اخبار بازار امروز …(بخش دوم)

اخبار بازار امروز ...(بخش دوم)

میلاد خاندوزی
دی ۲۰, ۱۳۹۴
مشاهده خلاصه هوش مصنوعی

 

 

۱۱:۰۷:۱۲ پایان  بخش دوم  ادامه در بخش سوم

۱۰:۵۷:۱۶ پارسان هم کمی مثبت است

۱۰:۵۷:۱۰ کماسه  هم  منفی است

۱۰:۵۰:۴۴  فاراک  به نظر ۲۶۰۰ ۲۷۰۰  ریال  منطقی است  زیر ۲۶۰۰  ریال  برای خرید  و نوسان  مناسب است

۱۰:۵۰:۴۰ شرکت عربستانی “روغن لادن” منتظر تصمیم دولت

۱۰:۴۹:۴۸ پست بانک ایران در دوره ۹ ماهه منتهی به ۹۴/۹/۳۰(حسابرسی نشده) به ازای هرسهم ۱ ریال سود محقق کرده است این در حالیست که در مدت مشابه سال قبل ۲۱۸ ریال زیان ساخته بود.
جمع درآمدهای مشاع ۵۸% رشد داشته و از طرفی سود علی الحساب سپرده های سرمایه گذاری هم ۳۳% افزایش داشته است.
جمع درآمدها ۷۶% رشد داشته و جمع هزینه ها هم با افزایش ۲۲% به مبلغ ۲,۷۶۸ میلیارد ریال رسیده است.

این بانک در گزارش ۹ ماهه پیش بینی سال مالی منتهی به ۱۳۹۴/۱۲/۲۹ را بدون تغییر نسبت به گزارش قبلی به ازای هرسهم ۲ ریال سود اعلام کرده

۱۰:۴۶:۱۵  وپست  گزارش داده است  خبری از سود  بالا  نیست ولی زیان  را  پوشانده است

۱۰:۴۶:۰۰ در گروه  ساختمان  ثاخت  ثشرق ثمسکن  ثباغ  بد نیستند

۱۰:۴۳:۵۰ شاخص ۱۲۱ واحد منفی

۱۰:۴۱:۰۹ فاذر مثبت  شد  فلامی کمی مانده  تا  صف

۱۰:۴۰:۵۹ شنفت  مثبت  است  ونفت هم  رنج های مثبتی را  شاهدیم

۱۰:۴۰:۴۱  جو  پالایشی ها  همچنان  منفی

۱۰:۳۸:۵۱  کنور یک  بار عرضه  شده  بازهم  صف دارد

۱۰:۳۸:۴۳ در بازار شایعاتی مطرح  شده است که  ۲۶ دی، روز اجرای برجام

۱۰:۳۶:۴۴  بازار امروز به  جای مثبت  بودن  پر حجم  باشد  بهتر است

۱۰:۳۳:۳۱ محمد غرضی کاندیدای مجلس خبرگان رد صلاحیت شد .

۱۰:۳۳:۲۶ شهرضایی با تاکید بر اینکه هیچ محصول و مواد اولیه ایی از عربستان وارد نمی شود و عمده موارد مورد نیاز از مالزی ، اوکراین و آرژانتین تامین می شود، خاطر نشان کرد: در شرکت صنعتی بهشهر که دارای ۱۷ هزار سهامدار بوده و ۱۷ درصد سهام آن متعلق به بانک ها و افراد حقوقی است، ۳ هزار ایرانی فعال بوده و فقط ۱۰ نفر غیر ایرانی هستند.

وی با تاکید بر اینکه صنعتی بهشهر و سهامدار عمده آن هیچ وقت و در هیچ موردی ، مواضع سیاسی نداشته و صرفا” اقتصادی هستند ، ادامه داد: با این اوصاف بروز شایعاتی مانند تشکیل کمپین نخریدن و … اثری بر فعالیت های صنعتی بهشهر ندارد و توزیع کنندگان و مصرف کنندگان از یک سال پیش شاهد چنین شایعاتی از سوی رقبا بوده اند.

۱۰:۳۰:۱۷ به اطلاع می رساند، نماد معاملاتی شرکت های سرمایه گذاری گروه توسعه ملی پس از برگزاری مجمع عمومی فوق العاده مبنی بر تصویب افزایش سرمایه،ماشین سازی اراک پس از برگزاری مجمع عمومی عادی سالیانه مبنی بر تقسیم سود نقدی و لیزینگ ایرانیان با توجه به تعدیل پیش بینی درآمد هر سهم سال مالی منتهی به ۱۳۹۴/۱۲/۲۹، بدون محدودیت نوسان قیمت با استفاده از مکانیزم حراج تک قیمتی آماده انجام معامله می باشند. مدیریت بازار

۱۰:۲۸:۵۸  این مثبت  فعلی اگر رقم بخورد  یک  حرکت  خاص است

۱۰:۲۷:۳۴ فاذر خوب برای نوسان  حرکت  می کند

۱۰:۲۶:۴۷ مدیرعامل صنعتی بهشهر با اعلام اینکه صافولا سهامدار عمده و عربی این شرکت بورسی در ایران فعال خواهد بود،گفت:برخی رقبای شناسایی شده اقدام به شایعه پراکنی با هدف کاهش سهم ۳۵ درصدی “غبشهر” دربازار مصرف می کنند.

محمود شهرضایی در گفت و گو با پایگاه خبری بورس پرس، درباره مسائل پیش آمده و مرتبط با سهامدار عمده و عربستانی شرکت صنعتی بهشهر یعنی صافولاد (که به طور مستقیم ۷۲ درصد سهام این شرکت بورسی را دارد) و شایعاتی مبنی بر کناره گیری این مالک و تشکیل کمپین نخریدن محصولات شرکت صنعتی بهشهر اظهار داشت: برخی رقبای شناسایی شده اقدام به شایعه پراکنی در بازار مصرف می کنند.

۱۰:۲۶:۳۲ کارگزاران محترم عضو فرابورس، به اطلاع می رساند؛ نماد معاملاتی شرکت بهمن لیزینگ (ولبهمن۱)، جهت برگزاری مجمع عمومی فوق العاده صاحبان سهام در روز سه شنبه مورخ ۲۲/۱۰/۱۳۹۴، در پایان معاملات امروز یکشنبه مورخ ۲۰/۱۰/۱۳۹۴ متوقف می گردد. مدیریت عملیات بازار واعضای فرابورس ایران

۱۰:۲۶:۲۸ به اطلاع می رساند، در پایان معاملات امروز نماد معاملاتی شرکتهای قندهکمتان،لامیران،سرمایه گذاری صندوق بازنشستگی،توسعه شهری توس گستر جهت برگزاری مجمع عمومی عادی سالیانه به منظور تصویب صورتهای مالی،شرکت تامین ماسه ریخته گری جهت برگزاری مجمع عمومی فوق العاده به منظور تصمیم گیری در خصوص افزایش سرمایه،متوقف خواهند شد.مدیریت بازار

۱۰:۲۵:۵۵ همین  که  شدت  منفی اش بالا  نیست  رویداد خوبی است

۱۰:۲۵:۴۵ بازار رفته  رفته در حال  بهتر شدن است ولی هنوز فاصله دارد

۱۰:۲۵:۲۷ ببخشید  از کم  کاری در این  دقایق از این  لحظه  با  توان  بیشتر در خدمت  شما  هستیم

۱۰:۱۷:۳۵ فلوله صف خرید شد

۱۰:۰۷:۳۳ وپست در ۹ ماهه سود خود را ۲ ریال اعلام کرده است

۰۹:۵۱:۰۴ اذراب بد جوری در محدوده قیمت های قبلی خود یعنی ۳۷۰ تومان گیر کرده است عبور قیمت فعلا کمی زمان بر شده است

۰۹:۴۹:۳۰ اکثر تحلیلگران منفی شدن بازار را به عرضه های حقوقی ها نسبت می دهند حقوقی ها به دلیل نیاز مبرم به نقدینگی از هر فرصتی برای فروش استفاده می کنند

۰۹:۴۷:۱۹ نوسانات مثبت کنور امروز هم ادامه داشت سهم رشد خوبی را در کوتاه مدت داشته است

۰۹:۴۴:۴۷ با اشباع شدن سهم های سفته بازان وضعیت بازار منفی تر شده است

۰۹:۳۱:۳۸ سایپا به ۱۰۰ تومان بار دیگر نزدیک شد باید دید ایا توان ماندن در رنج ۱۰۰ تومان را خواهد داشت که بعید به نظر می رسد

۰۹:۳۰:۲۰ درود تک ستاره مثبت گروه سیمان

۰۹:۲۸:۰۱ شاخص با معاملات کمتر از ۲۰ میلیارد تومان ۶۷ واحد کاهش داشته است

۰۹:۲۶:۵۵ بسوئیچ هم مثبت است

۰۹:۲۶:۳۸ حفاری منفی

۰۹:۱۶:۵۰ محدوده ۱۳۰ الی ۱۳۵ تومان برای ثشرق حساس است احتمالا این رنج سهم به تعادل اصلی می رسد

۰۹:۱۵:۲۴ ثشرق امروز نیز مثبت اغاز کرده است

۰۹:۱۳:۵۶ صف خرید مرقام با عرضه اش نشان داد فعلا توان رشد بیشتر را ندارد

۰۹:۱۱:۲۳ گروه خودرو با کاهش کار خود را اغاز کرده است

۰۹:۰۰:۴۴تعدیل منفی عملیاتی شازند کمی نگران کننده است

۰۸:۴۷:۳۴ صف خرید مرقام در حال کاهش است فعلا ۸ میل

۰۸:۴۳:۳۴ شاراک سود حود را به ۱۵۹ تومان رسانده است

۰۸:۳۲:۱۲ فضای بازار به نظر منفی اغاز می کند  باید دید  برای راند  دوم  صعود  اماده می شود  یا  روند نزولی را در پیش میگیرد

۰۸:۳۲:۰۸ رایزنی میان مقام های کاخ سفید با مدیران شرکت های بزرگ اینترنتی دنیا در شهر سن خوزه کالیفرنیا برگزار شد.
این رایزنی ها مدیران ابرشرکت هایی چون گوگل، اپل، مایکروسافت، فیسبوک و توییتر و مدیران ارشد دولت آمریکا حضور دارند و قرار است نتیجه آن راهکاری برای مقابله با تبلیغات مجازی گروه های افراط گرایی چون داعش باشد

۰۸:۳۱:۱۷ فرابورس شتوکا  هرمز زاگرس صف خرید

۰۸:۳۰:۴۶ صفوف خرید قزوین  مرقام  کرازی کچینی دوباره  سهم های کوجک

۰۸:۳۰:۳۹ بلوک دیروز حفاری کد  به  کد  بود

۰۸:۳۰:۲۲  مدبران  در ترکیب غبشهر

۰۸:۳۰:۰۶ به نظر گزارش شازند  کمی ناامید  کننده  بود  این شرایط

۰۸:۲۹:۳۱ کماسه  مجمع  فوق العاده می رود

۰۸:۲۹:۲۰ فلامی و صندوق امروز بسته می شوند  برای مجمع

۰۸:۲۶:۳۶ «کربی » سخنگوی وزارت خارجه آمریکادر بیانیه خود گفته است که کاخ سفید «بسیار سخت در تلاش است تا شهروندانمان را به خانه بازگردانیم و باز هم از ایران می‌خواهیم که آن‌ها را آزاد کند.»

۰۸:۲۲:۲۹ قشرین: این شرکت با سرمایه ۵ میلیارد تومانی در دوره ۱۲ ماهه منتهی به شهریور ۹۴، ۱۴۹۱ ریال زیان ساخته در حالی که در دوره مشابه سال گذشته ۱۲۴ ریال سود ساخته بود.

۰۸:۲۱:۳۷ نیویورک تایمز: بدلیل تنش های اخیر میان کره جنوبی و کره شمالی، آمریکا بمب افکن های B52 را برفراز آسمان کره جنوبی به پرواز در آورد.

۰۸:۰۸:۱۷ بکاب با  تعدیل مثبت  مواجه  شده و متوقف شد

۰۷:۵۵:۳۳ برخی منابع دیپلماتیک می گویند روز اجرای برجام هفته آینده فرا خواهد رسید. این تخمین ناشی از این حقیقت است که ایران تمامی تعهدات فنی خود در چارچوب برجام را به پایان رسانده است

۰۷:۳۵:۲۹ بعید است  شازند  امروز باز شود

۰۷:۳۴:۴۴ نرخ تورم ونزوئلا به ۲۷۰ درصد رسید
براساس تازه ترین گزارش بانک مرکزی ونزوئلا، نرخ تورم این کشور به ۲۷۰ درصد رسیده است که در تاریخ این کشور بی‌سابقه گزارش می‌شود.

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از پایگاه خبری «الجزیره»، «نیکلاس مادورو» رئیس جمهور ونزوئلا گفت: با سقوط قیمت نفت به ۳۳ دلار به ازای هر بشکه، اقتصاد این کشور در وضعیت اضطراری قرار گرفته است.

در همین حال، کارشناسان اقتصادی بر این باور هستند که اقتصاد ونزوئلا نیاز به نفت ۱۱۱ دلار در هر بشکه دارد تا به نقطه سر به سر برسد.

۰۷:۳۳:۵۸ سوریه با شرکت در مذاکرات صلح ژنو موافقت کرد/میزان

۰۷:۳۳:۳۴ نفت ما نوشت:
عربستان با علم به اینکه در ماه آینده تحریم ها علیه ایران برداشته می شود و ایران برای افزایش فروش نفت خود به سراغ بازار های از دست رفته می رود، اعلام کرده در ماه فوریه نفت را به کشورهای اروپایی با ۶۰ سنت تخفیف خواهد فروخت.

۰۷:۳۳:۲۲ مشاور عالی رییس جمهور: بابک زنجانی همه را به بازی گرفته

۰۷:۲۹:۴۵ عمان میزبان بازی‌های ایران و عربستان شد

۰۷:۲۹:۳۸ گروه خودرو: ایران‌خودرو و پژو در حالی تا چندی دیگر قراردادی را امضا و فصل جدیدی را در شراکت شان آغاز خواهند کرد که به اعتقاد برخی منتقدان، این شرکت فرانسوی نمی‌تواند شریک خوبی برای خودروسازی کشور باشد و باید به سراغ گزینه‌های دیگر رفت. در باب این نظر منتقدان، یک نکته بسیار مهم وجود دارد که دقت در آن تا حد زیادی می‌تواند از شدت انتقادات نسبت به پیوند دوباره ایران‌خودرو و پژو بکاهد. منتقدان وقتی صحبت از پژو به میان می‌آورند، به‌نوعی منظورشان پژوی دهه ۶۰ است، همان که بیش از دو دهه فقط به فروش خودرو در بازار ایران فکر می‌کرد و هیچ‌گاه هم حاضر به سرمایه‌گذاری در «جاده مخصوص» نشد. بدون شک اگر ملاک را پژوی دهه ۶۰ قرار بدهیم، حق کاملا با منتقدان است؛ زیرا تکرار رفتار گذشته این خودروساز فرانسوی در ایران، نه کمکی به خودروسازی کشور خواهد کرد و نه رضایت مشتریان را در پی خواهد داشت. این در شرایطی است که با توجه به مواضع مقامات ایرانی و فرانسوی، نه ایران‌خودرو، ایران‌خودرو دهه ۶۰ است و نه پژو، پژوی آن دهه. اگر نگاهی به جزئیات قرارداد ایران‌خودرو و پژو بیندازیم، متوجه می‌شویم بند بند آن با گذشته تفاوت داشته و دو طرف با رویکردی جدید و بسیار متفاوت از قبل، همکاری دو جانبه‌شان را آغاز خواهند کرد. تشکیل شرکتی مشترک با سهم برابر، آغاز تولید با ساخت داخل مناسب و الزام صادرات محصولات تولیدی پژو در ایران، از جمله نکاتی است که به شرط اجرا می‌توانند اثر مثبتی روی خودروسازی کشور بگذارند. به‌نظر می‌رسد با توجه به تغییر رویکرد پژو در قبال خودروسازی ایران، می‌توان دوباره به این خودروساز فرانسوی اعتماد کرد.

۰۷:۲۵:۱۲ دبیر انجمن صنفی کارفرمایان صنعت سیمان از توقف یک محموله سیمان سفید به مقصد عربستان در پی قطع روابط دو کشور خبر داد.

۰۷:۱۱:۴۹ یک  خبر جالب : مبارزه با ارتشاء و سوء استفاده از اموال بیت‏ المال از دیگر محورهایی بود که معاون مبارزه با مفاسد کلان اقتصادی وزارت اطلاعات در ادامه نشست خود با خبرنگاران به آن پرداخت و گفت: همزمان با عرضه سهام شرکت فولاد هرمزگان در بازار فرابورس، متاسفانه تعدادی از مدیران ذی نفوذ یکی دیگر از شرکت های فولاد که به اطلاعات پنهانی شرکت در حال عرضه دسترسی داشته‌اند اقدام به خرید سهام فولاد هرمزگان با منابع تنخواهی که در اختیارشان بود نمودند، نامبردگان سپس با فروش مجدد سهام، اقدام به تحصیل مبالغ بالایی سود به نفع خود نمودند. در بررسی‌های کارشناسی مشخص شد طی چند روز پس از عرضه سهام شرکت فوق در تابلوی فرابورس، این افراد با برداشت غیر قانونی مبلغ یکصد و شصت میلیارد ریال از حساب آن شرکت، مبادرت به خرید سهام فولاد هرمزگان نمودند که از این محل طی مدت چند روز حدود ده میلیارد ریال سود عایدشان شده است. با اطلاع رسانی سریع و به موقع از سوی این معاونت و با حکم مرجع قضایی این افراد توسط اداره‌کل‌اطلاعات‌استان‌اصفهان دستگیر شدند.

۰۶:۵۹:۵۰  سود  شازند  نکات  نگران  کننده ای دارد … سود عملیاتی که  ۴۵۰ میلیارد پیش بینی شده  بود  به  ۲۹۶ میلیارد تومان  کاهش داشته است  . در واقع  شرکت  با  سود  غیر عملیاتی تعدیل منفی خود را  جبران  کرده است

۰۶:۵۷:۴۱ سود  شازند  ۱۵۸۹ ریال  اعلام  شده است  از ان  چه  بازار انتظارش را  داشت  کمتر است

۰۶:۵۷:۳۱ شازند  پیش بینی درامد  داد

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم