در روزهایی که می توان …

در روزهایی که می توان ...

میلاد خاندوزی
شهریور ۱۵, ۱۳۹۴
مشاهده خلاصه هوش مصنوعی

خبر

در روزهایی که  می توان  …

تحلیل خبر

بتا سهم – ۴:۲۰  امروز بازار را در حالی اغاز می کنیم  که  باید  بازهم  به خبرها  تکیه  کرد  . در خبرهای سیاسی جو مثبت کمی فروکش کرده و حالا  شایعه  کردند  نرخ  سود کم می شود که  کمی بعید است  . اگر این  اتفاق رخ دهد  یک  اتفاق بسیار خاص برای بازار است ولی بسیار بعید است  . در خبرهای سیاسی هم  دو داستان  روبروی هم قرار گرفتند  یکی فیلی باستر شدن و ۴۱ رای شدن  دموکرات ها و دیگری زمزمه هایی از اضافه  شدن  برخی بند ها  به  برجام  توسط مجلس است که البته  بعید  خواهد بود  .

در مجموع  فضای بازار امروز با  ان  شدت  مثبت  دیروز اغاز نمی کند ولی هر منفی را می خرد و این  نکته خوبی است . به نظر در فضای بازار امروز شاخص بازهم  مثبت  است ولی نه  با  شدت  قبل شراط برای رشد در برخی گروه ها  نظیر سیمان  بانک  فراهم می شود ولی در مجموع تحول خیلی خاصی نداریم  . قرار بود  از اتحادیه اروپا نیز خبرهایی برسد  که  خبری نشد  .

در مجموع  بازار مثبتی داریم ولی نه  به  شدت دیروز …

 

 

 

گروه تحلیل گری بتا سهم

۱۵ شهریور  ۹۴

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم