نگاهی به بازار فردا شنبه ۲۶ بهمن ۹۲

نگاهی به بازار فردا شنبه 26 بهمن 92

بتاسهم
بهمن ۲۵, ۱۳۹۲
مشاهده خلاصه هوش مصنوعی

نگاهی به بازار فردا شنبه ۲۶ بهمن ۹۲

هفته سخت و حیانی بازار سرمایه فردا آغاز خواهد شد. کار بازار از یک ریزش و افت ساده گذشته است و امروز همه فعالین این عرصه نگران تاثیرات بلندمدت اتفاقات اخیر و آغاز بحرانی جدید هستند. به عبارتی ما امروز در یک قدمی ورود به یک دوره رکودی هستیم که مشخص نیست تا چه زمانی می تواند ادامه داشته باشد. امیدواریم در روزهای آتی با تزریق پول، جلوگیری از عرضه های بی وقفه خصوصی سازی، انتشار بیشتر اوراق تبعی و اخذ تصمیمات فوری و کارآمد توسط مدیران بورسی و دولتی شاهد بازگشت اعتماد و آرامش به بازار باشیم.

بهر عنوان صدای اعتراض همه این روزها بلند شده است واقعا کسی نیست که منکر شرایط بحرانی بازار نباشد سهامداران حقیقی نیز این روزها در پی تدارک اعتراض های حضوری در سازمان بورس هستند بهر عنوان کم کم سهامداران متوجه نابودی اصل سرمایه خود هستند در خیلی از نمادها ریزش بالای ۵۰ درصد بوده است هر چند مسیولین منکر این مورد هستند ولی گروه ساختمانی بیش از ۵۰ درصد ریزش داشته است خیلی از نمادهای دیگر از جمله فاذر ۵۰ درصد ریز ش داشته است مسیولین در توجیح شرایط فعلی عرض می کنند شاخص ۱۰ درصد ریزش داشته است اما همه می دانیم ریزش سهم ها حداقل بالای ۲۰ بوده است و در خیلی از نمادها بیش از ۵۰ درصد بوده است بهر عنوان استفاده از شاخص برای توجیح ریزش بازار روش درستی نیست

خبرگذاری های فارس و تابناک و مهر که یک زمانی از حبابی بودن بازار صحبت می کردند این روزها تماما بر ریزش هیجانی بازار تاکید دارند این روزها واقعا خبرگذاری را پیدا نمی کنیم که منکر ریزش بی منطق بازار نباشد لذا شرایط فعلی را نباید عادی و جز ذاتی بازار دانست هیچ کسی ریزش دسته جمعی ۴۲۰ نماد را طبیعی نمی داند و توقع نداریم که شرایط فعلی را عادی تفسیر کنند

 همچنین تعیین تکلیف هرچه سریع‌تر نرخ خوراک در شورای نگهبان در هفته آینده و رفع توقف غیر‌منتظره سهام این گروه از دیگر مواردی است که می تواند بازار را به مسیر تعادل باز گرداند. ناگفته مشخص است که دولت توانایی نجات بازار و برچیدن جو به وجود آمده در هفته های گذشته را دارد اما باید دید این دولت که خود را ناجی اقتصاد ایران و حامی بازار سرمایه می دانست به چه میزان در ادعاهای خود صادق است. در این میان کاری به جز نظاره گر بودن و  انتظار کشیدن از دست فعالین بازار سرمایه بر نمی آید.

طبق شنیده ها شوری نگهبان با طرح تحول و افزایش نرخ خوراک پتروشیمی ها موافق نبوده است و ایراداتی به این طرح ها وارد شده است

ای کاش در هفته های گذشته ‌مسئولان بازا به جای مصاحبه و وعده‌های بی‌سرانجام ‌و عملیات روانی برای مثبت نشان دادن وضعیت بازار به مشکلات ساختاری بازار ‌توجه می کردند دورنمای مثبت تنها با آدرس دادن به مشکلات بازار برای رفع آن‌ها به دست خواهد آمد، وگرنه سرمایه‌ گذاران بازار به خوبی و بیش از هر کسی از وضعیت بازار می‌دانند و نیازی به مصاحبه‌ های تبلیغاتی برای مثبت نشان دادن وضعیت بازار نیست.

جان سهام داران به معنی واقعی کلمه به لب رسیده است. روز چهارشنبه خبری از نامه سهام داران به مقام معظم رهبری و استمداد از ایشان برای اتمام نابسامانی ها منتشر شد. سهامداران حقیقی این روزها به سایت حسن روحانی بارها مراجعه داشته اند و صدای اعتراض خود را با کامنت ها به گوش وزیر اقتصاد و رییس جمهور رسانده است اما پس از ادامه ریزش های فعلی چاره ای ندیدند از مقام معظم رهبری کمک بگیرند بهر عنوان این گونه مسایل و همگانی کردن ریزش بورس اثرات تخریبی بلند مدتی در اینده بازار خواهد داشت رییس جمهور و وزیر اقتصادی که بازارها مردم را به سرمایه گذاری در بورس تشویق می کردند این روزها باید توجه کنند اگر به داد سهامداران نرسندمردم دیگر به صحبت های ان اعتماد نخواهند کرد جامعه سهامداری ایران حداقل ۷ میلیون نفر است که همین ۷ میلیون نفر اکثرا از افراد تحصیل کرده و با سواد جامعه می باشند لذا اگر این قشر ۷ میلیونی دل خوشی از برنامه های دولت نداشته باشند یقینا در انتخابات اتی مجلس تیم دولت یک سری از حامیان خود را از دست خواهند داد

وزیر اقتصاد نیز بالاخره سکوت خود را شکست و اعلام کرد سازمان بورس برای اداره بازار برنامه دارد. وی طی مصاحبه ای اعلام کرد انتظار می رود اجرای این برنامه ها تاثیر قابل توجهی در بهبود شرایط بازار داشته باشد‏، ضمن اینکه شرکت های حقوقی نیز در حمایت از سهامداران خرد بصورت جدی وارد عمل خواهند شد. وی افزود دولت دغدغه های فعالان بازار درخصوص ابهامات موجود در برخی صنایع، به ویژه صنایع اثرگذار در بورس را مورد رسیدگی قرار خواهد داد.

در این میان مدیر نظارت بر بورس‌های سازمان بورس با بیان این‌که پایان رسیدگی به لایحه نقطه عطفی در بازار سرمایه است به سرمایه گذاران قول داد که تا دو سه ماه آینده وضعیت بورس بهبود می‌یابد. وی در ادامه گفت سرمایه‌گذارانی که از بورس خارج شدند پشیمان می‌شوند.

صالح آبادی نیز به سهامداران اطمینان داد سازمان بورس براساس وظیفه ذاتی خود، صیانت از حقوق سرمایه گذاران را همواره مدنظر قرار داده و بصورت مستمر پیگیری خواهد کرد. وی با بیان اینکه براساس هماهنگی صورت گرفته، عصر فردا، مسئولان بازار سرمایه و فعالان این بازار در نشست مشترک با وزیر امور اقتصادی و دارایی، دغدغه ها و پیشنهادات خود را به منظور بهبود شرایط بازار ارائه خواهند کرد، افزود: خوشبختانه رویکرد دولت به بازار سرمایه، رویکردی بسیار مثبت است و بر این اساس، نگرانی های فعالان بازار بصورت جدی در سطح دولت پیگیری خواهد شد.

اما در حوزه اخبار سیاسی، حمید بابائی، رایزن و مسوول جدید بخش مطبوعاتی نمایندگی ایران در سازمان ملل در مقاله‌ای در روزنامه گاردین پیشنهاد “سخاوتمندانه” جایگزینی راکتور اراک با یک راکتور آب سبک باید خیلی پیش از این به تهران عرضه می‌شد چرا که تاکنون سرمایه‌گذاری سنگینی روی راکتور اراک صورت گرفته است. وی با اشاره به راهبرد شکست خورده آمریکا در ممانعت هدفمند از دستیابی ایران به فن‌آوری‌های نوین، آورده است: متخصصان جوان و مستعد ایرانی محدودیت‌های غیرقانونی غرب را به فرصت و دستاوردهای ارزشمندی برای کشورشان تبدیل کردند.

در حوزه اخبار سیاسی نیز روابط عمومی بانک مرکزی، اعلام کرد: اعضای این گروه به سرپرستی مارتین سریسولا ، ضمن دیدار با سیف، رئیس کل بانک مرکزی با مقامات ارشد اقتصادی کشورمان از جمله نهاوندیان رئیس دفتر رئیس جمهور، نوبخت معاون برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی رئیس جمهور، طیب‌نیا وزیر امور اقتصادی و دارایی، حجت الاسلام پورمحمدی وزیر دادگستری و مدیران عامل برخی از بانک‌های کشور نیز به گفتگو پرداختند.

این هیات که از ۵ الی ۱۹ بهمن ماه سال جاری در کشورمان حضور داشت، در نشست پایانی خود طی گزارشی اعلام کرد: رکود اقتصادی در ایران به دلیل شوک‌های بزرگی است که در چند سال اخیر تجربه شده‌ اما علائم رکود درحال کم‌رنگ شدن است و این امر می‌تواند برای آینده کشور امید‌بخش باشد.

طبق اخبار منتشر شده کره جنوبی دومین و سومین قسط پول نفت ایران ایران خواهد بود. بر اساس توافقات انجام شده میان ایران و گروه ۵+۱، مقرر شده است ۴.۲ میلیارد دلار از دارایی ایران طی یک دوره ۶ ماهه و در ۸ قسط در اختیار این کشور قرار گیرد. چندی پیش نخستین قسط از این رقم به مبلغ ۵۵۰ میلیون دلار در اختیار ایران قرار گرفت که گفته شده از حساب ایران در بانکی ژاپن برداشت شده است.

بر اساس این گزارش مبلغ پولی که قرار است از حساب ایران در بانک های کره ای برداشت شود و در اختیار این کشور قرار گیرد مشخص نیست. بانک مرکزی ایران دو حساب به وون در ووری بانک و بانک صنعتی کره دارد که بالغ بر ۵.۶ میلیارد وون پول نفت ایران در آن ها انباشته شده است.

یک مقام آگاه تایید کرد ماه آینده دو بانک کره ای پرداختی به ایران انجام خواهند داد و این کار در دو مقطع، اوایل ماه مارس و پس از آن انجام می گیرد.

مبلغ دومین قسطی که در چارچوب توافق ژنو باید آزاد شود و در اختیار ایران قرار گیرد ۴۵۰ میلیون دلار تعیین شده است که اول مارس باید در اختیار ایران قرار گیرد. در روز ۷ مارس نیز باید مبلغ ۵۵۰ میلیون دلار دیگر آزاد شود. البته مقامات بانک کره و وزارت دارایی کره جنوبی تاکید کرده اند هیچ تصمیمی برای انتقال پول به ایران اتخاذ نشده است.

امروز همچنین نوبخت در کنفرانس خبری در پاسخ به سوالی مبنی براینکه با فرض افزایش ۶۳ درصدی قیمت حامل های انرژی آیا بازهم تورم سال آینده به ۲۵ درصد می رسد؟ تصریح کرد اولاً در محاسباتمان برای سال آینده تورم را بین ۲۱ الی ۲۵ درصد در نظر گرفتیم.

وی با تاکید براینکه عزم دولت کاهش تورم است، گفت: افزایش قیمت حامل های انرژی سهمی در تورم خواهد داشت ولی تمام علت تورم نخواهد بود چراکه دولت بنا دارد برای سال آینده با سناریوهای مختلف تورم را به کمتر از ۲۵ درصد برساند.

رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس تمهیداتی برای بازگرداندن بدهی بابک زنجانی به وزارت نفت اتخاذ شده است. رویترز نیز اعلام کرده هند ۱.۵ میلیارد دلار از بدهی‌های نفتی خود به ایران را پرداخت خواهد کرد.

اما در مورد گروه پتروشیمی…

شنیده ها حاکی از این است که شورای نگهبان چند ایراد به لایحه بودجه گرفته است که بحث خوراک پتروشیمی ها از جمله این ایرادات است.در چند هفته اخیر موضوع قیمت گذاری گاز پتروشیمی ها به چالشی اساسی در بازار سرمایه تبدیل شده است که ریزش شدید قیمت سهام پتروشیمی از جمله تبعات این تصمیم نسنجیده بوده است.

قائم مقام شرکت ملی صنایع پتروشیمی امروز طی مصاحبه ای اعلام کرد من مخالف تأثیرگذاری فضای رسانه در مقوله قیمت گذاری خوراک هستم، رسانه ها باید در این زمینه اطلاع رسانی کنند و من نمی گویم دخالت نکنند اما نباید تأثیرگذار باشند.

وی افزود: تعیین نرخ خوراک برای واحدهای پتروشیمی مسئله ای اقتصادی است که در آن پارامترهای مختلف باید مورد توجه قرار گیرد و در تعیین آن باید دولت، سارمان مدیریت و برنامه ریزی و مجلس جمع بندی نهایی را انجام دهند.

محمدحسن پیوندی با اشاره به تعیین نرخ ۱۵ سنتی خوراک گازی واحدهای پتروشیمی گفت: تعیین نرخ خوراک هنوز در میانه راه است و نهایی نشده باید ببینیم نظر شورای نگهبان روی این مصوبه مجلس چیست و در صورتی که به صورت قانون ابلاغ شد آنرا نهایی می دانیم.

گروه گسترش نفت و گاز پارسیان طی اطلاعیه ای اعلام کرد که بر اساس نامه دریافتی از ساتا بدلیل تنها یک شرکت کننده در مزایده بلوک پتروشیمی پارس و عدم شکل گیری رقابت جدی ، بر اساس بند ۱۹ اسناد مزایده، با پیشنهاد پارسان موافقت بعمل نیامده و فروش بلوک حدود ۴۰ درصدی شرکت به آینده موکول شده است

 در حالیکه سهم های پتروشیمی در شرایط فعلی بسته اند و نرخ گاز قرار است گران شود دیگر سهامداران بابت این موضوع در حال تاوان دادن  هستند تاوان پتروشیمی ها این روزها نصیب سهامداران دیگر شده است  جو بد بینی شدیدی در بین سهامداران دیگر به وجود امده است که از حق نگذریم به جا هم است نرخ گاز چه ارتباطی به دیگر گروه ها دارد با کاهش پی به ای بازار بدون شک پتروشیمی ها نیز دچار شرایط بحرانی تری خواهند شد و بازگشایی انها در چنین جوی اینده خوبی برای سهم های پتروشیمی نخواهد داشت لذا بازی که حقوقی های پتروشیمی برای دیگر سهم های بازار چیده اند و قصد تخریب بازار را دارند یقینا گریبان انها را هم خواهد گرفت

گروه بانکی

پس از  انتشار خبر لغو معامله بلوکی پارس شنیده ها از احتمال عدم انجام معامله پارسیان نیز حکایت دارد. هر چند ارتباط دقیقی بین این دو موضوع نیست و هنوز عده ای معتقد به تلاش طرفین برای قطعیت معامله بلوکی پارسیان است

بانک مرکزی نام هشت بانک غیر تحریمی که می‌توانند دارایی‌های بلوکه شده ایران را به داخل کشور منتقل کنند اعلام کرد. اقتصاد نوین، پارسیان، پاسارگاد، کارآفرین، سرمایه، سامان، مسکن و کشاورزی،  به عنوان بانک‌های غیر تحریمی که از سوی اتحادیه اروپا و ایالات متحده آمریکا که درچارچوب توافقات ژنو قادر به خدمات بانکی هستند شناخته شده اند.

قیمت های زیر ۲۶۰ تومان برای پاسارگارد  واقعا پایین است. وبصادر و وتجارت نیز شرایط مشابهی را تجربه می کنند. وسینا پس از چندین هفته بالاخره به قیمت های زیر ۳۰۰ تومان بازگشت. سینا با پی به ای ۷ بیش از ۲۴۰ تومان نمی ارزد این سهم دیر یا زود به پی به ای متوسط گروه بانکی خواهد رسید خرید بانک سینا در شرایط فعلی اصلا قابل توجیح نیست باید دید آیا فردا قیمت های پایین این گروه جلوی افت قیمت بیشتر را خواهند گرفت و یا شاهد سقوط بیشتر نمادهای گروه و وبصادر زیر ۱۰۰ تومانی خواهیم بود یا خیر!

تنها گروه های که از تصمیمات مجلس و دولت اثر کمتری را خواهد داشت گروه بانکی است نمادهای بنیادی گروه بانکی با دید بلند مدت و در قیمتهای فعلی عالی هستند با اعلام سود های سال ۹۳ مشاهده خواهیم کرد سود بانکی ها حداقل کاهشی نخواهد بود و برتری نسبی گروه بانکی در میان مدت هنوز وجود خواهد داشت

گروه خودرویی

سهام خبهمن به قیمتی کمتر از ارزش دفتری خود یعنی ۲۲۰ تومان رسیده است! این سهم در شرایط فعلی یکی از بهترین سهم های بازار است. با توجه به سود تقسیمی مجمع حتی در این شرایط بازار بازده خوبی را برای سهام داران خود در پی خواهد داشت. اما متاسفانه در این شرایط خشک و تر با هم می سوزند. حتی در بسیاری از موارد سهم های پرپتانسیل زیان بیشتری را نیز متحمل شده اند.

در این گروه خچرخش سرمایه خود را از ۱۵۰ میلیارد ریال  به ۳۰۰ میلیارد ریال  افزایش خواهد داد . ۶۰ درصد این افزایش سرمایه از محل مطالبات و آورده نقدی سهامداران و ۴۰ درصد آن از محل سود انباشته خواهد بود.

در گروه خودرویی قطعه سازان پپس از رشد های بالای ۱۰۰ الی ۳۰۰ درصدی هنوز جای ریزش زیادی دارند اکثر قطعه سازان باید به قیمتهای زیر ۱۵۰ تومان برگردند خاذین یکی از حبابی ترین سهم های این گروه است و در مجموع باید عرض کرد هیچچ یک از سهم های قطعه ساز در قیمتهای فعلی جای حمایت ندارند و همه انها باید بیش از ان چیزی که فکرش را می کنیم اصلاح کنند

بر خلاف قطعه سازان که حبابی بودن ان برای همگان اشکار شده است و هیچچ کسی اعتقادی به ارزند گی انها ندارد خود نمادهای خودرویی واقعا اصلاح زیادی داشته اند و قیمتهای فعلی برای انها  واقعا دور از انصاف است

زامیاد ۱۳۰ تومانی سایپا زیر ۱۸۰ تومانی خبهمن ۲۰۰ تومانی سهم های خوبی می باشند اما در گروه خودرویی نیز تک خوری بی داد می کند یک عده ای  قصد دارند ایران خودرو را نماد ملی کنند و همه سهم های خودرویی را قربانی ایران خودرو کنند در مقطع فعلی ایران خودرو حتی ۲۰ درصد ریزش نداشته است اما زامیاد ۴۰ درصد ریزش داشته است سایپا و خبهمن هم همین طور

واقعا ظلمی که ایران خودرو در حق نمادهای خودرویی می کند از حد گذشته است خود ایران خودرو اصلاحی نمی کند ولی دیگر نمادهای بازار ریزشی هستند این بازی ایران خودرو خیلی وقت است رو شده است و کم کم هیچ کسی به سمت گروه خودرویی نمی رود این تک روی و تک خوری ایران خودرویی ها شرایط بسیار بدی را در ذهن خریداران خودرویی ایجاد کرده است شک نباید کرد با این روش فعلی در نماد ایران خودرو خیلی ها از گروه خودرو زده شده اند و وارد دیگر سهم های خودرویی نمی شوند و همین موضوع باعث خروج پول از گروه خودرویی خواهد شد و وقتی پول از گروهی خارج شود ایران خودرو هم اخر سر باید بریزد و خواهد ریخت

گروه دارویی

دالبر در پیش بینی سود هر سهم خود در سال ۹۳ مبلغ  ۲۵۴۱ ریال پیش بینی کرده که نسبت به سود سال ۹۲ رشد ۲۶ درصدی داشته. پیش از این داروپخش،دجابر و دیران در پیش بینی سود هر سهم خود با تعدیل مثبت اعلام کرده بودند.

گروه دارویی فعلا گزارش های خوبی برای سال ۹۳ ارایه کرده است با توجه به پی به ای پایین و حتی زیر ۶ این گروه خیلی از نمادهای گروه دارویی با دید بلند مدت عالی هستند فقط در شرایط فعلی باید دنبال نمادهایی بود که پی به ای زیر ۶ خصوصا ۵ دارند باید بود جابر البرز نمونه های از این گونه سهم ها هستند

خرید تیپیکو در منفی های فردا نیز می تواند برای افراد زیادی جذاب باشد.سهم به قیمت عرضه اولیه یعنی ۶۰۰  تومان خواهد رسید

 ساختمانی ها

ساختمانی ها نیز به پی بر ای بسیار پایینی رسیده اند. در این گروه توجه داشته باشید نمادهای تسهیلات مسکن بار دیگر مورد توجه نوسان گیران قرار گرفته اند. ممکن است رشد ۵درصدی در چنین بازاری وسوسه انگیز باشد اما توصیه می کنیم از حضور در تسه ها به طور جدی بپرهیزید.

وساحت ۳۷۰ تومانی ثباغ ۲۳۰ تومانی ثغرب ۲۸۰ تومانی و دیگر نمادهای بنیادی پی به ای پایین گروه ساختمانی پس از اصلاح بیش از ۵۰ درصدی به نظر برای خریداران تازه وارد ریسک چندانی نخواهد داشت وساخت ۷۵۰ تومانی کجا ۳۸۰ تومان فعلی کجا ثباغ ۵۳۰ تومانی کجا ۲۵۰ تومان فعلی کجا

لذا گروه ساختمانی نه برای کوتاه مدت ولی با دید میان مدت تری به نظر می توانند مورد توجه باشند

واقعا باید عرض کرد هیچ کسی باورش نمی شد در شرایطی که مشکلات سیاسی به حداقل میزان خود رسیده بود  و ایران  توافق نامه زنو را متعهد شد و همه اخبار همراه با ثبات سیاسی بود شاهد این ریزش بی دلیل در بازار باشیم بدون شک هیجاناتی در  خیلی از نمادها بود وکسی منکر ان هیجانات نیست ولی خیلی از نمادهای بنیادی و خوب بازار سرمایه این روزها در  حال قربانی شدن هستند که حتی نسبت به ۶ ماه گذشته یک قرون هم سود نداشتند

همه نمادهای بازار رشدی نداشته بودند که این روزها شاهد یک ریزش همگانی در بورس هستیم فرضا گروه پتروشیمی خوراکش گران شود ایا ایران خودروباید تاوان این افزایش نرخ گاز را بدهد چرا زمانی که نرخ دلار بالا رفت و خودرویی ها نابود شدند و به ۳۰ الی ۴۰ تومان رسید کسی به رابطه صنایع مختلف دقت نداشت اما الان که نرخ گاز افزایش پیدا می کند همه گروه ها ریزش می کنند

 مسیولین بورس، رییس جمهور محترم، وزیر اقتصاد دقت کنند خیلی از مردم با تبیلغات شما وارد بازار سرمایه شدند و الان توقع حمایت نباید خیلی دور از انتظار باشد در شرایط فعلی کسی توقع رشد و برگشت قیمتها را ندارد اما همین که جلوی ریزش گرفته شود و جو بحرانی فعلی بیش از این ادامه دار نباشد باز خودش جای شکر دارد

در اخر نگاهی به نمودار شاخص کل می کنیم 

kol921125

شاخص در شرایط فعلی پس از کاهش به زیر میانگین های ۲۰و ۵۰ روزه در نزدیکی های میانگین ۱۰۰ روزه می باشد اکثر اهالی بازار انتظار برگشت شاخص از نزدیکی های میانگین ۱۰۰ روزه را دارند ریزش به زیر ۷۸۸۰۰ واحد سیگنال خوبی برای بازار نخواهد بود لذا توقع اهالی بازار این است که قبل از کاهش شاخص به زیر میانگین ۱۰۰ روزه شاهد حمایت های بیشتری از بازار باشیم

 جمعه ۲۵ بهمن ۹۲

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم