اخبار بازار امروز …(بخش سوم)

اخبار بازار امروز ...(بخش سوم)

میلاد خاندوزی
شهریور ۱۰, ۱۳۹۴
مشاهده خلاصه هوش مصنوعی

 

 

۱۲:۳۱:۱۲  بازار تمام  شد  شاخص مثبت  بود  حجم ها هم  کمی بهتر شد  بازار یک  بالیای زد ولی به نظر خیلی نمی توان  اعتماد کرد  شاید خبرهای بهتری برسد  بازار فردا  بهتر هم  باشد

۱۲:۳۱:۰۴ پاسارگاد محدوده  ۳۰۰۰

۱۲:۲۹:۵۶ بانک و خودرو هم خوب بالا  امدند

۱۲:۲۷:۰۹ رنج های خوب در این دقایق در پالایشی ها

۱۲:۲۶:۴۹  جنب و جوش بازار بیشتر شده است

۱۲:۲۶:۰۳ بیمه اسیا هم  رشد کرد

۱۲:۲۳:۲۱ بیمه کوثر راهم خوب میخرند

۱۲:۲۱:۵۶ رنج های مثبت در وتوصا

۱۲:۲۱:۰۲  جنب و جوش بازار کمی بیشتر شد

۱۲:۲۰:۵۹ بیمه دانا صف خرید

۱۲:۲۰:۰۷ وسپه هم  امروز مثبت  شد

۱۲:۱۸:۴۸ بلوک جایجایی روی پالایش نفت  اصفهان

۱۲:۱۷:۲۰ خبر اخیر نفتی روی پالایشی ها اثر مثبت  داشت  به  بازار هم  کمک کرد

۱۲:۱۰:۲۶ دلار به  ۳۴۳۰  تومان  رسید

۱۲:۱۰:۲۲ اضافه شدن دو حقوقی جدید به سهم وبیمه :
بعد از سرمایه گذاری آتیه دماوند، سرمایه گذاری کارکنان مپنا با ۸ میلیون سهم تازه وارد سهامداران شده است .

۱۲:۰۷:۴۱ خبر بدی برای بازار نیست

۱۲:۰۷:۳۶ در این رابطه یک مقام مسئول در پالایشگاه اصفهان با اشاره به اصلاح گزارش سه ماه اول این شرکت به بورس پرس گفت: طی چند روز گذشته شرکت ملی پالایش و پخش اطلاعیه ایی داده که طی آن قیمت فروش نفت خام برای شهریور را یک دلار کاهش داده است.

وی ادامه داد : به همین دلیل با ارسال گزارش عملکرد سه ماه جدید و اصلاح شده ایی ، پوشش ۱۷ درصدی و ۷۲ ریالی سود ۴۲ تومانی هر سهم پالایشگاه اصفهان ( با سرمایه دو هزار میلیارد تومانی) در سه ماه اول سال به ۹۳ ریال معادل ۲۲ درصد افزایش یافت.

این مقام مسئول با اعلام مثبت بودن این تصمیم جدید مسئولان وزارت نفت ، خاطر نشان کرد: در حالی قیمت فروش فراوردهای نفتی پالایشگاه اصفهان تغییری نکرده که امیدواریم این گونه تصمیم ها و سیاست های واقع بینانه ادامه دار باشد تا با رفع ابهامات پالایشگاه ها ، سهامداران هم با افق روشن تری مواجه و تصمیم گیری کنند .

همچنین یک مدیر در پالایشگاه بندرعباس هم با تایید تصمیم جدید وزارت نفت ، به افزایش فشارهای سهامداران در ماه های اخیر اشاره کرد و به بورس پرس گفت: در پی اعتراض سهامداران این شرکت در مجمع و تعیین تکالیف مهم برای هیات مدیره پالایشگاه بندرعباس، مسئولان وزارت نفت متوجه شدند این شرکت ها با چالش ها و مشکلاتی گیربانگیرند که در صورت پایدار بودن آنها شاهد ورشستگی پالایشگاه ها خواهند شد.

وی ادامه داد: به همین دلیل طی اعلامیه قیمت فروش نفت خام به پالایشگاه بندرعباس برای تحویل در ماه شهریور ماه با نیم دلار کاهش از ۵۱٫۵ به ۵۱ دلار رسیده است. این تصمیم برای سایر پالایشگاه ها هم گرفته شده و قیمت فروش نفت خام آنها نیز یک دلار کاهش یافته است.

وی با اعلام اثر مثبت این تصمیم در آینده پالایشگاه ها خاطر نشان کرد: اگر قیمت های جدید و واقعی و بر اساس فوب خلیج فارس برای ماه های آینده هم تکرار شود می توان شاهد بهبود سودآوری پالایشگاه ها بود. اما واقعیت این است که ما و سهامداران نمی دانیم این رویه تا چه وقت ادامه خواهد داشت.

به گفته وی درحالی قیمت فروش نفت ایران به کشورها حدود ۵۰ دلار است که قیمت دریافتی پالایشگاه ها حدود بین ۵۱ تا ۵۲ دلار بوده که موجب کاهش سود و اعلام زیان شده است.

۱۲:۰۷:۲۴ فوری :  کاهش ۱ دلاری در قیمت  بهای تمام  شده  پالایشی ها

۱۲:۰۶:۲۶ درحالی طی ماه های اخیر ۶ پالایشگاه حاضر در بورس و فرابورس و سهامداران آن با ادامه مشکلات و ابهامات دست و پنچه نرم کرده و شاهد کاهش شدید سودآوری و اعلام زیان شده اند که از قرار معلوم وزارت نفت تصمیم جدید اما مقطعی را برای این گروه گرفته که  در صورت تداوم می تواند به حل مشکلات این گروه کمک شایانی کند .

۱۲:۰۶:۰۱ شرکت سرمایه¬گذاری خوارزمی سرمایه خود را از ‎۱۰٫۰۰۰٫۰۰۰ میلیون ریال به ‎۱۲٫۵۰۰٫۰۰۰ میلیون ریال را  ثبت  کرد

۱۲:۰۵:۴۸ کهمدا  با حجم کم  ولی مثبت

۱۲:۰۴:۱۰ رییس کل بانک مرکزی:سکه‎های جدید وارد بازار نمی‎شوند هشدار سیف به صراف‎ها: با دستورالعمل منطبق شوید
تداوم کاهش ملایم رشد نقدینگی

۱۲:۰۰:۱۴ کربن و پترول را  زیر نظر داشته  باشید  ممکن است  تحولاتی در سهم  رخ  دهد

۱۲:۰۰:۰۵ وتوصار را هم  به  سمت  بالا  می خرند

۱۱:۵۷:۴۴ ۱۷۶  ریال  سود  اعلام  کرده  که  سود قبلی را  که  تا ۲۰۵  ریال  تعدیل شده  بود  بازهم  تعدیل منفی زده است

۱۱:۵۶:۴۸ گزارش ومعادن  روی کدال  است

۱۱:۴۹:۰۵  گفته می شود  روی کماسه  ممکن است تحرکاتی رخ  دهد

۱۱:۴۷:۵۸  قیمت های زیر ۷۰۰۰  ریال  برای گروه دارویی سبحان  بد نیست

۱۱:۴۷:۵۱ کاذر هم  کمی مثبت  است

۱۱:۳۶:۴۶  تاید  واتر معاملات  عجیبی دارد  دو روز پر حجم در مثبت  چند روز منفی

۱۱:۳۶:۴۲ وزیر امور اقتصادی و دارایی گفت: حرکت بانک‌ها به سمت عقود مشارکت برای فرار از قانون و ارائه تسهیلات با نرخ بالاتر است.

۱۱:۳۳:۲۶  امروز خبری  از رنج های مثبت در کروی نیست

۱۱:۳۳:۲۲ رئیس بانک مرکزی : دو لایحه اصلاح قانون بانکی به زودی به دولت می رود

۱۱:۳۱:۵۷ طیب‌نیا:
در بانکداری اسلامی دولت مجاز به تعیین نرخ سود دستوری نیست
وزیر امور اقتصادی و دارایی با اشاره به این‌که در نظام بانکداری اسلامی دولت مجاز به تعیین نرخ سود به صورت دستوری نیست، گفت: لازم است نرخ سود در نظام بانکداری اسلامی بر مبنای شرایط واقعی بازار و براساس بازدهی تعیین شود.

۱۱:۳۱:۱۹ در غذایی ها  روی غبشهر شرایط بد نیست

۱۱:۲۹:۰۰ پتروشیمی پردیس هم  گزینه  بدی نیست  با  رشد دلار می تواند  شرایط خوبی را  تجربه کند

۱۱:۲۷:۲۶ برخی روی وبیمه  نوسان  خوبی میگیرند و حقوقی هم در حال  جمع  کردن  است

۱۱:۲۳:۰۸  افست  هم  یکی  دو تا منفی بخورد  بد نیست

۱۱:۲۳:۰۲ روی فزرین  هم  بازی می گیرند

۱۱:۲۱:۵۵ فلوله را خوب می خرند

۱۱:۱۷:۱۵  فولاد هرمزگان  را خب حمایت  می کنند  شناور سهم  به  زیر ۳% رسیده

۱۱:۱۶:۴۱ در گروه  سیمان  امروز شرایط کمی پر حجم  تر است

۱۱:۱۶:۲۷ به نظر قیمت  نفت  شرایط بدی ندارد ولی روند  دلار بازهم  صعودی است

۱۱:۱۳:۳۷ در آستانه آغاز دور جدید سفرهای تابستانی و جهش مصرف بنزین، محموله بزرگ بنزین وارداتی در حالی در بندرعباس تخلیه شده که شرکت پالایش و پخش نفتی، دلایل افزایش واردات و کاهش تولید بنزین را اعلام کرد. خبرگزاری مهر

۱۱:۱۳:۲۸ توریل هم  به نظر کم کم  به  سمت  بالای ۲۰۰  می رود

۱۱:۱۰:۰۹ دوباره  سفته  بازی روی نوسازی

۱۱:۰۹:۰۰ دلار ۳۴۰۵

۱۱:۰۷:۵۶ فلوله هم  مثبت است

۱۱:۰۷:۴۶ شناور شبریز واقعاً کم  است

۱۱:۰۶:۰۶ طولانی است  ولی خواندنش خیلی هم  بد نیست

۱۱:۰۴:۵۰ به گزارش خبرنگار مهر، علی طیب نیا امروز در بیست و ششمین همایش بانکداری اسلامی به تشریح مشکلات نظام بانکی پرداخت و گفت: مانده تسهیلات در نظام بانکی نقش این نظام را به عنوان واسطه گری مالی به وضوح نشان می دهد. این نسبت با استانداردهای بانکی فاصله زیادی گرفته است. نسبت تسهیلات به سپرده ها در سال ۹۳ به حدود ۱۰۵ درصد رسید که منجر به اضافه برداشت از بانک مرکزی و اثرات منفی دیگری می شود.

وی، مشکل دوم بانک‌ها را کاهش نرخ سود عقود مبادله ای اعلام کرد و ادامه داد: این سیاست موجب شد تا بانک‌ها تمایل بیشتری به پرداخت تسهیلات در عقود مشارکتی داشته باشند و همین شد که سهم تسهیلات مبادله ای کم شود. در سال ۹۳ حدود ۳۰ درصد تسهیلات پرداختی در قالب عقود مشارکتی بود و مشارکت مدتی در این تاریخ از ۱۶.۹ به ۳۸ درصد رسید.

این عضو کابینه دولت یازدهم همچنین گفت: به عنوان مثال، در حال حاضر در چارچوب قراردادهای مشارکت مدنی برای خرید ابزارهایی تسهیلات پرداخت می شود درحالی که این کارها به هیچ وجه با عقود مشارکتی همخوانی ندارد.

طیب نیا، مشکل سوم را نسبت معوقات بانکی دانست و گفت: مجموع معوقات بانکی هم اکنون ۱۵.۴ درصد است. این نسبت در بانک‌های دولتی ۱۳.۵ درصد، خصوصی شده ۱۲.۶ درصد و بانک های خصوصی ۲۲ درصد است. این نسبت موجب قفل شدن منابع سیستم بانکی و افزایش هزینه تامین مالی اقتصاد کشور می شود.

وزیر امور اقتصادی و دارایی، استفاده از منابع ناپایدار را مشکل چهارم نظام بانکی اعلام کرد و افزود: یکی از مصداق‌های این مهم، استفاده از منابع بانک مرکزی است. در بانک مسکن ۵۸ درصد تسهیلات اعطایی از محل منابع بانک مرکزی بوده است.

وی در ادامه وضعیت نامطلوب سرمایه بانک‌ها و بدهی دولت به بانک‌ها را از دیگر چالش‌های نظام بانکی برشمرد و گفت: بدهی دولت به بانک‌ها از ۱۶ هزار میلیارد تومان سال ۸۷ به ۱۰۰ هزار میلیارد تومان افزایش یافته است. دارایی های مازاد نظام بانکی مشکل بعدی است و این میزان از حد مجاز عبور کرده و فراتر از ۴۰ درصد تعیین شده توسط بانک مرکزی شده است.

طیب نیا موارد مذکور را بیانگر بخشی از رفتار نظام بانکی کشور دانست و گفت: وقتی رفتار یک سیستم در بلندمدت نادرست است، تداوم آن نشان از رفتار ناکارآمد آن سیستم است؛ وقتی دولت کار را به عهده گرفت، ما با این مشکلات رو به رو بودیم.

وزیر امور اقتصادی و دارایی ادامه داد: بعد از اینکه شرایط اقتصادی کشور و نظام بانکی را تحلیل و چالش‌ها را تشخیص دادیم، سعی کردیم در حداقل زمان ممکن سیاست‌هایی را برای بهبود این وضعیت به کار گیریم. در وهله اول سیاست‌های اخلال زا را متوقف کردیم.

وی با اشاره به کاهش سلطه مالی دولت بر بانک مرکزی، افزود: عامل دیگری در سال‌های اخیر ظهور و بروز کرده که نقش بانک مرکزی را کم می کند و آن وجود نهادها و موسسات غیرمجازی است که از سیاست‌های بانک مرکزی تبعیت نمی کنند. به عنوان مثال، زمانی که در کاهش نرخ سود این موسسات ضوابط را رعایت نکنند، طبیعی است که پول از بانک‌ها به موسسات غیرمجاز می رود.

طیب نیا، توقف سرکوب مالی، ثبات بخشی اقتصاد، کاهش روند شتابان تورم و تصویب لایحه رفع موانع تولید را از دیگر سیاست‌های اقتصادی دولت در این مدت اعلام کرد.

وی با اشاره به تدوین لایحه اصلاح نظام بانکی با همکاری بانک مرکزی، گفت: ۶ محور مهم برای اصلاح نظام بانکی شامل توسعه بانکداری اسلامی، بازمهندسی ابزارهای بانکداری، توسعه هدفمند بانکداری و حصاربندی فعالیت‌های بانکی، توسعه بانکداری دیجیتال و افزایش کارآیی و رقابت شامل رتبه بندی و امتیازدهی بانک‌ها، توسعه نظارت و تنظیم گری می شود.

وی گفت: برای توسعه بانکدرای اسلامی اقدامات پیشنهادی عبارت است از ضابطه مند کردن اجرای عقود اسلامی به ویژه عقود مشارکتی، همچنین تعریف سپرده های خاص همراه با آزادی عمل بانک‌ها و مسئولیت پذیری سپرده گذاران، تعیین سازو کار جدیدی برای تعیین نرخ سود و نرخ واقعی بازدهی در عقود مشارکتی، تدوین استاندارها و روش های حسابداری.

این عضو کابینه دولت یازدهم ادامه داد: بانکدرای اسلامی فراتر از قانون عملیات بانکی بدون رباست؛ بنیادی ترین موردی که در عملیات بانکی بدون ربا وجود دارد این است که عملیات بانکی بعنوان یک نظام اقتصادی مد نظر قرار نگرفته است.

طیب نیا گفت: بدون انتصاب نرخ سود به بخش حقیقی اقتصاد نمی توان خواست دولت را مبنای تعیین نرخ سود قرار داد بنابراین تعیین دستوری نرخ سود مجاز نیست و قیمت در شرایط عادی باید براساس سازوکار بازار تعیین شود.

وی با بیان اینکه در نظام فعلی بانکدرای بدون ربا مشخص نیست پول سرمایه گذاران در کدام مسیر و چگونه به کار گرفته می شود، گفت: سپرده های بانکی باید به درستی هدایت شوند، ضمن آنکه نرخ سود سپرده ها باید براساس نرخ واقعی تسهیلات مشخص و پرداخت شود اما عملاً حساب‌ها یک کاسه دیده می شود و عملاً تفکیکی بین حساب‌ها وجود ندارد.

وزیر امور اقتصادی و دارایی ضمن اشاره به اینکه مورد دیگری که در بانکداری بدون ربا به آن پرداخت نشده «ارتباط نرخ اسمی و واقعی سود بانکی» است، تصریح کرد: باید بازدهی در بخش واقعی مبنای نرخ سود قرار گیرد

وی، توجیه پذیری فنی و اقتصادی طرح‌ها را از دیگر نکاتی دانست که باید در قانون جدید مورد توجه قرار گیرد و ادامه داد: بحث نظارت در سیستم بانکی از نکات مهم است، سیستم نظارتی در قانون بسیار ساده و اولیه دیده شده و چون توانایی امکان نظارت ندارد، نهادهای نظارتی موازی روی کار آمده اند.

طیب نیا گفت: با تحلیل و شناسایی از مشکلات نظام بانکی، راهکارهای لازم با محوریت بانک مرکزی و همکاری وزارت اقتصاد در قالب دو لایحه آماده شد که به زودی به هیات دولت می رود و بعد از آن برای تصویب تقدیم مجلس خواهد شد.

وی با بیان اینکه بانکداری اسلامی در یک روز و یک همایش نباید خلاصه شود، گفت: رشد اقتصادی پایدار و توسعه متوازان مستلزم تعادل بازارهای مالی و پولی اقتصاد است.

وزیر امور اقتصادی و دارایی به ضرورت ارتباط بین بازارهای مالی و بخش واقعی اقتصاد تأکید کرد و افزود: سیستم بانکی در بازارهای مالی ایران از اهمیت بالایی برخوردار است درحالی که در سال‌های گذشته بازار سرمایه توسعه قابل ملاحظه ای داشته اما بازار بانکی کماکان محور تأمین مالی است.

طیب نیا با بیان اینکه هدف ما استقرار اقتصاد اسلامی است، تصریح کرد: هر زمان از اقتصاد اسلامی صحبت می شود، بانکداری اسلامی متصور می شود اما باید دید وضعیت بانکداری کشور در حال حاضر چگونه است.

۱۱:۰۴:۴۳ حجم  بازار هنوز ضعیف است

۱۱:۰۰:۵۲  فضای ذوب کمی بهتر شد

۱۱:۰۰:۴۴ فاراک  هم می تواند  کم کم حرکت  کند

۱۰:۵۷:۲۴ سیستم منفی هاش امروز بهتر است

۱۰:۵۳:۲۸ جو بانکی ها امروز بهتر است

۱۰:۵۲:۱۱ شرایط قاسم  و مجمع

۱۰:۵۲:۰۷ از کلیه سهامداران ، وکیل یا قائم مقام قانونی صاحب سهم و همچنین نماینده یا نمایندگان اشخاص حقوقی دعوت میگردد تا در جلسه مجمع عمومی این شرکت که در ساعت ۰۹:۰۰ روز یکشنبه مورخ ۱۳۹۴/۰۶/۲۲ درمحل تهران ، هتل المپیک واقع در ضلع غربی ورزشگاه آزادی برگزار میگردد حضور بهم رسانند.

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم