ذوب این روز ها …

ذوب اين روز ها ...

نوید خاندوزی
اسفند ۱۳, ۱۳۹۱
مشاهده خلاصه هوش مصنوعی

خبر

ذوب این  روز ها …

تحلیل خبر

بتا سهم – ۶:۵۶    اتفاقی که از مدت ها  قبل برای فخوز تکرار شد برای ذوب در حال  روی دادن است . به دلیل وجود خریدار  کنترل سفت و سختی در قیمت  سهم  روی می دهد  تا  برای خرید بلوک  شاهد  رشد قیمت  نباشیم  . اما در این  بین فرق ذوب و فخوز این  است که در فخوز خریدار کمتر و در ذوب بیشتر است .

دو خبر مهم  در این  شرکت  وجود دارد  اول این که در روز های گذشته  بانک  اقتصاد نوین  به دنبال خرید بلوک های ۱% در این  سهم  بوده است .

نکته  دوم  شنیده می شود  چند  سهامدار به طور هماهنگ شده در حال  کنترل سهم  هستند  که  با  محوریت  صندوق نفت  بوده است .

توصیه این است که  به هیچ وجه در فروش خود عجله  نکرده  به خصوص امروز منفی ذوب برای خرید جذاب است نه  فروش . فعلاً بازی  سهم در قیمت های ۳۳۰۰ و۳۲۵۰ در کف و ۳۷۰۰ و ۳۸۰۰ در سقف  خواهد بود اما  به محض اتمام  معامله  بلوک  روند  حرکتی سهم  آغاز می شود .

گروه تحلیل گری بتا سهم

۱۳ اسفند۹۱

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم