خبر
تحولات پارسان …
تحلیل خبر
بتا سهم – ۷:۲۰ شاید این سهم به همراه غدیر کمترین رشد را در بازه فعلی بازار داشته اند . دقت داشته باشید به زودی مجمع پردیس و هامون و فروش برخی سرمایه گذاری ها سود پارسان را به ۲۰۰۰ ریالی و حتی بیش از ان نزدیک می کند . تقسیم سود امسال نیز بین ۱۹۰۰ تا ۲۰۰۰ ریال است . طی ۲ الی ۳ هفته آتی پارسان سود سال ۹۳ را نیز به بازار اعلام می کد که گفته می شود سود ۲۲۰۰ تا ۲۲۵۰ ریالی محتمل ترین گزینه است .
دقت کنید سهمی که در قیمت های ۱۱۰۰ تومان قرار دارد و طی ۳ ماه اتی ۲۰۰ تومان تقسیم می کند در واقع در پی به ای ۴ قرار دارد که کمترین پی به ای در بازار است .
شنیده می شود سهم قبل از مجمع در قیمت های ۱۴۰۰۰ و ۱۴۵۰۰ ریال است و شاید کسب بازدهی ۲۰ تا ۲۵% برای ۳ ماه پیش رو بدون ریسک آنچنانی می تواند برای ریسک گریزان جالب باشد .
گروه تحلیل گری بتا سهم
۱۹ آبان ۹۲