ذوب اهن و گزارشی تو زرد!

ذوب اهن و گزارشی تو زرد!

نوید خاندوزی
خرداد ۶, ۱۳۹۱
مشاهده خلاصه هوش مصنوعی

خبر

ذوب اهن  و گزارشی تو زرد!

تحلیل خبر

بتا سهم – ۸:۰۵  همه  فکر می کردند گزارش ذوب مثبت  باشد چرا  که  معامله  بلوکی در پیش است اما  سهم  زیان  هر سهم خود را که پیش ازاین ۱۴۷  ریال  بود  به ۲۴۹  ریال افزایش داده است  که  به  طور کلی ثبات  در فروش و افزایش هزینه ها  دلیلی اصلی این  تعدیل منفی سنگین  بوده است . البته  نکات جالبی در صورت های مالی لحاظ شده  که  نشان  از برخی پنهان  کاری ها دارد به عنوان  مثال  ذخیره اضافی برای صندوف کارکنان  فولاد  یکی از انهاست  .

اما  نکته  جالب این  است که همین  موضوع اگر در هزینه ها  ثبت  شود  زیان  شرکت  به بیش از ۸۰  تومان  به ازای هر سهم می رسد که  مشکلات  عدیده  شرکت  را در این  باره  نشان  می دهد .

به  طور کلی به نظر میرسد با این گزارش زمینه برای افت  قیمت  امروز سهم  تا  ۱۷۰۰ ریال  فراهم  باشد . اما اگر سهم  به این  قیمت ها  رسید  خرید برای نوسان  گیری تنها  با این  دید  که  روی بلوک  سهم رقابت  خواهد شد  می تواند نوسان خوبی را داشت  باشد .

حد سود و ضرر این موضوع یعنی خرید در قیمت های ۱۷۰۰ ریال با  زیان  احتمالی ۱۵% و سود ۲۵% همراه است  .

گروه تحلیل گری بتا سهم

۶ خرداد ۹۱

هر گونه استفاده از مطالب سایت بتاسهم پیگرد  قانونی دارد

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم