اخبار بازارامروز…( بخش سوم)

اخبار بازارامروز...( بخش سوم)

میلاد خاندوزی
مرداد ۲۴, ۱۳۹۴
مشاهده خلاصه هوش مصنوعی

 

 

۱۲:۳۰:۱۴ تمام  بازار تمام  شد چه  بهتر چه  بگوییم  بازار بدتر از این  نمیشد …

۱۲:۳۰:۰۸ خپارس را خوب خریدند

۱۲:۲۹:۳۰ فاذر در این دقایق عرضه های زیادی را داشت

۱۲:۲۹:۱۹ خاور را  مثبت کردند

۱۲:۲۷:۰۰ پترول مثبت  شد

۱۲:۲۶:۳۴  حجم خرید در این  دقایق بهتر است

۱۲:۲۶:۱۰  فکر می کردیم  شاخص ۳۰۰  واحد  منفی شود  به  سمت  ۴۰۰  واحد  منفی پیش میرویم

۱۲:۲۳:۴۹ خودرویی ها  را خوب میخرند ولی در منفی می خرند

۱۲:۱۸:۲۸ نظر برخی چارتیست ها  : حمایت مهم و کلیدی این هفته ۶۵۱۵۰-۶۵۱۲۰ هست

۱۲:۱۶:۴۱ حتاید  را عجیب خوب خریدند و مثبت  شده است

۱۲:۱۵:۰۷ واقعاً برای بازار دلو دماغی نمانده است  بهتر است  سریعتر این دقایق هم  سپری شود

۱۲:۱۵:۰۴ یک کارشناس مطرح کرد؛
رشد حجم تقاضا برای محصولات پتروشیمی

۱۲:۰۷:۳۳ رنج  مثبت  روی بترانس

۱۲:۰۴:۳۶ سوئیس چندین تحریم اقتصادی علیه ایران را که پیش از این متوقف شده بودند، لغو کرد.

به گزارش ایسنا به نقل از خبرگزاری فرانسه، دولت سوئیس با اشاره به توافق هسته‌ای به عنوان نقطه عطفی در مذاکرات هسته‌ای ۱۲ ساله اعلام کرد که تصمیم گرفته برخی از تحریمها علیه ایران را که در پی توافق موقت هسته‌ای در ژانویه ۲۰۱۴ متوقف شده بودند، لغو کند.

۱۲:۰۴:۲۱ کاذر در روز خوبی باز نشد  به نظر ۱۷۳ کمی بالاست  در این  فضا

۱۲:۰۳:۳۰ تجارت  با  رنج منفی تا  ۹۰ امده است

۱۲:۰۱:۲۴ بازار شده  محل بازی سهم های کوچک

۱۱:۵۷:۲۳ رنج های مثبت در بافق

۱۱:۵۷:۱۴  بکام  را دوباره  صف کردند

۱۱:۵۱:۴۲ شاخص رفته  رفته  به  ریزش ندیک  به  ۳۰۰  واحدی نزدیک میشود

۱۱:۴۹:۳۷ کبافق را از منفی به  مثبت  کشاند

۱۱:۴۲:۰۲تا رای‌گیری سنای آمریکا درباره توافق هسته‌ای ۵+۱ و ایران در ۲۶ شهریور ماه حدود ۵ هفته باقی مانده است. به نظر می‌رسد که به تدریج ارای کافی برای زنده ماندن و اجرایی شدن توافق در حال جمع شدن است.

به گزارش «تابناک» و به نقل از پایگاه هیل که اخبار کنگره آمریکا را پوشش می‌دهد، در حالی که رای‌گیری سنای آمریکا در باره توافق هسته‌ای در ۱۷ سپتامبر برابر با ۲۶ شهریورماه برگزار خواهد شد، تاکنون ۲۰ سناتور دموکرات از این توافق اعلام حمایت‌کرده‌اند. هفت تن دیگر از آنها متمایل به حمایت از این توافق هستند و هجده تن دیگر هنوز تصمیم خود را نگرفته یا اعلام نکرده‌اند.

در میان سناتورهای دموکرات تنها چارلز شومر سناتور پرنفوذ ایالت نیویورک است که تاکنون با توافق با ایران اعلام مخالفت کرده است.

در میان جمهوری‌خواهان نیز مخالفت ۲۹ نفر قطعی به نظر می‌رسد، ۲۳ جمهوری‌خواه دیگر متمایل به رای منفی به توافق هستند و تنها دو سناتور هنوز تصمیم خود را نگرفته یا اعلام نکرده‌اند.

رای مخالف اولیه سنا به توافق با ایران به نظر قطعی می‌رسد ولی با فرض این که همه جمهوری‌خواهان با توافق مخالف باشند، این حزب برای مقابله با وتوی قطعی اوباما به همراهی ۱۳ سناتور دموکرات نیاز دارد تا جلوی اجرایی شدن توافق هسته‌ای را بگیرد.

۱۱:۴۱:۵۶ بانک توسعه صادرات به صحنه بین الملل باز می‌گردد
مدیرعامل بانک توسعه صادرات با اعلام برنامه های این بانک در دوران پساتحریم، گفت: این بانک برای این دوره برنامه های مفصلی را تنظیم کرده و قرار است پس از رفع تحریم ها به صحنه بین المللی بازگردد.

۱۱:۳۳:۲۴ بمپنا را خوب میخرند

۱۱:۳۳:۲۰ سهامدار کهنه کار آمریکا، پرتفوی خود را تغییر داد
جرج سورس، سرمایه گذار معروف امریکایی، سبد سهام خود را از شرکت های نفتی و انرژی خالی کرد

۱۱:۲۷:۲۸وتوشه هم مثبت است

۱۱:۲۲:۴۰در حال حاضر به نظر می رسد، دولت در مواجهه با بازار سرمایه بیش از حد ژست تکنوکرات به خود گرفته و یا شاید بازار سهام را آنچنان بازار بالغی فرض کرده که نیازی به هدایت ندارد. برخی وزرا اعلام می کنند که بلوغ بازار پس از توافق دیده شد، در حالی که این ادبیات با توجه به مفاهیم موجود در بازار سرمایه ایران فاصله بسیاری دارد . اگر این مفاهیم به بازار سرمایه ایران اطلاق می شود، باید گفت استاندارد های رفتار بازار سهام از نگاه مسئولان تغییر کرده و باید به مردم آموزش بدهند.

در دنیای واقعی، رفتار بازار سهام به گونه ای است که چنین نسخه هایی را نمی پذیرد و اکنون با دچار شدن به یک سوء تفاهم بزرگ با متولیان می بینیم که انتظارات با آنچه که در نماگرهای بازار می بینیم، همخوانی ندارد، اینکه قبل از توافق بازار سهام با رشد نماگر ها مواجه باشد، اما پس از اعلام توافق به یکباره ریزش کرده و آنرا بلوغ بازار بدانیم به منطق سازگار نیست. در حال حاضر به خاطر همین مفاهیم متناقض، خروج سهامداران از بازار سهام تسریع یافته و گویی در شب عروسی داماد با مرگ عروسش مواجه شده است. امید بود با کاهش نرخ سود بانکی فضای منفی بازار سهام کاهش یابد که  آن هم با با تبلیغ فروش اوراق بدهی و با درآمد ثابت با سود های فراتر از ۲۴ درصد بر باد رفت.

۱۱:۲۲:۳۴ دلار ۳۳۷۰

۱۱:۱۲:۰۸ خودرو رفت واسه صف فروش

۱۱:۱۰:۴۳ تایرا  نزدیک صف فروش

۱۱:۱۰:۳۶ حتاید  را  صف کردند

۱۱:۰۷:۳۰ حتاید هم مثبت خوبی است

۱۱:۰۴:۱۴ شمواد  هم مثبت

۱۰:۵۵:۱۱ دلار ۳۳۶۱

۱۰:۵۴:۱۵ حتاید هم مثبت شده است

۱۰:۵۴:۰۷ بترانس کمی مثبت  تر

۱۰:۵۱:۰۴  غدیر ۲۳۰  شده است !!

۱۰:۵۰:۱۱ مدیرعامل بانک مهراقتصاد: صفر شدن میزان بنگاه‌داری بانک‌ها امکان پذیر نیست / نتاج در گفتگوی تفصیلی با «نسیم» افزود: اگر ذخیره قانونی به عددی کمتر از دو درصد کاهش پیدا کند آنچنان تاثیری ندارد؛ بدهکار دانه درشت نداریم

۱۰:۴۹:۵۱ برجام سند اجرایی برای اقدام‌های داوطلبانه است نه عهدنامه بین‌المللی
معاون حقوقی و بین المللی وزارت خارجه گفت: از آنجا که هیچیک از دیگر اعضای برجام، این توافق را در پارلمان‌های خود به تصویب نمی‌رسانند، این با اصل توازن و تناظر در تعهدات طرفین، که مورد نظر است٬ تنازع دارد.

۱۰:۴۹:۴۷ به جای ژست سیاسی واقعیت را بگویید/عملکرد طیب نیا نتیجه اقتصاد آشفته دولت قبل است
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی و نماینده مردم شهرستان های رباط کریم و بهارستان با بیان این مطلب در این خصوص عنوان کرد: هنگامی استیضاح منطقی و طبیعی به نظر می رسد که براساس واقعیت ها و ناتوانایی ها صورت گیرد. حال آنکه نمایندگان مجلس خود از هر فرد دیگری آگاه تر هستند که شرایطی که وزیر اقتصاد روی کار آمد چگونه بود و با توجه به شرایط حاکم بر اقتصاد کشور بیش از این نمی توانست عمل کند. حال جای سوال دارد که چرا نمایندگان مجلس با توجه به این موارد و در شرایط حصول توافق هسته ای دست به چنین اقداماتی می زنند.

۱۰:۴۸:۲۸ شاخص ۱۴۰ واحد  منفی بازار داغوونی است

۱۰:۴۸:۱۲ مگسال  با  ۴ هزار سهم  مثبت  است

۱۰:۴۷:۳۵  بافق منفی شد

۱۰:۴۶:۱۴ نرخ دلار بانکی با ۲۸ ریال رشد به رقم ۲۹ هزار و ۷۶۶ ریال، پوند انگلیس با ۱۵ ریال افزایش به ۴۶,۵۶۳ ریال و یورو با ۴۹ ریال کاهش به ۳۳,۰۶۹ ریال رسید. خبرگزاری مهر

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم