روز سخت بازارهای جهانی …

روز سخت بازارهای جهانی ...

نوید خاندوزی
اردیبهشت ۱۶, ۱۳۹۱
مشاهده خلاصه هوش مصنوعی

خبر

روز سخت  بازارهای جهانی …

تحلیل خبر

بتا سهم – ۶:۱۵  روز های گذشته  یکی از سخت  ترین روز های بازار سرمایه  در دنیا  بود  و پس از مدت ها  ثبات  باردیگر کاهش به  اردوی بازار های جهانی بازگشت . انتخابات  ها ،نرخ های بیکار ی و  مصاحبه ها در بازار بیداد می کردو هر یک اثر خاص خو را  بر کالا ها  و شاخص ها می گذاشت . گفته می شود دو دلیل عمده  این  ریزش این  بوده  است که رشد اقتصادی آمریکا در یک ماه گذشته پائین تر از حد انتظار بوده است و از سویی دیگر رئیس بانک مرکزی اروپا در صحبت هایش به چشم انداز بد اقتصاد اروپا اشاره کرده است. یکی از دلایل دیگری که منجر به کاهش شاخص های سهام و بهای فلزات با ارزش شده است، کاهش شاخص تولیدات غیر کشاورزی در آمریکا می باشد که طی گزارشی این شاخص از ۵۳.۵ واحد به ۵۳.۳ واحد رسیده است. افزایش ریسک و تردید سرمایه داران نسبت به بازگشت بحران بدهی در اروپا از مهم ترین دلایل کاهش این شاخص به شمار می آید.
این در حالی است که ماریو دراگی رئیس بانک مرکزی اروپا در کنفرانس مطبوعاتی خود در روز جاری به این موضوع اشاره کرده است که نرخ بهره ی بانکی در این منطقه با تغییر رو به رو نخواهد شد.

در مجموع خبرها  برای بازارهای جهانی خوب نیست  و این  یعنی افت بیش از پیش این  بازارها  که  طی این چنتد روز حسابی رقم خورد  و حالا  اثر منفی ان را بر بازار امروز شاهد خواهیم بود .

در بازار روز های گذشته شاخص ها  قربانی اخبار شدند و اکثر این  شاخص ها در امریکا ، اروپا و اسیا با  کاهش جدی تا  ۲% مواجه  بودند .

از سوی دیگر در کالاها  قیمت  طلا به  ۱۶۴۴ دلار کاهش یافت و البته  تا  ۱۶۳۰  دلار نیز رسیده  بود . یکی از شدید ترین کاهش ها در قیمت  نفت  رخ  داد  که  به  ۹۸  دلار رسیده است این  یعنی امروز پتروشیمی های بازار نیز حال  و روز خوبی نخواهند داشت  .

در بازار فلزات  اما  قبمت مس به ۸۲۶۰  دلار رسیده است  و روی نیزدر قیمت های ۲۰۰۰ دلار  و الومینیوم  در محدوده ۲۰۵۰  دلار قرار گرفته است  .

بازارها  وضعیت خوبی ندارند و امروز به خصوص در حوزه پتروشیمی با احتمال  کاهش جدی تری مواجه خواهیم بود . امیدواریم  هر چه  سریعتر این  ریزش جبران  شود .

گروه تحلیل گری بتا سهم

۱۶ اردیبهشت ۹۱

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم