بازارهای جهانی با ریکاوری …

بازارهای جهانی با ریکاوری ...

نوید خاندوزی
اردیبهشت ۱۹, ۱۳۹۱
مشاهده خلاصه هوش مصنوعی

خبر

بازارهای جهانی با ریکاوری …

تحلیل خبر

بتا سهم – ۶:۲۵  پس از انتخابات  بازار های جهانی با  ریکاوری در حال  بهبود نسبی وضعیت خود هستند . البته  بیشتر این بهبود  را در شاخص ها  شاهدیم و کالاها هنوز تغییر انچنانی نداشته اند . امروز آسیا کار خود را مثبت  آغاز کرد و دیشب هم  از شدت منفی بازار امریکا  کاسته  شد  .

قیمت  طلا  همچنان  زیر ۱۶۴۰  و  نفت در محدوده ۹۷  دلار قرار دارد . روی همچنان در محدوده ۲۰۰۰ دلار دست و پا می زند  اما مس به  زیر ۸۳۰۰  سقوط کرد  . در حالی که شنیده می شود میلگرد در بازارهای جهانی با  کمی کاهش به کمتر از ۷۰۰  دلار رسیده است قیمت  شمش بیلت در محدوده ۴۹۵ دلار قرار دارد  که نشان می دهد ریزش انچنانی را دراین فضای منفی روانی در بازار نداشته است  .

برخی کارشناسان معتقدند که  اقتصاد به اولویت اول امریکا  در روز های پیش رو تبدیل  خواهد شد  و احتمال  این که  شاهد  افت  برخی کالاها نظیر نفت برای کاهش فشار بر اقتصاد این  کشور باشیم  وجود دارد .

گفته می شود این  هفته  ریزش در بازارجهانی متوقف می شود اما  ممکن است هفته  بعد  و در روز سه  شنبه  هفته  بعد  دور جدیدریزش ها در بازار ها  آغاز شود . البته پیش بینی نمی شود  که  اوضاع  بحرانی باشد .

گروه تحلیل گری بتا سهم

۱۹ اردیبهشت ۹۱

هر گونه استفاده از مطالب سایت بتاسهم پیگرد  قانونی دارد

 

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم