خبر
در حاشیه بازار با …
تحلیل خبر
بتا سهم – ۵:۰۳ برخی از خبرها حاکی از شرایط خاص در بازار حکایت دارد . برخی بازار را در موج a,b,c دانسته و برگشت بازار را موج بی بازار و در ادامه روند سی رخ خواهد داد یعنی برگشت بازار موقت است . البته این نظر ما نیست بلکه یک تحلیل است . اما در بازار امروز چند حاشیه خوب و بد در کنار بازار قرار دارد . در تحولات سیاسی صحبت اوباما مبنی بر این که دشمنان قسم خورده را به دوستان تبدیل می کند شاید روی سخنش با ایران بوده . البته از ان سو اگر ۱۸ بهمن تحریم ها اعمال شود همه چیز زیرسوال می رود .
در کنار ان نمایندگان به دیدار رئیس جمهور می روند . گفته می شود طرح کارت به ۳ دهک جامعه جای طرح هدفمندی را موقتاً خواهد گرفت . این خبر در صورتی که برقرار شود می تواند کمی فضای بازار را روشن تر نماید .
در بازار ما دلار به ۳۵۰۰ رسیده است و این اثر مثبتی را بر گروه سنگ آهن ، فولاد و پتروشیمی خواهد گذاشت و باردیگر ریزش قیمت ها را غیر منطقی می کند . امروز تحولات شمش در بورس کالا حیاتی است .