دو شرکت پالایشگاهی با …

دو شركت پالايشگاهي با ...

نوید خاندوزی
شهریور ۲۵, ۱۳۹۱
مشاهده خلاصه هوش مصنوعی

خبر

دو شرکت  پالایشگاهی با …

تحلیل خبر

بتا سهم – ۷:۳۱   امروز این  گروه نیز به  شدت  تحت فشار خواهد بود اماهمه چیز از فردا  آغاز می شود جایی که  بلوک  ۱۸% شراز عرضه خواهد شد . روزهای قبل نیز گفتیم که  صندوق نفت  به دلیل این  که در لیست  خریداران پرپاقرص قرار دارد مانع از رشد قیمت  پایه  سهم می شود و این  را  با  بازار کنترلی خود  روی شبندر ایفاد می کند . قطعاً پس ازاین  معامله باردیگر توجه  بازار به  این دو شرکت جلب می شود .

از همین  رو منفی های کامل هر دو سهم  امروز برای خرید جهت  نوسان  گیری مناسب است  . البته  با  ریسک هایی توام است اما حد زیان ۸%  و بازهی بیش از۲۰% در کوتاه مدت  مدنظر است  . برای شراز نیزاین  موضوع  صادق  خواهد بود .

در مورد خریداران بلوک شراز اسامی زیادی به  گوش میرسد بیشتر حول سه محور بانک  تجارت ، صندوق نفت و پارسیان شنیده می شود .نکته  جالب این بوده  که  منبع  مطلعی اعلام کرد به احتمال  بسیار قوی صندوق نفت و پارسان با هم  رقابت نخواهند کرد . شانس خرید هر دو شرکت  برابر است اما حضور پارسلان می تواند  برای بازار مفید تر باشد .

تاکید می شود درفروش خود عجله  نکنید .

گروه تحلیل گری بتا سهم

۲۵ شهریور ۹۱

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم