۰۷:۲۶:۱۹ پایان بخش اول ادامه در بخش دوم
۰۷:۲۳:۴۹واکنش جهانگیری به حقوقهای نجومی مدیران بیمه مرکزی – خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان | Mehr News Agency
جهانگیری با اشاره به دستاوردهای مثبت ستاد در دولت تدبیر و امید برای شناسایی و جلوگیری از تخلفات و سوء استفاده های اقتصادی گفت: خوشبختانه در این دوره شاهد انسجام و همدلی میان قوای سه گانه در تمامی زمینه ها و به خصوص در مبارزه با مفاسد اقتصادی بوده ایم و در تمامی جلسات ستاد، مقامات ارشد هر سه قوه حضور جدّی و مؤثر داشته اند.
معاون اول رئیس جمهور با اشاره به سخنان غیرمنصفانه برخی افراد در خصوص ستاد هماهنگی مبارزه با مفاسد اقتصادی گفت: قوای سه گانه از اراده هماهنگ و مستحکمی برای مبارزه با تخلفات و سوء استفاده ها برخوردار هستند و جلسات ستاد نیز در این دوره بصورت مرتب و مستمر برگزار شده و تمرکز اصلی ستاد نیز بر شناسایی و جلوگیری از زمینه های اصلی وقوع فساد و تخلفات بوده است.
وی همچنین با اشاره به گزارش ارائه شده از اقدامات و دستاوردهای کمیته فرادستگاهی پیگیری مطالبات غیرجاری بانکها اظهار داشت: علی رغم آنکه هنوز وارد دوره رونق اقتصادی نشده ایم اما این گزارش نشان می دهد که مطالبات غیرجاری بانک ها کاهش چشمگیری داشته و بخشی از آن نیز وصول شده که جا دارد از دست اندرکاران این کمیته قدردانی شود.
جهانگیری با تاکید بر اینکه باید بروز فساد و وقوع تخلفات را به حداقل ممکن برسانیم بر ضرورت تمرکز ویژه بر موضوع پیشگیری از تخلفات تاکید کرد و گفت: از دستگاه های اجرایی خواسته ایم که کارگروه پیشگیری تشکیل دهند و مراقبت های لازم را انجام دهند تا از وقوع تخلفات پیشگیری شود و خوشبختانه در این مدت، با تلاش های صورت گرفته شاهد وقوع تخلفات جدی نبوده ایم. البته در این دولت هیچ خط قرمزی در مبارزه با فساد وجود ندارد.
معاون اول رئیس جمهور با اشاره به گزارش بانک مرکزی درباره اعلام ورشکستگی برخی از بدهکاران کلان بانکی که تلاش می کنند از این طریق از پرداخت بدهی های خود سرباز زنند تصریح کرد: اقدامات جدید بدهکاران بانکی برای فرار از پرداخت بدهی شان نشان می دهد که افراد سوء استفاده گر و متخلف همواره تلاش می کنند تا راه های جدیدی برای دستیابی به اهداف خود پیدا کنند.
وی افزود: زمانی در کشور اعلام ورشکستگی برای بنگاه های اقتصادی ننگ و عار محسوب می شد و فعالان اقتصادی حاضر نبودند به اعلام ورشکستگی تن دهند. اما متأسفانه امروز قبح این کار شکسته شده و به راهی برای فرار از پرداخت بدهی تبدیل شده است.
جهانگیری با اشاره به اقدامات بدهکاران کلان بانکی برای فرار از پرداخت بدهی در اعلام ورشکستگی خاطرنشان کرد: باید نسبت به این موضوع حساسیت ویژه داشته باشیم و در این میان انتظار می رود قوه قضائیه نیز تمرکز جدی در این خصوص معطوف نماید چرا که این بدهکاران با دریافت احکامی که از برخی محاکم قضایی دریافت می کنند، از پرداخت بدهی های خود امتناع می ورزند.
معاون اول رئیس جمهور با اشاره به گزارش کمیته وصول معوقات بانکی و پیشنهادات این کمیته برای مقابله با کسانی که برای فرار از پرداخت بدهی و اقدامات متعددی از جمله اعلام ورشکستگی گفت: باید این پیشنهادات را هرچه سریعتر بررسی و در مدت زمانی اندک تدابیر لازم را برای مقابله با آن بیندیشیم.
وی افزود: البته در این میان برخی بنگاه های اقتصادی به دلیل شرایط اقتصادی با مشکل مواجه شده اند و قادر به پرداخت بدهی های خود نیستند که باید حساب این افراد را از سوء استفاده گران جدا کنیم و به آنان در راه اندازی واحدهای تولیدیشان کمک کنیم تا بتوانند بدهی های خود را پرداخت نمایند. برنامه دولت در سال اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل با توجه به تاکیدات مقام معظم رهبری، حمایت از واحدهای تولیدی خرد و متوسط است.
جهانگیری همچنین با اشاره به گزارش رئیس کل دیوان محاسبات کشور در خصوص پرونده حقوق چند ده میلیون تومانی مربوط به بیمه مرکزی که در رسانه ها به آن پرداخته شده است، از اقدامات انجام شده برای جلوگیری از این تخلف قدردانی کرد و از دیوان محاسبات خواست در صورت مشاهده هرگونه پرداخت خارج از عرف در دستگاه های دولتی، مراتب را جهت رسیدگی و برخورد به دولت اطلاع دهند.
معاون اول قوه قضائیه نیز در این نشست بر لزوم آسیب شناسی و بررسی علل اصلی شکل گیری معضل مطالبات معوق بانکی تاکید کرد و گفت: باید علاوه بر تلاش در جهت وصول مطالبات غیرجاری بانکها، عوامل ایجاد این مشکل را شناسایی و راهکارهایی در جهت جلوگیری از تکرار وقوع این گونه موارد پیدا کنیم.
حجت الاسلام و المسلمین محسنی اژه ای یکی از آسیب های جدی در اقتصاد کشور را کارشناسی خلاف واقع وثایق و ارزش دارایی ها عنوان کرد و گفت: متاسفانه گاهی مشاهده می شود که کارشناسی ها چندین برابر قیمت واقعی دارایی ها اعلام می شود که باید برای جلوگیری از این پدیده حتماً راهکارهایی عملی و قانونی پیدا کنیم که نیازمند هماهنگی بیشتر قوای سه گانه و پیگیری مستمر است.
همچنین باهنر نایب رئیس مجلس شورای اسلامی نیز در این جلسه با اشاره به گزارش ارائه شده در خصوص اعلام ورشکستگی از سوی برخی بدهکاران بانکی گفت: باید به طور دقیق به این موضوع رسیدگی شود که دلایل ایجاد این معضل چیست چراکه بیم آن می رود که در شکل گیری این مشکل جدید، فساد سازمان یافته ای در حال وقوع باشد و باید برای پیشگیری از گسترش این مسئله، تدابیر حقوقی و قانونی جدی و موثر اندیشیده شود.
در این جلسه که وزرای امور اقتصادی و دارایی، دادگستری، اطلاعات، رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور، رییس کل بانک مرکزی، رییس کل دیوان محاسبات کشور و دادستان تهران نیز حضور داشتند، گزارشی از روند رسیدگی و ساماندهی موسسه ثامن الحجج ارائه شد و توضیحاتی درباره پرداخت مطالبات سپرده گذاران در این موسسات بیان گردید.
در این نشست همچنین دبیر کل بانک مرکزی گزارشی از اقدامات انجام شده و تلاش های صورت گرفته در کمیته فرادستگاهی رسیدگی به مطالبات غیرجاری بانکها ارائه کرد و اعلام ورشکستگی از سوی برخی از بدهکاران بانکی و کارشناسی غیرواقعی وثایق بانکی را دو چالش اصلی پیش روی وصول مطالبات غیرجاری بانکها برشمرد.
دبیرکل بانک مرکزی همچنین از بررسی جزء به جزء پرونده های مطالبات معوق در کمیته رسیدگی به مطالبات غیرجاری بانکها خبر داد و اقدامات انجام شده در جهت وصول بدهی ها و کاهش مطالبات معوق بانکی را تشریح کرد. وی همچنین پیشنهادات و راهکارهایی را در جهت حل چالش های پیش رو برای وصول مطالبات معوق مطرح کرد که پس از بحث و تبادل نظر، تصمیمات لازم در این زمینه اتخاذ شد.
۰۷:۲۳:۱۹ نوسان قیمت فولاد
نبود مصرفکننده واقعی در بازار باعث شده تا قیمتها با نوسان مواجه باشد. به گفته فعالان بازار، نبود مصرفکننده واقعی باعث شده تا بازار با هیجانات غیرواقعی نوسان پیدا کند. روز گذشته فولادسازان جم، کارخانههای گروه صنعتی درپاد تبریز و ذوب بریس نرخ محصولات را با کاهش اعلام کردند.
۰۷:۲۲:۴۸ پتانسیل رشد؛ شاهکلید فرار از رکود
منیـره نظامیوند چگینی: صنعت پتروشیمی امروز بهعنوان قسمت ضروری بخشهای تولید و مصرف شناخته میشود که بازه وسیعی از محصولات با مصرف روزانه بالا همچون رنگ، پلاستیک، لاستیک، مواد پاککننده، کود، منسوجات و حتی حلالها را در برمیگیرد. صنعت پتروشیمی در قرن بیستویکم شاهد بروز یک تغییر الگوی اساسی از غرب به شرق است که در این میان قدعلم کردن و ظهور خاورمیانه بهعنوان محور تولید جهانی با مزایای طبیعی حاصل از مواد اولیه کم هزینه و خوراک ارزان در نوع خود قابل توجه است.به گزارش «دنیای اقتصاد»، با توجه به رشد سریع تقاضا در چین و نیز تقویت صادرات با محوریت صنعت پتروشیمی هند بهعنوان یک قدرت نوظهور بهعنوان مناطق اصلی مصرف در بازارهای جهانی، مراکز عمده مصرفکننده در حال تغییر به سمت آسیا هستند.
به عقیده بسیاری از تحلیلگران، این روند به احتمال زیاد صنعت پتروشیمی جهانی را با ظهور شرکتهای مواد شیمیایی و نفتی ملی بهعنوان بازیکنان اصلی بازارهای جهانی، وادار کردن شرکتهای تاسیس شده غربی به خروج یا کاستن از ابعاد فعالیت خود و نیز اتحاد استراتژیک در نزدیکی مراکز مصرف برای ایجاد سازگاری با رونق صنعت و بازار محصولات پتروشیمی در آسیا، دچار تحول خواهد شد. با این حال اما استمرار روند توسعه بخش پتروشیمی منطقه، میتواند این صنعت را با چالشهای اساسی و قابل توجهی در رابطه با در دسترس بودن انرژی و خوراک و نیز تغییرات آب و هوایی، به ویژه دی اکسید کربن روبهرو سازد.
جدیدترین مطالعات انجام شده توسط موسسه تحقیقاتی آروویان درخصوص صنعت پتروشیمی جهانی، به تجزیه و تحلیل این صنعت در سال ۲۰۱۶ میلادی پرداخته که طی آن ارائه یک درک جامع و بسیار اساسی در زمینه مشتقات مختلف پتروشیمی با چشمانداز تجاری آنها در صنعت پتروشیمی جهان را مورد تاکید قرار میدهد. این گزارش همچنین به شرح و تفصیل جزئیات حرکتهای منطقی و رقابتی منطقه، پیشنهادهای مطرح شده درخصوص صنعت پتروشیمی جهانی و همچنین ظهور نیروهای عظیم تازه نفس بهعنوان تولیدکنندگان آسیایی در ردههای بالای صنعت پتروشیمی جهان نیز پرداخته است. همچنین در این گزارش تاثیر عمیقتر ناشی از بحران مالی کنونی را که صنعت پتروشیمی جهانی هدف قرار داده، پیش از آنکه به بخشهای دیگر اقتصاد جهان گسترش و نفوذ پیدا کند، توضیح داده شده است. در این گزارش تحلیلی به وضعیت صنعت پتروشیمی جهانی از طریق توسعه بازارهای جهانی، سناریوی کنونی صنعت، ظهور گاز شیل و چگونگی تحت تاثیر قرار دادن صنعت پتروشیمی جهانی توسط آن، سناریوی عرضه و تقاضای پتروشیمی در سراسر جهان، مروری بر فرصتهای صنعت کنونی، در کشورهای توسعه یافته پرداخته شده است.
تحلیلگران با بررسیهای انجام شده و در نظر گرفتن نتایج تک تک این موضوعات مورد پژوهش، به این نتیجه رسیدهاند که در سالهای پیش رو میتوان به جهش صنعت پتروشیمی و فرار آن از بحران امیدوار بود. به عقیده تحلیلگران و نیز براساس این پژوهش؛ پتانسیل رشد صنعت پتروشیمی جهانی را در هر دو سناریوی کنونی وآتی میتوان در نظر گرفت چراکه چشم اندازهای کوتاه مدت تا بلندمدت این محصولات روشن به نظر میرسد. همچنین در ادامه این گزارش آمده است که با توجه به پیشبینی تغییر در سلایق وتقاضای بازار و نیز رفتارهای متفاوت از سوی فعالان این صنعت بهوضوح میتواند زمینه ساز ایجاد نوسان در چشمانداز صنعت پتروشیمی باشد. کاربرد محصولات پلیمری از بالادستی تا پاییندستی ارتباط تنگاتنگی با وضع معیشت مردم دارد و تابعی است از میزان جهتگیری بازار درخصوص خرید این محصولات. بسته به موقعیت واحدهای تولیدکننده در مناطق جغرافیایی، این تحولات میتواند دستخوش تغییر قرار گیرد. پرواضح است که بخشهایی همچون کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس (GCC) در معرض بیشترین تغییرات قرار خواهند گرفت.
براساس گزارشها، طی ماههای اخیر در کشورهای عضو شورای همکاری خلیجفارس شاهد افزایش تولید و صادرات محصولات پلیمری بوده ایم که بهوضوح به تمایلات این تولیدکنندگان به ایجاد تغییر در روند بازار داخلی و جهانی اشاره دارد. به گزارش خبرگزاری «زاویا» کشورهای عضو شورای همکاری خلیجفارس طی سال ۲۰۱۵ میلادی حدود بیش از ۷۰ میلیون تن محصولات پتروشیمی را روانه بازارهای خارجی کرده و با رشد بالای صادرات همراه بودهاند.براساس این گزارش؛ شرکت پتروشیمی ایکوایت (EQUATE) که نخستین شرکت سرمایهگذاری بینالمللی مشترک کویت در این صنعت است، در جدیدترین گزارش خود اعلام کرده است که در طول سال ۲۰۱۵ میلادی، کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس (GCC) بیش از ۷۰ میلیون تن محصولات پتروشیمی صادر کردهاند.
طبق گزارش زاویا، محمد حسین، رئیس و مدیرعامل شرکت ایکوایت، در این باره به خبرنگاران گفت: با صادرات حدود ۸۰ درصد از میزان کل محصولات پتروشیمی تولید شده در منطقه شورای همکاری خلیج فارس به خارج از کشور، ما بر آن شدهایم تا بر سیستمهای فکری داخلی در راستای شکوفایی و طرحریزی برنامههای نویی اعمال فشار کرده و فرآیندهای تفکر آنها را درخصوص صنعت پتروشیمی به چالش بکشیم. در نهایت خواهیم دید که چگونه این نسل ارزشمند از توانمندیها میتواند در زنجیره تامین وجود داشته و تاثیرگذار باشد.
براساس گزارش منتشر شده از سوی انجمن پتروشیمی و مواد شیمیایی خلیج فارس (GPCA)، در راستای ایجاد انگیزه در بین تولیدکنندگان محصولات پتروشیمی، شرکت ایکوایت با هدف تشویق فعالان برای مشارکت در راستای توسعه تدارکات صنعتی، لجستیک و حملونقل، حامی هشتمین کنفرانس زنجیره تامین (SC) سال ۲۰۱۶ را که توسط انجمن پتروشیمی و مواد شیمیایی خلیج فارس سازماندهی شده، بوده است.
محمدحسین که ریاست کمیته زنجیره تامینGPCA را برعهده دارد، در پایان تاکید کرد: بین سالهای ۲۰۱۰ تا ۲۰۱۵ میلادی، صادرات محصولات پتروشیمی از سوی کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس حدود ۳۰ درصد افزایش داشته است. در حال حاضر چالشهای اصلی پیش روی زنجیره تامین، به فرآیندهای فرهنگی منطقه ای، اثرات زیست محیطی، راهحلهای جدید در حال توسعه، هزینههای کلی و عواملی از این دست مرتبط هستند که چیره شدن بر همه آنها، نیازمند یک رویکرد اساسی مبتنی بر ابداع و نوآوری توسط تولیدکنندگان و نیز ارتباط سازمانهای دولتی و ارائه دهندگان زنجیره تامین از طریق همکاری و همیاری چندجانبه موفقیتآمیز خواهد بود.
۰۷:۱۸:۴۶ بیمه «تجارتنو» افزایش سرمایه میدهد
گروه بنگاهها: مدیرعامل شرکت بیمه «تجارتنو» با بیان این نکته که سرمایه این شرکت ۲۵۰ میلیارد تومان است، اعلام کرد تجارتنو قصد دارد با جذب سرمایههای خارجی، در یک پروسه سه ساله سرمایه خود را تا چهار هزار میلیارد تومان افزایش دهد.
سیدمحمد عباسزادگان در نخستین نشست خبری خود در کسوت مدیریت عاملی شرکت بیمه تجارتنو با اشاره به این نکته که افزایش سرمایه تا این رقم با توجه به کمبود منابع داخلی، امکانپذیر نیست، اظهار امیدواری کرد با اتکا به منابع خارجی و جلب سرمایههای خارجی، افزایش سرمایه تا چهار هزار میلیارد تومان عملیاتی شود.
وی با بیان این نکته که بانکهای تجارت و پست بانک و شرکتهای سرمایهگذاری ایرانیان، سرمایهگذاری غدیر و صنایع ساختمان رضوی وابسته به آستان قدس رضوی، سهامداران عمده این شرکت بیمه هستند، افزود: همه این سهامداران، سازمانهای پولی و مالی هستند که امیدواریم با اتکا به آنها کار جدیدی را در صنعت بیمه کشور شروع کنیم.
عباسزادگان مهمترین بخش فعالیت تجارتنو را در زمینه انرژی خواند و گفت: توسعه اقتصادی کشور بهشدت به بخش انرژی وابسته است و این بخش بزرگترین مزیت کشور است، ولی متاسفانه همه ریسکهای آنها پوشش داده نشده که بیمه تجارتنو قرار است پوششهای جدیدی را به فعالان این بخش ارائه دهد. ضمن اینکه بهرهگیری از توانمندی افراد فعال در بخش انرژی در خارج از مرزها نیز در برنامه این شرکت قرار دارد. مدیرعامل بیمه تجارتنو با تاکید بر این نکته که یکی از برنامههای این شرکت، خارج کردن بخش فرآیند صدور بیمهنامه از پیچیدگیهای معمول کنونی بهویژه برای واحدهای تولیدی است، اضافه کرد: صدور بیمهنامه در این شرکت با روشهای ساده صورت خواهد گرفت، ضمن اینکه دسترسی مردم به امکانات بیمهای گسترش خواهد یافت که در این راستا، تمامی شعب بانک تجارت و پست بانک بهصورت تدریجی با تجهیز به میزهای بیمهای، به محل صدور انواع بیمهنامه تبدیل خواهند شد. وی حوزه دیگر فعالیت بیمه تجارتنو را بیمه روستاییان دانست و اظهار کرد: روستاییان به دلیل عدم دسترسی و محدودیت درآمد، در پورتفوی بیمهای نقش زیادی ندارند و به همین دلیل این شرکت در پی آن است که از طریق ۱۴ هزار واحد روستایی پست بانک، پوششهای مورد نیاز روستاییان را بهویژه برای دوران بازنشستگی و همچنین درمان تکمیلی ارائه دهد.
رفع موانع گمرکی برای تحقق تجارت ۳۰میلیارد دلاری
جیناپ آشجی رئیسکل گمرک ترکیه که در رأس هیاتی به تهران سفر کرده است با مسعود کرباسیان رئیسکل گمرک ایران دیدار و گفتوگو کرد. به گزارش روابطعمومی گمرک ایران، این دیدار با هدف رفع موانع گمرکی برای تحقق تجارت ۳۰ میلیارد دلاری، تکمیل پنجره واحد تجارت فرامرزی و اجرای فاز دوم پروژه تیر الکترونیکی (عملکرد سیستم جدید تیر الکترونیکی (e- TIR) بر مبنای تبادل سریع اطلاعات دیجیتال میان شرکت حملونقل، مقامات گمرک، سازمانهای تضمینکننده سیستم TIR و سازمان ملل است) صورت گرفت.
در این دیدار مسعود کرباسیان رئیسکل گمرک ایران گفت: این هدفگذاری وظیفه گمرکات دو کشور را سنگین کرده و ما باید روابط تجاری را تسهیل کنیم. کرباسیان با اشاره به اجرای موفق پروژه تیر الکترونیکی میان گمرکات ایران و ترکیه که برای نخستینبار در سطح جهان و بهصورت پایلوت انجام شده، این پروژه را الگویی برای همکاریهای بینالمللی دو کشور توصیف کرد و افزود: امیدوارم مرحله دوم تیر الکترونیکی را با همان قوت بتوانیم دنبال کنیم و روابط دوجانبه را بر همین مبنا شکل دهیم و علاوه بر ترانزیت در زمینه صادرات و واردات هم مبادله الکترونیکی اسناد را انجام دهیم. کرباسیان با بیان اینکه خوشبختانه طرح دروازه تجارت فرامرزی میان دو کشور به تصویب مجالس دو کشور رسیده و باید اجرایی شود، پیشنهاد کرد تا دو طرف اسامی فعالان مجاز اقتصادی را به منظور ارائه تسهیلات ویژه و تسریع در امور با یکدیگر مبادله کنند. جیناپ آشجی رئیسکل گمرک ترکیه نیز در این دیدار گفت: باید ارتباط میان گمرکات دو کشور نزدیکتر و دیدارها بهروز شود. گمرکات دو کشور در طول چندین سال همکاری، پایهگذار صلح و ثبات و امنیت منطقه بودهاند و ما وظیفه داریم این روابط را توسعه دهیم که قطعا نتایج این نشستها موجب خیر و برکت برای مردم ایران و صلح و ثبات منطقه خواهد بود. وی افزود: باید تسهیلات لازم را فراهم و از تجارت غیرقانونی جلوگیری کنیم که مسلما این هدف دور از دسترس نخواهد بود. رئیسکل گمرک ترکیه با اشاره به اینکه دو کشور با اجرای پروژه تیر الکترونیکی پتانسیلهای خود را نشان دادند، گفت: ابتدا قرار بود این پروژه میان ایتالیا و ترکیه پیادهسازی شود، اما ظرفیتهای فناوری اطلاعات گمرک ایران موجب شد سازمان ایرو ایران را بهعنوان کشور پایلوت جایگزین ایتالیا کند. وی همچنین بر لزوم احیای جاده ابریشم با همکاری گمرکات دو کشور، توسعه و تکمیل پنجره واحد تجارت فرامرزی و نوسازی تاسیسات مرزی تاکید کرد.
۰۷:۱۰:۳۶
۰۷:۰۶:۵۴قدم بعدی برنی سندرز چیست؟
ایرنا – پنتاگون : فرمانده داعش در الانبار عراق کشته شد
۰۷:۰۶:۱۹
۰۷:۰۵:۵۸ ایرنا – کری : واشنگتن ، مسکو و تهران بر حفظ آتش بس در سوریه تاکید دارند
۰۶:۵۹:۲۴ ایرنا – جهانگیری: تحقق اقتصاد مقاومتی خواست همه ارکان نظام / لزوم رعایت رویکردهای اقتصاد مقاومتی در همه دستگاه ها و نهادها
۰۶:۵۸:۲۵هاشمی رفسنجانی: مخالفان برجام دلیل قانع کنندهای برای مخالفتها ارائه نمیکنند
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، با تأکید بر سازندگی روحی یادآوری نام و یاد شهدا و معنویت و خلوصی که از طریق برگزاری یادوارههای شهدا، در جامعه پیدا میشود، همهی آثار باقیمانده از دفاع مقدس به خصوص آثار گفتاری و نوشتاری شهدا را، سرمایهی برای تقویت روحیهی ایثار و فداکاری در جامعه دانست و گفت: وجود مزار شهدا در همه شهرها و روستاها، بقعهای برای توجه دلها به خدا، دین، فداکاری و تمرین نفس برای ضدیت با خودخواهی است و وقتی جوانان این نسل میبینند که پدران، مادران، خواهران، برادران و خاندان شهدای دفاع مقدس از جانفشانی جوانان خویش راضی هستند و به آن افتخار میکنند، به فکر فرو میروند و پی به راز ماندگاری انقلاب اسلامی میبرند.
هاشمی رفسنجانی، با ارائه تحلیلی از اتفاقات سالهای اول پس از پیروزی انقلاب اسلامی و تشریح توطئههایی که علیه مردم ایران انجام میگرفت، به دفاع مقدس اشاره کرد و گفت: همراهی همهی اقشار مردم با انقلاب، دشمنان را در رسیدن به اهداف نا کام گذاشت و همین مردم پس از هشت سال جنگ، آستین همت را برای ساختن ویرانیها و عقب ماندگیهای تاریخی بالا زدند.
وی تحریم را یکی از توطئههای همیشگی دشمنان علیه انقلاب اسلامی خواند و با اشاره به آثار مثبت و منفی آن در اقتصاد کشور و عوامل تشدید آن در دورههایی از تاریخ انقلاب اسلامی، گفت: در دورهای که مردم ایران، تفکر اعتدال و گفتمان تعامل سازنده با جهان را برای مسئولیت اجرایی برگزیدهاند، کشور به سوی عقلانیت سیاسی و منطق دیپلماتیک پیش رفت و شاهدید که جلوی افزایش تحریمها گرفته شد، اما این به مذاق بعضیها خوش نمیآید.
هاشمی رفسنجانی، با اشاره به ادعاهای مخالفان برجام و توافقات هستهای ایران با کشورهای ۱+۵ در داخل کشور و همچنین در جامعهی آمریکا، گفت: مخالفان برجام دلیل قانع کنندهای برای مخالفتها ارائه نمیکنند، در حالی که بیشترین استفاده را در این شرایط رژیم صهیونیستی میبرد.
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، در بخش دیگری از سخنان خویش با اشاره به سوابق وفاداری مردم رفسنجان و بخشها و روستاهای اطراف به اسلام و امام خمینی(ره)، مخصوصاً در زمان مبارزات، گفت: ثبت طومار مردم رفسنجان برای مرجعیت تقلید امام خمینی(ره) و امضای آن با خون، یکی از اسناد ماندگار در تاریخ معاصر ایران است.
وی افزود: در سالهای پس از پیروزی انقلاب اسلامی نیز مردم آن خطه در همهی مسایل مربوط به جامعهی ایران، به ویژه دفاع مقدس حضور داشتند که شهدای فراوان، گواهی بر ثبات قدم آنان است.
در آغاز این دیدار، حجتالاسلام والمسلمین محسنی، امام جمعه بهرمان ـ مهدی نوذری، رئیس شورای شهر بهرمان ـ احمد انارکی محمدی ، منتخب مردم شهرستانهای رفسنجان، انار و بهرمان در مجلس شورای اسلامی، با تأکید بر وفاداری مردم رفسنجان و شهرهای جلگهی نوق به اسلام و انقلاب، به بیان مشکلات اقتصادی، بحران آب، نا مناسب بودن جادههای دسترسی و انتظارات مردم از مسؤولین نظام پرداختند و آقای محمد عباسیان (شاعر)، به قرائت چند شعر با موضوعات اجتماعی پرداخت.
۰۶:۵۸:۱۴«مجتهد»: بن نایف معتاد است
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری فارس، «مجتهد»، فعال توئیتری معروف عربستان که به افشای اخبار مربوط به خاندان آل سعود معروف است، دست به افشاگری جدیدی زده است و در آن ابراز داشته که بزرگترین تجار مواد مخدر کسانی هستند که در خاندان آل سعود نفوذ دارند.
وی افزود: محمد بن نایف ولیعهد عربستان سعودی اعتیاد به مواد مخدر دارد و بارها در اروپا تحت معالجه قرار گرفته است.
مجتهد گفته که «آنچه در خصوص کشف و ضبط مواد مخدر در عربستان اعلام میشود، کمتر از ده درصد مقدار واقعی مواد مخدر است که وارد کشور و توزیع میشود، زیرا بیشتر تجار مواد مخدر در عربستان در وارد و توزیع کردن مواد مخدر دارای مصونیت هستند.»
شبکه المنار گزارش داد که افشاگری مجتهد درباره مواد مخدر در پی بازداشت “الرائد ترکی” یکی از افسران ستاد مبارزه با مواد مخدر عربستان صورت گرفته است.
مجتهد میگوید که «الرائد ترکی از وجود مافیای مواد مخدر که منظورش مقامات بلندپایه وزارت کشور و نزدیک به محمد بن نایف بوده است، سخن گفته است.»
افشاگر معروف عربستان در صفحه توئیتر خود نوشت: بن نایف از فعالیت این افراد و برخی دیگر درباره استفاده از نفوذشان برای قاچاق و توزیع مواد مخدر اطلاعی ندارد.
وی افزود: بن نایف به طور ویژه دو بار در زمانی که پدرش در قید حیات بود، در اروپا تحت درمان قرار گرفت اما مجددا به اعتیاد روی آورد.
۰۶:۵۰:۵۵ به نظر بازار سختی را داریم
۰۶:۵۰:۴۴ سلام صبح شما عزیزان بخیر و شادی