در حاشیه بازار …

در حاشیه بازار ...

میلاد خاندوزی
دی ۲۶, ۱۳۹۴
مشاهده خلاصه هوش مصنوعی

خبر

در حاشیه بازار …

تحلیل خبر

بتا سهم – ۶:۲۶   ظریف، کری و موگرینی احتمالا امروز در ژنو دیدار می‌کنند.. منبع دیپلماتیک به خبرگزاری فرانسه گفت : همه چیز برای این که ۲۸ کشور عضو اتحادیه اروپا بتوانند هم‌زمان با آمریکا و سازمان ملل رژیم تحریم‌ها علیه ایران را در روز آتی در اجرایی شدن برجام پایان دهند آماده است.یک منبع دیپلماتیک به رویترز گفته است که «تقریبا تمام جزئیات (در مورد گزارش آژانس) حل شده است.»مقر سازمان ملل برای برگزاری مراسمی با حضور وزرای ۱+۵، ظریف و موگرینی در ساعت ۱۴:۳۰ به وقت تهران، آماده می‌شود به گزارش خبرگزاری فرانسه ، انتظار می رود که آژانس بین المللی انرژی اتمی بزودی و احتمالا تا شامگاه جمعه یا در روز شنبه با انتشار گزارشی اجرای تعهدات ایران در چارچوب توافق هسته ای (برجام) را تایید کند. در این حال ، منابع آگاه دیپلماتیک به خبرگزاری فرانسه گفتند که همه چیز آماده است تا اتحادیه اروپا در کنار آمریکا و سازمان ملل با رسیدن «روز اجرا»ی برجام ، بتوانند به نظام تحریم ایران پایان دهند. این منابع گفتند: کشورهای عضو اتحادیه اروپا هم اکنون در حال توافق بر روی متن دستورالعمل لازم هستند و این متن را سپس کشور هلند به عنوان رئیس دوره ای اتحادیه اروپا تایید نهایی خواهد کرد. خبرنگار خبرگزاری فرانسه در وین می‌گوید: احتمال دارد تائید آژانس انرژی اتمی برای اجرای توافق هسته‌ای اواخر امشب یا فردا صبح منتشر شود.

اتحادیه اروپا پیش اعلام کرد که ساعت شمار رسیدن به نقطه لغو تحریم های ایران را روشن کرده است و منتظر بیانیه نهایی سازمان ملل است. خبرگزاری تاس روسیه به نقل از یک منبع آگاه در ژنو نوشته است که مقر سازمان ملل برای برگزاری مراسمی با حضور وزرای ۱+۵، ظریف و موگرینی در ساعت ۱۴:۳۰ به وقت تهران، آماده می‌شود. یک منبع در سازمان انرژی اتمی ایران اعلام کرد وزیر امور خارجه ایران و مسؤول سیاست خارجی اتحادیه اروپا، در ساعات پایانی امشب یا فردا آغاز “روز اجرای” برجام را اعلام خواهند کرد

رئیس دفتر ویژه باراک اوباما در جمع خبرنگاران اعلام کرد که رئیس جمهور آمریکا قصد دارد با استفاده از اختیارات ریاست جمهوری و بدون اتکا به حمایت کنگره این کشور تصمیم های متهورانه‌ای را از طریق فرمان ویژه رئیس جمهوری به اجرا بگذارد.

تغییر تحولات عربستان مهم است . بنیاد امور خلیج فارس مستقر در آمریکا نوشت:سلمان پادشاه عربستان در حال آماده کردن شرایط برای سپردن پادشاهی به فرزندش، محمد است.منابع مورد استناد این موسسه زمان مشخصی برای این اقدام ارائه نکرده‌اند، اما گفته‌اند که این کار طی چند هفته آینده انجام می‌شود. پادشاه عربستان قدرت تکلم خود را از دست داده. – منازعه بر سر جانشینی پادشاهر جدی است . ملک سلمان پادشاه عربستان_سعودی دچارحمله قلبی و دربخش ccu بیمارستان ریاض بستری شد.

در سایر خبرها رییس جمهور چین با دعوت حسن روحانی، برای سفری دو روزه و در صدر هیاتی بلندپایه، دوم بهمن ماه وارد تهران می‌شود. امروز یک خبر بسیار مهم سیاسی هم داریم … نتایج بررسی صلاحیت داوطلبان انتخابات مجلس شورای اسلامی توسط شورای نگهبان تا آخر وقت اداری اعلام می‌شود. این هم یک چالش است …

روحانی هم به ایتالیا و پاریس می رود . سفر رئیس جمهور روحانی و هیأت همراه به کشورهای ایتالیا و فرانسه که به دلیل عملیات تروریستی پاریس به تعویق افتاد، ازپنجم تا هفتم بهمن ماه انجام خواهد شد.

رئیس جمهور کره جنوبی: با توجه به تحولات روز جهان و توافق هسته ای تهران، باید مناسبات با ایران را در عرصه های مختلف گسترش دهیم.وى دستورات ویژه ای را در همین راستا به مسئولان دو وزارتخانه اقتصاد و دارایی صادر کرد.

وبگاه هیل گفته دیوان عالی آمریکا در پرونده مربوط به بانک مرکزی ایران ظاهراً به سمت پذیرش استدلال طرف ایرانی متمایل شده است

صادرات برق جای نفت در دوره سقوط قیمت‌ها/ صادرات برق ۱۰ برابر می‌شود معاون وزیر نیرو با ارائه پیشنهادی خواستار صادرات خدمات فنی برق به جای نفت ارزان شد و گفت: حجم صادرات خدمات فنی و مهندسی صنعت برق در پساتحریم ۱۰ برابر خواهد شد

یک عضو انجمن تولید‌کنندگان فولاد از توقف صادرات محصولات فولادی به امارات و کویت خبر داد و گفت: کل حجم صادرات به این دو کشور کمتر از ۱۰ درصد از صادرات فولاد است.

در خبرهای نفتی سقوط قیمت فت را داریم … در آستانه اجرایی شدن برجام و احتمال افزایش صادرات ایران، بهای نفت خام برنت به زیر بشکه‌ای ۳۰ دلار رسید. این مبلغ پائین‌ترین سطح قیمت در دوازده سال گذشته است. روز گذشته بهای سبد نفتی اوپک به ۲۵ دلار رسید.

ایران این ماه روزانه ۱.۱ میلیون بشکه نفت خام، که این بالاترین میزان در ۹ ماه گذشته است. این رقم در مقایسه با ماه دسامبر ۲۱ درصد بیشتر است. هند، کشورهای اروپا، چین، ژاپن، کره جنوبی، تایوان و ترکیه اصلی‌ترین مقاصد صادرات نفت ایران هستند.. رویترز هم گفته است  ۱۳نفتکش غول پیکر ایران با مخازن پر در سواحل ایران شناور و منتظر لغو تحریمها هستند   در بازارهای جهانی از میان شرکت کنندگان در نظر سنجی فایننشیال تایمز ؛ ۲۴ درصد انتظار دارند فدرال رزرو در سال ۲۰۱۶ میلادی با دو بار افزایش، در مجموع نرخ بهره را به اندازه ۲۵ نقطه پایه افزایش دهد. ۳۹ درصد نیز معتقدند بانک مرکزی آمریکا ۳ بار نرخ بهره را افزایش می دهد و همچنین ۳۰ درصد از شرکت کنندگان معتقدند این امر ۴ دفعه رخ می دهد. به طور کلی پیش بینی میان مدت حاکی از این است که فدرال رزرو در سال ۲۰۱۶ و ۲۰۱۷ میلادی به ترتیب نرخ بهره را ۷۵ نقطه پایه و بیش از ۱۰۰ نقطه پایه افزایش می دهد. فعلاً نفت در محدوده زیر ۳۰ دلار است و مس ۴۳۲۶ و روی ۱۴۵۷ دلار است .

دلار هم به ۳۶۲۰ رسیده است برخی می گویند دلار در یک مقطع یک هفته ای به زیر ۳۵۰۰ میرسد باز می گردد .

گروه تحلیل گری بتا سهم

۲۶ دی   ۹۴

 

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم