در حاشیه بازار با …

در حاشيه بازار با ...

نوید خاندوزی
بهمن ۱۴, ۱۳۹۱
مشاهده خلاصه هوش مصنوعی

خبر

در حاشیه  بازار با …

تحلیل خبر

بتا سهم – ۵:۱۳ در مسائل سیاسی بحث حمله  به  سوریه  نکته  قابل توجه  این چند روز بود و از سوی دیگر احتمال  مذاکره با ایران  در اسفند ماه و تصویب تحریم ها نیز مسائل روز های آتی است . انتخاب رسمی جان  کری نیز نکته  مهم  سیاست  خارجی این  چند روز بود . باید در روز های بعد  منتظر اظهار نظر های بیشتری از طرفین در این  مورد  بود .

در مورد  دلار و هدفمندی به  طور مجزا  صحبت  می شود .

اما  یکی دیگر از حاشیه های بسیار خوب بازار این  روز ها  بازارهای جهانی بوده که  برای اولین بار شاخص داوئجونز را  به  بالای ۱۴ هزار برگرداند و رشد جالبی توجهی را  رقم  زد .

ابتدا  باید از نفت گفت  که  به ۹۸ دلار نزدیک  شده است واین  یک  خبر بسیار مناسب برای بازار و گروه  پتروشیمی به  شمار می رود . طلا  نیز در محدوده ۱۶۸۰  دلار قرار دارد که  بازار سکه و طلا نیز امروز سکه است ! اما در کنار این  موارد  قیمت  ۸۲۷۰  دلاری مس  و قیمت ۲۱۵۴ دلاری روی نیز خبرهای خوب دیگری برای بازار است  که  امروز اثر ان  را  بر مس و گروه  روی خواهیم دید  .

رشد قیمت فولاد و سنگ  آهن نیز از دیگر نکات  مثبت  وضعیت  بازار این  چند روز بوده است  .

اگر از مسائل سیاسی فاکتور بگیریم یکی از بهترین  روز های بازار با  وجود  رشد نرخ دلار و بازارهای جهانی است .

گروه تحلیل گری بتا سهم

۱۴ بهمن۹۱

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم