اخبار بازار امروز …

اخبار بازار امروز ...

نوید خاندوزی
اردیبهشت ۳, ۱۳۹۲
مشاهده خلاصه هوش مصنوعی

این  صفحه به  روز می شود …( از عزیزان  کاربر خواهش می کنیم به  طور مداوم  روی صفحه  رفرش نکنید ) 

بتاسهم :۸:۲۰ پیش بینی می شود  بازار در ابتدا  با صفوف خرید سنگین  اکثر نماد ها  کار خود را  آغاز کند  .

بتاسهم ۸:۲۵ صفوف گروه  فولاد  و فلزات  وپتروشیمی بیشتر خواهند بود  .

بتاسهم :۸:۲۶ سود هر سهم ثاخت ۵۰۲ ریال  پیش بینی شده است که در گزارش ۶ ماهه ۴۱% از ان  را محقق کرده است . این  احتمال هست  که در میان مدت  سهم  به  محدوده ۱۹۰۰ و ۲۰۰۰ ریال  برسد .

بتاسهم : ۸:۲۷  مشخص نشده است که مازوت هم  جز افزایش نرخ ها خواهد شد  یا خیر اما  گویا دید  مجلس عدم  رشد قیمت نهاده های تولید بوده و گروه  سیمان نیز می تواند بدون افزایش نرخ به کار خود ادامه  دهد  .

بتاسهم ۸:۳۲ در مورد فولاد خوزستان  شاهد  واگذاری بخشی از پروژه های معدن سنگ  آهن به  شرکت هستیم . بمنظور سهولت تامین کنسانتره و گندله مورد نیاز، بخشی از پروژه‌های اجرایی معدن سنگ‌آهن سنگان در اختیار شرکت فولاد خوزستان قرار می‌گیرد.

بتاسهم :۸:۳۶ نماد معاملاتی شرکت توسعه شهری توس گستر با توجه به تعدیل پیش بینی درآمد هر سهم، متوقف شد.

بتاسهم :۹:۱۱ درخشان  تهران سود خود را برای سال ۹۱ از ۲۵۶ ریال  به ۵۰۳ ریال افزایش داده است . بهنظر میرسد قیمت های۲۱۰۰ و ۲۲۰۰ ریال  روز بازگشایی برای سهم منطقی باشد  . سود  سال ۹۲ مبلغ ۲۵۰ ریال  است .

بتاسهم : ۹:۱۸  با  صف سنگین  ذوب ، فولاد نیز صف خرید شد  . شنیده ها از سود ۹۰۰ ریالی  فولاد در گزارش ۱۲ ماهه  حکایت دارد .

بتاسهم :۹:۵۳ مگسال  که  پیش ازاین  ۳۴۲ تومان  سود در گزارش خود اعلام کرده بود موفق شده ۳۵۳۷ ریال سود محقق نماید .

بتاسهم :۱۰:۰۷ امروز شاهد  عرضه  ۵.۵ سهام  مپنا  به  شکل بلوکی هستیم  و طبق اخرین  شنیده ها معامله انجام نمی شود

بتاسهم :۱۰:۲۶ نماد همراه اول باز می شود

بتاسهم ۱۰:۴۱ نفت  بهران که  سود هر سهم  خود را ۲۰۷۶ ریال اعلام کرده  بود در گزارش ۱۲ ماهه موفق شده ۲۳۸۶ریال سود محقق کند .سود  سال ۹۲ شرکت نیز ۲۹۵۰  ریال  اعلام  شده است  .

بتاسهم :۱۱:۳۵  احتمال توقف شفن و رشد فروش کرمانشاه بسیار بالاست .

بتاسهم  ۱۱:۳۶ گلتاش در قیمت های ۱۱۰۰۰ و کمتر می تواند  برای نوسان جذاب باشد  .

بتاسهم :۱۱:۴۷ دلار ۳۵۵۰ تومان  و با افزایش همراه  بوده  .

بتاسهم :۱۱:۴۸ سیمان دشتستان  برای تعدیل متوقف شد .

بتاسهم :۱۱:۵۰ سیمان  فارس و خوزستان سود  سال ۹۲ را ۳۴۵ ریال اعلام  کرده است که به نظر میرسد سهم حداقل در قیمت های ۱۸۰۰ ریال ادامه خواهد داشت .

بتاسهم :۱۱:۵۲ مپنا تا این لحظه بدون مشتری مانده  و به نظر نمیرسد مشتری برسد .

بتاسهم ۱۲:۰۴ فجر پیش از این سود هر سهم خود را مبلغ ۲۳۳ ریال اعلام نموده بود که مطابق صورتهای مالی حسابرسی نشده فوق مبلغ ۱۶۳ ریال اعلام گردیده است. شایان ذکر است شرکت عمده علت کاهش سود هر سهم در گزارش فوق را کاهش مبلغ فروش واقعی نسبت به پیش بینی به علت کاهش حجم فروش واقعی نسبت به پیش بینی و همچنین کاهش خالص درآمدها و هزینه های عملیاتی به علت تغییر در نوع نرخ ارز تسویه شده اعلام نموده است.

بتاسهم :۱۴:۳۱ موج جدید اطلاعیه ها  وارد بازار شده است . خبر مهم  این  است که  شازند سود خود را در گزارش ۱۲ ماهه  همانطور که  قبلاً هم  گفته  بودیم ۳۳۶۳ ریال  اعلام کرد . شرکت علت افزایش درآمد هر سهم واقعی را نسبت به آخرین پیش بینی درآمد هر سهم عمدتا ناشی از افزایش فروش و کاهش بهای تمام شده عنوان نموده است. اضافه می نماید در اطلاعیه های مورخ ۰۲/۱۱/۹۱ و ۰۳/۱۲/۹۱ برای محاسبه قیمت تمام شده کالای فروش رفته سال مالی ۱۳۹۱ نرخ ارز مبنای محاسبه قیمت خوراک برای شش ماهه ابتدای سال نرخ ارز مرجع و برای شش ماهه دوم سال نرخ ارز مبادله ای در نظر گرفته شده بود، لکن با توجه به توضیحات شرکت در اطلاعیه اخیر جهت محاسبه بهای تمام شده کالای فروش رفته نرخ ارز مبنای محاسبه خوراک برای دوره ۹ ماهه سال مالی از نرخ ارز مرجع و سه ماهه پایانی سال از نرخ ارز مبادله ای استفاده شده است. خبر مهمی که  بازگشایی فردای شازند  را رقم می زند . سود ۹۲ شرکت نیز از ۱۵۲ به ۱۶۲ تومان  رشد کرده  که  فردا  بازگشایی خوبی را شاهدیم.

بتاسهم :۱۴:۳۴  سود وبانک  نیز ۹۵۱ ریال پیش بینی شده  البته  با  توجه  به تعدیل شازند و تقسیم  سود  مناسب ان  رشد  خواهد کرد  .

بتاسهم :۱۴:۳۶ در حالی که  سود پکویر ۹۷۶ ریال اعلام  شده است  در گزارش ۳ ماهه  ۳۰۹ ریال محقق کرده و احتمالاً سود  بیش از ۱۱۰۰ ریالی در انتظار سهم  است.

بتاسهم :۱۵:۳۰ قند شیرین در گزارش خود نرخ  شکر را  حدود  ۱۶۰۰ در نظر گرفته است  .

 

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم