در حاشیه بازار …

در حاشیه بازار ...

نوید خاندوزی
خرداد ۱۶, ۱۳۹۴
مشاهده خلاصه هوش مصنوعی

خبر

در حاشیه  بازار …

تحلیل خبر

بتا سهم – ۴:۲۰     و اما  حاشیه  بازار …

در روزهای گذشته  دیدار های ظریف نیز بسیار مهم  بود . وزیر خارجه چین در دیدار با «ظریف»نیز تاکید  کرد  پکن به دنبال برقراری روابط استراتژیک با ایران است. امیدواری به حل پرونده هسته ای در مدت زمان باقیمانده است  .

 

محمد جواد ظریف وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران در مصاحبه با شبکه المنار لبنان، در مسکو با اشاره به اینکه پاسخ و راه حل‌هایی برای تمام مسائل یافت شده است، ابراز امیدواری کرد که در صورت پایبندی تمام طرف‌ها به تفاهماتی که در نشست لوزان به دست آمد، به توافق می رسیم.
وی در حاشیه نشست وزیران خارجه سازمان همکاری شانگهای در مسکو در پاسخ به این سوال که آیا مذاکرات هسته ای بین ایران و گروه ۱+۵ در مهلت باقی مانده نتیجه نهایی و مثبتی خواهد داشت؟ ماهیت مشکلات باقی مانده در این مذاکرات فنی است یا سیاسی؟ اظهار داشت: برای تمام مسائل راه حل و پاسخ های یافته ایم و اکنون در مرحله تدوین آن هستیم و برداشت من این است که مسائل فنی همواره راهی برای تدوین می یابد، اما آنچه مانع پیشروی است درخواست های روز افزون یا تلاش برای طرح مسائل جدید است.
ظریف ابراز امیدواری کرد که در صورت پایبندی تمام طرفها به موارد مورد توافق در لوزان و تلاش برای اعلام جزییات تفاهم، امکان حرکت رو به جلو و دستیابی به توافق فراهم شود.

مصاحبه  الن  ایر هم  جالب بود  : او  گفته حالا که ماه ژوئن شروع شده است، وارد مرحله فوق حساس مذاکرات شدیم. خانم (وندی) شرمن (معاون وزیر خارجه آمریکا و دیپلمات ارشد این کشور در مذاکرات هسته ای با ایران) همراه با بعضی اعضای تیم مذاکره کننده عازم وین شده تا به امید خدا قبل از مهلت مقرر، یعنی آخر ماه ژوئن کار تدوین توافق نهایی و ضمائم مربوطه تمام شود. او  همچنین  در مورد  تمدید  نیز گفته است که به هیچ وجه – ما در فکر تمدید مهلت برای رسیدن به توافق با ایران نیستیم. ما بر روی سی‌ام ژوئن به عنوان آخرین مهلت تمرکز داریم و اگر با جدیت و حسن نیت کار کنیم، می‌توانیم قبل از آن به توافق برسیم

حاشیه های دیدار ظریف و لاوروف هم  جالب بود . به گزارش ایرنا، منبع مطلع روز پنجشنبه در گفت وگو با خبرنگاران درباره اظهارات نقل شده از سرگئی لاوروف در دیدارش با محمد جواد ظریف در خصوص ارسال سامانه موشکی اس – ۳۰۰ در آینده نزدیک به ایران عنوان کرد: در ملاقات دوجانبه روز پنجشنبه وزرای خارجه ایران و روسیه موضوع تحویل این سامانه پدافند هوایی به ایران مطرح شد.وی افزود: طرف روس در این دیدار بر پایبندی مسکو بر اجرای تعهدات خود در این زمینه و تحویل سامانه پدافند هوایی اس-۳۰۰ پس از تکمیل آن به ایران تأکید کرد.مسکو در سال ۲۰۱۰ و تحت فشار غرب فروش سیستم های اس-۳۰۰ به ایران را ممنوع کرد اما ولادیمیر پوتین رئیس جمهوری روسیه در ماه آوریل ممنوعیت تحویل سامانه موشکی اس-۳۰۰ به ایران را لغو کرد.
یان نوویکوف’ مدیر اجرایی شرکت روسی ‘آلماز آنتی’ تولیدکننده تسلیحات پدافند هوایی در روسیه به تازگی اعلام کرد که این شرکت آماده تحویل سامانه موشکی اس – ۳۰۰ به ایران است.وی گفت: زمانی که یک توافقنامه تجاری میان ایران و روسیه منعقد شود، سامانه اس-۳۰۰ را به ایران تحویل خواهد داد.این مقام روسی تایید کرد که مسکو محدودیت های مربوط به تحویل سیستم اس-۳۰۰ به تهران را که تحت فشار غرب از سوی روسیه اعمال شده بود، برداشته است.

معاونان ظریف وین را ترک می کنند ولی تیم های کارشناسی به ریاست حمید بعیدی نژاد و استفان کلمنت همچنان در وین می مانند و به کار ادامه می دهند.عضو تیم هسته ای ایران:با توجه به پیشرفت درنگارش متن توافق احتمالی،ممکن است این دور مذاکرات درسطح کارشناسی بدون وقفه تا دهم تیرماه ادامه یابد . این  یک  خبر جالب توجه  و مناسب برای بازار است  …

سید عباس عراقچی گفت پیشرفت‌های زیادی در خصوص متن نهایی به دست آمده است اما همچنان کار سخت و دشواری در پیش رو داریم.وی در پاسخ به سوالی درباره سخنان نماینده روسیه مبنی بر رو به پایان بودن تنظیم متن توافق جامع هسته‌ای گفت: بهرحال ما پیشرفت‌های زیادی در خصوص متن نهایی داشتیم و در خصوص پیوست‌های آن، هنوز پیشرفت‌ها به میزان مطلوبی نبوده است و کار ادامه دارد. وی تاکید کرد: این نکته را بارها توضیح داده‌ام؛ بازرسی و بازدید از مراکز نظامی و مراکز غیرنظامی فرق نمی‌کند، در حقیقت مراکز غیرهسته‌ای، چنین چیزی را قبول نمی‌کنیم.وی در بخش دیگری از سخنان خود افزود: آن‌چه در قالب پروتکل الحاقی مطرح است بحث دسترسی مدیریت شده به این مراکز است. عراقچی درباره چگونگی دسترسی بازرسین به مراکز هسته‌ای و نظامی تصریح کرد: دسترسی مدیریت شده یک روال مشخصی است که کشورهای دیگر هم در دادن اجازه دسترسی به بازرسین آژانس به مراکز غیرهسته‌ ای خودشان اجرا می‌کنند،

اما در وین  … عضو تیم مذاکره کننده هسته‌ای گفت که اعضای گروه ۱+۵ مباحث باقیمانده برای حل و فصل را پیچیده و زمانبر دانستند و خواستار برنامه ریزی فشرده برای مذاکرات در فرصت باقیمانده شدند.
حمید بعیدی نژاد مدیرکل سیاسی و امنیت بین الملل وزارت خارجه در صفحه اینستاگرام خود نوشت: جلسه مذاکرات هسته‌ای میان ایران و کشورهای گروه ۱+۵ در هتل کوبورگ وین آغاز شد.
وی افزود: در این جلسه نمایندگان کشورهای آمریکا، آلمان، فرانسه، انگلیس، روسیه، چین و اتحادیه اروپا ضمن اشاره به ضرورت حصول تفاهم هسته‌ای در چارچوب زمانبندی تعیین شده، تاکید کردند که حل و فصل مباحث باقیمانده با توجه به پیچیدگی‌های این مباحث و زمان زیادی که باید به حل آنها اختصاص یابد، نیاز به تلاش مضاعف از سوی همگان دارد.قرار شد روش‌های برنامه ریزی فشرده تر مذاکرات در دوره باقیمانده، از طرف تمامی اعضا مورد بررسی بیشتر قرار گیرد.مهلت خودخوانده برای پایان مذاکرات ۳۰ ژوئن برابر با ۱۰ تیر است ولی سید عباس عراقچی عضو ارشد تیم مذاکره کننده ایران گفت که ایران مقید به زمان نیست و در پی توافقی خوب است به طوری که ایران به اهداف و خواسته ها و حقوق خود برسد.

در سوی دیگر در طول این  چند روز مذاکره  نخستین رایزنی سید عباس عراقچی و مجید تخت روانچی پس از نشست عمومی با سرگئی ریابکوف همتای روس شان است و پس از آن دیدارهای جداگانه ای با وانگ مذاکره کننده ارشد چین و سه کشور اروپایی عضو گروه ۱+۵ شروع  شد . عراقچی و روانچی تاکنون پنج دور برای نگارش متن توافق جامع در وین و نیویورک با هلگا اشمید مذاکره داشته اند. پس از پنجمین دور مذاکره، دو دور مذاکره بین هیات های ایران و آمریکا در ژنو انجام شد که ریاست ان را محمد جواد ظریف و جان کری به عهده داشتند. تیم های کارشناسی هم از عصر امروز کار خود را آغاز خواهند کرد.

سخنان  هارف هم  جالب بود .  ماری هارف روز جمعه در نشست خبری گفت که هفته های پرکاری در ارتباط با مذاکرات هسته ای پیش رو داریم.
وی افزود به این خاطر، جان کری امروز(جمعه) از تخت خود بلند شده و با راه رفتن تلاش می کند به بهبود خود سرعت بخشد. در این مدت مجبور به تصمیمات سیاسی بسیار سختی به منظور حل مسائل فنی هسته ای ایران خواهیم بود.
هارف با اشاره به نشست های اخیر بین مقامات آمریکا و دیگر کشورها، اظهار کرد، با توجه به بیانیه های منتشره در جریان این دیدار ها، از جمله نشست شورای همکاری کشورهای عرب خلیج فارس ،کشورها حمایت خود را از حل دیپلماتیک مسأله هسته ای ایران ابراز داشته اند.وی در پاسخ به سوال مجدد خبرنگاران در مورد ذخایر هسته ای ایران اظهار کرد، کارشناسان اطمینان دارند، ایران برای کاهش ذخایر خود مشکلی ندارد و همانطور که پیش از این نیز دو بار شاهد آن بوده ایم، این کشور راه حل و توانایی آن را دارد تا مهلت تعیین شده ذخایر خود را به حد معین شده در توافق نامه برساند.

اما  یک  شایعه  دست  به  دست  می چرخید  که رهبری انقلاب تا ساعات دیگر طی دستوری تاریخی فرمان اجرایی شدن معاهده دفاعی مشترک ایران و سوریه را صادر خواهند نمود . گفته می شو.د  پیشرفت  داعش در سوریه  عجیب بوده و اگر کمک  نشود  بشار اسد  سقوط  خواهد کرد . به نظر این  خبر جالبی نیست و اگر عملیاتی شود  کمی دل بازار برای خرید  با  ترس همراه  خواهد شد  .

در خبرهای اقتصادی  و نفتی … در حوزه  نفتی خبرهای مروبط به  نفت  و حفظ سقف فعلی تولید  اوپک از همه  مهم  تر بود . اما  قیمت  نفت  نوسانات  جالبی داشت  . بعد از اعلام امار نرخ بیکاری امریکا و پایین امدن بیش از انتظار بیکاری سبب شد که انتظار برای بالا رفتن نرخ بهره توسط فدرال رزرو افزایش پیدا کند و این باعث تقویت دلار و کاهش قیمت کالاها شد.  که نفت  هم  جز انها  بود .

وزیر نفت با بیان این که بازگشت نفت ایران به بازار جهانی پس از لغو تحریم ها، تدریجی خواهد بود گفت: بلافاصله، یا یک ماه پس از اینکه تحریم ها لغو شد، ما نیم میلیون بشکه در روز نفت به بازار تزریق خواهیم کرد.بیژن زنگنه وزیر نفت ایران می گوید، بازگشت نفت ایران به بازار جهانی پس از لغو تحریم ها، تدریجی خواهد بود. وی که در حاشیه ششمین سمینار بین المللی اوپک در وین با خبرنگاران سخن می گفت اظهار داشت: «بلافاصله، یا یک ماه پس از اینکه تحریم ها لغو شد، ما نیم میلیون بشکه در روز نفت به بازار تزریق خواهیم کرد، و پس از ۶ تا ۷ ماه، ما به یک میلیون بشکه در روز خواهیم رسید و من فکر نمی کنم که با بلوغی که در اوپک وجود دارد، این افزایش تاثیر بدی بر بازار داشته باشد.»
وی با تاکید بر اینکه تهران اهمیت زیادی برای سهم خود از بازار نفت قائل است گفت: «… در دراز مدت و میان مدت، شکل جدید قراردادهای ایران برای پروژه های جدید… ارائه خواهد شد و ما قراردادهای جدیدی بر مبنای این چهارچوب و ساختار جدید امضا خواهیم کرد که معتقدیم برای سرمایه گذاران (و شرکت های نفتی بین المللی) جذاب تر خواهد بود.» زنگنه افزود، «ثبات بازار نفت از طریق توازن در عرضه همچنان یکی از اولویت های اوپک در هر شرایطی است.» وی گفت: «صنعت انرژی باید از سیاست به دور باشد و از تحریم ها و محدودیت ها آزاد باشد و به خدمات مالی، فن آوری و بازارها دسترسی داشته باشد تا توسعه بیشتر ظرفیت تولید در کشورهای عضو تامین شود. زنگنه روز چهارشنبه برای شرکت در ششمین سمینار بین المللی اوپک وارد وین، پایتخت اتریش شد. وی در بدو ورود به وین، خواستار «تصمیم مناسب» اوپک برای کنترل فزونی عرضه در بازار جهانی شد.زنگنه گفت: «کاملا واضح است که ما شاهد فزونی عرضه در بازار هستیم و این فزونی عرضه بر قیمت ها فشار می آورد… اکنون این مسئولیت ماست که وضعیت را بررسی کنیم و تصمیم مناسبی برای برقراری توازن در بازار بگیریم، اما این به اجماع میان تمام اعضای اوپک نیاز دارد. صد و شصت و هفتمین نشست وزرای نفت اوپک روز جمعه در وین اتریش برگزار خواهد شد.

در مجموع در حاشیه نشست ۱۶۷ اوپک و احتمال تثبیت تولید روزانه ۳۰ میلون بشکه این سازمان و بیم عدم بازگشت سرمایه گذارى هاى جدید در صنعت نفت جهان ارزش نفت در حدود ۲ درصد کاهش یافت.در سوی دیگر از سوی خبرگزاری یونهاپ و به نقل از یک مقام عالیرتبه کره جنوبی که به نامش اشاره ای نشد، منتشر شده است.این گزارش به نقل از مقام کره ای می افزاید: ایران کشوری مهم، باثبات و دارای منابع غنی انرژی است و کره جنوبی به دلیل نزدیک شدن به پایان مذاکرات هسته ای ایران و کشورهای ۱ +۵ ، نمی خواهد سرمایه گذاری در بازار خوب ایران را از دست بدهد.همزمان، به گزارش روزنامه آمریکایی وال استریت ژورنال، رئیس شرکت شل پس از ملاقات با وزیر نفت ایران گفته است که به محض لغو تحریم‌های نفتی و مالی، این شرکت بدهی دو میلیارد دلاری خود به دولت ایران را پرداخت خواهد کرد. پرداخت این مبلغ به دلیل تحریم مالی جمهوری اسلامی امکانپذیر نبوده و انجام آن مستلزم اجازه دولت‌های بریتانیا، آمریکا و هلند است.در خبری دیگر در مورد آثار لغو تحریم هسته‌ای ایران، قرار است هیاتی از مقامات عالیرتبه کره جنوبی به منظور بررسی زمینه همکاری اقتصادی با ایران به تهران سفر کند

در حوزه دلار دیروز قیمت ها  کمی کند رشد کرد ولی جدی نیست و جو همچنان  بین  ۳۳۲۰  و ۳۰ دور می زند . بانک مرکزی  اما  نرخ  ارز مبادله ای را  به  ۲۹۰۰  رسانده است و به نظر امروز نیز رشد کند  چرا  که  امار بیکاری امریکا  کاهش یافته و دلار تقویت  شده است  .

 

در بازارهای جهانی و با  پایان  ان  نفت  از ۵۹  نتوانست  رد  شود و مس و روی سهم  سقوط کردند .  مس در سطوح ۵۹۳۳  دلار قرار گرفت و روی ۲۱۱۸ دلار است  . الومینیوم  نیز باردیگر ۱۷۰۰  دلار را دید  . متانول همان حئالی ۳۲۰ و اوره با  افزایش ۳۳۵ دلار است  .

 

گروه تحلیل گری بتا سهم

۱۶ خرداد ۹۴

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم