خبر
شرایط فخوز و فولاد …
تحلیل خبر
بتا سهم – ۶:۲۶ بازهم محصولات فخوز در بازار طرفدار زیادی دارد . دستکاری قیمت سهم قبل از عرضه اولیه و پایئن نگه داشتن ان برای همه ی اهالی بازار روشن بود اما بورس تازه برای این افراد حکم صادر کرده است که البته به نظر حقیر صندوق نفت باید برای این خرید به این افراد پاداش دهد! اما فحوز می تواند همین روند فروش را در گزارش های دیگر خود نیز تکرار کند . دیگر کوتاه مدت ها سراغ فخوز نروند . سهم برای میان مدت ها و بلند مدت ها ان هم فقط با دید افزایش سرمایه جذاب خواهد بود .
اما دیروز فولاد مبارکه نیز معامله سنگینی داشت و این شرکت ۱۳۴ میلیارد تومان در بورس کالا معامله زد تا معامله این ۳ هفته او نزدیک ۵۰۰ میلیارد تومان باشد که نسبت به ماه های قبل رشد بسیار خوبی را داشته است .
البته در مورد فولاد نیز ما سهم را در ۳۶۰۰ و ۳۷۰۰ بدون ریسک می دانستیم حالا سهم در قیمت های ۴۵۰۰ و نهایت ۴۸۰۰ ریال رشد خواهد کرد و رشد او تا حدودی متوقف می شود. از همین رو بهتر است در کوتاه مدت در قیمت های مثبت تا حدودی اقدام کنید . البته اگر نوسان گیر هستید .
گروه تحلیل گری بتا سهم
۲۳مهر ۹۲