خبر
شبندر و شتران با …
تحلیل خبر
بتا سهم – ۶:۳۸ تکنیکالیست ها معتقدند حرکت دیروز آغاز رالی گروه پالایش بود . دیروز صبح مطلع شدیم که برخی حقوقی ها پول سنگینی را برای حرکت دادن شبندر و شتران اماده کرده اند و در ستون اخبار روز اشاره کردیم . البته بازی انها با عرضه برخی افراد دیگر به هم خورد اما می تواند ادامه داشته باشد .
در نماد شبندر انچه باعث رشد شده است نه خبرهایی از رشد قیمت بنزین و یا دلار ۳۰۰۰ تومانی در بودجه بلکه شایعه ای است که تحقق ۱۹۰۳ ریالی را در گزارش ۶ ماهه در بازار می چرخاند . به نظر خرید با این شایعه کمی ریسک است اما شبندر جایی برای افت ندارد البته برای رشد نیز در قیمت های ۱۳۵۰۰ و ۱۴۰۰۰ ریال فروشندگان زیادی عرضه کننده هستند . اما دقت داشته باشید سهم در این مدت حسابی از فروشندگان افراطی پاک شده و این فرصت خوبی است .
اگر با قصد نوسان می خواهید بخرید به نظر شتران نوسان بهتری بدهد اما شبندر کم ریسک تر است .
برای فروش نیز عجله نکنید .
در شتران نیز حقوقی ها در حال خرید جدی سهم هستند .البته این سهم نیز فروشندگان جدی دارد . اما نوسان گیران ریسک پذیر می توانند در شتران مانور دهند . تمرکز پول جدید وارد شده روی شتران بیش از شبندر است .
گروه تحلیل گری بتا سهم
۸مهر ۹۲