اخبار بازار امروز …(بخش اول)

اخبار بازار امروز ...(بخش اول)

میلاد خاندوزی
اردیبهشت ۲۱, ۱۳۹۵
مشاهده خلاصه هوش مصنوعی

 

 

۰۷:۲۶:۱۹ پایان بخش اول ادامه در بخش دوم

۰۷:۲۳:۴۹واکنش جهانگیری به حقوق‌های نجومی مدیران بیمه مرکزی – خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان | Mehr News Agency

به گزارش خبرگزاری مهر، اسحاق جهانگیری عصر امروز در جلسه ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی تاکید کرد: قوای سه گانه از اراده ای هماهنگ برای مبارزه با فساد برخوردار هستند و در این دوره شاهد انسجام و همدلی میان قوای سه گانه در زمینه مبارزه با مفاسد اقتصادی بوده ایم.

جهانگیری با اشاره به دستاوردهای مثبت ستاد در دولت تدبیر و امید برای شناسایی و جلوگیری از تخلفات و سوء استفاده های اقتصادی گفت: خوشبختانه در این دوره شاهد انسجام و همدلی میان قوای سه گانه در تمامی زمینه ها و به خصوص در مبارزه با مفاسد اقتصادی بوده ایم و در تمامی جلسات ستاد، مقامات ارشد هر سه قوه حضور  جدّی و مؤثر داشته اند.

معاون اول رئیس جمهور با اشاره به سخنان غیرمنصفانه برخی افراد در خصوص ستاد هماهنگی مبارزه با مفاسد اقتصادی گفت: قوای سه گانه از اراده هماهنگ و مستحکمی برای مبارزه با تخلفات و سوء استفاده ها برخوردار هستند و جلسات ستاد نیز در این دوره بصورت مرتب و مستمر برگزار شده و تمرکز اصلی ستاد نیز بر شناسایی و جلوگیری از زمینه های اصلی وقوع فساد و تخلفات بوده است.

وی همچنین با اشاره به گزارش ارائه شده از اقدامات و دستاوردهای کمیته فرادستگاهی پیگیری مطالبات غیرجاری بانک‌ها اظهار داشت: علی رغم آنکه هنوز وارد دوره رونق اقتصادی نشده ایم اما این گزارش نشان می دهد که مطالبات غیرجاری بانک ها کاهش چشمگیری داشته و بخشی از آن نیز وصول شده که جا دارد از دست اندرکاران این کمیته قدردانی شود.

جهانگیری با تاکید بر اینکه باید بروز فساد و وقوع تخلفات را به حداقل ممکن برسانیم بر ضرورت تمرکز ویژه بر موضوع پیشگیری از تخلفات تاکید کرد و گفت: از دستگاه های اجرایی خواسته ایم که کارگروه پیشگیری تشکیل دهند و مراقبت های لازم را انجام دهند تا از وقوع تخلفات پیشگیری شود و خوشبختانه در این مدت، با تلاش های صورت گرفته شاهد وقوع تخلفات جدی نبوده ایم. البته در این دولت هیچ خط قرمزی در مبارزه با فساد وجود ندارد.

معاون اول رئیس جمهور با اشاره به گزارش بانک مرکزی درباره اعلام ورشکستگی برخی از بدهکاران کلان بانکی که تلاش می کنند از این طریق از پرداخت بدهی های خود سرباز زنند تصریح کرد: اقدامات جدید بدهکاران بانکی برای فرار از پرداخت بدهی شان نشان می دهد که افراد سوء استفاده گر و متخلف همواره تلاش می کنند تا راه های جدیدی برای دستیابی به اهداف خود پیدا کنند.

وی افزود: زمانی در کشور اعلام ورشکستگی برای بنگاه های اقتصادی ننگ و عار محسوب می شد و فعالان اقتصادی حاضر نبودند به اعلام ورشکستگی تن دهند. اما متأسفانه امروز قبح این کار شکسته شده و به راهی برای فرار از پرداخت بدهی تبدیل شده است.

جهانگیری با اشاره به اقدامات بدهکاران کلان بانکی برای فرار از پرداخت بدهی در اعلام ورشکستگی خاطرنشان کرد: باید نسبت به این موضوع حساسیت ویژه داشته باشیم و در این میان انتظار می رود قوه قضائیه نیز تمرکز جدی در این خصوص معطوف نماید چرا که این بدهکاران با دریافت احکامی که از برخی محاکم قضایی دریافت می کنند، از پرداخت بدهی های خود امتناع می ورزند.

معاون اول رئیس جمهور با اشاره به گزارش کمیته وصول معوقات بانکی و پیشنهادات این کمیته برای مقابله با کسانی که برای فرار از پرداخت بدهی و اقدامات متعددی از جمله اعلام ورشکستگی گفت: باید این پیشنهادات را هرچه سریعتر بررسی و در مدت زمانی اندک تدابیر لازم را برای مقابله با آن بیندیشیم.

وی افزود: البته در این میان برخی بنگاه های اقتصادی به دلیل شرایط اقتصادی با مشکل مواجه شده اند و قادر به پرداخت بدهی های خود نیستند که باید حساب این افراد را از سوء استفاده گران جدا کنیم و به آنان در راه اندازی واحدهای تولیدیشان کمک کنیم تا بتوانند بدهی های خود را پرداخت نمایند. برنامه دولت در سال اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل با توجه به تاکیدات مقام معظم رهبری، حمایت از واحدهای تولیدی خرد و متوسط است.

جهانگیری همچنین با اشاره به گزارش رئیس کل دیوان محاسبات کشور در خصوص پرونده حقوق چند ده میلیون تومانی مربوط به بیمه مرکزی که در رسانه ها به آن پرداخته شده است، از اقدامات انجام شده برای جلوگیری از این تخلف قدردانی کرد و از دیوان محاسبات خواست در صورت مشاهده هرگونه پرداخت خارج از عرف در دستگاه های دولتی، مراتب را جهت رسیدگی و برخورد به دولت اطلاع دهند.

معاون اول قوه قضائیه نیز در این نشست بر لزوم آسیب شناسی و بررسی علل اصلی شکل گیری معضل مطالبات معوق بانکی تاکید کرد و گفت: باید علاوه بر تلاش در جهت وصول مطالبات غیرجاری بانکها، عوامل ایجاد این مشکل را شناسایی و راهکارهایی در جهت جلوگیری از تکرار وقوع این گونه موارد پیدا کنیم.

حجت الاسلام و المسلمین محسنی اژه ای یکی از آسیب های جدی در اقتصاد کشور را کارشناسی خلاف واقع وثایق و ارزش دارایی ها عنوان کرد و گفت: متاسفانه گاهی مشاهده می شود که کارشناسی ها چندین برابر قیمت واقعی دارایی ها اعلام می شود که باید برای جلوگیری از این پدیده حتماً راهکارهایی عملی و قانونی پیدا کنیم که نیازمند هماهنگی بیشتر قوای سه گانه و پیگیری مستمر است.

همچنین باهنر نایب رئیس مجلس شورای اسلامی نیز در این جلسه با اشاره به گزارش ارائه شده در خصوص اعلام ورشکستگی از سوی برخی بدهکاران بانکی گفت: باید به طور دقیق به این موضوع رسیدگی شود که دلایل ایجاد این معضل چیست چراکه بیم آن می رود که در شکل گیری این مشکل جدید، فساد سازمان یافته ای در حال وقوع باشد و باید برای پیشگیری از گسترش این مسئله، تدابیر حقوقی و قانونی جدی و موثر اندیشیده شود.

در این جلسه که وزرای امور اقتصادی و دارایی، ‌ دادگستری، اطلاعات، رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور، رییس کل بانک مرکزی، رییس کل دیوان محاسبات کشور و دادستان تهران نیز حضور داشتند، گزارشی از روند رسیدگی و ساماندهی موسسه ثامن الحجج ارائه شد و توضیحاتی درباره پرداخت مطالبات سپرده گذاران در این موسسات بیان گردید.

در این نشست همچنین دبیر کل بانک مرکزی گزارشی از اقدامات انجام شده و تلاش های صورت گرفته در کمیته فرادستگاهی رسیدگی به مطالبات غیرجاری بانکها ارائه کرد و اعلام ورشکستگی از سوی برخی از بدهکاران بانکی و کارشناسی غیرواقعی وثایق بانکی را دو چالش اصلی پیش روی وصول مطالبات غیرجاری بانکها برشمرد.

دبیرکل بانک مرکزی همچنین از بررسی جزء به جزء پرونده های مطالبات معوق در کمیته رسیدگی به مطالبات غیرجاری بانکها خبر داد و اقدامات انجام شده در جهت وصول بدهی ها و کاهش مطالبات معوق بانکی را تشریح کرد. وی همچنین پیشنهادات و راهکارهایی را در جهت حل چالش های پیش رو برای وصول مطالبات معوق مطرح کرد که پس از بحث و تبادل نظر، تصمیمات لازم در این زمینه اتخاذ شد.

 

۰۷:۲۳:۱۹ نوسان قیمت فولاد‌‌‌

نبود‌‌‌ مصرف‌کنند‌‌‌‌ه واقعی د‌‌‌ر بازار باعث شد‌‌‌ه تا قیمت‌ها با نوسان مواجه باشد‌‌‌. به گفته فعالان بازار، نبود‌‌‌ مصرف‌کنند‌‌‌ه واقعی باعث شد‌‌‌ه تا بازار با هیجانات غیر‌واقعی نوسان پید‌‌‌ا کند‌‌‌. روز گذشته فولاد‌‌‌سازان جم، کارخانه‌های گروه صنعتی د‌‌‌رپاد‌‌‌ تبریز و ذوب بریس نرخ محصولات را با کاهش اعلام کرد‌‌‌ند‌‌‌.

 

۰۷:۲۲:۴۸ پتانسیل رشد‌‌؛ شاه‌کلید‌‌ فرار از رکود‌‌

منیـره نظامیوند‌‌ چگینی: صنعت پتروشیمی امروز به‌عنوان قسمت ضروری بخش‌های تولید‌‌ و مصرف شناخته می‌شود‌‌ که بازه وسیعی از محصولات با مصرف روزانه بالا همچون رنگ، پلاستیک، لاستیک، مواد‌‌ پاک‌کنند‌‌ه، کود‌‌، منسوجات و حتی حلال‌ها را د‌‌ر برمی‌گیرد‌‌. صنعت پتروشیمی د‌‌ر قرن بیست‌و‌یکم شاهد‌‌ بروز یک تغییر الگوی اساسی از غرب به شرق است که د‌‌ر این میان قد‌‌علم کرد‌‌ن و ظهور خاورمیانه به‌عنوان محور تولید‌‌ جهانی با مزایای طبیعی حاصل از مواد‌‌ اولیه کم هزینه و خوراک ارزان د‌‌ر نوع خود‌‌ قابل توجه است.به گزارش «د‌‌نیای اقتصاد‌‌»، با توجه به رشد‌‌ سریع تقاضا د‌‌ر چین و نیز تقویت صاد‌‌رات با محوریت صنعت پتروشیمی هند‌‌ به‌عنوان یک قد‌‌رت نوظهور به‌عنوان مناطق اصلی مصرف د‌‌ر بازارهای جهانی، مراکز عمد‌‌ه مصرف‌کنند‌‌ه د‌‌ر حال تغییر به سمت آسیا هستند‌‌.

به عقید‌‌ه بسیاری از تحلیلگران، این روند‌‌ به احتمال زیاد‌‌ صنعت پتروشیمی جهانی را با ظهور شرکت‌های مواد‌‌ شیمیایی و نفتی ملی به‌عنوان بازیکنان اصلی بازارهای جهانی، واد‌‌ار کرد‌‌ن شرکت‌های تاسیس شد‌‌ه غربی به خروج یا کاستن از ابعاد‌‌ فعالیت خود‌‌ و نیز اتحاد‌‌ استراتژیک د‌‌ر نزد‌‌یکی مراکز مصرف برای ایجاد‌‌ سازگاری با رونق صنعت و بازار محصولات پتروشیمی د‌‌ر آسیا، د‌‌چار تحول خواهد‌‌ شد‌‌. با این حال اما استمرار روند‌‌ توسعه بخش پتروشیمی منطقه، می‌تواند‌‌ این صنعت را با چالش‌های اساسی و قابل توجهی د‌‌ر رابطه با د‌‌ر د‌‌سترس بود‌‌ن انرژی و خوراک و نیز تغییرات آب و هوایی، به ویژه د‌‌ی اکسید‌‌ کربن روبه‌رو‌ سازد‌‌.

جد‌‌ید‌‌ترین مطالعات انجام شد‌‌ه توسط موسسه تحقیقاتی آروویان د‌‌رخصوص صنعت پتروشیمی جهانی، به تجزیه و تحلیل این صنعت د‌‌ر سال ۲۰۱۶ میلاد‌‌ی پرد‌‌اخته که طی آن ارائه یک د‌‌رک جامع و بسیار اساسی د‌‌ر زمینه مشتقات مختلف پتروشیمی با چشم‌اند‌‌از تجاری آنها د‌‌ر صنعت پتروشیمی جهان را مورد‌‌ تاکید‌‌ قرار می‌د‌‌هد‌‌. این گزارش همچنین به شرح و تفصیل جزئیات حرکت‌های منطقی و رقابتی منطقه، پیشنهاد‌‌های مطرح شد‌‌ه د‌‌رخصوص صنعت پتروشیمی جهانی و همچنین ظهور نیروهای عظیم تازه نفس به‌عنوان تولید‌‌‌کنند‌‌گان آسیایی د‌‌ر رد‌‌ه‌های بالای صنعت پتروشیمی جهان نیز پرد‌‌اخته است. همچنین د‌‌ر این گزارش تاثیر عمیق‌تر ناشی از بحران مالی کنونی را که صنعت پتروشیمی جهانی هد‌‌ف قرار د‌‌اد‌‌ه، پیش از آنکه به بخش‌های د‌‌یگر اقتصاد‌‌ جهان گسترش و نفوذ پید‌‌ا کند‌‌، توضیح د‌‌اد‌‌ه شد‌‌ه است. د‌‌ر این گزارش تحلیلی به وضعیت صنعت پتروشیمی جهانی از طریق توسعه بازارهای جهانی، سناریوی کنونی صنعت، ظهور گاز شیل و چگونگی تحت تاثیر قرار د‌‌اد‌‌ن صنعت پتروشیمی جهانی توسط‌ آن، سناریوی عرضه و تقاضای پتروشیمی د‌‌ر سراسر جهان، مروری بر فرصت‌های صنعت کنونی، د‌‌ر کشورهای توسعه یافته پرد‌‌اخته شد‌‌ه است.

تحلیلگران با بررسی‌های انجام شد‌‌ه و د‌‌ر نظر گرفتن نتایج تک تک این موضوعات مورد‌‌ پژوهش، به این نتیجه رسید‌‌ه‌اند‌‌ که د‌‌ر سال‌های پیش رو می‌توان به جهش صنعت پتروشیمی و فرار آن از بحران امید‌‌وار بود‌‌. به عقید‌‌ه تحلیلگران و نیز براساس این پژوهش؛ پتانسیل رشد‌‌ صنعت پتروشیمی جهانی را د‌‌ر هر د‌‌و سناریوی کنونی وآتی می‌توان د‌‌ر نظر گرفت چراکه چشم اند‌‌ازهای کوتاه مد‌‌ت تا بلند‌‌مد‌‌ت این محصولات روشن به نظر می‌رسد‌‌. همچنین د‌‌ر اد‌‌امه این گزارش آمد‌‌ه است که با توجه به پیش‌بینی تغییر د‌‌ر سلایق وتقاضای بازار و نیز رفتارهای متفاوت از سوی فعالان این صنعت به‌وضوح می‌تواند‌‌ زمینه ساز ایجاد‌‌ نوسان د‌‌ر چشم‌اند‌‌از صنعت پتروشیمی باشد‌‌. کاربرد‌‌ محصولات پلیمری از بالاد‌‌ستی تا پایین‌د‌‌ستی ارتباط تنگاتنگی با وضع معیشت مرد‌‌م د‌‌ارد‌‌ و تابعی است از میزان جهت‌گیری بازار د‌‌رخصوص خرید‌‌ این محصولات. بسته به موقعیت واحد‌‌های تولید‌‌کنند‌‌ه د‌‌ر مناطق جغرافیایی، این تحولات می‌تواند‌‌ د‌‌ستخوش تغییر قرار گیرد‌‌. پرواضح است که بخش‌هایی همچون کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس (GCC) د‌‌ر معرض بیشترین تغییرات قرار خواهند‌‌ گرفت.

براساس گزارش‌ها، طی ماه‌های اخیر د‌‌ر کشورهای عضو شورای همکاری خلیج‌فارس شاهد‌‌ افزایش تولید‌‌ و صاد‌‌رات محصولات پلیمری بود‌‌ه ایم که به‌وضوح به تمایلات این تولید‌‌کنند‌‌گان به ایجاد‌‌ تغییر د‌‌ر روند‌‌ بازار د‌‌اخلی و جهانی اشاره د‌‌ارد‌‌. به گزارش خبرگزاری «زاویا» کشورهای عضو شورای همکاری خلیج‌فارس طی سال ۲۰۱۵ میلاد‌‌ی حد‌‌ود‌‌ بیش از ۷۰ میلیون تن محصولات پتروشیمی را روانه بازارهای خارجی کرد‌‌ه و با رشد‌‌ بالای صاد‌‌رات همراه بود‌‌ه‌اند‌‌.براساس این گزارش؛‌ شرکت پتروشیمی ایکوایت (EQUATE) که نخستین شرکت سرمایه‌گذاری بین‌المللی مشترک کویت د‌‌ر این صنعت است، د‌‌ر جد‌‌ید‌‌ترین گزارش خود‌‌ اعلام کرد‌‌ه است که د‌‌ر طول سال ۲۰۱۵ میلاد‌‌ی، کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس (GCC) بیش از ۷۰ میلیون تن محصولات پتروشیمی صاد‌‌ر کرد‌‌ه‌اند‌‌.

طبق گزارش زاویا، محمد‌‌ حسین، رئیس و مد‌‌یرعامل شرکت ایکوایت، د‌‌ر این باره به خبرنگاران گفت: با صاد‌‌رات حد‌‌ود‌‌ ۸۰ د‌‌رصد‌‌ از میزان کل محصولات پتروشیمی تولید‌‌ شد‌‌ه د‌‌ر منطقه شورای همکاری خلیج فارس به خارج از کشور، ما بر آن شد‌‌ه‌ایم تا بر سیستم‌های فکری د‌‌اخلی د‌‌ر راستای شکوفایی و طرح‌ریزی برنامه‌های نویی اعمال فشار کرد‌‌ه و فرآیند‌‌های تفکر آنها را د‌‌رخصوص صنعت پتروشیمی به چالش بکشیم. د‌‌ر نهایت خواهیم د‌‌ید‌‌ که چگونه این نسل ارزشمند‌‌ از توانمند‌‌ی‌ها می‌تواند‌‌ د‌‌ر زنجیره تامین وجود‌‌ د‌‌اشته و تاثیرگذار باشد‌‌.

براساس گزارش منتشر شد‌‌ه از سوی انجمن پتروشیمی و مواد‌‌ شیمیایی خلیج فارس (GPCA)،‌ د‌‌ر راستای ایجاد‌‌ انگیزه د‌‌ر بین تولید‌‌کنند‌‌گان محصولات پتروشیمی،‌ شرکت ایکوایت با هد‌‌ف تشویق فعالان برای مشارکت د‌‌ر راستای توسعه تد‌‌ارکات صنعتی، لجستیک و حمل‌و‌نقل، حامی هشتمین کنفرانس زنجیره تامین (SC) سال ۲۰۱۶ را که توسط انجمن پتروشیمی و مواد‌‌ شیمیایی خلیج فارس سازمان‌د‌‌هی شد‌‌ه، بود‌‌ه است.

محمد‌‌‌حسین که ریاست کمیته زنجیره تامینGPCA را برعهد‌‌ه د‌‌ارد‌‌، د‌‌ر پایان تاکید‌‌ کرد‌‌: بین سال‌های ۲۰۱۰ تا ۲۰۱۵ میلاد‌‌ی، صاد‌‌رات محصولات پتروشیمی از سوی کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس حد‌‌ود‌‌ ۳۰ د‌‌رصد‌‌ افزایش د‌‌اشته است. د‌‌ر حال حاضر چالش‌های اصلی پیش روی زنجیره تامین،‌ به فرآیند‌‌های فرهنگی منطقه ای، اثرات زیست محیطی، راه‌حل‌های جد‌‌ید‌‌ د‌‌ر حال توسعه، هزینه‌های کلی و عواملی از این د‌‌ست مرتبط هستند‌‌ که چیره شد‌‌ن بر همه آنها، نیازمند‌‌ یک رویکرد‌‌ اساسی مبتنی بر ابد‌‌اع و نوآوری توسط تولید‌‌‌کنند‌‌گان و نیز ارتباط سازمان‌های د‌‌ولتی و ارائه د‌‌هند‌‌گان زنجیره تامین از طریق همکاری و همیاری چند‌‌جانبه موفقیت‌آمیز خواهد‌‌ بود‌‌.

 

۰۷:۱۸:۴۶  بیمه «تجارت‌نو» افزایش سرمایه می‌دهد

گروه بنگاه‌ها: مدیرعامل شرکت بیمه «تجارت‌نو» با بیان این نکته که سرمایه این شرکت ۲۵۰ میلیارد تومان است، اعلام کرد تجارت‌نو قصد دارد با جذب سرمایه‌های خارجی، در یک پروسه سه ساله سرمایه خود را تا چهار هزار میلیارد تومان افزایش دهد.

سیدمحمد عباس‌زادگان در نخستین نشست خبری خود در کسوت مدیریت عاملی شرکت بیمه تجارت‌نو با اشاره به این نکته که افزایش سرمایه تا این رقم با توجه به کمبود منابع داخلی، امکان‌پذیر نیست، اظهار امیدواری کرد با اتکا به منابع خارجی و جلب سرمایه‌های خارجی، افزایش سرمایه تا چهار هزار میلیارد تومان عملیاتی شود.

وی با بیان این نکته که بانک‌های تجارت و پست بانک و شرکت‌های سرمایه‌گذاری ایرانیان، سرمایه‌گذاری غدیر و صنایع ساختمان رضوی وابسته به آستان قدس رضوی، سهامداران عمده این شرکت بیمه هستند، افزود: همه این سهامداران، سازمان‌های پولی و مالی هستند که امیدواریم با اتکا به آنها کار جدیدی را در صنعت بیمه کشور شروع کنیم.

عباس‌زادگان مهم‌ترین بخش فعالیت تجارت‌نو را در زمینه انرژی خواند و گفت: توسعه اقتصادی کشور به‌شدت به بخش انرژی وابسته است و این بخش بزرگ‌ترین مزیت کشور است، ولی متاسفانه همه ریسک‌های آنها پوشش داده نشده که بیمه تجارت‌نو قرار است پوشش‌های جدیدی را به فعالان این بخش ارائه دهد. ضمن اینکه بهره‌گیری از توانمندی افراد فعال در بخش انرژی در خارج از مرزها نیز در برنامه این شرکت قرار دارد. مدیرعامل بیمه تجارت‌نو با تاکید بر این نکته که یکی از برنامه‌های این شرکت، خارج کردن بخش فرآیند صدور بیمه‌نامه از پیچیدگی‌های معمول کنونی به‌ویژه برای واحدهای تولیدی است، اضافه کرد: صدور بیمه‌نامه در این شرکت با روش‌های ساده صورت خواهد گرفت، ضمن اینکه دسترسی مردم به امکانات بیمه‌ای گسترش خواهد یافت که در این راستا، تمامی شعب بانک تجارت و پست بانک به‌صورت تدریجی با تجهیز به میزهای بیمه‌ای، به محل صدور انواع بیمه‌نامه تبدیل خواهند شد. وی حوزه دیگر فعالیت بیمه تجارت‌نو را بیمه روستاییان دانست و اظهار کرد: روستاییان به دلیل عدم دسترسی و محدودیت درآمد، در پورتفوی بیمه‌ای نقش زیادی ندارند و به همین دلیل این شرکت در پی آن است که از طریق ۱۴ هزار واحد روستایی پست بانک، پوشش‌های مورد نیاز روستاییان را به‌ویژه برای دوران بازنشستگی و همچنین درمان تکمیلی ارائه دهد.

 

رفع موانع گمرکی برای تحقق تجارت ۳۰میلیارد دلاری

جیناپ آشجی رئیس‌کل گمرک ترکیه که در رأس هیاتی به تهران سفر کرده است با مسعود کرباسیان رئیس‌کل گمرک ایران دیدار و گفت‌وگو کرد. به گزارش روابط‌عمومی گمرک ایران، این دیدار با هدف رفع موانع گمرکی برای تحقق تجارت ۳۰ میلیارد دلاری، تکمیل پنجره واحد تجارت فرامرزی و اجرای فاز دوم پروژه تیر الکترونیکی (عملکرد سیستم جدید تیر الکترونیکی (e- TIR) بر مبنای تبادل سریع اطلاعات دیجیتال میان شرکت حمل‌ونقل، مقامات گمرک، سازمان‌های تضمین‌کننده سیستم TIR و سازمان ملل است) صورت گرفت.

در این دیدار مسعود کرباسیان رئیس‌کل گمرک ایران گفت: این هدف‌گذاری وظیفه گمرکات دو کشور را سنگین کرده و ما باید روابط تجاری را تسهیل کنیم. کرباسیان با اشاره به اجرای موفق پروژه تیر الکترونیکی میان گمرکات ایران و ترکیه که برای نخستین‌بار در سطح جهان و به‌صورت پایلوت انجام شده، این پروژه را الگویی برای همکاری‌های بین‌المللی دو کشور توصیف کرد و افزود: امیدوارم مرحله دوم تیر الکترونیکی را با همان قوت بتوانیم دنبال کنیم و روابط دوجانبه را بر همین مبنا شکل دهیم و علاوه بر ترانزیت در زمینه صادرات و واردات هم مبادله الکترونیکی اسناد را انجام دهیم. کرباسیان با بیان اینکه خوشبختانه طرح دروازه تجارت فرامرزی میان دو کشور به تصویب مجالس دو کشور رسیده و باید اجرایی شود، پیشنهاد کرد تا دو طرف اسامی فعالان مجاز اقتصادی را به منظور ارائه تسهیلات ویژه و تسریع در امور با یکدیگر مبادله کنند. جیناپ آشجی رئیس‌کل گمرک ترکیه نیز در این دیدار گفت: باید ارتباط میان گمرکات دو کشور نزدیک‌تر و دیدارها به‌روز شود. گمرکات دو کشور در طول چندین سال همکاری، پایه‌گذار صلح و ثبات و امنیت منطقه بوده‌اند و ما وظیفه داریم این روابط را توسعه دهیم که قطعا نتایج این نشست‌ها موجب خیر و برکت برای مردم ایران و صلح و ثبات منطقه خواهد بود. وی افزود: باید تسهیلات لازم را فراهم و از تجارت غیرقانونی جلوگیری کنیم که مسلما این هدف دور از دسترس نخواهد بود. رئیس‌کل گمرک ترکیه با اشاره به اینکه دو کشور با اجرای پروژه تیر الکترونیکی پتانسیل‌های خود را نشان دادند، گفت: ابتدا قرار بود این پروژه میان ایتالیا و ترکیه پیاده‌سازی شود، اما ظرفیت‌های فناوری اطلاعات گمرک ایران موجب شد سازمان ایرو ایران را به‌عنوان کشور پایلوت جایگزین ایتالیا کند. وی همچنین بر لزوم احیای جاده ابریشم با همکاری گمرکات دو کشور، توسعه و تکمیل پنجره واحد تجارت فرامرزی و نوسازی تاسیسات مرزی تاکید کرد.

۰۷:۱۰:۳۶

 

۰۷:۰۶:۵۴قدم بعدی برنی سندرز چیست؟

اکونومیست نوشت: انتخاب بین دو شر گزینه قابل قبولی نیست. این را جولی ادواردز، یکی از اعضای ستاد انتخاباتی برنی سندرز می گوید و توضیح می دهد که چرا اگر قهرمانش انتخابات مقدماتی دموکرات ها را ببازد و هیلاری کلینتون به مصاف ترامپ فرستاده شود، که بسیار هم محتمل است، هیچ یک از نامزدهای دو حزب را انتخاب نمی کند.
به گزارش سرویس بین الملل «انتخاب»؛ این نشریه در ادامه آورده است: خانم ادواردز یکی از ده ها طرفدار ساندرز بود که روز ۳ می در کافه ای در ایندیاناپولیس نتایج انتخابات مقدماتی ایالت خود را تماشا می کرد. بسیاری از کسانی که خود را رای دهندگان “یا برنی، یا هیچ کس” می نامند، قسم خورده اند حتی اگر سندرز نامزد دموکرات ها نشود، نام قهرمان خود را در صندوق رای بیاندازند. خانم ادواردز با اطمینان می گوید، خانم کلینتون به شدت “غرق در رسوایی های وحشتناک” است، او هیچ وقت نمی تواند در انتخابات عمومی پیروز شود. داوطلبان دیگر او را “یک تبهکار”، “نئوکان” و – بدتر از همه برای بسیاری- عملگرا می نامیدند.
به هرحال تیتری که صفحه تلویزیون کافه نشان داد، پیروزی سندرز در این ایالت و ۱۹مین پیروزی او بود. بیش از ۹ میلیون آمریکایی به آقای سندرز رای داده اند (که به خصوص با جوانان رابطه خوبی دارد)، و بیش از ۲٫۴ میلیون نفر ۲۱۰ میلیون دلار کمک به کمپین انتخاباتی او کرده اند. خانم کلینتون با ۱۲ میلیون رای تا کنون با فاصله خوبی از او جلوتر است، و برتری غیرقابل مهاری در رقابت بر سر نامزدهای حزبی و همین طور کسب رای رهبران حزب دموکرات دارد. با این همه او بیش از آنکه مورد علاقه باشد، مورد احترام است. و این می تواند به ما در درک موفقیت خیره کننده سندرز کمک کند که مرد سفید مویی است که پیمان های تجارت آزاد را به باد انتقاد می گیرد، می خواهد بانک های بزرگ را کوچک کند، و به طور کل می خواهد آمریکا را بیشتر به شکل یک کشور سوسیال دموکرات در شمال اروپا آورد.
با این همه امید سندرز برای پیروزی در رقابت های مقدماتی در حال محو شدن است. کمک های مالی دریافتی او ماه گذشته سقوط کرد و اخیرا ستاد او صدها نفر از کارکنانش را تعدیل کرده است.
توجهات از حالا بر این است که او چه تاثیری در مناسبات قدرت آمریکا پیدا می کند. هرچند او همچنان اصرار دارد که در مسیر نامزدی است و برای کسب جایزه اصلی نهایی خود در انتخابات مقدماتی ایالت کالیفرنیا در ۷ ژوئن مبارزه می کند، اما غیر مستقیم قصد خود برای اعمال قدرت بر خانم کلینتون در صورت نامزدی و ریاست جمهوریش را اعلام کرده. او می خواهد مطمئن شود سیاست هایی مانند حداقل دستمزد ۱۵ دلار در ساعت، ممنوعیت استخراج گاز طبیعی و تضعیف بانک ها را در اعلامیه پیش از انتخابات کنوانسیون ملی دموکرات ها قرار می گیرد.
بن ویکلر از MoveOn.org که یکی از پایگاه های تبلیغاتی اصلی جناح چپ آمریکا است، معتقد است سندرز هنوز می تواند با مجبور کردن خانم کلینتون به پذیرش سیاست های پیشرو او به عنوان یک نامزد، و همین طور به هنگام تعیین اشخاص برای پست های کلیدی، از نفوذ قابل ملاحظه ای بهره ببرد، و جمله قصار را نقل می کند که “سیاست انتخاب کارکنان است”. او این سناتور اهل ورمونت را برای “طوفان پوپولیستی معرکه اش” در این زمان تحسین می کند که رسانه های اجتماعی و ابزارهای دیجیتال قدرت را از رسانه های اصلی و اهداکنندگان کمک های مالی بزرگ گرفته، و همچنین نظام آمریکا در پاسخ گویی به خواسته های به ویژه نسل جوان خود آشکارا ناکام مانده است.
اما هوارد دین، فرماندار اسبق ورمونت هشدار می دهد که سخنان انتخاباتی زود فراموش می شوند، و تغییر ماندگاری با خود نمی آورند. دین در سال ۲۰۰۴ به مدت کوتاهی با شورشی اینترنتی علیه حزب خود در صدر انتخابات مقدماتی بود، که در آن حمایت حزب دموکرات از کاهش مالیات و اشغال عراق در دوره بوش را محکوم کرده بود. دین اضافه می کند، سندرز الان درست نمی بیند. من قبلا جایی که او هست بوده ام، این موقعیت بسیار دشواری است.
نامزد سابق با یادآوری دوره خود می گوید،اعتراف به از دست رفتن پیروزی به سختی ناامید کردن حامیان پر از انرژی در سراسر کشور نیست. دین که بعدتر با ریاست بر کمیته ملی دموکرات ها به ریاست حزب رسید و از کلینتون حمایت می کند، نسبت به یکی دیگر از خواسته های سندرز بدبین است: تبدیل همه مبارزات انتخاباتی دموکرات ها به انتخابات مقدماتی که حضور در آن برای مستقل ها و افراد غیرعضو آزاد باشد. این باعث برچیده شدن انجمن های حزبی آیوا (گردهم آیی های عجیبی با مشارکت پایین که پیش از هر فصل انتخاباتی شکل می گیرد) می شود، و دین با خنده ای توخالی اضافه می کند، من در همین موقعیت بودم و برای آن تلاش کردم.
شک نکنید که جنبش سندرز، چیز بزرگی است: تجمعات او ده ها هزار نفر را به خود جلب می کند، که در آن بعضی ها جملات معروف تر قهرمان خود را از بر می کنند. سوال سخت تر این است: چه قدر بزرگ؟ آیا این سناتور فقط باعث هیجان لیبرال ترین بخش رای دهنده ها شده؟ یا چنان که طرفداران برنی بر اساس نظرسنجی ها اصرار دارند، آرمان هایی را پایه گذاشته که اکثریت مردم آمریکا را با خود همراه می کند؟ آقای دین معتقد است همسایه ورمونتیش به درستی مسائلی را انتخاب کرده که برای اکثر آمریکایی ها نگران کننده است، که اولین آن ها زد و بندها و تقلب در اقتصاد است، اما هنوز راه حلی که اکثریت از آن حمایت کند ارائه نکرده.
احتمالا دین و بسیاری دیگر موافقند که سندرز می تواند قدرت پایدار ایجاد کند: با تغییر حزب از پایین به بالا؛ هرچند که این سناتور اهل ورمونت تنها چند سال است که پس از سال ها مستقل بودن برای رسیدن به کاخ سفید به عضویت دموکرات ها درآمده. آقای دین گروهی به نام دموکراسی برای آمریکا را تاسیس کرده، که ادعا می کند تا کنون ۱۰۰ نامزد را از شوراهای محلی به کنگره فرستاده است. بنا به پیش بینی دین، گروهی که سندرز از آن حمایت کند می تواند به راحتی ۲۰۰ میلیون دلار کمک مالی بگیرد و ۱۰۰۰ نامزد را انتخاب کند. الیزابت هاید، از رهبران داوطلب سندرز در ایندیاناپولیس که از کمپین های چندساله برای به چپ کشاندن حزب خود صحبت می کند که در آن از تاکتیک های نفوذی استفاده کرده که جمهوری خواهان زمان زیادی آن را به کار برده اند، از چنین اتفاقی بسیار خوشحال می شود. در کوتاه مدت خانم هاید حاضر است اگر لازم باشد به خانم کلینتون رای دهد تا ترامپ را متوقف کند. بر اساس نظرسنجی ها، فقط او چنین نظری ندارد. جنبش سندرز می تواند میانه روهای دموکرات را برای سال های آینده به خوبی به چالش بکشد. اما گاهی اوقات انتخابات ها دقیقا معطوف به انتخاب گزینه کمتر شر می شود.

 

ایرنا – پنتاگون : فرمانده داعش در الانبار عراق کشته شد

الیوم السابع دوشنبه شب به نقل ازپنتاگون اعلام کرد : پیتر کوک سخنگوی وزارت دفاع آمریکا امروز در جریان کنفرانس خبری، کشته شدن رهبر این گروه تروریستی در استان الانبارعراق را که در جریان حمله هوایی روز جمعه نیروهای آمریکایی روی داد، تایید کرده است.

۰۷:۰۶:۱۹

 

۰۷:۰۵:۵۸ ایرنا – کری : واشنگتن ، مسکو و تهران بر حفظ آتش بس در سوریه تاکید دارند

به گزارش خبرگزاری رویترز از پاریس ، کری درپایتخت فرانسه به خبرنگاران گفت :’ما مسئولیت داریم اطمینان حاصل کنیم که جناح مخالف به این توافقنامه پایبند می ماند و روسیه و ایران نیز مسئولیت دارند اطمینان حاصل کنند که رژیم سوریه این کار را انجام می دهد . ‘
وی افزود : ‘پس از ساعت ها مذاکره ، روس ها تصریح کرده اند که این همان مسیری است که آنها آماده اند طی کنند. ‘
وزیرخارجه امریکا پس ازنشست پاریس با دیگر دولت های حامی شورشیان سوریه و همزمان با قول مشترک امریکا و روسیه برای تشدید تلاش ها جهت تقویت توافقنامه آتش بس ماه فوریه سخن می گفت این آتش بس درحال فروپاشی است.
کری افزود: با این حال ، باید دوباره آن را در عمل محک زد.

 

۰۶:۵۹:۲۴ ایرنا – جهانگیری: تحقق اقتصاد مقاومتی خواست همه ارکان نظام / لزوم رعایت رویکردهای اقتصاد مقاومتی در همه دستگاه ها و نهادها

به گزارش ایرنا به نقل پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، ‘اسحاق جهانگیری’ عصر امروز (دوشنبه) در جلسه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی با بیان این مطلب افزود: این طور نیست که فقط دستگاه های اقتصادی دولت مورد خطاب سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی باشند و سایر دستگاه ها از تکالیف و وظایف مبتنی بر اقتصاد مقاومتی معاف شوند.
وی ادامه داد: دستگاه های غیراقتصادی دولت و نیز دستگاه های سایر قوای سه گانه و به عبارتی همه نهادها و سازمان های دولتی و غیردولتی در تحقق اقتصاد مقاومتی دارای سهم و مسئولیت هستند و باید در این زمینه گزارش عملکرد خود را به دبیرخانه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی ارائه دهند.
او با تاکید بر این که تحقق اقتصاد مقاومتی خواست همه ارکان نظام است و پای اجرای این سیاست ها ایستاده اند، تصریح کرد: باید اقدامات و برنامه های همه دستگاه ها و نهادهای کشور رصد شود و تصمیمات و برنامه هایی که به نوعی مانع از تحقق اقتصاد مقاومتی هستند، مورد بازنگری قرار گرفته و اصلاح شوند.
معاون اول رئیس جمهوری با اشاره به این که مقام معظم رهبری نسبت به اقتصاد مقاومتی حساسیت ویژه ای دارند و تحقق آن را پیگیری می کنند، گفت: همه دستگاه ها و نهادها باید با جدیت و به صورت همه جانبه پای این موضوع بایستند و با اهتمام ویژه اجرای اقتصاد مقاومتی را دنبال کنند.
جهانگیری خطاب به دستگاه های اجرایی دولت گفت: پروژه ها و برنامه های اولویت دار دستگاه ها برای تحقق اقتصاد مقاومتی احصاء و ابلاغ و بودجه هر پروژه نیز مشخص شده است، بنابراین انتظار می رود دستگاه های اجرایی دولت با جدیت هرچه بیشتر اجرای این برنامه ها را دنبال کنند و نشان دهند که دولت به طور جدی به این سیاست ها باور دارد.
وی همچنین به برنامه ریزی وزارت نفت برای تعامل با دانشگاه ها و مراکز علمی و تحقیقاتی معتبر کشور برای بومی سازی فناوری و ساخت تجهیزات مورد نیاز صنعت نفت اشاره کرد و گفت: این اقدام وزارت نفت در واقع تعریف جدیدی از ارتباط صنعت و دانشگاه ارائه کرده است و می تواند برای سایر دستگاه ها الگویی مناسب باشد.
در این جلسه که وزرای فرهنگ و ارشاد اسلامی، کشور، نفت، راه و شهرسازی، ارتباطات و فناوری اطلاعات، امور اقتصادی و دارایی، صنعت، معدن و تجارت، دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح، رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور، معاون علمی و فناوری رئیس جمهور، رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری و رئیس هیات عامل صندوق توسعه ملی نیز حضور داشتند، دبیرخانه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی گزارشی از روند اجرا و پیگیری مصوبات گذشته ستاد ارائه کرد.
همچنین گزارشی از جلسات برگزار شده برای طراحی نظام رعایت رویکردهای اقتصاد مقاومتی ارائه و برنامه ریزی دبیرخانه ستاد برای تحقق منویات مقام معظم رهبری مبنی بر حصول اطمینان از انطباق اقدامات و فعالیت های دستگاه های اجرایی با سیاست های اقتصاد مقاومتی تشریح شد.

 

۰۶:۵۸:۲۵هاشمی رفسنجانی: مخالفان برجام دلیل قانع کننده‌ای برای مخالفت‌ها ارائه نمی‌کنند

به گزارش گروه احزاب خبرگزاری فارس، آیت‌الله هاشمی رفسنجانی، پیش از ظهر امروز در دیدار اعضای ستاد برگزاری یادواره‌ی شهدا، جمعی از خانواده‌های شهدا، ایثارگران و جانبازان هشت سال دفاع مقدس و همچنین گروهی از مردم شهر بهرمان از جلگه‌ی نوق رفسنجان، شهدا را سرمایه‌ی بسیار ارزشمند در جامعه توصیف کرد و با اشاره به امنیت تحسین برانگیز ایران در میان کشورهای نا امن منطقه، گفت: در شرایطی که منطقه مملو از ناامنی است و هر روز اخبار انفجارات را از رسانه‌های مختلف می‌بینید، می‌شنوید و می‌خوانید، ایران در کمال امنیت است، در حالی که هدف بسیاری از گروه‌های تروریستی که اغلب آنان سلفی‌ها و وهابی‌ها هستند، ضدیت با شیعه و ایران بود و این امنیت مرهون جانفشانی‌های جوانان این سرزمین و وفاداری‌های مردم به آرمان‌های امام(ره) و شهداست.
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، با تأکید بر سازندگی روحی یادآوری نام و یاد شهدا و معنویت و خلوصی که از طریق برگزاری یادواره‌های شهدا، در جامعه پیدا می‌شود، همه‌ی آثار باقی‌مانده از دفاع مقدس به خصوص آثار گفتاری و نوشتاری شهدا را، سرمایه‌ی برای تقویت روحیه‌ی ایثار و فداکاری در جامعه دانست و گفت: وجود مزار شهدا در همه شهرها و روستاها، بقعه‌ا‌ی برای توجه دلها به خدا، دین، فداکاری و تمرین نفس برای ضدیت با خودخواهی است و وقتی جوانان این نسل می‌بینند که پدران، مادران، خواهران، برادران و خاندان شهدای دفاع مقدس از جانفشانی جوانان خویش راضی هستند و به آن افتخار می‌کنند، به فکر فرو می‌روند و پی به راز ماندگاری انقلاب اسلامی می‌برند.

هاشمی رفسنجانی، با ارائه تحلیلی از اتفاقات سال‌های اول پس از پیروزی انقلاب اسلامی و تشریح توطئه‌هایی که علیه مردم ایران انجام می‌گرفت، به دفاع مقدس اشاره کرد و گفت: همراهی همه‌ی اقشار مردم با انقلاب، دشمنان را در رسیدن به اهداف نا کام گذاشت و همین مردم پس از هشت سال جنگ، آستین همت را برای ساختن ویرانی‌ها و عقب ماندگی‌های تاریخی بالا زدند.

وی تحریم را یکی از توطئه‌های همیشگی دشمنان علیه انقلاب اسلامی خواند و با اشاره به آثار مثبت و منفی آن در اقتصاد کشور و عوامل تشدید آن در دوره‌هایی از تاریخ انقلاب اسلامی، گفت: در دوره‌ای که مردم ایران، تفکر اعتدال و گفتمان تعامل سازنده با جهان را برای مسئولیت اجرایی برگزیده‌اند، کشور به سوی عقلانیت سیاسی و منطق دیپلماتیک پیش رفت و شاهدید که جلوی افزایش تحریم‌ها گرفته شد، اما این به مذاق بعضی‌ها خوش نمی‌آید.

هاشمی رفسنجانی، با اشاره به ادعاهای مخالفان برجام و توافقات هسته‌ای ایران با کشورهای ۱+۵ در داخل کشور و همچنین در جامعه‌ی آمریکا، گفت: مخالفان برجام دلیل قانع کننده‌ای برای مخالفت‌ها ارائه نمی‌کنند، در حالی که بیشترین استفاده را در این شرایط رژیم صهیونیستی می‌برد.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، در بخش دیگری از سخنان خویش با اشاره به سوابق وفاداری مردم رفسنجان و بخش‌ها و روستاهای اطراف به اسلام و امام خمینی(ره)، مخصوصاً در زمان مبارزات، گفت: ثبت طومار مردم رفسنجان برای مرجعیت تقلید امام خمینی(ره) و امضای آن با خون، یکی از اسناد ماندگار در تاریخ معاصر ایران است.

وی افزود: در سال‌های پس از پیروزی انقلاب اسلامی نیز مردم آن خطه در همه‌ی مسایل مربوط به جامعه‌ی ایران، به ویژه دفاع مقدس حضور داشتند که شهدای فراوان، گواهی بر ثبات قدم آنان است.

در آغاز این دیدار، حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی، امام جمعه بهرمان ـ مهدی نوذری، رئیس شورای شهر بهرمان ـ احمد انارکی محمدی ، منتخب مردم شهرستان‌های رفسنجان، انار و بهرمان در مجلس شورای اسلامی، با تأکید بر  وفاداری مردم رفسنجان و شهرهای جلگه‌ی نوق به اسلام و انقلاب، به بیان مشکلات اقتصادی، بحران آب، نا مناسب بودن جاده‌های دسترسی و انتظارات مردم از مسؤولین نظام پرداختند و آقای محمد عباسیان (شاعر)، به قرائت چند شعر با موضوعات اجتماعی پرداخت.

 

۰۶:۵۸:۱۴«مجتهد»: بن نایف معتاد است

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری فارس، «مجتهد»، فعال توئیتری معروف عربستان که به افشای اخبار مربوط به خاندان آل سعود معروف است، دست به افشاگری جدیدی زده است و در آن ابراز داشته که بزرگترین تجار مواد مخدر کسانی هستند که در خاندان آل سعود نفوذ دارند.

وی افزود: محمد بن نایف ولیعهد عربستان سعودی اعتیاد به مواد مخدر دارد و بارها در اروپا تحت معالجه قرار گرفته است.

مجتهد گفته که «آنچه در خصوص کشف و ضبط مواد مخدر در عربستان اعلام می‌شود، کمتر از ده درصد مقدار واقعی مواد مخدر است که وارد کشور و توزیع می‌شود، زیرا بیشتر تجار مواد مخدر در عربستان در وارد و توزیع کردن مواد مخدر دارای مصونیت هستند.»

شبکه المنار گزارش داد که افشاگری مجتهد درباره مواد مخدر در پی بازداشت “الرائد ترکی” یکی از افسران ستاد مبارزه با مواد مخدر عربستان صورت گرفته است.

مجتهد می‌گوید که «الرائد ترکی از وجود مافیای مواد مخدر که منظورش مقامات بلندپایه وزارت کشور و نزدیک به محمد بن نایف بوده است، سخن گفته است.»

افشاگر معروف عربستان در صفحه توئیتر خود نوشت: بن نایف از فعالیت این افراد و برخی دیگر درباره استفاده از نفوذشان برای قاچاق و توزیع مواد مخدر اطلاعی ندارد.

وی افزود: بن نایف به طور ویژه دو بار در زمانی که پدرش در قید حیات بود، در اروپا تحت درمان قرار گرفت اما مجددا به اعتیاد روی آورد.

۰۶:۵۰:۵۵ به نظر بازار سختی را داریم

۰۶:۵۰:۴۴ سلام  صبح  شما  عزیزان  بخیر و شادی

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم