازار افت داشته است. وی قیمت جهانی شکر خام در بازار جهانی را حدود ۴۸۰ دلار در هر تن اعلام کرد و افزود: در حال حاضر ۳۱۲ هزار و ۲۰۰ تن شکر خام به مقصد ایران بار کشتی‌ها شده و با ورود این محموله‌ها به زودی مشکلات پیش آمده در بازار شکر برطرف خواهد شد. وی میزان تولید شکر در سال ۹۴ را حدود یک میلیون و ۵۲۴ هزار تن اعلام کرد و افزود: این میزان بالاترین تولید شکر در عمر ۱۲۱ ساله صنعت قند ایران است. به گفته رحمتی، میزان واردات این بخش نیز در این سال حدود ۵۲۱ هزار تن و میزان مصرف نیز ۲ میلیون و ۱۷۴ هزار تن بوده است. وی پیش‌بینی کرد میزان تولید سال ۹۵ در حدود ۶/ ۱ تا ۷/ ۱میلیون تن باشد. رحمتی در عین حال مقدار مصرف شکر در داخل کشور طی سال ۹۴ را ۲ میلیون و ۱۷۴ هزار و ۲۶۴ تن اعلام کرد. محمدعلی طهماسبی معاون وزیر جهاد کشاورزی در امور باغبانی نیز در این نشست گفت: با جابه‌جایی فصل کشت چغندرقند که مراحل عملیاتی آن در حال انجام است، تا حدود زیادی از مشکلات پیش آمده سال‌های اخیر در حوزه شکر کاسته خواهد شد و آمارهای گمرک در مورد واردات شکر نشان می‌دهد که تاکنون سیاست مناسبی در سطح تولید ملی اتخاذ نشده است.

 ۰۵:۴۸:۳۹بیژن نامدار زنگنه وزیر نفت دولت یازدهم در پاسخ به پرسش خبرنگار فارس مبنی بر اینکه نرخ خوراک مجتمع‌های پتروشیمی برای سال مالی ۹۴ چه زمانی ابلاغ می‌شود، پاسخ داد: نرخ خوراک مجتمع‌های پتروشیمی برای سال مالی ۹۵ به طور ماهیانه از سوی وزارت نفت ابلاغ می‌شود و این در حالی است که تعیین نرخ خوراک سال مالی ۹۴ اصلاً مورد بحث قرار نگرفته و مطابق همان نرخی است که قبلاً برای این مجتمع‌ها تعیین شده بوده است.

به گزارش فارس مجلس در سال ۹۳ با تفکیک نرخ خوراک از نرخ سوخت، نرخ خوراک پتروشیمی‌ها را معادل ریالی ۱۳ سنت در هر متر مکعب تعیین کرد که این نرخ برای سال ۹۴ نیز ادامه یافت.

بر اساس بندی از قانون اصلاح بخشی از مقررات مالی دولت، وزارت نفت به همراه وزارتخانه‌های صنعت و اقتصاد مکلف شده بود فرمول نرخ خوراک پتروشیمی‌ها را برای ۱۰ سال ارائه کند که در نهایت در نیمه دوم سال گذشته این فرمول از سوی وزارت نفت نهایی و ابلاغ شد که از سال ۹۵ اجرایی می‌شود.

۰۵:۴۵:۵۳ این  خبر کمی برای بازار خطرناک  است

۰۵:۴۵:۴۵به گزارش خبرنگار امنیتی دفاعی خبرگزاری فارس،‌ علی رستگار مدیرعامل معزول بانک ملت با دستور مراجع قضایی و توسط سازمان اطلاعات سپاه بازداشت شده است.

بنابراین گزارش پس از مدتها کار شناسایی و اطلاعاتی یک شبکه فساد بانکی در کشور کشف شده که رستگار مدیرعامل معزول بانک ملت یکی از اعضای این باند است.

رستگار یکی از مدیرانی بود که در جریان افشای حقوق‌های نجومی مدیران دولتی و بانکی از سمت خود استعفا کرده بود!

به گزارش فارس، معاون سابق بین الملل رستگار نیز توسط سازمان اطلاعات سپاه بازداشت شده است.

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم