در نماد غدير ...

نوید خاندوزی
آبان ۲۹, ۱۳۹۱
مشاهده خلاصه هوش مصنوعی

خبر

در نماد غدیر …

تحلیل خبر

بتا سهم – ۸:۰۴  امروز مجمع موتوژن و تقسیم سود  این  شرکت بر روی غدیر اثر گذار است  و احتمالاً تا  ۶ میلیارد تومان  بر سود غدیر اضافه  خواهد کرد  . صورت  وضعیت پرتفوی غدیردر مهر ماه نیز نشان  می دهد بیشتر از محل فروش سهام پارسیان ۲۴۶ میلیارد ریال  سود نصیب شرکت  شده است و سود سرمایه  گذاری های غدیر را به ۳۲۰ میلیارد ریال نزدیک می کند  .

نکته دیگر این  که به  زودی نماد نفت و گاز نیز با توقف مواجه می شود  و احتمال تعدیل و اعلام  سود  بیش از ۲۱۰۰ ریالی بالاست که بازهم  بر غدیر موثر  خواهد بود .

امروز خرید بلوک  شبندر نیز تحولات  جالبی را  برای نفت و گازو غدیر رقم می زند  . توصیه همیشگی را  باردیگر تکرار می کنیم  برای کوتاه مدت  شاید هیچ  یک از دو سهم  پارسان و غدیر مناسب نباشند اما  نفت و گاز برای میان مدت و با دید  ۲ الی ۳ ماهه  و غدیر با دید بلند مدت  یکی از بهترین گزنیه های بازار است  .

گروه تحلیل گری بتا سهم

۲۹آبان ۹۱

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم