خبر
تلاش های یک روزخاص!
تحلیل خبر
بتا سهم – ۵:۴۰ بازار را امروز در حالی آغاز می کنیم که ممکن است با توجه به چند رویداد یعنی در سود بودن این چند روز و روند مثبت برخی شرکت ها و گزارش نه چندان جالب برخی از شرکت های دیگر و همچنین تصویب نرخ ۱۳ سنت کمی بازار امروز با چالش آغاز کند و عرضه افزایش یابد اما بی شک قابل کنترل است و می توان روی ان با کنترل رفتار کرد .
بازار امروز بازار خاصی است که در ان موج عرضه بیشتر است و عیار بازار باید سنجیده شود . بسیاری معتقدند که اگر امروز جو مثبت باشد الارم قوی برای خرید در بازار صادر شده است که می تواند مورد توجه تکنیکالیست ها باشد .
امروز هم موج توقف و بازگشایی برخی نماد ها را داریم که کم کم به مراحل پایانی خود میرسد . دیگر تاخر این هفته تقریباً تکلیف اکثر سود ها روشن شده است .
در عین حال شنیده می شود فردا نیز روزبازگشایی پتروشیمی ها خواهد بود به نظر میرسد تاثیرات خاص خود رادارد .
در بازار امروز بازهم دو گروه دارو و بانک بیشتر مورد توجه قرار خواهند داشت .
گروه تحلیل گری بتا سهم
۴ اسفند ۹۲