خبر
در حاشیه بازار با …
تحلیل خبر
بتا سهم – ۵:۳۳ در مسائل سیاسی بحث حضور جلیلی در دمشق این موضوع را مطرح کرده است که ممکن است سوریه به حمله اسرائیل پاسخ تندی دهد که در این صورت ریزش بازار جدی می شود . اما در این فضا چنین کاری بعید است . در کنار ان گفته شد که مقامات اروپایی ۲۵فوریه (۷ اسفند) را زمان پیشنهادی ۱+۵ برای نشست بعدی در قزاقستان اعلام کردند. و حالا این تاریخ هم به جمع تاریخ هایی که سهامداران باید منتظر ان بمانند اضافه شده است .
در خبرهای اقتصادی خبر دیروز گویا صحت داشته و در جلسه شب گذشته تنها برای پرداخت ۷۰ تا ۱۰۰ هزار تومان توافق شده و خبری از هدفمندی نیست . گویا دولت در جلسه همچنان اصرار بر اجرای فاز دوم هدفمندی داشت و مجلس اجرای این طرح با مختصات مورد نظر دولت را نپذیرفت.و همان بحث افزایش نهایت ۴۰% مطرح است .
و دیروز با مطرح شدن بحث مذاکرات دلار نیز به ۳۸۳۰ تومان هم رسید که خبر جالبی بود . به نظر میرسد دلار در نقطه ای بین ۳۶۰۰ و ۳۸۰۰ در نوسان باشد .
حاشیه خاصی که بخواهد جو بازار را تحت تاثیر خود قرار دهد به گوس نمی رسد .
گروه تحلیل گری بتا سهم
۱۵ بهمن۹۱