معرکه فخوز با …

معركه فخوز با ...

نوید خاندوزی
مرداد ۶, ۱۳۹۲
مشاهده خلاصه هوش مصنوعی

خبر

معرکه  فخوز با …

تحلیل خبر

بتا سهم – ۶:۵۹ پس از گزارش فولاد نوبت  به  فخوز رسیده که  اتش بازی کند و سهم  با تعدیل سود ۳۸% در بازار احتمالاً امروز با اتش بازی خفیف وارد بازار می شود . حقیقتاً روی این  سهم بسیار کار شد و این نیز یکی دیگر از شرکت هایی بود که عزیزان مارا  به دلیلی معرفی ان مورد  انتقاد  قرار دادند که  رشد ی ندارد . البته  رشد فخوز کند بوده  اما در یک بازه  زمانی ۴ الی ۵ ماهه  تقریباً با  بازگشایی مناسب امروز بازدهی نزدیک  به ۸۰% را داده است که به نظر منطقی می رسد .

این  سهم  سودخود را  ۵۶۳ تومان  اعلام کرده  بود که علاوه  بر رشد سود تا ۷۷۶۹ ریال پوشش ۳۵% را  رقم  زده است که  رشد فروش چه در نرخ و چه در مقدار محصول قابل توجه است  .

در روز های بعد  از امکان تعدیل بیشتر سهم  صحبت می کنیم که  فخوز حتی سود ۹۰۰۰ ریالی را نیز می تواند  بسازد  و صندوق نفت  شکار خوبی را در خرید بلوک این  شرکت  زده است .

در مورد  جزئیات سود  شرکت بازهم  صحبت خواهیم  کرد اما در مورد  قیمت به نظر فخوز امروز در قیمت های منطقی ۳۸۰۰۰ ریال  قرار گیرد و کم کم  با  رشد مواجه  شود . هر قیمتی کمتر از ۳۸۰۰۰ ریال بازهم  فرصت خرید به  شمار می رود . امروز فقط و فقط اگر سهم در قیمت های ۴۵۰۰۰ ریال  باز شد فروش منطقی است در غیر این  صورت  هدف میان مدت  سهم  بیش از ۴۵۰۰۰ ریال  است و می توان  تا ان  مقطع  و حتی تا مقطع  افزایش سرمایه  صبر کرد .

گروه تحلیل گری بتا سهم

۶ مرداد ۹۲ 

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم