خبر
در نماد فارس …
تحلیل خبر
بتا سهم –۷:۲۳ به زودی گزارش های ۶ ماهه شرکت های زیر مجموعه فارس منتشر می شود . در این گزارش ها خوب دقت کنید به عنوان در پتروشیمی پارس نشان می دهد که شرکت ۶ ماه با ۶۰% ظرفیت کار می کرده و دو برابر سال قبل فروش داشته است . به نظر میرسد فارس در قیمت های فعلی با توجه به این حجم سرمایه گذاری و پتروشیمی ها در منطقه مناسبی است و افت انچنانی ندارد . کنترل سهم به دلیلی معامله بلوک است .
امسال سود فارس حداقل ۸۰۰ میلیارد تومان بیش از پیش بینی ها محقق می شود که نیمی از ان از محل افزایش سود پتروشیمی پارس و نیمی دیگر از باقی شرکت هاست .
گفته می شود تمامی شرکت های زیر مجموعه هلدینگ نرخ خوراک را را با اتان ۲۴۰ و نرخ مبادله ای یعنی حداکثری رفته و تسعیر را ۲۴۵۰ دیده اند . پتانسیل های بالایی در فارس با توجه به لغو تحریم ها و شرایط آزاد شدن برخی تحریم ها وجود دارد .
توصیه این است که سهم را حتماً نگهداری و در فروش ان عجله نکنید .
گروه تحلیل گری بتا سهم
۱۶ آذر ۹۲