در این هفته بازار …

در اين هفته بازار ...

نوید خاندوزی
اردیبهشت ۲۸, ۱۳۹۲
مشاهده خلاصه هوش مصنوعی

خبر

در این  هفته  بازار …

تحلیل خبر

بتا سهم – ۵:۴۰ امروز بازار سرمایه  را در حالی آغاز می کنیم که پیش بینی بازار کار بسیار سخت و دشواری شده است  . از یک  سو  قیمت ها به  نقاط جذابی رسیده اند و نقاطی هستند که هم از نظر تکنیکال  و هم  بنیادی برای خرید مناسب بوده و از سوی دیگر شاخص نیز در طالع  خود  افت بیش از این  را نشان نمی دهد اما در ان  سو نگاه  می کنیم که  به توپ بسته  شدن  بازار توسط مجلس در گروه  پالایشگاهی و سنگ  آهنی اثر بدی در جو بازار گذاشته و ترس از تحولات  سیاسی برخی را در خرید محافظه  کار کرده است  . در این  چند روز فشار تسویه کارگزاری ها نیز مزید بر علت خواهد شد  .

به  طور کلی برای امروز بازار خیلی با روند  مثبتی را  پیش بینی نمی کنیم و به نظر میرسد بازار امروز نیز در وضعیت منفی قرار داشته و ریزش احتمالی نصیب  او شود

امروز احتمالاً شاهد افت  ۱۵۰ تا ۲۰۰  واحدی شاخص  خواهیم  بود .

گروه تحلیل گری بتا سهم

۲۸ اردیبهشت ۹۲ 

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم