در حاشیه بازار …

در حاشیه بازار ...

میلاد خاندوزی
شهریور ۱۶, ۱۳۹۴
مشاهده خلاصه هوش مصنوعی

خبر

در حاشیه  بازار …

تحلیل خبر

بتا سهم – ۴:۳۰     خبرهای سیاسی خاصی در بازار نیست  جز این که منتظر ۴۱ سناتور هستیم  … در سوی دیگر برجام  در مجلس چالشی شده است  . جلسه با حضور آقایان عراقچی، تخت روانچی، قشقاوی از وزارت امور خارجه تشکیل شد که ریاست جلسه بر عهده آقای زاکانی و با حضور کلیه اعضا بود.عراقچی تصویب برجام در مجلس را به صلاح ندانستوی اظهار داشت: پس از توضیحات اولیه، عراقچی وارد بحث شد و با تاکید بر بیانات رهبر معظم انقلاب در دیدار نمایندگان مجلس خبرگان با معظم له، تعبیر خودش را از بیانات حضرت آقا بیان کرد و باز هم به عنوان نظر کارشناسی تصویب برجام در مجلس را صلاح ندانست.
نقوی حسینی افزود: عراقچی در ادامه به نقش مجلس اشاره کرد و گفت بر این باور است که مجلس به برجام اگر به عنوان یک معاهده نگاه نکند، نقش قوی تری را ایفا خواهد کرد چون وقتی که معاهده سند و به تصویب مجلس برسد، قانون می شود و خودمان به دست خودمان ملزوم کرده ایم.
وی ادامه داد: وی در ارتباط با ابعاد حقوقی قطعنامه و برجام توضیح داد که شورای امنیت فعالیت هسته ای جمهوری اسلامی را تحت فصل هفتم منشور ملل متحد قرار داده بود.

در سوی دیگر کالین پاول، وزیر خارجه پیشین آمریکا و یک نماینده کنگره از توافق هسته‌ای ایران حمایت کردند

روزنامه فایننشال تایمز نوشت: حسن روحانی در دوران ریاست جمهوری خود سرمایه گذاری در بخش بهداشت و درمان را در اولویت های کاری خود قرار داده است.
به گزارش «انتخاب»، این روزنامه آورده است: حسن روحانی، رئیس جمهور میانه رو ایران از سال ۲۰۱۳ که بر مسند ریاست جمهوری نشست سرمایه گذاری در بخش بهداشت و درمان را در اولویت کارهای خود قرار داد. پیش از آن، بیش از ده میلیون نفر در ایران بیمه درمانی نداشتند و با هزینه های هنگفتی مواجه بودند. اما اکنون اگر نام خود را در سازمان بیمه سلامت ایران که یک نهاد دولتی است ثبت کنند، می توانند کمتر از ده درصد هزینه بیمارستان های دولتی را بپردازند. این بیمه هزینه درمان های سرپایی و دارو را نیز پوشش می دهد.در دوران ریاست جمهوری روحانی، در بیمارستان های دولتی بیشتر سرمایه گذاری شده و پزشکان تشویق شده اند در مناطق محروم فعالیت کنند. بودجه بهداشت و درمان به ۶۸ هزار میلیارد ریال رسید که بخشی از آن با کاهش یارانه های انرژی تامین شده است.
بر اساس یک نظرسنجی رسمی، هفتاد درصد از ایرانی ها از سیاست بهداشت و درمان روحانی یا «روحانی کِر» رضایت دارند. به نظر می رسد این طرح که یک برنامه محبوب جهانی است در انتخابات ریاست جمهوری سال ۲۰۱۷ به پیروزی روحانی کمک کند.

در خبرهای اقتصادی یک  نکته  جالب این که وزیر دارایی عربستان یکشنبه اعلام کرد این کشور به زودی هزینه های « اضافی » خود را حذف خواهد داد و اوراق قرضه بیشتری را برای تحکیم بودجه این کشور که به سبب کاهش شدید قیمت های نفت به شدت زیان دیده است ،‌ منتشر خواهد کرد.

ابراهیم العاصف در گفتگو با شبکه سی ان بی سی ( شبکه ماهواره ای مستقر در دبی ) گفت :« ما برای مقابله با کاهش قیمت های نفت که عربستان سعودی نخستین صادر کننده جهانی آن است ، تلاش خواهیم کرد هزینه های اضافی را حذف کنیم .»

عاصف گفت :« برخی از طرح هایی که چند سال پیش تصویب شده ،‌هنوز اجرایی نشده است . این طرح ها ممکن است با تاخیر همراه شود.»

وی در عین حال بر حفظ طرح های مرتبط با آموزش ،‌بخش بهداشت و تاسیسات زیربنایی باتوجه به اهمیت این طرح ها برای رشد و بخش خصوصی تاکید کرد .

عاصف اعلام کرد دولت عربستان همچنین بیش از این اوراق قرضه و سکوک ( اوراقی مطابق با قوانین اسلامی که بهره های بانکی را ممنوع می کند)‌ برای تامین کسری بودجه منتشر خواهد کرد.

بنابراعلام صندوق بین المللی پول ، کسری بودجه عربستان قرار است امسال به رقم بی سابقه ۱۳۰ میلیارد دلار برسد.وزیر دارایی عربستان گفت :« ریاض پیش از این اوراق قرضه ای به ارزش پایین تر از ۱۰۰ میلیارد ریال (‌۲۷ میلیارد دلار ) صادر کرده است .»

.ظاهرا وزیر صنعت نامه نوشته به معاون اول و درخواست کرده محصولات پتروشیمی بجای بورس کالا در بازار ازاد عرضه شود  روح الله میرصانعی در گفتگو با مهر افزود: با خروج محصولات پتروشیمی از بورس کالا، دولت باید هزینه های به مراتب بیشتری را برای کنترل بازار بپردازد چراکه باز هم شاهد اختلاف قیمت اعلامی از سوی دولت و قیمت های بازار خواهیم بود که همین اختلاف قیمت، رانت و فساد را در بازار گسترش می دهد. در اینجا شدیدترین اهرم های نظارتی هم به دلیل وجود اختلاف قیمت اثر گذار نخواهد بود و عده ای با شیوه های مختلفی از رانت در بازار برخوردار می شوند.

اما  یک  خبر جالب دیگر را نیز داشتیم  که در معاملات مردادماه امسال، ۱۷۰ هزار و ۸۲۳ کد حداقل یک خرید یا فروش ( ۶۸ هزار و ۱۸۵ کد حداقل یک خرید و ۱۰۲ هزار و ۶۳۸ کد حداقل یک فروش) را در بازار انجام دادندخرین آمار سرمایه‌گذاران بورسی کشور با تعاریف بورس‌های بین‌المللی ۲۰ هزار نفر است، به عبارتی معاون نظارت بر نهادهای مالی سازمان بورس و اوراق بهادار با بیان اینکه بر اساس تعاریف بین‌المللی سرمایه‌گذاران فعال بورسی به افرادی گفته می‌شود که در طول سال حداقل ۲۵۰ بار معامله کرده باشند، درباره تعداد سرمایه‌گذاران واقعی بورسی می‌گوید: هم اکنون ۲۰ هزار معامله‌گر در بورس تهران به طور میانگین روزانه یکبار خرید و فروش می‌کنند که این عدد برای کشور ترکیه ۲۷ هزار نفر است و در تعاریف بین‌المللی به معامله‌گرانی با این شرایط معامله‌گر فعال و حرفه‌ای بازار گفته می‌شود.

 

و حالا  دلار که در نرخ  دلار ما در دلار ازاد  در ۳۴۳۰  و در دولتی در ۲۹۹۵ تومان  است . به نظر هر دو  امروز صعودی باشد  .

در بازارهای جهانی کمی زود  است ولی نفت  مثبت  اغاز کرد و  مس هم  صعودی بود .

 

گروه تحلیل گری بتا سهم

۱۶ شهریور  ۹۴

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم