شبندر مي ايد ؟!

نوید خاندوزی
خرداد ۲۶, ۱۳۹۲
مشاهده خلاصه هوش مصنوعی

خبر

شبندر می اید ؟!

تحلیل خبر

بتا سهم – ۷:۵۱  قبل از هر چیز بر خلاف برخی خبرها و شنیده ها با این  که  شبندر مصوبه  قبلی و کاهش ۱۷۴ ریالی را ملغی کرده و یک  خبر خوب و خوشحال  کننده  را اعلام کرده  امروز به  بازار نمی اید! گفته می شود شبندر باید در مورد  سود  سال ۹۲ و تکلیف ۲۶% ابتدا  شفاف سازی وکندو پس از ان  بازگشایی شود . سهامداران این  سهم و شراز و شتران  باید خوشحال  باشند که دراین  فضا این  سهم  باز می شود .

گفته  شده  به  زودی با شفاف سازی مجدد همه  ی شرکت های پالایشگاهی به  بازار باز می گردند . البته  ممکن است  شراز  و شتران کمی دیر تر بیایند اما  شبندر و شاوان  واردمی شوند .

بعید است  امروز این  سهم  به  بازار بیاید اما  با این  اطلاعات سهم در قیمت های ۸۰۰۰ ریال  منطقی خواهد بود  و حتی ممکن است در جو بهتر و با  اطلاعات دقیق تر رشد بیشتر را نیز تجربه کند .

گروه تحلیل گری بتا سهم

۲۶ خرداد۹۲ 

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم