خبری مهم برای بازار …

خبری مهم برای بازار ...

میلاد خاندوزی
فروردین ۲۴, ۱۳۹۳
مشاهده خلاصه هوش مصنوعی

خبر

خبری مهم  برای بازار …

تحلیل خبر

بتا سهم – ۶:۰۰  اگر به خاطر داشته  باشید از مدت ها  قبل در سایت  روی کاهش نرخ تورم و کاهش نرخ  سود  بانکی صحبت  کرده  بودیم . دو خبر در این  زمینه  به  دست  ما  رسیده  که می تواند  بسیار مهم  باشد  . بانک  مرکزی به هیچ  نهادی از این پس اجازه  انتشار اوراق ۲۳% را گویا نمی دهد و انتشار اوراق ۲۳% در اختیار اوست  . از سوی دیگر بانک ها نیز که در طول این مدت  با نرخ های سنگین سود پرداخت می کردند در حال  برگزاری جلسات  فوری برای کاهش نرخ  سود هستند  . شنیده می شود از اردیبهشت و خرداد روند  کاهش نرخ  سود  بانکی اغاز می شود .

در صورتی که این  اخبار صحت داشته  باشد  و تایید شود که  به احتمال  قوی می شود باید منتظر نتیجه  صبر بازار بود  که  شبرین خواهد شد  .

گروه تحلیل گری بتا سهم

۲۴ فروردین ۹۳ 

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم