خبر
بازار امروز با …
تحلیل خبر
بتا سهم – ۵:۳۰ امروز بازار سرمایه را در حالی آغاز می کنیم که به نظر میرسد با توجه به نیم ساعت پایانی بازار دیروز فشار فروش در بازار امروز کمی افزایش خواهد یافت . این فشار فروش از گروه پتروشیمی آغاز شده و پس از ان پالایشگاه را دربر می گیردو شاهد عرضه سنگین صفوف خرید احتمالی و نماد های قوی این گروه است . در کنار ان فولادی ها و سنگ آهنی ها نیز وضعیت بهتری نخواهند داشت و آنها نیز با جو عرضه مواجه می شوند .
در این بین گروه دارو،سیمان،قند می توانند کمی بهتر باشند . البته گروه کاشی نیز احتمالاً ابتدا کمی عرضه و سپس به سمت مثبت شدن باردیگر گام بر می دارد .
جو بازار امروز برای خرید در قیمت های منفی شاید کمی مناسب باشد اما برای خرید نباید عجله کرد . خاطر نشان می شود که این منفی پایدار نیست و با دو الی ۳ روز منفی بودن و معاملات مناسب در نماد ها باردیگر امید و برگشت قیمتی به بازار باز می گردد .
امروز ابتدا شاهد رشد شاخص و سپس کاهش اندک آن خواهیم بود .
گروه تحلیل گری بتا سهم
۶ خرداد۹۲