خبر
در حاشیه ی بازار …
تحلیل خبر
بتا سهم – ۵:۵۳ در حاشیه خبرهای سیاسی در مورد سوریه به طور مجزا مطلب می نویسیم اما سایر حاشیه ها را می توان دیدار دولت با رهبری ، معرفه امروز سیف در بانک مرکزی و تحولات بودجه ای از مهم ترین اتفاقات دانست . البته در نقل و قول های سیاسی می توان به تحولاتی اشاره کرد مانند حضور رئیس جمهور در شانگهای ، حضور ظریف در ژنو۲ و در نهایت طی ۳ هفته دیگر حضور در سازمان ملل که هر سه موضوع بر وضعیت مناسب سیاست خارجی مکا می تواند موثر باشد .
و اما از آنجا سری به یک خبر اقتصادی دیگر می زنیم که در حال حاضر به دلیلی جدی نشدن نمی خواهیم روی ان کار کنیم اما شایعه افزایش قیمت برق و گاز و همچنین بنزین کمی عجیب بود اما از ترس کسری بودجه ممکنن است دولت به ان تن دهد. این خبر کل صنایع به خصوص فلزات و فولاد را به حاشیه می برد . هر چند این احتمال ضعیف است اما به یاد داشته باشید بودجه در مجلس قرار است تجدید نظر شود و یکی از راه های کسب درامد این موضوع است که با این حساب باید قید کاهش تورم را زد .
اما در بازار ارز و دلار امروز احتمال افت دلار و به خصوص طلا بالاست .
دلار در حالی به ۳۳۰۰ رسیده بود که در روز پنج شنبه تا ۳۲۴۵ کاهش یافت و گرم طلا نیز افت کرد اما امروز قطعاً هر دو کاهشی است . دلار وارد کانال زیر ۳۲۰۰ می شود و احتمال افت گرم تا زیر ۱۱۰ هزار تومان نیز وجود دارد .
و اما در بازارهای جهانی نیز مزه افت را به وضوح چشیدیم …
مس در حالی به ۷۰۶۵ دلار رسیده است که بالای ۷۳۰۰ بسته شده بود و روی نیز در حالی به ۱۸۷۵ رسیده که او نیز ۱۹۴۰ به بالا بسته شده بود . حکایت در نفت نیز کاهش تا ۱۰۷ دلار است .
اونس طلا نیز به زیر ۱۴۰۰ دلار امده و در مجموع اخبار بازارهای جهانی خبرهای خوبی نیست .
به نظر میرسد از این منظر بازار از افت بازارهای جهانی تحت فشار جدی باشد .
گروه تحلیل گری بتا سهم
۹ شهریور ۹۲