در حاشیه بازار …

در حاشیه بازار ...

میلاد خاندوزی
اردیبهشت ۲۰, ۱۳۹۵
مشاهده خلاصه هوش مصنوعی

خبر

در حاشیه  بازار  …

تحلیل خبر

بتا سهم – ۶:۱۱  خبر تایید اما از منابع موثق از دیروز در برخی سایت ها  می چرخید  که  سرافراز برکنار شد و سه شنبه رییس جدید یعنی آقای علی عسکری معرفی می شوند.  تغییرات در صدا و سیما نیز مهم  است  .

در خبرهای سوریه  وزرای گروه حمایت از سوریه پایان اردیبهشت در وین گردهم می‌آیند

شهر وین اتریش روزهای هفدهم و هجدهم ماه می (۲۸ و ۲۹ اردیبهشت) میزبان وزرای خارجه ۲۰ کشور از جمله اعضای دائم شورای امنیت و ایران خواهد بود قرار است در این نشست درباره تحولات بزرگ جهانی به ویژه وقایع سوریه و لیبی در هتل «ایمپریال» یا در هتل «کوبورگ» گفت‌وگو شود

منتخب مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه اولویت‌های مجلس دهم رسیدگی به معیشت مردم، اشتغال و رونق اقتصادی است، مطرح کرد: اکنون از نظر اقتصادی وضعیت نگران کننده‌ای در جامعه وجود دارد به همین علت مبارزه با فسادهای اقتصادی در دستور کار مجلس قرار می‌گیرد.وی از نام‌گذاری سال جاری با عنوان «اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل» توسط رهبر انقلاب اسلامی یاد کرد و گفت: امیدواریم با استفاده از رهنمود مراجع تقلید و عزم جدی برای پیگیری مطالبات رهبری به نتایج مناسبی برسیم.

آیت الله جوادی آملی در دیدار با عارف صحبت های جالبی را داشت که خلاصه ان  این  است

جلوی کالای قاچاق را بگیرید سپس خواهید دید که اشتغال ایجاد می شود و بیکاری از جامعه رخت بر خواهد بست. اگر رهبر علی بن ابیطالب هم باشد وقتی مردم و او کنار هم نیایند شکست قطعی است .«ملتی که جیبش و کیفش خالی است چاپلوس است.» چگونه می خواهید با سفارش اقتصادمقاومتی را عملی کنید؟ قیام یک ملت به داشتن اقتصاد صحیح است.

در خبرهای اقتصادی صحبت های رئیس کل بانک  مرکزی هم  مهم  بود  . امروز ثباتی در اقتصاد و بازارهای پولی و به‌خصوص بازار ارزی ایجاد شده است. رئیس کل بانک مرکزی، شرایط امروز نظام بانکی را شرایط نامناسبی دانست و اظهار داشت: شرایط بانک‌ها به‌حدی است که وضعیت منابع و مصارف درست نیست به‌طوری که نسبت کفایت سرمایه در بانک‌های ما پایین است و طبق استانداردهای بین‌المللی کفایت سرمایه باید ۱۲ درصد باشد.سیف ادامه داد: در نظام بانکی حجم بالایی از دارایی‌های منجمد وجود دارد که این میزان حدود ۱۰۰هزار میلیارد تومان است و ۱۲ درصد از کل سرمایه نظام بانکی را به خود اختصاص داده است.

وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه از ابتدای دولت یازدهم تاکید ما خروج غیرتورمی مسکن از رکود بوده است، گفت: امسال به طور قطع شاهد خروج مسکن از رکود به شکل غیرتورمی خواهیم بود

اطلاعات حاصله از وزارت اقتصاد و شرکت بیمه مرکزی حکایت از آن دارد که کمیته ویژه بازرسی وزارت امور اقتصادی و دارایی براساس دستور موکد علی طیب‌نیا در شرکت بیمه مرکزی مستقر و در حال بررسی حقوق‌ و مزایای پرداختی به مدیران ارشد این شرکت هستند.

براساس این اطلاعات رئیس کل بیمه مرکزی در اقدامی فوری دستور عودت دریافتی ویژه اسفندماه هیئت عامل که مورد مناقشه می‌باشد، تا تعیین تکلیف موضوع را صادر کرده است. همچنین شنیده شده محمد امین و سایر اعضای هیئت عامل امروز حدود ۲۰۰ میلیون تومان که دریافتی ویژه اسفندماه بوده، را به حساب دولت برگردانده‌اند.

در خبرهای اقتصادی چین  کمی امیدوار تر حرکت  می کند  . بزرگ‌ترین واردکننده نفت جهان پس از آمریکا– به‌ تازگی با حجم بالای سفارش‌ پالایشگاه‌های مستقل مواجه شده است.  افزایش تقاضا برای نفت خام، ترافیک سنگینی در بزرگ‌ترین بندرهای این کشور ایجاد کرده است.

زنگنه  گفته است  قراردادهای بزرگ نفتی دیوار تحریم را می‌شکند پذیرفتن سهمیه بندی اوپک توسط ایران در سال های گذشته بزرگترین اشتباه تاریخی در صنعت نفت بود.

در حاشیه بیست و یکمین نمایشگاه بین المللی صنعت نفت، معاون وزیر نفت  گفت  به دلیل تولید بالای مازوت در پالایشگاه های کشور، بیشتر پالایشگاه ها دارای سودآوری کمی هستند که در نظر داریم این فرآیندها را اصلاح کنیم.وی اضافه کرد: بر این اساس قرار است تولید مازوت در پالایشگاه های کشور به زیر ۱۰ درصد کاهش یافته و در مقابل تولید بنزین استاندارد در کشور افزایش یابد.این مقام مسئول با بیان اینکه ۹ پالایشگاه کشور روزانه یک میلیون و ۸۰۰ هزار بشکه نفت را پالایش می کنند، ادامه داد: از اوایل سال آینده با راه اندازی پالایشگاه ستاره خلیج فارس، ایران صادرکننده بنزین خواهد شد.

در خبرهای بازارهای جهانی هم  اغاز کار  نفت  با  رشد ۲% مواجه  شد و امیدوایم  باقی بماند  . ولی بقیه  بازارها  و فلزات  کاهشی بودند  .

در دلار شایعه  دلار تک  نرخی در حوالی ۳۴۰۰  باعث  کاهش نرخ  شده است  ولی به نظر در همین  نقاط تک  نرخی می شود  .

 

 

گروه تحلیل گری بتا سهم

۲۰ اردیبهشت   ۹۵

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم