در حاشیه بازار …

در حاشیه بازار ...

نوید خاندوزی
خرداد ۲۷, ۱۳۹۴
مشاهده خلاصه هوش مصنوعی

خبر

در حاشیه  بازار …

تحلیل خبر

بتا سهم – ۴:۲۰     و اما  حاشیه  بازار …

در خبرهای سیاسی اقتصادی می چرخیم  در حالی که مصاحبه  عراقچی را توصیه می کنیم  یک  دور و یا چند دور مفصل بخوانید  … با این که  طولانی است  ولی توصیه ما  را جدی بگیرید  تقریباً هر انچه در توافق قرار است  بحث شود  و یا  مذاکرات  و اخرین  وضعیت  ان  را  شرح  داده است  .

عضو ارشد تیم مذاکره‌کننده هسته‌ای ایران می‌گوید که تحریم‌های اقتصادی و مالی مرتبط با موضوع هسته‌ای علیه کشورمان از روز اجرای توافق لغو خواهند شد. عراقچی: توافق ۶۰ صفحه را پیش رو داریم / در دقایق پایانی هستیم

به گزارش حوزه سیاست خارجی خبرگزاری تسنیم، سیدعباس عراقچی، مذاکره کننده ارشد کشورمان، در مصاحبه با خبرگزاری صدا و سیما با اشاره به نزدیک شدن به ۱۰ تیر با عنوان دقایق پایانی حدود دو سال مذاکره افزود: “ما امشب به محل مذاکرات می‌رویم تا ۱۰ تیر در آنجا مستقر می‌شویم تا بتوانیم آخرین کارها را انجام دهیم و به قول معروف پرانتزهای داخل متن را که حاکی از اختلاف است کاهش دهیم.”وی گفت: “احتمالاً تعدادی از اختلافات که مقداری کلیدی و اساسی‌تر است برای روزهای آخر می‌ماند تا وزرا ملحق شوند و در سطح آنان تصمیم گیری شود.”عراقچی افزود: “ما ۱۰ تیر را برای پایان مذاکرات در نظر گرفته‌ایم اما این طور نیست که توافقی خوب و مطلوب را فدای این تاریخ کنیم اگر لازم باشد ممکن است چند روزی فراتر برود یا زودتر تمام شد اینها به نظر ما اصل قضیه نیست.”وی تأکید کرد: “ما به تاریخ مشخصی پایبند نیستیم و یک تاریخ مشخص برای ما مقدس نیست آنچه برای ما ارزش دارد توافقی مطلوب است که حقوق ملت ایران در آن رعایت و خواسته‌های ما در آن تأمین شود اگر لازم باشد که بیشتر بمانیم این کار را حتماً خواهیم کرد.”معاون وزیر امور خارجه گفت: “در دور گذشته که در وین بودیم پیشرفت نسبتاً خوب اما آهسته داشتیم این مسیر ادامه دارد تا به سرانجام برسیم تا اگر بشود اختلافات را نهایتاً حل و فصل کنیم و به آنچه مطلوب ماست برسیم.”

عراقچی در پاسخ به این پرسش که آیا تحریم‌های اقتصادی علیه ما در روز توافق احتمالی لغو خواهد شد یا گام به گام خواهد بود اظهار داشت: “ما در روزی که توافق صورت گیرد فرض کنیم دهم،‌ یازدهم یا دوازدهم تیر، آن روز توافق اجرایی هم نمی‌شود، یعنی توافق به دست می‌آید و ممکن است اعلام هم بشود که توافق شده است اما همان روز اجرا نمی‌شود.”وی گفت: “علت این است که برخی مراحل فنی و حقوقی باید طی شود و مجالس و پارلمان‌های کشورهای طرف مذاکره اعم از کنگره امریکا، سازمان های اروپایی و مجلس شورای اسلامی ممکن است بخواهند مروری بر توافق داشته باشند.”عراقچی افزود: “طبعاً این در اختیار نمایندگان مردم است و پس از اینکه این مرورها انجام شد باید مقدمات فنی از هر دو طرف صورت بگیرد و پس از طی این مقدمات به روزی برسیم که آماده اجرای توافق شویم.”عضو ارشد تیم مذاکره کننده هسته ای کشورمان گفت: “در روز اجرای توافق تحریم‌های اقتصادی و مالی علیه ما همگی رفع خواهد شد یعنی روزی که توافق اجرا شود همان روز اعلام خواهد شد که همه تحریم‌های اقتصادی و مالی در همه حوزه هایی که در چارچوب هسته ای علیه ما وضع شده است لغو خواهد شد.”وی این تحریم‌ها شامل تحریم‌های نفتی، گاز، پتروشیمی، بانکی، مالی، بیمه،‌کشتیرانی، طلا و ریال را بخشی از فهرست‌های تحریم‌های مرتبط با هسته ای برشمرد که در روز اجرای توافق لغو خواهد شد.

عراقچی در پاسخ به پرسش دیگری مبنی بر اینکه آیا تا زمانی که تحریم‌ها علیه ما لغو نشده است “ما هم تعهداتمان را اجرا نخواهیم کرد” تأکید کرد: “حتماً‌ همین طور است ما هم تعهداتمان را تا آن زمان اجرا نخواهیم کرد مگر مقدماتی که از نظر فنی برای اجرا شدن لازم باشد.”وی گفت: “اینجا مشکلی به نام همزمانی وجود دارد که کماکان در حال بررسی آن هستیم و یکی از پرانتزهای بسیار مهمی که هنوز باز مانده همین نکته‌ای است که آنچه از ترتیبات یا مقدمات فنی باید آماده سازی کنیم در مقایسه با مقدماتی که آنان باید فراهم کنند مقداری زمان بیشتر می‌برد.”عراقچی افزود: “اینکه چگونه می توان این دو را با هم همزمان کرد در حال بررسی است؛ پیشنهادها و ایده‌هایی وجود دارد و فکر می‌کنم که نهایتاً راه حل‌هایی که اطمینان بخش باشد برای هر دو طرف در این خصوص یافت شود تا اینگونه وقتی به روز اجرای توافق رسیدیم همه چیز در روالی معقول اجرا شود.”این موضوع در لوزان حل و فصل شد و یکی از مهم‌ترین بخش های توافقات در لوزان است.
وی افزود: پس از ماه‌ها مذاکره، طرف‌های مقابل در نهایت پذیرفتند که تحقیق و توسعه ما روی ماشین‌های پیشرفته ادامه یابد ما طبعاً می‌دانیم که ماشینی که اکنون غنی‌سازی می کند IR1 است در حالی که اکنون روی ماشین‌های نسل‌های ۴ ، ۵ ، ۶ و ۸ که توان غنی‌سازی آن ۲۰ برابر ماشین‌های نسل یک است تحقیق و توسعه می‌کنیم تا وقتی که اینها را آماده کنیم و وارد خط تولید شوند.
عراقچی تأکید کرد: آنچه از روز نخست خط قرمز کلیدی بوده این است که کار روی این سانتریفیوژها نباید متوقف شود؛ زیرا صنعت غنی‌سازی ما در آینده به تحقیق و توسعه روی ماشین‌های پیشرفته بستگی دارد پس حتماً فعالیت در این باره باید ادامه یابد.
وی گفت: در توافق لوزان این موضوع تصریح شده است و در توافق نهایی خواهید دید که این موضوع مکتوب خواهد شد که تحقیق و توسعه روی ماشین‌های IR4 ، IR5 ، IR6 و IR8 طبق برنامه ای که خود ما برای تکمیل و توسعه این ماشین‌ها داریم ادامه خواهد یافت.
معاون وزیر امور خارجه در پاسخ به پرسش دیگری مبنی بر اینکه آیا این تفاهم شامل تشکیل زنجیره و گازدهی به سانتریفیوژهای پیشرفته خواهد شد اظهار داشت: این توافق برای تشکیل زنجیره و گازدهی نیز صدق می‌کند و در باره هر یک از ماشین‌هایی که به مرحله گازدهی برسند این کار صورت خواهد گرفت.
عراقچی گفت: البته اکنون تا ماشین‌های IR6 به مرحله گازدهی رسیده‌ایم اما ماشین IR8 مرحله آزمایش مکانیکی‌اش تمام شده یا در حال انجام شدن است و پس از این مرحله، تزریق گاز به آن صورت خواهد گرفت و به این طریق مسیر تحقیق و توسعه ادامه خواهد یافت.
وی افزود: باید توجه داشت که مسیر تحقیق و توسعه روی ماشین‌های پیشرفته مسیری زمانبر است و این گونه نیست که در دوره‌ای یک ساله یا دو ساله قابل انجام شدن باشد بلکه روال معقولی در این زمینه باید طی شود. عراقچی اضافه کرد: فعالیت در عرصه تحقیق و توسعه روی ماشین‌های پیشرفته پروسه‌ای زمانبر است و باید به مرحله‌ای برسد که از نظر فنی تکامل لازم را پیدا کند و آماده ورود به خط تولید شود.

دیروز در خبرها  به نقل از رویتز چیزهایی منتشر شد  که  امروز بعیدی نژاد تکذیب کرد . به گزارش خبرگزاری ایسنا، حمید بعیدی‌نژاد رییس هیات کارشناسی ایران در مذاکرات هسته‌ای در پاسخ به این پرسش که «آیا معاونان و مدیران سیاسی کشورهای ۱+۵ در روزهای آینده به دور جدید مذاکرات اضافه خواهند شد؟» گفت: «طبیعتا مدیران سیاسی ۱+۵ براساس برنامه‌ریزی‌هایی که خود این کشورها دارند به مذاکرات خواهند آمد و در واقع در روزهای آینده با یک فشردگی بیش‌تری در مذاکرات روبه‌رو خواهیم بود».

وی همچنین در پاسخ به این پرسش که «خبرگزاری رویترز از قول یک مقام ایرانی نوشته که قرار شده است قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل پس از زمان اعلام نظر کنگره آمریکا در مورد توافق موکول شود، آیا چنین نقل قولی را تایید می‌کنید؟» گفته است: «بنده چنین خبری را تکذیب می‌کنم و فکر می‌کنم این خبر کاملا ساختگی است».

در سوی دیگر معاون وزیر خارجه روسیه گفت کشورهای گروه ۱+۵ در حال کار بر روی طرحی برای اعمال دوباره تحریم‌ها علیه ایران در صورت نقض توافق هسته ای احتمالی هستند.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از اسپوتنیک، سرگئی ریابکوف معاون وزیر خارجه روسیه گفت کشورهای گروه ۱+۵ در حال کار بر روی سیستمی برای اعمال دوباره تحریم‌ها علیه ایران در صورت نقض توافق هسته ای احتمالی هستند.
مذاکره کننده ارشد هسته ای روسیه اعلام کرد: مسکو اجازه نخواهد داد ترتیبی داده شود که تحریم ها در مورد ایران بطور خودکار و بدون مجوز شورای امنیت سازمان ملل اعمال شود.
ریابکوف روز سه شنبه در گفتگو با خبرگزاری روسیاسگودنیا خاطرنشان کرد: اعمال خودکار تحریم ها در مورد ایران را غیرقابل قبول می‌دانیم و شرکا در مذاکرات هسته ای این موضع ما را پذیرفته اند.
وی افزود: گروه ۱+۵ در مذاکرات درمورد برنامه هسته ای ایران رویکرد مورد قبول تمام طرف‌ها برای حل مساله تحریم ها را تنظیم می کند که در آن نگرانی های آمریکا و روسیه مورد توجه قرار می گیرد.

نماینده  امریکا در سازمان  ملل گفته تحریم‌های ایران با چرخاندن یک قلم بازمی‌گردد. جان کری در مورد موضوع ابعاد نظامی فعالیتهای گذشته هسته ای ایران در توافق هسته ای می گوید: امریکا از قبل می داند که چه چیزی رخ داده است. نگرانی ما درباره آینده است. به نظر صحبترهای بدی نیست و کمی انها نیز از مواضع عقب نشینی کردند  .

درخبرهای اقتصادی …

در حوزه  بانکی ها  در بین بانک های خصوصی آینده، سرمایه و دی دارای بیشترین میزان بدهی به بانک مرکزی و سیستم بانکی هستند. دلیلی  حتمان  وجود  دارد  که  باره ا تاکید  می کنیم  دی و سرمایه  را  مراقب باشید و سراغش نروید .

و اما در مورد  تک  نرخی کردن  به نظر می رود  برای شهریور  و مهر … قربانی با راهگشا دانستن افزایش سرمایه بانک های توسعه ای کشور گفت: تخصیص منابع دولتی به این بانک ها در کنار سپرده های بانکی می تواند تا حدی نقش بانک های توسعه ای را فعال تر کند.وی خاطرنشان کرد: باید بانک های توسعه ای تقویت شود تا بتوانیم به توسعه اقتصادی در کشور برسیم. معاون اقتصادی بانک مرکزی در پاسخ به پرسشی درباره تک نرخی شدن ارز هم گفت: تک نرخی کردن ارز از اولویت های بانک مرکزی است.قربانی با بیان اینکه در شرایط کنونی به دلایلی تک نرخی شدن ارز مصلحت نیست، گفت: حفظ ثبات بازار ارز با سازکار فعلی مهم تر است. وی گفت: بعد از برداشته شدن تحریم ها و احیای روابط کارگزاری، بانک مرکزی به سمت تک نرخی کردن ارز حرکت خواهد کرد.معاون بانک مرکزی گفت : اینکه ساز و کار تک نرخی شدن ارز چگونه باشد نیز به شرایط محیطی بستگی دارد اما این موضوع اولویت بانک مرکزی است.قربانی گفت: می خواهیم ارز تک نرخی را به صورت پایدار و در جهت متغیرهای بنیادین اقتصاد و در مسیر صحیح هدایت کنیم. معاون اقتصادی بانک مرکزی گفت: بانک مرکزی مدیریت خوبی بر ثبات بازار ارز، جلوگیری از سفته بازی ها داشته است و با همین مدیریت موضوع یکسان سازی نرخ ارز را هم مدیریت خواهد کرد.

در حوزه دلار دیروز با  خبر تکذیب کمی دلار سفت  شد و به  ۳۲۹۰  بازگشت در حالی که  تا  ۳۲۶۵ هم  کم  شده  بود . برخی معتقدند  دلار به  زیر ۳۲۰۰  نمی اید  . روز گذشته دکتر عبده در همایش حتی از دلار پس از مذاکرات و رشد ان  حرف زد  .

در بازارهای جهانی افت  سراغ  بازار امده است و افت  را  بیش از رشد می بینیم  .

البته  قیمت  نفت در همان  محدوده  ۶۰ است  . ولی مس به  ۵۷۲۱  و روی به ۲۰۷۲  رسیده است  .

 

 

گروه تحلیل گری بتا سهم

۲۷ خرداد ۹۴

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم