مجمع خارک با ...

نوید خاندوزی
تیر ۱۷, ۱۳۹۱
مشاهده خلاصه هوش مصنوعی

خبر

مجمع  خارک  با …

تحلیل خبر

بتا سهم – ۷:۱۸  خارک  نیز به  مانند فن آوران  مجمع موفقی را  داشت و با تقسیم سود  ۵۲۰۰ ریالی سهامداران  را خوشحال  کرد هر چند در این مجمع با وجود  ارائه  امار مناسب برای سال ۹۰  نگرانی های سهامداران  بابت  سال ۹۱  و مشکل فروش شرکت نیز مطرح  شد  که به صورت تلویحی این  مشکل مورد  تائید قرار گرفت  اما  گفته می شود  راهکار ها  برای جابجایی محصولات  شرکت  در نظر گرفته  شده  تا  اثرات آن را  به  حداقل برساند . اثر بالای تسیعر ارز و تاکید بر فروش ارز ازاد نیز از دیگر نکات  مثبت  مجمع بود .

اما در صورت بازگشایی با  توجه  به  سود  شرکت و سود تقسیمی قیمت های ۱۶۰۰  برای روز بازگشایی منطقی است  اما در صورتی که  سهم در قیمت های ۱۵۰۰  و کمتر بازگشایی شود  برای رشد قیمت  مقطعی می تواند  مناسب باشد .

گروه تحلیل گری بتا سهم

۱۷ تیر ۹۱

جشنواره فروش ویژه سایت بتاسهم آغاز شد 

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم