تحولات گروه خودرو …

تحولات گروه خودرو ...

نوید خاندوزی
آذر ۲۵, ۱۳۹۲
مشاهده خلاصه هوش مصنوعی

خبر

تحولات  گروه خودرو …

تحلیل خبر

بتا سهم – ۶:۴۰    در گروه خودرو  شرایط جالبی را داریم از یک  سو فروش سهام  پژو توسط جنرال  موتورز حاکی از ان  است که  دست  پژو برای حضور در ایران  بازتر می شود . در کنار ان  خبر عدم  افزایش قیمت خودرو را داشتیم  که قیمت خودرو  نه افزایش و نه کاهش خواهد داشت  .

از نظر تکنیکالی و بنیادی نیز در تقابل قرار داریم که  بنیادی ها معتقدند  نه  گزارش ۹  ماهه و نه  سود  اعلامی سال ۹۳ خودرویی ها هیچ  تحولی ندارد . ولی تکنیکالیست ها معتقدند  منفی ۴% دیگر قیمت ها اولین نقاط حمایت  جدی انها خواهد بود .

به عنوان  مثال ورنا و ایران خودرو و یا خگستر و خپارس از نمونه های ان هستند .

توصیه ما  این است که  عزیزان  خریدار کمی صبر کنند  تا تکلیف بازار با این گروه کمی روشن  شود . به نظر همچنان  بهترین های گروه خگستر و خبهمن هستند که  ریسک کمتر و احتمال  بازدهی مناسبی را دارند .

گروه تحلیل گری بتا سهم

۲۵ آذر ۹۲ 

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم